Χρήστες OnLine

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΛΕΒΙΖΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


Σήμερα παρουσία πολλών Ελλήνων στο Συμβούλιο της Επικρατείας ετέθη σε κρίση η προσφυγή της ομάδος των δικηγόρων ενάντια στο λαθρονομοσχέδιο. Έγινε πλέον ξεκάθαρο και φανερό ότι οι ψευτοπροοδευτικοί συνταγματολόγοι δεν αντέχουνε καμία αντιπαράθεση με λογικά επιχειρήματα.

Ο συνταγματολόγος Αλεβιζάτος (ο Θεός να τον κάνει) έδειξε απλά ότι είναι ένας νομικός φασουλής αδυνατώντας να τεκμηριώσει τις ανθελληνικές θέσεις του. Οι Έλληνες δικαστές αλλά και οι δικηγόροι, μοναδικοί υπερασπιστές του ελληνισμού, με μία αγόρευση καταπέλτη απέδειξαν το ύποπτο, εθνικά, ποιόν του λαθρονομοσχεδίου του οποίου εισηγητής ήταν ο Αλεβιζάτος. Τα κομπιάσματα και οι γαλιφιές προς το δικαστήριο, του δήθεν συνταγματολόγου και εισηγητή του λαθρονομοσχεδίου Αλεβιζάτου, δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν την έλλειψη επιχειρημάτων και το μόνο πράγμα το οποίο κατάφεραν να κάνουν , είναι να μας γεμίζουν αμφιβολίες για τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο κάποιοι παίρνουν πτυχία, γίνονται καθηγητές πανεπιστημίου και στη συνέχεια ξεπληρώνουν τη θέση αυτή που πήραν με νομοσχέδια τέτοιου τύπου.

Στο δικαστήριο για πρώτη φορά απ το στόμα της ελληνικής επίσημης δικαιοσύνης ακούστηκαν εκφράσεις όπως "εισβολή" και "εποικισμός". Αποτέλεσε έκπληξη για εμάς που είμασταν παρόντες, η ακέραια στάση της δικαστικής εξουσίας που περιμένουμε να συνεχιστεί μέχρι την έκδοση της απόφασης. Είμαστε σίγουροι ότι το διεφθαρμένο κράτος της μίζας και της αρπαχτής, των ανεύθυνων πολιτικών και της κλεπτοκρατίας, αυτό το κράτος που επέτρεψε στην Πέμπτη φάλαγγα των κλόουν του πανεπιστημίου να νομοθετεί εις βάρος της πατρίδας, θα προσπαθήσει να εκβιάσει , πιέσει, δωροδοκήσει, διαφθείρει και εξαγοράσει τους Έλληνες δικαστές για να μην κάνουν το καθήκον τους.

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

πηγη