Χρήστες OnLine

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Η νέα κυβέρνηση: Η «εταιρία δολοφόνων»



Αυτή η κυβέρνηση ήρθε για να «εκτελέσει», άμεσα και χωρίς συστολές και χρονοτριβές, τα «συμβόλαια» των πλανητικών κέντρων εξουσίας. Γι’ αυτό έχει και την πώρωση του επαγγελματία «εκτελεστή»…

Σε όλους του τομείς τησ κοινωνικής και εθνικής μας ζωής, η κυβέρνηση Παπανδρέου, με νευρική βιασύνη πρωτοφανή και ωμότητα κυνική, προωθεί τα τελευταία θανάσιμα κτυπήματα εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

Βιάζονται να ισοπεδώσουν παντελώς την κοινωνική και εθνική μας υπόσταση και να μας καταστήσουν «καθαρόαιμο» προτεκτοράτο…

Συνοπτικά τα μέτωπα της νεοταξικής επέλασης:


Στην οικονομία

Από τις πρώτες ημέρες η κυβέρνηση έδειξε τις «εντολές» που υλοποιεί:

α). Κυριακή 4 του Οκτώβρη έγιναν οι εκλογές και την Τετάρτη 7 του μήνα έβγαλαν μπροστά τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να αναγγείλει ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα έχει ξεφύγει στα ύψη και γι' αυτό απαιτείται η λήψη άμεσων μέτρων...

β). Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ξεκίνησε την προπαγανδιστική επιχείρηση της παραλαβής «καμένης γης» και του «δημοσιονομικού εκτροχιασμού», ώστε η ...τρομοκρατημένη κοινή γνώμη από το ενδεχόμενο οικονομικής χρεοκοπίας, να δείξει ανοχή στα μέτρα που θα ακολουθήσουν.

Η νέα κυβέρνηση έχει καταφύγει στο «δοκιμασμένο» όπλο της τρομοκρατίας των πάντων, εδώ στην «τρομοκρατία των ελλειμμάτων»…

γ). Ο νέος κρατικός προϋπολογισμός, στο όνομα της μείωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος, από 12,7% το 2009, στο 9,4% το 2010, υιοθετεί άγριες φοροεισπρακτικές πολιτικές εναντίον των εργαζομένων και των πλατύτερων λαϊκών στρωμάτων: Αύξηση των τελών κυκλοφορίας, επαναφορά του φόρου κληρονομιών και γονικών παροχών, φορολογία της ακίνητης περιουσίας, καθώς και ειδικοί φόροι σε ποτά-τσιγάρα.

Αντίθετα, η φορολογία των επιχειρήσεων μειώνεται δραστικά, μόλις στο 30% των φόρων που θα κληθούν να πληρώσουν οι εργαζόμενοι.

Για πρώτη ίσως φορά από συστάσεως μεταπολεμικών προϋπολογισμών, οι πρωτογενείς δαπάνες (μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, επιχορηγήσεις) μειώνονται απόλυτα.

Οι δαπάνες για ασφάλιση, περίθαλψη, κοινωνική προστασία μειώνονται κατά 8,4%. Μειωμένες κατά 5,8% είναι οι επιχορηγήσεις στο ΙΚΑ, ενώ «παγώνουν» στα επίπεδα του 2009 οι επιχορηγήσεις σε ΝΑΤ και ΟΑΕΕ.

Καταργείται επίσης και το Ταμείο χορήγησης επιδόματος θέρμανσης που είχε συστήσει η ΝΔ και το 2009 είχε χρηματοδοτηθεί με 350 εκατ. ευρώ.

Αυτή είναι η «σοσιαλιστική» οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ!!!



Εθνικά ζητήματα: «εκτελέσεις εν ψυχρώ»

Τα εθνικά μας ζητήματα τοποθετούνται ολοκληρωτικά μέσα στην ιμπεριαλιστική σκακιέρα. Η ελληνική κυβέρνηση, με τον όρο «ενεργητική επιθετική εξωτερική πολιτική», που κατά κόρον χρησιμοποιεί ο Γ. Παπανδρέου, προωθεί τάχιστα τα σχέδια των υπερατλαντικών συνασπισμών:

α). Σκοπιανό: Επίλυση του θέματος της ονομασίας, έτσι ώστε άμεσα να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. και να υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί των ιμπεριαλιστών για τη μετατροπή της γειτονικής χώρας σε ορμητήριο για τους επιθετικούς σχεδιασμούς τους.

Θυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ διατηρούν στην ΠΓΔΜ τη μεγαλύτερη στρατιωτική τους βάση στην Ευρώπη.

β). Η μεγάλη κινητικότητα στο θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων συνδέεται άμεσα με την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ε.Ε. και τη δουλική αποδοχή των επιδιώξεων που προβάλλει…

γ). Κυπριακό: Πλήρης ευθυγράμμιση με τις ευρωενωσιακές και ΝΑΤΟικές επιδιώξεις. Νέα χρονοδιαγράμματα «κατασκευάζονται» (στα πρότυπα του διχοτομικού «σχεδίου Ανάν»), με «επιδιαιτητές» την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Η νέα κυβέρνηση αφού κατάργησε από την πρώτη ημέρα οτιδήποτε «εθνικό» στα υπουργεία και εντελώς τα υπουργεία «Μακεδονίας» και «Αιγαίου» (με τους ιδιαίτερους συμβολισμούς στα εθνικά μέτωπα), προχωρεί ακάθεκτη στην «εκτέλεση των συμβολαίων»…

δ). Την ίδια βιασύνη και εγκληματική πώρωση επιδεικνύει και στην «εκτέλεση» της εθνικής υπόστασης της ελληνικής κοινωνίας: Το μεγάλο συμβόλαιο.

Με τη νομιμοποίηση των αλλοδαπών και την παροχή ψήφο στις στρατιές των παράνομων αλλοδαπών δούλων, η εθνική υπόσταση της ελληνικής κοινωνίας δολοφονείται κυριολεκτικά.

Μόνο πωρωμένοι δωσίλογοι μπορεί να υφαίνουν τέτοιους εθνικούς εφιάλτες…

ε). Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι «στρατηγικές» του κ. Βενιζέλου για την κατάργηση του εθνικού στρατού και την αντικατάστασή του με επαγγελματίες μισθοφόρους…

ζ). Τέλος, όλα τα παραπάνω ενορχηστρώνονται με το τρόμο-θέαμα του «αμερικανού» μαέστρου, του Χρυσοχοϊδη.

Η δοκιμασμένη αυτή συνταγή κατασκευής τρομοκρατίας και τρόμο-θεάματος αποτελεί για τους μηχανισμούς εξουσίας ισχυρό όπλο συσκότισης και απάτης, ένα όπλο που ανοίγει δρόμους στην νεοαταξική βαρβαρότητα.

Ειδικός στόχος αυτού του όπλου είναι και η διάλυση της ελληνικής αστυνομίας και η κατασκευή μιας αστυνομίας αλλοδαπών μισθοφόρων-γενιτσάρων.


πηγη

Συνεχιζουν να ερχονται οι λαθραιοι μουσουλμανοι και το ανικανο πασοκ ξυνει τα μπαλακια του - Συλλήψεις παράνομων λαθρομεταναστών


Δεκάδες παράνομοι οικονομικοί μετανάστες εντοπίστηκαν τις τελευταίες ώρες από άνδρες του Λιμενικού στο Αιγαίο.

Στα ανοιχτά της Σάμου εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί, δύο ναυτικά μίλια ανοιχτά του Πυθεγορείου, 35 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι επέβαιναν σε φουσκωτό. Όπως είπαν στους λιμενικούς, είχαν ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια.

Αλλά και χτες το βράδυ, οι Λιμενικοί εντόπισαν στην ίδια περιοχή άλλο φουσκωτό, στο οποίο επέβαιναν 22 παράνομοι μετανάστες.

Ακόμη 29 μετανάστες –ανάμεσά τους και 10 παιδιά- εντοπίστηκαν χθες το βράδυ δύο ναυτικά μίλια ανοιχτά της Λέσβου, ενώ επέβαιναν σε φουσκωτό. Μαζί τους ήταν και δύο αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 18 και 16 ετών.

Όλοι οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και υποβλήθηκαν σε προληπτικές εξετάσεις... Λογικά μετα θα τους φέρουμε στην Αθήνα, θα τους δώσουμε σπίτια δουλειές και δικαίωμα ψήφου. Μετα θα τους χτίσουμε σχολεία , θα τους πληρώνουμε και τις συντάξεις και θα τους παρέχουμε και δωρεάν φαρμακευτικη περιθαλψη... μιας και οι Ελληνες τα εχουν ολα αυτα.....

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ! ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ!


ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ! ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ!


Κεραυνός εν αιθρία ήταν η πρόταση και η αποδοχή από το σύνολο των μελών της Κ.Ε. του ΛΑΟΣ που μπορεί να οδηγήσει σε εκλογές τον Μάρτιο του 2010.

Δεν θα ψηφίσουμε Παπούλια είπε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αν η Κυβέρνηση των δοσίλογων που κυβερνά σήμερα, προχωρήσει στις αντεθνικές ενέργειες που έχει εξαγγείλει όπως νομιμοποίηση, ελληνοποίηση και δικαίωμα ψήφου στους λαθρομετανάστες, αποδοχή του ονόματος Μακεδονία έστω και σαν συνθετικό όνομα (Βόρεια, Άνω Μακεδονία κλπ) στους Σκοπιανούς, στήριξη της Τουρκίας στην είσοδο της στην Ε.Ε. η οποία θα έχει καταστρεπτικές συνέπειες για την Ελλάδα με την εισροή εκατομμυρίων Τούρκων σε αυτή.

Και μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί με δεδομένο ότι το ΚΚΕ δεν ψηφίζει στίς εκλογές Προέδρων Δημοκρατίας, οι 160 ψήφοι του ΠΑΣΟΚ + οι 14 του ΣΥΡΙΖΑ μας κάνουν 174 και χρειάζονται 181 για να εκλεγεί νέος Πρόεδρος.

Να δούμε λοιπόν τι θα κάνει τώρα η Ν.Δ., θα έρθει μαζί μας να ρίξουμε το ΠΑΣΟΚ και να σώσουμε την πατρίδα ή θα συνδράμει στο ξεπούλημα της και στη διαιώνιση του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία;


Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα κυρίες και κύριοι της ΝΔ.

πηγη

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ


ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΜΑΣ - ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ



Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ με επίκεντρο των εορτασμών την αεροπορική βάση της Δεκέλειας. Οι εκδηλώσεις εδώ.


πηγη


ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ,ΚΛΕΙΔΙ ΟΙΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ Κ.ΚΟΥΝΕΒΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ...ΣΥΜΒΟΛΟ(!!!)


ΕΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ,ΠΗΡΑΝ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ



Το παραχωρητήριο και το κλειδί οικίας στα Πετράλωνα παρέδωσε στις 11 το πρωί ο υπ. Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, αναγνωρίζοντας την τραγική της περιπέτεια ως εργατικό ατύχημα.


Ο κ. Λοβέρδος διευκρίνισε ότι κατά τη διεκπεραίωση της πράξης εκχώρησης οικίας διαπιστώθηκε, σε συνεργασία με τη ΓΣΣΕ και ΟΕΚ, ότι απαιτείται περαιτέρω νομοθετική ρύθμιση και ανακοίνωσε ότι σε συνεννόηση με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου περιλαμβάνεται πλέον η ρύθμιση τακτοποίησης ιδιοκτησιακών θεμάτων ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η Κ. Κούνεβα στο σχέδιο νόμου για το επίδομα αλληλεγγύης.

Πηγή:naftemporiki.gr

Την πρόθεση του να αναλάβει ο ίδιος προσωπικά την υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, εξεδήλωσε ο υπουργός Κοινωνικής Προστασίας Μιχ. Χρυσοχοϊδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», επισημαίνοντας ότι θα αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα βίας, τρομοκρατίας και εγκληματικότητας. "Η Κούνεβα είναι ένα σύμβολο. Δεν έχουμε αντιληφθεί τον αντίκτυπο, που είχε και διεθνώς", σημειώνει και χαρακτηρίζει "φασίστες»"και "δολοφόνους", τη νέα γενιά τρομοκρατών...!!!!!

Πηγή:foreign-press.gr

«Αλλαχού Ακμπάρ» – το παρασκήνιο των πρόσφατων δολοφονικών επιθέσεων στις ΗΠΑ



Συνέχεια από εδώ κι εδώ

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονικής επίθεσης του τ/χη Nidal Malik Hasan στο Fort Hood, ο ψυχίατρος κραύγαζε «Αλλαχού Ακμπάρ», δηλαδή «ο Θεός είναι μεγάλος» στα αραβικά, την ώρα που πυροβολούσε στο ψαχνό. Οι αρχές όμως, δεν το επιβεβαιώνουν ακόμη. Ο Hasan είναι πιστός μουσουλμάνος, αλλά οι συγγενείς του ισχυρίζονται πως δεν είχε εξτρεμιστικές απόψεις. Απλώς φοβόταν πολύ να μετατεθεί στο Αφγανιστάν, και επιδίωκε μάλιστα να εγκαταλείψει το στρατό. Οι στρατιωτικές αρχές δεν έχουν μπορέσει ακόμη να μιλήσουν μαζί του, καθώς έχει δεχτεί 4 πυροβολισμούς και αυτή την ώρα είναι συνδεδεμένος με τεχνητό αναπνευστήρα. Συνεχίζουν όμως να ερευνούν για το αν πράγματι ανάρτησε καυστικά σχόλια στο διαδίκτυο υπέρ των επιθέσεων αυτοκτονίας, ενώ η αστυνομία επέδραμε στη κατοικία του με σκοπό να βρει τον Η/Υ του καθώς και οποιαδήποτε άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στο να βρεθεί το κίνητρο της επίθεσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, ο τρελαμένος ταγματάρχης σκόπευε μόνο στρατιωτικούς, και έδιωχνε τους πολίτες από τη γραμμή πυρός του. Όπως αναφέρει ο ξάδερφος του στην εφημερίδα Times of London, ο Hasan θεωρούσε τον εαυτό του θύμα προκατάληψης εξαιτίας του ότι ήταν μουσουλμάνος, και προσπαθούσε να φύγει από το στρατό τους τελευταίους 6 μήνες. O ξάδερφος, που κατοικεί στη κωμόπολή Ramallah της δυτικής όχθης, συνεχίζει λέγοντας: «Νομίζω πως σαν μουσουλμάνος, δεν ήθελε να πολεμήσει στο Ιράκ ή στο Αφγανιστάν, και δεν ήθελε να εκτεθεί στη βία και στο θάνατο». Ο τραυματίας δράστης μεταφέρθηκε σήμερα φρουρούμενος, από το Fort Hood, στο στρατιωτικό ιατρικό κέντρο Brooke στη πόλη San Antonio.

πηγη

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ





Συλλήψεις Ισλαμιστών τρομοκρατών σε Βοσνία και Αλβανία.-

Τρεις Βόσνιοι Ισλαμιστές ύποπτοι για τρομοκρατική δράση συνελήφθησαν στις 5 Νοεμβρίου στο Σεράγεβο.

Πρόκειται για τους Rijad Rustempasic, Edis Velic και Abdulah Handzic, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη διακίνηση βαρέως οπλισμού και προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης.

Η επιχείρηση σύλληψης τους κράτησε μερικούς μήνες, στη διάρκεια των οποίων ερευνήθηκαν 70 μάρτυρες και συλλέχθηκαν πληροφορίες από τη Βοσνία, Αυστρία και Γερμανία. Συνεργάστηκαν υπηρεσίες πληροφοριών από διάφορες Ευρωπαικές χώρες, χωρίς να δοθούν μέχρι στιγμής περισσότερα στοιχεία στην επικαιρότητα.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Βοσνίας, οι τρεις ήταν σε επαφή με ισλαμιστικές εξτρεμιστικές κυψέλες στη Βιέννη και το Μόναχο από όπου έπαιρναν οδηγίες για να διαπράξουν επιθέσεις σε Χριστιανικούς στόχους στα Βαλκάνια.

Μάλιστα σκοπός τους ήταν να επιτεθούν και σε διεθνείς ειρηνευτικές δυνάμεις όσων κρατών διατηρούν στρατεύματα στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, άρα συμπεριλαμβάνονταν και οι Ελληνικές στρατιωτικές μονάδες που σταθμεύουν σε Βαλκανικές περιοχές, όπως η Βοσνία και το Κοσσυφοπέδιο.

Παράλληλα με τις παραπάνω εξελίξεις, συνελήφθη στην Αλβανία και συγκεκριμένα στα Τίρανα ο Ιμάμης Muhamed Abdullah, ενώ διατάχθηκε το κλείσιμο της Ισλαμικής βιβλιοθήκης της πόλης, λόγω εξτρεμιστικής δράσης των μελών της, που διαμένουν στην Αλβανία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κεφάλαια, προκειμένου να συντηρηθεί η βιβλιοθήκη και οι πολυσχιδείς δραστηριότητες της προέρχονταν από φιλανθρωπικά ιδρύματα, με έδρα τη Σαουδική Αραβία. Κατά καιρούς είχε επιδιωχθεί η παύση δραστηριοτήτων του συγκεκριμένου ιδρύματος στην Αλβανία, αλλά σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές των Τιράνων, υπήρχε ισχυρή πολιτική στήριξη για τη συνέχιση της λειτουργία της.

Πηγή:
spynews