Χρήστες OnLine

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΜΠΡΑΗΜ

Το τραγούδι - έμεσμα των σκοπιανών με τίτλο "Έλληνες δολοφόνοι" το είδατε εδώ και διαβάσατε και τους γεμάτους χολή και ψέμα στίχους του. Χτες στην εκπομπή "ζούγκλα" ο Μάκης προσπαθούσε επί ώρα να μας πείσει κι εμάς και τους καλεσμένους του ότι πρόκειται για μία οικτρή μειοψηφία ακραίων εθνικιστών μιας και αυτός γνωρίζει πολλούς σκοπιανούς - όπως είπε - και τρώει, πίνει μαζί τους και τέτοιο πράγμα δεν έχει πέσει στην... αντίληψή του. Βέβαια το τραγούδι αυτό έχει μπει στο Top 10 ΤΩΝ Σκοπίων ... τουτ έστιν έχει γίνει το αγαπημένο των γειτόνων αλλά ούτε γι αυτό ιδρώνει τ΄αυτί του Μάκη - είναι γνωστές άλλωστε οι θέσεις του-.

Εμείς εδώ θέλουμε να επισημάνουμε κάτι άλλο. Ανάμεσα στους στίχους του εμετικού αυτού κατασκευάσματος κάπου λέει: "Δεν νιώθω λύπη που θα καείτε, ούτε και θα λυπηθώ επειδή θα πνιγείτε"

και απλά σας παραπέμπουμε σε αυτές τις αναρτήσεις μας.


όπου θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα να διαβάσετε καθώς και χρήσιμους συνδέσμους για να ενημερωθείτε για το ποιοι μας καίνε οργανωμένα κάθε καλοκαίρι και πως πνιγόμαστε επειδή δεν έχει μείνει δέντρο όρθιο ενώ παράλληλα έχουμε πνιγεί στους λαθρομετανάστες και την εγκληματικότητα.

Οι συνειρμοί και τα συμπεράσματα δικά σας....


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/06/blog-post_9403.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου