Χρήστες OnLine

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Tι έγινε χθες στη Πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα



Ο άνδρας που μπήκε στη παιδική χαρά, ήταν στέλεχος και βαλτός του ΣΥΡΙΖΑ, τον υπερασπίστηκε ονοματίζοντάς τον γυναίκα συνάδελφός του (η κα Βήχου) σήμερα στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη, με σκοπό τη πρόκληση του αισθήματος των φιλήσυχων κατοίκων και φορολογούμενων πολιτών 3ης κατηγορίας.

Όλοι οι αγνοί έλληνες κάτοικοι της περιοχής δεν αφήνουν ούτε τα δικά τους παιδιά, εδώ και 1 μήνα σχεδόν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας να χρησιμοποιήσουν τον "οίκο ανοχής-χαμετυπείο-μπορντέλο,ναρκότοπο" όπως τον κατάντησαν οι λαθρομετανάστες με την ανοχή κράτους και αστυνομίας, αυτό που κάποιοι αποκαλούν "παιδική χαρά".

Ας φέρουν το παιδί τους αυτοί για μια εβδομάδα στη Πλατεία και να ψάξουν να βρούν το "χαρά" στο πρόσωπό τους ή στα λόγια τους.

Εχουμε ζητήσει επανειλημμένως τη βοήθεια του κ. Μαρκογιαννάκη, του κ. Παυλόπουλου, της Πολεοδομίας και του Υγειονομικού με καταγγελίες και μας αγνοούν. Τους είχαμε πει ότι αυτά που θα δείτε να συμβαίνουν εκεί μέρα με τη μέρα δεν θα τα πιστεύετε.

Η κα 17Ν-Κούρτοβικ που κλήθηκε από τον ομοιδεάτη της βαλτό να τον σώσει, για να ολοκληρωθεί έτσι το σχέδιο, έτυχε πλήρους καλύψεως της Αστυνομίας με 3 διμοιρίες των ΥΜΕΤ και μάλιστα κατ' απαίτησή της προπηλακίστηκαν γριούλες, ΑΜΕΑ και παιδιά ώστε να απομακρυνθούν σε απόσταση 2 τετραγώνων ώστε να εξέλθει η κυρία και να μη πει ότι φυγαδεύθηκε. Επίσης με την ανοχή του αξιωματικού της επετράπη, ως άλλη δοσύλογη, να βρίζει και να δείχνει με το δάχτυλο πολίτες προς σύλληψη, εξαγριώνοντάς τους. Ποιά αριστερά, ποια φιλοσοφία και ποιά κοινωνία ? Αυτή που ζητάει κατ' απαίτηση των πλουσίων πελατών της, την απελευθέρωση των αναρχο-πλουσιόπαιδων, άεργων παιδιών τους, που ρημάζουν ατιμωρητί τη πόλη μας.


ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ & ΠΟΛΕΔΟΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΩΣ ΑΜΕΣΟ ΜΕΤΡΟ.


Εστάλη από Επιτροπη κατοίκων
Πλ. Αγίου Παντελεήμονα


ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ - ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
ΜΗΝ ΞΥΝΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ

ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ!

http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/06/t_10.html


Η αποθέωση της προπαγάνδας...που στην Ελλάδα λέγεται ενημέρωση

Και ενώ από εχθες το βράδυ μέχρι σήμερα όλοι γράφουν για την επίθεση αναρχικών εναντίον κατοίκων της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα.
Η μεγαλοδημοσιογραφάρα και πάντα "έγκυρος" (εδώ γελάνε) κύριος Κούλογλου
μας δίνει την δική του εκδοχή για τα επεισόδια....διαβάστε παρακάτω

http://www.tvxs.gr/v13763
Συμπλοκές και προσαγωγές ακολούθησαν τη διαμαρτυρία πολιτών οι οποίοι διεκδικούν την ελεύθερη πρόσβαση στην κλειδωμένη - από κατοίκους που διαμαρτύρονται για την παρουσία των μεταναστών στην περιοχή - παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα.

Πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό της παιδικής χαράς, την Τρίτη το απόγευμα, έσπασαν το λουκέτο και εισήλθαν στο χώρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι από τους διαμαρτυρόμενους είχαν μαζί και τα παιδιά τους, διεκδικώντας να κάνουν χρήση του πάρκου. Στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν «αγανακτισμένοι» κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι τους προπηλάκισαν. Ωστόσο, μέλη των ΜΑΤ επιτέθηκαν σε διαμαρτυρόμενους γονείς που επέμεναν να παραμείνουν με τα παιδιά τους στο πάρκο και μάλιστα τους συνέλαβαν! Βέβαια, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι προσαγωγές είχαν ταυτόχρονα το χαρακτήρα της φυγάδευσης των γονέων από τους μαινόμενους «αγανακτισμένους» κατοίκους και τα παριστάμενα μέλη ακροδεξιών οργανώσεων.

Έπειτα, ακολούθησαν επεισόδια ανάμεσα σε διαμαρτυρόμενους, κυρίως από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, και αστυνομικούς στην οδό Πατησίων, στην ευρύτερη περιοχή της ΑΣΟΕΕ. Σημειώθηκαν προσαγωγές και μικροτραυματισμοί.

Έξω από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο μεταφέρθηκαν οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, οι οποίοι διεκδικούν την ελεύθερη και ισότιμη πρόσβαση στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα και εκφράζουν την αντίθεσή τους σε φαινόμενα ξενοφοβίας και ρατσισμού, συγκεντρώθηκαν ακροδεξιοί. Έως αργά το βράδυ, υπό το βλέμμα των αστυνομικών, εξύβριζαν και απειλούσαν (προπηλάκισαν και τη δικηγόρο Ιωάννα Κούρτοβικ) ανενόχλητοι τους προσαχθέντες, οι οποίοι παρέμεναν στο τμήμα μόνο και μόνο επειδή κινδύνευαν από τους συγκεντρωμένους εθνικιστές.

Λοιπόν έχουμε και λέμε
την επίθεση των αναρχικών κατά των κατοίκων την βαφτίζει...διαμαρτυρία πολιτών!!!

Στην συνέχεια λέει πως οι "πολίτες" που διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό της παιδικής χαράς έσπασαν το λουκέτο και εισήλθαν...
παπάρια μάντολες...ρεπορτάζ του κόλου και του κούλογλου!

ποιό λουκέτο ρε μάγκα; σε ποιά πόρτα; αφού την πόρτα την έχουν ξυλώσει οι κρατικοδίαιτοι σύντροφοι σου των εξαρχείων...2 κομματια ξύλο και μερικές κούτες κλείνουν την παιδική χαρά...

και την παιδική χαρά δεν την κλείνουν επειδή δεν θέλουν να χαίρονται τα παιδάκια
την κλείνουν διεκδικόντας να χαίρονται και τα δικά τους παιδάκια...
τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν σε ένα κράτος θεατή των γεγονότων;

και η αποθέωση της δημοσιογραφίας συνεχίζεται...
λένε οι μεγάλοι ινστρούκτορες πως μετά από αυτό συγκεντρωθήκαν κάτοικοι αγανακτισμένοι!
Κούλογλου οι κάτοικοι δεν συγκεντρωθήκαν μετά...οι κάτοικοι ήταν εκεί και δέχτηκαν επίθεση από τις ομάδες κρούσης των εξαρχείων...όπως είναι κάθε μέρα...

Και τέλος καλό θα ήταν κύριε Κούλογλου να μην μιλάτε εσείς για επεισόδια
εσείς που βγάζετε λεφτά πουλώντας το dvd με τις καταστροφές και το πλιάτσικο του Δεκεμβρίο

http://www.greekalert.com/2009/06/blog-post_4928.html


Η ΔΙΑΚΤΙΝΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑ ΒΗΧΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Βγήκε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη η γνωστή πανταχού παρούσα Μαρίνα Βήχου - που δηλώνει κάτοικος σε περισσότερες από τις μισές περιοχές της Αθήνας- και αφού στόλισε τον Παπαδάκη με τα γνωστά κοσμητικά " φασίστα, γκεμπελίσκο, ρατσιστή" στο τέλος μπέρδεψε τη γλώσσα της και δεν ήξερε τι έλεγε.

(Το "καλύτερο" είναι ότι αρχικά βγήκε σαν "κυρία Μαρίνα" σκέτο αλλά επειδή την έχουν πάρει χαμπάρι μέχρι και οι πέτρες ήταν αδύνατο να κρυφτεί.)

Διαμαρτυρόταν επειδή η εκπομπή φιλοξενούσε σε απευθείας σύνδεση κατοίκους του Άγιου Παντελεήμονα οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις οικτρές συνθήκες διαβίωσής τους καθώς επίσης και για τα επεισόδια που προκαλούν σε καθημερινή σχεδόν βάση οι αυτοαποκαλούμενοι "αντιρατσιστές" παρέα με τους λαθρομετανάστες. Δεν έπρεπε να τους φιλοξενεί είπε η Βήχου γιατί δεν ήταν αυτή... παρούσα. Ο παρουσιαστής φυσικά έγινε έξαλλος και της είπε ότι της δίνει βήμα να μιλήσει κι εκείνη το μόνο που κάνει είναι να εκτοξεύει ύβρεις, απειλές καθώς και να καταπατά τους δεοντολογικούς κανόνες του ΕΣΡ μιας και η Βήχου άρχισε κι έδινε ονόματα στον αέρα ατόμων που είχαν κάνει έκκληση στον Παπαδάκη να μην γίνει αναφορά. Και μιλάμε για ονόματα του δικού της σιναφιού στην προσπάθειά της να μας αποδείξει ότι ήταν...κάτοικοι.

Σε ένα παραλήρημα ασχετοσύνης και παράνοιας η Βήχου δήλωνε αυτή τη φορά και δημοσιογράφος και δεν εφάρμοζε καν τους στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας. Επίσης ανέφερε ότι είχε στείλει e-mail στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για να παρευρεθεί στην εκπομπή. Ο κ. Παπαδάκης έξαλλος άρχισε να την ρωτά πότε και ποιος το έστειλε γιατί δεν έλαβε ποτέ κάτι τέτοιο και εκείνη άρχισε να τα μασάει λέγοντας δεν το έστειλα εγώ αλλά κάποιος άλλος -γενικώς και αορίστως- και η ρόμπα ήταν πλέον αναπόφευκτη.

Ο παρουσιαστής την προσκάλεσε από τον αέρα να είναι στην εκπομπή αύριο το πρωί και τότε έπεσε το χοντρύτερο μάσημα από την διακτινιζόμενη κάτοικο. "Ναι, θα είμαστε , θα έχουμε και ταυτότητες ότι είμαστε κάτοικοι" άρχισε να παραληρεί προφανώς γιατί η ίδια που δήλωνε κάτοικος δεν ήταν. Ο Παπαδάκης της είπε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο (να επιδείξει ταυτότητα ότι είναι κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα) εκείνη όμως επειδή κατάλαβε ότι μπορεί και να της την φέρουν και στο φινάλε ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και δεύτερο ρεζιλίκι πώς θα το αντέξει, είπε ότι θα στείλει άλλους "κατοίκους" να μιλήσουν. Όλο το ΣΥΡΙΖΑ που ως εκπρόσωπος μιλούσε όλη εκείνη την ώρα φαίνεται να έχει μετακομίσει στον Άγιο Παντελεήμονα τελευταία προς "συμπαράσταση" των λαθρομεταναστών που λυμαίνονται την περιοχή. Έλα όμως που λίγο μετά τηλεφώνησε εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και είπε ότι η κυρία αυτή μιλά εξ ονόματός της και δεν έχουν καμία σχέση. Σφαλιάρα κι από τους δικούς της ανθρώπους δηλαδή έφαγε η Μαρίνα Βήχου. Βρείτε τα μεταξύ σας τι θα λέτε προτού βρείτε στον αέρα γιατί ο κόσμος γελάει με τα χάλια σας.

Το τραγελαφικότερο όλων είναι ότι η Βήχου υποστήριξε ότι οι κάτοικοι που φιλοξενούσε ο Παπαδάκης είναι της Χρυσής Αυγής και η κάμερα έδειξε νοικοκυρές άνω των 50 οι οποίες στην κυριολεξία ήταν έξαλλες.

Στο πρωινό Mega μάλιστα μία κυρία είπε ότι οι λαθρομετανάστες τους λένε "Να φύγετε από τα σπίτια σας να τα πάρουμε εμείς" κάθε φορά που τους παρακαλούν να μην πετούν τα σκουπίδια, να μην αφοδεύουν και να μην ουρούν έξω από τη πόρτα τους. Δήλωσε ότι έχει να ανοίξει τα παράθυρα του σπιτιού της πάνω από δύο χρόνια γιατί η μπόχα στην περιοχή είναι άνευ προηγουμένου.

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Οι κάτοικοι έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους, εγκαταλελειμμένοι από την Πολιτεία και με τον συρφετό της νεοταξικής λαίλαπας της ψευτοαριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και των διακτινιζόμενων κατοίκων να αποτελούν τον χειρότερο εχθρό τους. Δηλώνουν όμως αποφασισμένοι ότι δεν θα εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και θα παλέψουν μέχρι να γίνει η περιοχή που ζουν και μεγάλωσαν όπως ήταν παλιά. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.

Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΤΟΥΡΚΟ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!


Ο Ελληναράς Υπουργός Αμύνης της Ελλάδος (;) Μεϊμάρ Άκης... Εάν αυτός ο τύπος είναι Έλληνας Υπουργός Αμύνης, εγώ τότε είμαι ο Αρχηγός των ΕΛ! Ρε λες να είμαι όντως τελικά;

Εννιά (9) μόνο μήνες (μάλλον για γυναίκες πέρασε τους φαντάρους ο Μεϊμάρ Άκης, καλά γεννητούρια ωρέ) θα υπηρετούν οι φαντάροι μας πλέον (ναι γιατί η Ελλάς συνορεύει με πολιτισμένες χώρες, τη Δανία τη Σουηδία τη Νορβηγία και τη Φινλανδία).. Και θέλει και να καταργήσει και τη θητεία ολοκληρωτικά... (μόνιμη άδεια εγκυμοσύνης δηλαδή)… Αυτό ήταν το μήνυμα που πήραν μέσα στη ΝΔ, προφανώς από τις εκλογές....

Και αυτό δεν είναι τίποτα αγαπητοί φίλοι και φίλες, στο εξής όταν οι Τούρκοι θα πετούν πάνω από την Ελλάδα, οι Ίκαροι μας θα πρέπει να περιμένουν την εντολή προς αναχαίτιση των Τούρκων από τον.... Τούρκο Διοικητή του Ελληνικού Αρχηγείου Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα....

Με λίγα λόγια θα δούμε την ανατροπή της λαϊκής ρήσης κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει.... Θα βγάζει και θα παραβγάζει σύμφωνα με τους γραικύλους και πουλημένους προδότες και Εφιάλτες της ΝΔ....

Γιατί ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος Μεϊμάρ Άκης φυσικά δε λειτουργεί αυτόνομα αλλά παίρνει εντολές από τον άλλο ανεκδιήγητο Ελληναρά Πρωθυπουργό της Ελλάδος (λέμε τώρα), τον Καραμάν Αλή.... Το ΝΑΤΟ αποφασίζει και διατάζει, εμείς δεν έχουμε φωνή ούτε πρέπει να αντιδρούμε στας διαταγάς των Αμερικάνων και των Τούρκων... είμαστε καλά στρατιωτάκια εμείς...


Το πήραν και με το παραπάνω το μήνυμα των εκλογών μέσα στη ΝΔ όπως βλέπετε... Συγχαρητήρια ψηφοφόροι - όρνια των γενίτσαρων...


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/9.html

Ζωο αλλοδαπος δεν είχε δίπλωμα και... στούκαρε

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων είχαμε έξω από το Σχηματάρι. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα ζώο αλλοδαπός, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο...

Αμέσως άνδρες της τροχαίας Χαλκίδας έφθασαν στο σημείο καθώς και ένα ασθενοφόρο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο Έλληνας οδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Κατα την διάρκεια ελέγχου της τροχαίας, διαπιστώθηκε πως ο υπαίτιος του ατυχήματος όχι μόνο είχε ανασφάλιστο το όχημα του αλλά δεν είχε και δίπλωμα οδήγησης.Το ζώο αλλοδαπός συνελήφθει από την αστυνομία.

Άλλο ένα στημένο επεισόδιο από τους κρατικοδίαιτους αντιρατσιστές

Οπως ενημερωθηκατε χτες απο το μπλογκ μας

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...


ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΟΥΣ 5 ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΛΥΤΟΥΣ . ΟΔHΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ



Χτές το απόγευμα ομάδα αναρχικών προσπάθησε να σπάσει και να εκφοβίσει την καθημερινή πλέον συγκέντρωση κατοίκων στον Αγ. Παντελεήμονα

Η παρακρατική συμμορία των κρατικοδίαιτων ξεκίνησε από την κατάληψη της βίλλα Αμαλίας (να θυμήσουμε πως το συγκεκριμένο κτίριο είναι δημόσια περιουσία -ανήκει στον ΟΣΚ- αλλά είναι υπό παράνομη κατάληψη εδώ και 20 χρόνια!!!)
Στόχος τους να καταλάβουν την πλατεία του Αγ. Παντελέημονα και να προκαλέσουν τους κατοίκους.
Στην προσπάθεια τους αυτή είχαν συμπαραστάτη και έναν περίεργο τύπο που κουβαλήσανε μαζί, ο οποίος πήδηξε μέσα στην κλειστή παιδική χαρά βρίζοντας και φωνάζοντας στους κατοίκους...αλλά οι κρατικοδίαιτοι δεν τα είχαν υπολογίσει καλά...

'Οπως αποδείχτηκε, ο άνδρας που μπήκε στη παιδική χαρά, ήταν στέλεχος και βαλτός του ΣΥΡΙΖΑ, τον υπερασπίστηκε ονοματίζοντάς τον γυναίκα συνάδελφός του (η κα Βήχου) σήμερα στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη, με σκοπό τη πρόκληση του αισθήματος των φιλήσυχων κατοίκων και φορολογούμενων πολιτών 3ης κατηγορίας.

Πιστέψανε πως με την επίθεση ενάντια στους κατοίκους και με τους προπηλακισμούς θα καταφέρουν να σπείρουν τον φόβο...οι κάτοικοι της περιοχής ανασυντάχθηκαν και κινηθήκαν εναντίον τους με αποτέλεσμα να αρχίσουν μικροεπεισόδια...και να υπάρξουν και τραυματισμοί...οι δήθεν αντιρατσιστές που μάλλον αιφνιδιάστηκαν από την αντίσταση...υποχώρησαν προς την Αχαρνών απειλώντας πως θα ξαναγυρίσουν με μολότωφ!!..με προφανή σκοπό την διαφυγή τους προς την βίλλα Αμαλίας..κάτι που δεν έγινε εφικτό γιατί εκείνη την στιγμή έφτασε και η ομάδα ΔΕΛΤΑ και έτσι για μια ακόμη φορά βρήκαν καταφύγιο στο δήθεν....Πανεπιστημιακό άσυλο της ΑΣΟΕΕ!!!

Στην υποχώρηση τους όμως ξέχασαν τον περίεργο τύπο ο οποίος μάλλον πρόκειται για κάποιο από τους γνωστούς χρήσιμους ηλίθιους που συνήθως χρησιμοποιούν. Στην εικόνα των συντρόφων του να τον αφήνουν εκεί άρχισε να βρίζει χυδαία όλους τους κατοίκους και να τους πετάει ότι έβρισκε μπροστά του...αλλά ευτυχώς αποφευθηκαν τα χειρότερα αφού τον έσωσε την τελευταία στιγμή η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Η συνέχεια παίχτηκε στο τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα όπου μεταφέρθει.
Οι κατοικοι καλέσαν σε συγκέντρωση και μέσα σε μιση ώρα περισσότερα απο 300 άτομα έκλεισαν την Μιχαήλ Βόδα.

Στο τμήμα έφτασε και η γνωστή και μη εξαιρεταία Κούρτοβικ επίσημη συνήγορος άπλυτων, βάνδαλων και τρομοκρατών...η οποία έγινε δεχτή με....αυγά και γιαούρτια...
Οι κάτοικοι έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους και στην υπόλοιπη κουστωδία των επαγγελματιών αντιρατσιστών που έφτασε στην συνέχεια χωρίς να αφήσει κανένα παραπονεμενό και χωρίς ορεκτικό!
Ευκαιρία ήταν να νιώσει αυτή και οι φίλοι της, τι πραγματικά σημαίνει κάτοικοι γιατί μάλλον τους είχε υποτιμήσει αφού είναι συνηθισμένη στις επιτροπές κατοίκων του ΣΥΡΙΖΑ που συνήθως αποτελούνται από 2,3 μέλη και μία σφραγίδα.

Η κυρία Κούρτοβικ όμως δεν έφτασε απλά για την υπεράσπιση του περίεργου αλλά με θράσος 10 καρδιναλίων είχε και όρους!
ζήτησε κάμερες ( μάλλον για να κλαψουρίσει και να εκμεταλευτεί το συμβάν) και ζήτησε... να απομακρυνθούν οι κάτοικοι σε ακτίνα 2 τετραγώνων!!!...αυτό ήταν...
επειδή όπως λέει και ένας "φίλος" κάποιοι για ένα αστέρι θα σκοτώναν και την μάνα τους...οι αξιωματικοί έδωσαν εντολές να απομακρυνθεί ο κόσμος όπως διέταξε η κυρία Κούρτοβικ...και έτσι τα ΜΑΤ ξεκίνησαν επιχείρηση απομάκρυνσης των κατοίκων με αποτέλεσμα των τραυματισμό πολλών κατοίκων και κυρίως ηλικιωμένων...επιχείρηση που θα τελείωνε γρήγορα αν δεν έκανε την εμφάνιση της ομάδα Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής που αναπτέρωσαν το ηθικό των κατοίκων και βοήθησαν στο να διατηρηθεί 4ώρος και πλέον αποκλεισμός της κυρίας που το φύσαγε και δεν κρύωνε.

Για αρκετές ώρες η Κούρτοβικ δεν πίστευε στα αυτιά της αφού έξω από το τμήμα οι κατοίκοι φωνάζαν όλοι μαζί...
“ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ - ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!”


Τελικά συμπέρασματα....

-πρώτον ...οι χρήσιμοι ηλίθιοι των εξαρχείων που καθοδηγούνται από τους ινστρούκτορες τους σε επιχειρήσεις καταστολής κατά των κατοίκων δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι πραγματικά συμβαίνει στον Αγ. Παντελέημονα...και δεν θα καταλάβουν ποτέ...γιατί" είναι πολλά τα λεφτά Αρη "....
-δεύτερον ...Ο Μαρκογιαννάκης και η κυβερνηση του κουρασμένου, δεν έχουν πάρει μήνυμα και από ότι φαίνεται δεν θα πάρουν ποτέ...το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως αν συνεχίσουν να υποκλίνονται στους επαγγελματίες προβοκάτορες θα πάρουν τον...π....και πολύ γρήγορα μάλιστα...
-τρίτον...αποδειχτηκε περίτρανα για μια ακόμη φορά πως όλοι αυτοί οι σαλιάρηδες που φωνάζουν κατά της αστυνομίας αποκαλώντας τους δολοφόνους (καλή ώρα η κυρία Κούρτοβιξ)...στα δύσκολα τρέχουν κλαψουρίζοντας και ζητάνε από την αστυνομία να τους προστατεύσει...
- και τέταρτον και τελευταίο....καλές οι ομιλίες, καλές οι θεωρίες, καλές οι επερωτήσεις, καλές οι σκιαμαχίες στο νετ....αλλά αν θέλετε να συμπαρασταθείτε στους κατοίκους τους Αγ. Παντελεήμονα και όλων των άλλων περιοχών που στενάζουν κάτω από τα καθημερινά προβλήματα...μόνο στον δρόμο δίνετε ο αγώνας και όλα τα άλλα απλά τον συμπληρώνουν...


Greekalert

ο ΒΟΡΙΔΗΣ ξεβρακωνει τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Παρτε ματι τον προδοτη Χρυσογελο που σε καθε ερωτηση του Βοριδη σχετικα με την ιδεολογια των πρασινων, κανει τον καραγκιοζη , γελαει , ειρωνευεται ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ .. δειτε το βιντεο και γελαστε με τους προδοτες

Κάθε ώρα και ένας λαθρομετανάστης

Αποθρασύνθηκαν οι Τούρκοι δουλέμποροι στις ακριτικές περιοχές του Αιγαίου και μέσα σε 48 ώρες αποβίβασαν στις ακτές του Αγαθονησίου, του Φαρμακονησίου, της Σάμου και της Λέσβου συνολικά 277 λαθρομετανάστες, ανάμεσά τους 37 γυναίκες και 16 παιδιά, ενώ συνελήφθη και Τούρκος διακινητής, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο ρυθμός αποβίβασης των αλλοδαπών στα νησιά μας αντιστοιχεί σε έναν ανά ώρα, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι οι τουρκικές Αρχές αδιαφορούν προκλητικά για τους ευρωπαϊκούς νόμους περί επανεισδοχής λαθρομεταναστών, οι οποίοι αποδεδειγμένα προέρχονται από τα δικά τους παράλια, απ' όπου, όπως διαπιστώθηκε, διακινήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο 102 προς το Αγαθονήσι, 134 προς το Φαρμακονήσι, 32 προς τη Σάμο και 9 προς τη Λέσβο.

Η θρασύτητα της γείτονος ξεπέρασε κάθε όριο. Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε στην Τουρκία ο αρχηγός του Λ.Σ. αντιναύαρχος Θόδωρος Ρεντζεπέρης με τον ομόλογό του της τουρκικής ακτοφυλακής, είχε λάβει την υπόσχεση ότι στο εξής η Τουρκία θα τηρούσε το Πρωτόκολλο Επανεισδοχής που υπέγραψε το 2000 και θα αύξανε τις περιπολίες των σκαφών της στη θαλάσσια οριογραμμή.

Οι τουρκικές διαβεβαιώσεις έμειναν φυσικά στα λόγια, δεδομένου ότι καθημερινά οι Ελληνες λιμενικοί εντόπιζαν 30-50 λαθρομετανάστες προερχόμενους από τα τουρκικά παράλια να επιχειρούν να φτάσουν στα ακριτικά νησιά μας, ενώ οι Βρυξέλλες πιέζουν με συνεχή διαβήματα τη χώρα μας να λύσει αμέσως το πρόβλημα, γνωρίζοντας πως η πλειονότητα των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα έχουν τελικό προορισμό τις χώρες της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Μόνον στο πρώτο πεντάμηνο του 2009 πιάστηκαν, ενώ προσπαθούσαν να αποβιβαστούν σε ελληνικά νησιά, περίπου 3.000 λαθρομετανάστες, οι περισσότεροι των οποίων δήλωσαν Αφγανοί, Σομαλοί και Παλαιστίνιοι. Οι αξιωματικοί του Λιμενικού όμως αμφισβητούν την εθνικότητά τους γιατί όλοι αυτοί, φυσικά χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, δηλώνουν χώρες προέλευσης φιλικές προς την Ελλάδα, ενώ υπάρχουν υπόνοιες πως στην πλειονότητά τους είναι μουσουλμάνοι.

Ανώτατοι αξιωματικοί του Λ.Σ. υπενθυμίζουν ότι στη Σμύρνη και στις άλλες παραλιακές πόλεις της Τουρκίας συγκεντρώνονται το χειμώνα χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, οι οποίοι στη διάρκεια του καλοκαιριού περιμένουν την ευκαιρία να περάσουν στην Ελλάδα.

Πηγή: Ελευθεροτυπία - Π.Σ.Θερμοπύλαι


Ο Σόρος μιλάει για ανεξάρτητο κράτος της Κρήτης



Καταγγελία του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ

Από την εφημερίδα «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ», αρ. φύλλ. 1786, 5 Ιουνίου 2009

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ προέβη εις μίαν συγκλονισπκήν αποκάλυψιν, η οποία επιβεβαιώνει πρωτοσέλιδον κύριον άρθρον του «Ο.Τ.» δια σχεδιασμούς εναντίον της Κρήτης.

Ομιλών από το βήμα του Συνεδρίου δια την Ρωμηοσύνην, το όποιον ώργάνωσε το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων εις συνεργασίαν με την Μη Κυβερνητικήν Οργάνωσιν «Ρωμηοσύνη» εις το Πολεμικόν Μουσείο των Αθηνών, απεκάλυψεν ότι ο παντοδύναμος επιχειρηματίας Τζώρτζ Σόρος εργάζεται δια την αποσκίρτησιν της Κρήτης εκ της Ελλάδος.

Ο Μητροπολίτης είπε ότι ο επιχειρηματίας αυτός έχει αναρτήσει εις την ιστοσελίδα του χάρτην με την Κρήτην ανήουσαν εις ξεχωριστήν Εθνότητα από την Ελληνικήν.

Ο «Ο Τ.» απεκάλυψε προσφάτως ότι την αποσκίρτησιν της Κρήτης εκ της Ελλάδος και την δημιουργίαν ξεχωριστού ανεξάρτητου Κρατιδίου εργάζεται από ετών το θηρίον, το οποίον ευρίσκεται όπισθεν του Εβραϊσμού, ο Διεθνής Σιωνισμός
. Από έρευναν, την οποίαν εκάναμε μεταξύ καπεταναίων της Ελληνικής ναυτιλίας, μας είπον ότι εις την Διεθνή ναυσιπλοίαν η Κρήτη φέρεται ως ανεξάρτητον Κράτος, με ιδικόν του χάρτην και ιδικήν του ώρα.

Μας είπον ακόμη οι καπεταναίοι των φορτηγών και ποντοπόρων πλοίων ότι ενημερώνονται τόσον δια την ώραν Ελλάδος όσον και δια την ώραν Κρήτης.

Τόσον η αποκάλυψις του Μητροπολίτου Πειραιώς, όσον και η αποκάλυψις των καπεταναίων είναι συγκλονιστικοί. Η αποκάλυψις του Μητροπολίτου παραπέμπει εις τας εβραϊκάς ρίζας του Σόρος, ο οποίος, εκτός του ότι γνωρίζει μόνον να κερδίζη εις τα διεθνή χρηματιστήρια, στηρίζει ανοικτά την επιθετικήν πολίτικην των Σκοπιανών εναντίον της Ελλάδος.

Η αποκάλυψις των καπεταναίων αναδεικνύει ότι τα ξένα κέντρα αποφάσεων, πού επιβουλεύονται τον Ελληνισμόν, έχουν ήδη προωθήσει τα σχέδια των, υπό την Εθνικήν εγκληματικήν αδιαφορίαν των υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους και των Κυβερνήσεων.

Μήπως ήλθε ο καιρός τα κόμματα, η κυβέρνησις και αι υπηρεσίαι να σοβαρευθούν και να ασχοληθούν με τα όσα συμβαίνουν περί την Κρήτην, και τα οποία πολύ συνοπτικώς απεκάλυψε προσφάτως ο «Ο.Τ.»; Εάν επιδείξουν την ιδίαν αδιαφορίαν φοβούμεθα ότι μελλοντικώς θα ευρεθώμεν αντιμέτωποι με το «Κρητικόν ζήτημα».


Ημείς υπογραμμίζομεν ότι την ιδίαν αδιαφορίαν είχον επιδείξει αι πολιτειακοί και πολιτικοί, κομματικοί, πνευματικοί και εκκλησιαστικοί αρχαί δια το Σκοπιανόν και σήμερον ευρισκόμεθα αντιμέτωποι με ένα εθνικόν θέμα, το οποίον «θέριεψε» με ιδικήν μας ευθύνην.

Επί εξήκοντα έτη οι πολιτικοί και πνευματικοί μας ταγοί ήσαν αδιάφοροι δια το Σκοπιανόν ζήτημα. Σήμερα «τρέχουν και δεν φθάνουν», προβαίνοντες εις Εθνικάς εκπτώσεις, αι οποίοι πληγώνουν την Ιστορίαν, τον Πολιτισμόν και τους αγώνας των Ελλήνων.

Πριν το «Κρητικό ζήτημα» γίνη Σκοπιανόν, οφείλει η πολιτειακή, πολιτική, κομματική και πνευματική ηγεσία να αντίδραση.

Προς τούτο θα πρέπη να αποκάλυψη τα κράτη και τα κέντρα, τα οποία θέτουν ζήτημα Κρήτης, να απαγορεύση την αγοράν γης και οικοδομών εις Ευρωπαίους με Εβραϊκάς ρίζας (ιδίως εις τους Γερμανοεβραίους, οι οποίοι κατακτούν την Κρήτην με αγοράς ακινήτων, ακόμη και περιπτέρων).

Επιπλέον να απαγορεύση εις την Διεθνή Ναυσιπλοΐαν να χρησιμοποιή χάρτας, εις τους οποίους εμφανίζεται η Κρήτη ως ξεχωριστόν Εθνικόν Κρατίδιον, ή να υπαγορεύση την μετάδοσιν ώρα Ελλάδος και ώρας Κρήτης, διότι η Κρήτη είναι αναπόσπαστον τμήμα της Ελλάδος.

Οφείλει, επίσης, να φέρη ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης οιονδήποτε χρησιμοποιεί αυτονομιστικά συνθήματα υπέρ της Κρήτης και να επιβάλη σκληράς ποινάς άνευ ελαφρυντικού.

Τέλος να οργανώση μίαν υπηρεσίαν, η οποία θα παρακολουθή εις το ιντερνέτ ποίαι χώραι, ποίοι πολίται, ποία διεθνή κέντρα αποφάσεων, ποία επιχειρηματικά κέντρα θέτουν ζήτημα Κρήτης, να τα αποκαλύπτουν, να τροφοδοτούν με ιούς τας ιστοσελίδας των εις το Ιντερνέτ και να τα καταγγέλλουν.

Πηγή:
resaltomag


ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΑ.
ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ . ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ Η ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΖΩΑ



Κύριον Τρεμόπουλον, ΠΡΟΔΟΤΗ εν Ελλάδι


Έχουμε και λέμε:

Θράκη: Όχι οι Πόντιοι στη Θράκη. (√)
Μακεδονία
: Θεσσαλονίκη όχι Ελληνική – Τιμή στον Κεμάλ – Μακεδονική γλώσσα – Μακεδονική μειονότητα. (√)
Ήπειρος
: Τσαμουριά – Τσάμηδες. (√)
Κύπρος
: Σχέδιο Ανάν.(√)
Κέρκυρα
: Αυτονόμηση Κέρκυρας ( ? ) (εκκρεμεί)
Κρήτη
: Αυτόνομη Κρήτη ( ? ) (εκκρεμεί)
Ρόδος
: Τουρκική μειονότητα. ( ? ) (εκκρεμεί)
Κως: Τουρκική μειονότητα. ( ? ) (εκκρεμεί)
Νήσοι Ανατολικού Αιγαίου
: Απελευθέρωση από την Ελληνική κατοχή ( ? ) (εκκρεμεί)

Όταν θα έχετε εκπληρώσει όλες τις αναληφθείσες υποχρεώσεις σας, παρακαλούμε να περάσετε απο το ταμείο, για την είσπραξη του υπολοίπου ποσού και την εκκαθάριση του λογαριασμού σας.

Μετά τιμής,

Ξέρεις ποιοι ♣

Πηγή:
Ιδιαζόντως


Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ - "ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ"

ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ

Εκτός από τους "Γκρίζους Λύκους", ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος αποτελεί τώρα "στόχο" και για το τουρκικό υπουργείου Εξωτερικών.

Αφορμή η πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βίκτορ Γιούστσενκο στον κ. Βαρθολομαίο να ανοίξει Εκκλησία υπό μορφή αντιπροσωπείας στο Κίεβο. Ή, έστω, γραφείο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, γεγονός που έκανε έξαλλους τους Τούρκους.

Ο κ. Γιούστσενκο είχε πάει στην Πόλη για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και με την ευκαιρία πέρασε από το Φανάρι. Ο φιλοδυτικός ηγέτης της "πορτοκαλί επανάστασης" προσπαθεί να απαλλαγεί από την επιρροή της Μόσχας και να αποκτήσει η Ουκρανία αυτόνομη Εκκλησία - προσπάθειες που τώρα βασίζει στον κ. Βαρθολομαίο. Από τον Οικουμενικό Πατριάρχη ζήτησε το πρώτο βήμα. Δηλαδή μία αντιπροσωπεία. Ο Πατριάρχης όμως δεν πρόλαβε να απαντήσει, αφού αμέσως του τουρκικό ΥΠΕΞ "διέρρευσε" ότι η πρόταση Γιούστσενκο δεν έχει ισχύ και ότι ο κ. Βαρθολομαίος δεν μπορεί να τη δεχτεί.

Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση του υπουργείου: " Αυτό αντίκειται στη Λοζάνη. (σ.σ. τώρα τη θυμηθήκανε και σαφώς δεν αντίκειται... η αυτοαποκαλούμενη "τουρκική" μειονότητα στη Θράκη παραβιάζει τη Λοζάνη αλλά την έχουν γραμμένη τη συνθήκη...για να μην θυμηθούμε Ίμβρο, Τένεδο, Πόλη κλπ). Ο Πατριάρχης βρίσκεται σε καθεστώς δημοσίου υπαλλήλου. Δεν έχει δικαίωμα να διορίζει".

Η πρόταση του Ουκρανού προέδρου προκάλεσε σοκ στην Άγκυρα, η οποία όχι μόνο δεν αναγνωρίζει την οικουμενικότητα του Πατριαρχείου, αλλά επιμένει ότι πρόκειται για δημόσιο ίδρυμα της Τουρκίας το οποίο οφείλει να ζητήσει την άδειά της για να ανοίξει οποιαδήποτε αντιπροσωπεία. (σ.σ. περί σεβασμού συνθηκών που λέγαμε....)

(πληροφορίες από presstime, αρ.φυλ.159, σελ.18)

Ξένος δημοσιογράφος την έπεσε στους Έλληνες για τα επεισόδια στο Α.Τ στον Άγιο Παντελεήμονα

Χαμός έγινε χθες το βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα και το Α.Τ όπου μαζεύτηκαν ηλικιωμένοι και μη και φώναζαν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Κούρτοβικ που βρίσκονταν μέσα για να στηρίξουν έναν απο τους αλητες απλυτους που συνέλαβαν οι αρχές λίγο νωρίτερα.

Όμως το θέμα είναι αλλού. Ένας Βρετανός δημοσιογράφος έκραξε κάποιους από τα δικά μας ΜΜΕ που βρέθηκαν εκεί λέγοντας ότι δεν ζουμάρουν στον κόσμο να φανεί ότι είναι και ηλικιωμένοι και ότι κάνουν προπαγάνδα χωρίς να δείχνουν τα πραγματικά περιστατικά.

Ρε συ Βρεττανέ τώρα το κατάλαβες;

Ακούστε τι λέει ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ - Ευρωβουλευτής των πράσινων

ο ευρωβουλευτής των Πράσινων, Ντάνιελ Κον Μπεντιτ, διαπιστώνει ότι, το να γδύνεις ένα κοριτσάκι 5-6 ετών, είναι ..absolutely fantastic and eroto-maniac !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO-ΣΟΚ


http://taxalia.blogspot.com




ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ, ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΛΙΑ...


Πριν κάτι ώρες είχαμε ένταση στον Άγιο Παντελεήμονα μεταξύ αναρχοναζίδων και γκετοποιημένων κατοίκων Ελλήνων της περιοχής. Δε θα μείνω στο πως και το γιατί τής συμπλοκής αλλά θα πω δύο λογάκια στον I5 (ανίκανος προς στράτευση λόγω ψυχολογικών προβλημάτων) Ρομπέν των Cayenne της Εκάλης και ψευτοαριστερό μεγαλοδημοσιογραφίσκο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Διαβάστε τι γράφει στη
Ζούγκλα του:

"Για μία ακόμη φορά η παιδική χαρά στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα στάθηκε η αφορμή για να προκληθούν επεισόδια. Περίπου 100 αντιεξουσιαστές έφτασαν στην πλατεία με σκοπό να ανοίξουν την πόρτα, την οποία έχουν κλειδώσει οι κάτοικοι απαγορεύοντας την είσοδο στους μετανάστες που μένουν στην περιοχή ώστε να πάνε τα παιδιά τους να παίξουν."

Κύριε Ι5 Ρομπέν των Cayenne της Εκάλης, μάθε ότι οι κάτοικοι έχουν κλειδώσει την πόρτα της παιδικής χαράς του Αγίου Παντελεήμονα όχι γιατί θέλουν να απαγορεύσουν στα παιδιά των μεταναστών να πάνε να παίξουν εκεί, αλλά γιατί θέλουν όταν πηγαίνουν τα παιδιά Ελλήνων και μεταναστών να παίξουν στην παιδική χαρά, αυτή να είναι καθαρή και όχι γεμάτη από κουράδες, σκατούλες και κατουρλιά από τους λαθρομετανάστες που γυρνοβολάνε ασκόπως στην περιοχή...


Φαντάζομαι ότι και εσύ κύριε ψευτοαριστερέ Ι5 Ρομπέν των Cayenne της Εκάλης δε θα επιθυμούσες να παίζουν τα δικά σου παιδιά δίπλα σε κουράδες, σκατούλες και κατουρλιά. Εάν διαφωνείς παράτα την Εκάλη και τράβα μείνε στον Άγιο Παντελεήμονα μαζί με λαθρομεταναστικές κουράδες, σκατούλες και κατουρλιά και μετά να γράφεις και να λες μαλακίες και προπαντός να έχεις άμεση αντίληψη για το τι συμβαίνει στην περιοχή αυτή γιατί ο καθένας από την Εκάλη μπορεί πολύ άνετα να το παίζει προοδευτικός αριστερός, σιγά το κατόρθωμα....

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_10.html


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΟΥΣ 5 ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΛΥΤΟΥΣ . ΟΔHΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ

Οι πεντε αναρχο-απλυτοι που συνελληφθησαν κατα την διαρκεια επεισοδιων στον Αγ. Παντελεημωνα. μεταφερθηκαν στην ΓΑΔΑ και θα προσαχθουν αυριο μεσω αυτοφωρου.

Λογικα θα οδηγηθουν στον εισαγγελεα με τις ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ,ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ,ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗΣ,ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟ ΠΑΣΟ.

Στο αστυνομικο τμημα που κρατουνταν στην αρχη οι 5 αναρχο-απλυτοι, πηγε η γνωστη ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ανθελληνας δικηγορος των απλυτων για να τους ελευθερωσει..!! Αυτη η κινηση εξαγριωσε τους αγανακτισμενους πολιτες που περικυκλωσαν το αστυνομικο τμημα ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η προδοτισα ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ αφου χορτασε κλουβια αυγα και ντοματες απο αγανακτισμενους κατοικους του Παντελεημωνα.. και αφου προσπαθησε να ελευθερωσει τους ψευτο-αναρχοαπλυτους του Συρριζα ΑΠΕΤΥΧΕ, το βουλωσε και περιμενει τηλεφωνο για οδηγιες απο τον Αλαβανο που ακομα δεν εχει συνελθει απο το προχτεσινο σοκ των εκλογων.. σε πανικο το κομμα και σε συγχιση.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ



ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ "ΜΑΦΙΑ" ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Στο πλαίσιο της αστυνομικής συνεργασίας της χώρας μας με τις Ιταλικές διωκτικές αρχές, εντοπίσθηκε αλλοδαπός υπήκοος Ιράκ, ετών 33, ο οποίος σύμφωνα με έρευνα των Ιταλικών αρχών, φέρεται ως εμπλεκόμενος σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών από την Ελλάδα σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Για τον εντοπισμό και άλλων μελών του ιδίου κυκλώματος, τα οποία είχαν ενεργή συμμετοχή στη διακίνηση των λαθρομεταναστών, έγιναν ανάλογες έρευνες, σε λοιπές ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στην εν λόγω συνεργασία.

Κοινή ημέρα δράσης για την πραγματοποίηση προσαγωγών-συλλήψεων των ήδη εντοπισθέντων ατόμων, καθορίστηκε η 09-06-2009, κατά την οποία αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής συνέλαβαν τον εν λόγω για τον οποίο είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Ιταλικών Διωκτικών Αρχών.

Στη συνέχεια, παρουσία δικαστικού λειτουργού διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα διαβατήριο Γεωργίας τρίτου προσώπου, μία κεντρική μονάδα Η/Υ, ένα βιβλιάριο καταθέσεως χρημάτων της Εθνικής Τράπεζας, επτά φωτογραφίες τύπου διαβατηρίων τρίτων προσώπων, ενώ σε γενόμενη σωματική έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα που χρησιμοποιούντο στην παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Πηγή


Σχόλιο hellenicrevenge : Κόπτεται η Ευρώπη για να μην περάσουν στις δικές τους χώρες οι λαθρομετανάστες. Για το αν τους έχουμε εμείς εδώ που δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε και να κυκλοφορήσουμε δεν δίνουν πεντάρα τσακιστή! Το ελληνικό κράτος δεν ρίχνει γροθιά στο τραπέζι να τρίξει κανένα δόντι. Έπρεπε το ίδιο το ελληνικό κράτος να έχει ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να πάρουν κι αυτοί μερικούς να δουν τη γλύκα και όχι να έχουν φορτώσει όλο το λαθραίο λεφούζι στην χώρα μας λειτουργώντας ως κυματοθραύστης. Αλλά μόνο ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ βλέπουμε. Έχουν κοψομεσιαστεί να κάνουν τα χατίρια των Ευρωπαίων και η Ελλάδα σπαράζει από ανασφάλεια, ανεργία και εγκληματικότητα.

Τα είδατε τα χαΐρια σας στις ευρωεκλογές. Μην διορθώνεστε, συνεχίστε να τσαλαπατάτε την αξιοπρέπεια και τα αυτονόητα από το Σύνταγμα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και θα δείτε και τον πάτο να σας χαμογελά και στις εθνικές εκλογές! Αναζητείστε ψηφοφόρους στις αλλοδαπές λαθραίες "ερωμένες" σας!


ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ




KAZANI ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΠΡΙΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ

Ιδιαίτερα οξυμμένη είναι η κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στην ευρύτερη περιοχή γύρω απο τους άθλιους δρόμους και τα στενά της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα.

Στο Α.Τ υπάρχουν κάποιοι από το ΣΥΡΙΖΑεν κατανοούμε την παρουσία αυτόκλητων χρηματοδοτών των αλλοδαπών του Τσίπρα που μετα την κατρακύλα της Κυριακής δεν λέει να βάλει μυαλό)που προφανώς απαιτούν να αφεθούν ελεύθεροι κάποιοι από τους συλληφθέντες;

Δεν ξέρουμε. Πάντως η κατάσταση είναι έκρυθμη, υπάρχουν μάλλον 5 συλλήψεις και βέβαια το γνωστό σκηνικό. Η βεντέτα χωρίς τελειωμό που δεν θα έχει σίγουρα καλό τέλος.

Ας μπει ένα finale εκεί πέρα, παιδιά από την ΓΑΔΑ. Πάρε ρε υπουργέ ένα ρίσκο και μάζεψέ τους όλους σε μια νύχτα, βάλτους σε δυο καράβια του φίλου σου του Βαρδινογιάννη και στείλτους πίσω. Δεν καταλάβαμε. Ποιος έλληνας θα σε πει φασίστα; Το 4% του Τσίπρα ή ο Τζέφρυ; Γιατί υπουργέ υπάρχει και η υστεροφημία σε αυτή τη ζωή...

Πηγή


Μια ζωή ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ

FRAPE



Η «επανάσταση» του φραπέ (!) και της μιζέριας μιας χούφτας δειλών ανθελλήνων που έχουν βάλει στο μάτι τους περήφανους Έλληνες του Αγ. Παντελεήμονα που δεν αντέχουν άλλο την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των ίδιων και των παιδιών τους…



Τα «παιδιά» του Λάκη, του Μάκη, του Τρίμη και μιας στρατιάς ακόμα φουκαράδων ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ που με τα (καλά) πληρωμένα ρεπορτάζ τους, παραπληροφορούν τον Λαό μας…



Στον Αγ. Παντελεήμονα δεν υπάρχουν «βάρδιες Χρυσαυγιτών» δειλοί συμμορίτες… Υπάρχουν μονάχα Έλληνες ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ από το «πολυφυλετικό θαύμα». Και σας πονάει ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ότι είναι αποφασισμένοι να σας πολεμήσουν και να μην παραδώσουν τις γειτονιές τους στους φίλους σας τους λαθρομετανάστες.