Χρήστες OnLine

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Συνεχιζουν να ερχονται οι λαθραιοι μουσουλμανοι και το ανικανο πασοκ ξυνει τα μπαλακια του - Συλλήψεις παράνομων λαθρομεταναστών


Δεκάδες παράνομοι οικονομικοί μετανάστες εντοπίστηκαν τις τελευταίες ώρες από άνδρες του Λιμενικού στο Αιγαίο.

Στα ανοιχτά της Σάμου εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί, δύο ναυτικά μίλια ανοιχτά του Πυθεγορείου, 35 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι επέβαιναν σε φουσκωτό. Όπως είπαν στους λιμενικούς, είχαν ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια.

Αλλά και χτες το βράδυ, οι Λιμενικοί εντόπισαν στην ίδια περιοχή άλλο φουσκωτό, στο οποίο επέβαιναν 22 παράνομοι μετανάστες.

Ακόμη 29 μετανάστες –ανάμεσά τους και 10 παιδιά- εντοπίστηκαν χθες το βράδυ δύο ναυτικά μίλια ανοιχτά της Λέσβου, ενώ επέβαιναν σε φουσκωτό. Μαζί τους ήταν και δύο αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 18 και 16 ετών.

Όλοι οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και υποβλήθηκαν σε προληπτικές εξετάσεις... Λογικά μετα θα τους φέρουμε στην Αθήνα, θα τους δώσουμε σπίτια δουλειές και δικαίωμα ψήφου. Μετα θα τους χτίσουμε σχολεία , θα τους πληρώνουμε και τις συντάξεις και θα τους παρέχουμε και δωρεάν φαρμακευτικη περιθαλψη... μιας και οι Ελληνες τα εχουν ολα αυτα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου