Χρήστες OnLine

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ - Απάντηση σε παραπλανητικό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» για Χρυσή Αυγή

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατεβαίνει ΑΥΤΟΝΟΜΑ στις εκλογές



Καμμία σχέση με ΛΑΟΣ. Η «Ελευθεροτυπία» στην υπηρεσία του Καρατζαφέρη και των ψηφοθηρικών κόλπων του γράφει ότι μέλος της Χρυσής Αυγής συμμετέχει στα ψηφοδέλτιά του.


Η «Ελευθεροτυπία» που παριστάνει την ανεξάρτητη εφημερίδα, αλλά είναι πασίγνωστο ότι ελέγχεται απόλυτα από την πλουτοκρατία και την διαπλοκή, με δημοσίευμά της, ούτε λίγο, ούτε πολύ, εμφανίζει την Χρυσή Αυγή ότι συμμετέχει στο κόμμα του Καρατζαφέρη! Αυτό την στιγμή που είναι γνωστό στους συντάκτες της ότι η Χρυσή Αυγή κατεβαίνει αυτόνομα στις εκλογές. Ο δόλος λοιπόν είναι προφανής. Συγκεκριμένα έγραψε σήμερα: «Ελευθεροτυπία»: Το Νο2 της «Χρυσής Αυγής» στα ψηφοδέλτια του Καρατζαφέρη - Παρά την αντίδραση κοινωνικών οργανώσεων, ο ΛΑΟΣ ενέταξε στις τάξεις του τον υπαρχηγό της «Χρυσής Αυγής»


Με το δημοσίευμα αυτό η «Ελευθεροτυπία» δεν κάνει τίποτε άλλο από αυτό που κάνουν τα παπαγαλάκια του ΛΑΟΣ, οι οποίοι διαδίδουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν κατεβαίνει στις εκλογές και βοηθάει τον Καρατζαφέρη. Επιπλέον, η Χρυσή Αυγή ουδέποτε διέθετε και ούτε προβλέπεται από το καταστατικό της η θέσις «υπαρχηγού»!


Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι μέλος της Χρυσής Αυγής συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του Καρατζαφέρη και καταγγέλλουμε την «Ελευθεροτυπία» για την σκόπιμη παραπληροφόρηση.



οσο και να συνεχιζετει την λασπολογια, την προπαγανδακαι τα ψεματα, λαμογια αριστεροι, ο λαος εχει ξυπνησει.. το ποταμι ΔΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου