Χρήστες OnLine

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...

ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ...

...ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ η ανθελληνας πουτανα της κουμουνδουρου

Η γνωστή δικηγόρος της Κουμουνδούρου και υπερασπίστρια των τρομοκρατών της 17Ν, εξακολουθεί να βρίσκεται στο Τμήμα επιχειρώντας να απελευθερώσει τον ομοϊδεάτη της. Μάλιστα έτρεξε να κλαφτεί και να βγει στο ραδιόφωνο του "ΣΚΑΪ" για να καταγγείλει τον.. ρατσισμό, που δεν της επιτρέπει να πάρει απο το χεράκι τον Συριζαίο συλληφθέντα και να πάνε για ξεκούραση (μετά απο τόσο αγώνα).

Οι κάτοικοι επεφύλλασαν υποδοχή με γιαούρτια και αυγά στην Κούρτοβικ,
ενώ αυτή τη στιγμή η Αστυνομία επιχείρησε να σπρώξει πιο χαμηλά τους συγκεντρωμένους που φωνάζουν εναντίον της Κούρτοβικ και έχουν ξαπλώσει στην άσφαλτο για να μην απελευθερωθεί ο λεγάμενος!


Αυτήν την στιγμή στο Αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα βρίσκεται αποκλεισμένη από Έλληνες κατοίκους της περιοχής που την αποδοκιμάζουν η γνωστή δικηγόρος των «αντιεξουσιαστών» Κούρτοβικ μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.



–ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22:10– Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ(ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΚΟΜΗ…) ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ 5 ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΜΑΤ (!). ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:


“ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!”


Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται για την αναρχοκομμουνιστική επιχείρηση τρομοκρατίας των Ελλήνων, που είχε προηγηθεί και αποδοκιμάζουν την Κούρτοβικ και τα «συντρόφια» της…





Την επομενη φορα Κουρτοβικ , πουλημενη λερα , δεν θα σε παρουν με τα αυγα οι κατοικοι αλλα με τα σκατα των λαθρομεταναστων φιλων σου, γιατι αυτο ειστε και αυτο αξιζετε. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου