Χρήστες OnLine

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ,ΚΛΕΙΔΙ ΟΙΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ Κ.ΚΟΥΝΕΒΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ...ΣΥΜΒΟΛΟ(!!!)


ΕΝΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ,ΠΗΡΑΝ...ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ



Το παραχωρητήριο και το κλειδί οικίας στα Πετράλωνα παρέδωσε στις 11 το πρωί ο υπ. Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, αναγνωρίζοντας την τραγική της περιπέτεια ως εργατικό ατύχημα.


Ο κ. Λοβέρδος διευκρίνισε ότι κατά τη διεκπεραίωση της πράξης εκχώρησης οικίας διαπιστώθηκε, σε συνεργασία με τη ΓΣΣΕ και ΟΕΚ, ότι απαιτείται περαιτέρω νομοθετική ρύθμιση και ανακοίνωσε ότι σε συνεννόηση με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου περιλαμβάνεται πλέον η ρύθμιση τακτοποίησης ιδιοκτησιακών θεμάτων ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η Κ. Κούνεβα στο σχέδιο νόμου για το επίδομα αλληλεγγύης.

Πηγή:naftemporiki.gr

Την πρόθεση του να αναλάβει ο ίδιος προσωπικά την υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, εξεδήλωσε ο υπουργός Κοινωνικής Προστασίας Μιχ. Χρυσοχοϊδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», επισημαίνοντας ότι θα αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα βίας, τρομοκρατίας και εγκληματικότητας. "Η Κούνεβα είναι ένα σύμβολο. Δεν έχουμε αντιληφθεί τον αντίκτυπο, που είχε και διεθνώς", σημειώνει και χαρακτηρίζει "φασίστες»"και "δολοφόνους", τη νέα γενιά τρομοκρατών...!!!!!

Πηγή:foreign-press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου