Χρήστες OnLine

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΜΕ SERVERS ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ! ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ";



Ο εξυπηρετητής (server) του Athens.indymedia.org βρίσκεται στο εργαστήριο Οργανικής Χημικής Τεχνολογίας της σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Φιλοξενεί στο ίδιο μηχάνημα και άλλες ιστοσελίδες του Indymedia.org

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ :

athens.indymedia.org
patras.indymedia.org
community.athens.indymedia.org
thessaloniki.indymedia.org
valencia.indymedia.org
scotland.indymedia.org
strefis.ath.cx
eniaioalsos.gr

Το indy.gr και ο εξυπηρετητής ραδιοφώνου "Ένταση 100,6 FM" entasifm.org, βρίσκονται στο Υπολογιστικό Κέντρο (Υ.Κ.) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του ΕΜΠ.
www.indy.gr
entasifm.org

Μια άτυπη αναρχο "εταιρεία"(!!) squad.gr
[http://tinyurl.com/mzpp8p ] προσφέρει φιλοξενία σε αναρχοαριστερές παρακρατικές σελίδες ΚΑΙ ΜΟΝΟ προσφέροντας την απαραίτητη υποδομή, δωρεάν φυσικά (όπως διαφημίζουν σε εταιρική σελίδα) http://squathost.com/?page_id=2, ΠΡΟΣΦΟΡΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης στην Πολυτεχνική Σχολή!!

Το επιτυγχάνουν αυτό φυσικά αφού τα κυκλώματα είναι ..κρατική χορηγία!

Kαι οι ίδιοι κάνουν και διαχείριση εκμίσθωσης των κλεμμένων ..κρατικών πανεπιστημιακών δικτυακών υποδομών μονό σε ..συμφωνούντες (δημοκρατικά) για..πανεπιστημιακή ερεύνα!

Στο μίσος και..τις χημικές φόρμουλες για βόμβες.

Γεια σου Ελλάδα!

www.1431am.gr (www.1431am.org) το διαδικτυακό παρακρατικό ραδιόφωνο
squat.gr(αναρχικό hosting! 'επαναστάτες' εμπορεύονται-διαχειρίζονται κρατικές δομές!)
delta.blogs.squat.gr
anarxikoiaigaleo.squat.gr (Πρωτοβουλία αναρχικών πρακτόρων Αιγάλεω)
pat61.squat.gr (Κατάληψη Πατησίων και Σκαραμαγκά)
kiko.squat.gr
kakamantata.squat.gr
anorthodox.squat.gr (αναρχας σαιεντολογος!όχι το γαβρας!)
evagelismos.squat.gr (Κατάληψη Ευαγγελισμού.Για τις απαραίτητες κολεγιές με τα νοσοκομεία για ώρα ανάγκης!)
fantasma.squat.gr (ΕΚΠΑ στις σχολές Βιολογικό, Γεωλογικό, Φαρμακευτική και Χημικό. “Στεγάζεται” στην κάτω είσοδο του ΦΜ1)
ikalarisa.squat.gr(όταν το ΙΚΑ και η Λάρισα πάνε πολυτεχνείο!)
library.squat.gr (ο κατούρα να φύγουμε αναρχας!)
merrybaby.squat.gr (ο αναρχοποδογυρος.καλη η επανάσταση αλλά και τα ..υδραυλικά είναι αναρχικά!)
mesaexo.squat.gr(το.. αποτελείωμα της Μαίρης μπειμπι!!)
pikpa.squat.gr(έτσι στα μυαλά και στα σπαστικά !!!!)
istemi.squat.gr
wxra.squat.gr

Κατά τα άλλα o OTE θα έκλεινε εδώ και μήνες το Indymedia ενώ ο υπουργός παραδέχτηκε ότι πρόκειται για αίσχος και υποσχέθηκε ότι θα τελειώσει το θέμα αυτό από τις αρχές του χρόνου...

Αλήθεια εγώ μπορώ να πάω στο Πολυτεχνείο Αθηνών να λειτουργήσω το Υγρό Πυρ μέσα από τους σέρβερς του; Αν όχι γιατί δεν μπορώ ενώ οι αναρχοναζίδες μπορούν; Τι και ποιοι είναι οι αναρχοναζίδες τα πραγματικά φασιστόμουτρα; Για ποια δημοκρατία και για ποια προσπάθεια πάταξης της τρομοκρατίας μιλάμε;


Κάποια απάντηση από "κάποιον αρμόδιο;"


πηγη

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ - Απάντηση σε παραπλανητικό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» για Χρυσή Αυγή

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατεβαίνει ΑΥΤΟΝΟΜΑ στις εκλογές



Καμμία σχέση με ΛΑΟΣ. Η «Ελευθεροτυπία» στην υπηρεσία του Καρατζαφέρη και των ψηφοθηρικών κόλπων του γράφει ότι μέλος της Χρυσής Αυγής συμμετέχει στα ψηφοδέλτιά του.


Η «Ελευθεροτυπία» που παριστάνει την ανεξάρτητη εφημερίδα, αλλά είναι πασίγνωστο ότι ελέγχεται απόλυτα από την πλουτοκρατία και την διαπλοκή, με δημοσίευμά της, ούτε λίγο, ούτε πολύ, εμφανίζει την Χρυσή Αυγή ότι συμμετέχει στο κόμμα του Καρατζαφέρη! Αυτό την στιγμή που είναι γνωστό στους συντάκτες της ότι η Χρυσή Αυγή κατεβαίνει αυτόνομα στις εκλογές. Ο δόλος λοιπόν είναι προφανής. Συγκεκριμένα έγραψε σήμερα: «Ελευθεροτυπία»: Το Νο2 της «Χρυσής Αυγής» στα ψηφοδέλτια του Καρατζαφέρη - Παρά την αντίδραση κοινωνικών οργανώσεων, ο ΛΑΟΣ ενέταξε στις τάξεις του τον υπαρχηγό της «Χρυσής Αυγής»


Με το δημοσίευμα αυτό η «Ελευθεροτυπία» δεν κάνει τίποτε άλλο από αυτό που κάνουν τα παπαγαλάκια του ΛΑΟΣ, οι οποίοι διαδίδουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν κατεβαίνει στις εκλογές και βοηθάει τον Καρατζαφέρη. Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή ουδέποτε διέθετε και ούτε προβλέπεται από το καταστατικό της η θέσις «υπαρχηγού»!


Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι μέλος της Χρυσής Αυγής συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του Καρατζαφέρη και καταγγέλλουμε την «Ελευθεροτυπία» για την σκόπιμη παραπληροφόρηση.



οσο και να συνεχιζετει την λασπολογια, την προπαγανδακαι τα ψεματα, λαμογια αριστεροι, ο λαος εχει ξυπνησει.. το ποταμι ΔΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ.



Επάγγελμα..."μετανάστης"....



Στον δρόμο όπου περπατώ σχεδόν καθημερινά, κάτω από το σπίτι μου, βλέπω ταμπέλες στις πόρτες των μαγαζιών. Κάτω από τα ελληνικά, υπάρχουν μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες. Η μία ταμπέλα γράφει «επιδιορθώσεις ρούχων» στα ρώσικα». Η άλλη, λίγο πιο πέρα, γράφει το ίδιο πράγμα αλλά σε περισσότερες γλώσσες, βουλγαρικά, ρώσικα, μια άλλη γλώσσα που δεν ξέρω τι είναι και αλβανικά. Σταματώ στο μαγαζί με τις πολλές γλώσσες. Τους λέω ότι η αλβανική λέξη είναι γραμμένη λάθος. Στο P λείπει το ένα πόδι. Ναι, το ξέρουμε μου απαντούν, μας το έχουν πει και άλλοι πελάτες, θα το διορθώσουμε Το πρώτο μαγαζί ανήκει σε μια μετανάστρια της πρώτης γενιάς από την Ρωσία. Το άλλο σε ένα μετανάστη της πρώτης γενιάς από την Συρία. «Τις κάναμε πολύγλωσσες τις ταμπέλες για να προσελκύσουμε περισσότερους πελάτες» μου λέει. Εγώ και αυτός ήρθαμε εδώ με διαφορετικά καράβια. Οι μητρικές μας γλώσσες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, οι εμπειρίες που κουβαλά ο καθένας από μας τόσο διαφορετικές. Σήμερα, επικοινωνούμε στην ίδια γλώσσα, στα ελληνικά. Υπάρχουμε και συνυπάρχουμε στην ίδια γειτονιά, στην ίδια πόλη, στην Αθήνα, με τα καταλυμένα πεζοδρόμια από τα μηχανάκια, με το λίγο πράσινο, με τον υπέροχο ουρανό, με τις πολύγλωσσες ταμπέλες. Εγώ και αυτός είμαστε τώρα επιβάτες στο ίδιο καράβι. Είμαστε οι «νέοι μέτοικοι» της Αθήνας, της κατεξοχήν πόλης των μετοίκων…

***Κάποτε, οι πολυκατοικία όπου μένω κατασκευάστηκε για να στεγάσει «παλαιούς μετοίκους», που έρχονταν από την ελληνική επαρχία. Ένας από αυτούς, που μένει στην δίπλα πολυκατοικία, ο κύριος Νίκος, μου είχε περιγράψει μια φορά πως όταν πρωτοήρθε στην Αθήνα τα παιδιά στο σχολείο τον κορόιδευαν γιατί μιλούσε την ντοπολαλιά του χωριού. Τόσο στιγματισμένος και ξένος ένιωθε που όταν επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι του κλεινόταν στην κουζίνα – δεν είχε δικό του δωμάτιο - και έκλαιγε, προσπαθώντας ταυτόχρονα να απαλλαγεί από την «γλώσσα του χωριού», για να μην διαφέρει, να μη νιώσει ξένος. Μου έλεγε, επίσης, ο κύριος Νίκος πως πρέπει να κατανοήσω τους Έλληνες, ότι χρειάζονται ακόμα λίγο χρόνο για να συνηθίσουν με την παρουσία των μεταναστών. Εγώ, μου έλεγε, ήμουν έφηβος όταν είδα τον πρώτο μαύρο στην Αθήνα. «Με εντυπωσίασε τόσο πολύ που τον πήρα στο κατόπιν. Ήταν ένα σπάνιο θέαμα για μένα» συνέχισε. Δεν είχε δει ποτέ του μαύρο παρά στις ταινίες. Τώρα, δεκάδες χιλιάδες παιδιά μεταναστών, πολλά από αυτά από μαύρους γονείς, γεννιούνται στα μαιευτήρια της Ελλάδας…
πηγή

Σχόλιο:

O Gazmend Kaplani είναι Αλβανός πολλά χρόνια στην Ελλάδα.Έχει σπουδάσει
εδώ και είναι δημοσιογράφος.Δεν γνωρίζω αν εργάζεται στα "ΝΕΑ" ακόμα
και στην Κρατική Τηλεόραση.Εκπροσωπεί το Στέκι Πολιτισμού Αλβανών Μεταναστών.Επίσημο επάγγελμα "μετανάστης".


Μπορεί κάποιος από τα κείμενά του να καταλάβει την προπαγάνδα
ενός μετανάστη
που προσπαθεί με όπλο την πένα του και σίγουρα τον
λόγο του όταν απευθύνεται σε συμπατριώτες του εναντίον της Χώρας που τον φιλοξενεί κι αυτόν και χιλιάδες άλλους.Έχει αλώσει την Ελλάδα και έχει αφομοιώσει όλους τους Έλληνες με τους μετανάστες.Τους έχει καταπιεί.Συγκρίνει τους Έλληνες της επαρχίας που ήρθαν στην Αθήνα από τα Ελληνική περιφέρεια με τον εαυτό του και τους δικούς του που ήρθαν απρόσκλητοι από την Χώρα του και από αλλού προκαλώντας το αδιαχώρητο στις φυλακές από σωρεία παρανόμων πράξεων.

Το παίζει ο μορφωμένος-αρχηγός καθοδηγητής των αδυνάτων μεταναστών.
Παντού οι νοικοκυραίοι μετανάστες και κάπου-κάπου ο κυρ-Νίκος ο βλάχος
ο Έλληνας.

Αλβανοί οι νέοι "μέτοικοι της Αθήνας".
Της πόλης των μετοίκων ....(γράφει).

Είναι επικίνδυνο το παιχνίδι του και δεν διαφέρουν τα λόγια του από τις μολότοφ
και τις πέτρες των συμπατριωτών του και άλλων οι οποίοι μαζί με ανεγκέφαλους
Έλληνες Αναρχικούς τον περασμένο Δεκέμβρη έσπασαν και έκαψαν περιουσίες.

Αθηναίος

Διαβάστε κι εδώ το ξεσκέπασμα του επαγγελματία "μετανάστη"
Από την Αλβανία η επόμενη Καραχασαν;
και το παρακάτω

Ο Ανδρέας Λοβέρδος και οι αυτονομιστές


Αλεξαντέρ Ποπόφ(σκι), πρόεδρος των λεγόμενων Αιγαιατών με φόντο τον χάρτη της "Μεγάλης Μακεδονίας" και την σημαία της Βεργίνας στο γραφείο του στο Μοναστήρι. Ο ίδιος μάλιστα σε συνέντευξη του δήλωσε ότι περιμένει να υλοποιηθεί κάποια υπόσχεση του Γιώργου Παπανδρέου. Μήπως τελικά αυτή είναι ο επαναπατρισμός τους ?

του Κωνσταντίνου Χολέβα
αναδημοσίευση από το Αντίβαρο

Τουλάχιστον ατυχείς και στερούμενες ιστορικής τεκμηριώσεως μπορούν να χαρακτηρισθούν οι δηλώσεις του κ. Ανδρέα Λοβέρδου, βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, περί ελεύθερης επανόδου στην Ελλάδα των μεταλλαγμένων Σκοπιανών (πρώην Ελλήνων) αυτονομιστών και προπαγανδιστών. Οι δηλώσεις έγιναν προσφάτως στην ιστοσελίδα newstime.gr και είναι εύλογο να προκαλούν ανησυχία στους κατοίκους της Μακεδονίας, αλλά και σε κάθε Έλληνα που γνωρίζει την ιστορία.

Το 1982 με νόμο του αειμνήστου Γεωργίου Γεννηματά είχε επιτραπεί η επιστροφή στη χώρα μας των πολιτικών προσφύγων, οι οποίοι ζούσαν στις τότε κομμουνιστικές χώρες, με ρητή εξαίρεση των «αλλογενών», δηλαδή εκείνων που είχαν δηλώσει ότι ανήκουν στην τεχνητή «μακεδονική» εθνότητα. Οι άνθρωποι αυτοί κατά την περίοδο 1941-1949 είχαν ενόπλως αγωνισθεί για την απόσχιση της Μακεδονίας και της Θράκης από τον ελληνικό κορμό. Πολλοί από αυτούς είχαν αρχικά ενταχθεί σε βουλγαρικές ομάδες που συνεργάσθηκαν με τις γερμανικές αρχές κατοχής. Το 1944 μεταμορφώθηκαν εν μιά νυκτί σε «σλαβομακεδόνες» παρτιζάνους του Τίτο.
Όσοι εγκαταστάθηκαν στα Σκόπια εργάσθηκαν φανατικά κατά της Ελλάδος. Αυτοί και τα παιδιά τους υπήρξαν οι κυριώτεροι στυλοβάτες της προπαγάνδας περί «Μακεδονίας του Αιγαίου». Μάλιστα από το 1993
συνταξιοδοτούνται από το κράτος των Σκοπίων ως «μαχητές του απελευθερωτικού αγώνα».

Όσοι προτείνουν την ελεύθερη είσοδο και εγκατάσταση των οπαδών της απόσχισης της Μακεδονίας μας θα πρέπει να απαντήσουν στα εξής: α) Συνειδητοποιούν την αναστάτωση που θα δημιουργηθεί στον πληθυσμό των ακριτικών περιοχών της Βορείου Ελλάδος; β) Ποια σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα ενισχύει την καλλιέργεια αποσχιστικών τάσεων στο έδαφός της; Και γ) Γιατί πρέπει να επιβραβεύσουμε ηθικά τους Σκοπιανούς προπαγανδιστές;

Κακώς λέγει ο κ. Λοβέρδος ότι μία τέτοια κίνηση θα βοηθήσει την επίλυση των προβλημάτων μας με την ΦΥΡΟΜ. Η Ελλάδα έχει ήδη φανεί πολύ γενναιόδωρη σε πολιτική και οικονομική υποστήριξη, ενώ οι γείτονες ανταπαντούν με όξυνση των προκλήσεων. Τα αγάλματα, οι ονομασίες αεροδρομίων και σταδίων, η προπαγάνδα περί ανυπάρκτων μειονοτήτων και πολλά άλλα δείχνουν την εμμονή των Σκοπίων στην διαστρέβλωση και κλοπή της ιστορίας μας.

Ας μην ενθαρρύνουμε, λοιπόν, περισσότερο τον εθνικισμό των Σκοπίων.

Πηγή:
akritas-history-of-makedonia