Χρήστες OnLine

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

6/2 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ



1Η Πανορθόδοξος Λαϊκή Εκδήλωση
του Ελληνορθοδόξου Συλλόγου,
«ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ»


ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!

του Πανεπιστημίου Αθηνών

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010, ώρα 3.00 μ.μ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Τα συνθήματα μας:

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ KAI ΜΕΙΩΣΗ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Ή ΑΠΟΡΘΟΔΟΞΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ
ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιτροπή Αντιπροσώπων
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Συντονιστής:
Αθανάσιος Ν. Παπαγεωργίου
Ιατρός-Χειρουργός,
Διδάκτωρ του Παν/μιου Αθηνών
Πρόεδρος του Συλλόγου
«ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ»-
«Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος»
κιν. 6937024386


Στη συγκέντρωση θα μιλήσει και ο καθηγούμενος της διωκόμενης από τους Οικουμενιστές του Πάπα Ιεράς μονής Εσφιγμένου κ.κ Μεθόδιος.



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ!



IMIA 2010 (Βίντεο και φωτογραφίες)









διαβάστε επίσης εδώ και εδώ


πηγη


Η ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ - ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ!


ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ


"1000 ακροδεξιούς" είδε το Πρώτο Θέμα (εδώ) και ο Ταρζάν (εδώ) χθες στην συγκέντρωση-συλλαλητήριο χιλιάδων Ελλήνων που διαδήλωναν ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ.

Τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης απλά δεν είδαν....τίποτα!

Το ποτάμι των 6.000 - 7.000 Ελλήνων με ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ πλημμύρισε τους δρόμους της Αθήνας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ!

Η παραπληροφόρηση καλά κρατεί αλλά τα ΜΜΕ έφαγαν μεγάλη πανωλεθρία από αυτό που είδαν χθες και δεν ξέρουν πως να το παρουσιάσουν στον κόσμο και άλλοι να το θάψουν! Αποφάσισαν λοιπόν δια της συνηθισμένης τους τέχνης που είναι η γκεμπελική προπαγάνδα της λάσπης να παρουσιάσουν την είδηση όχι απλά μεταλλαγμένη αλλά πλήρως διαστρεβλωμένη.

Σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι...αν κόψετε και τα dvd από τις σαβουροφυλλάδες σας τότε θα πουλάτε μόνο στους μπαρμπάδες και τους μπατσανάκηδές σας!

πηγη

Επτά χιλιάδες Έλληνες είπαν το βροντερό ΟΧΙ


Δεν είχε προηγούμενο σε συμμετοχή κόσμου, παλμό και οργάνωση η φετινή εκδήλωση μνήμης για τα Ίμια. Ένα ανθρώπινο ποτάμι από επτά χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες πλημμύρισε τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και έστειλε προς κάθε κατεύθυνση το μεγάλο μήνυμα, που εκφράστηκε μέσα από το κεντρικό μας σύνθημα:

«ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ»

Από την πλατεία Ιμίων στη βουλή και από εκεί στην πλατεία Ομονοίας και τα κεντρικά γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου. Σε μία πλατεία Ομονοίας που για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό δεν υπήρχε ούτε ένας ξένος. Στο κέντρο μίας πόλης, που απόψε δεν κυκλοφορούσε ούτε ένας «οργισμένος αντιεξουσιαστής». Απόψε στους δρόμους υπήρχε μόνο η Χρυσή Αυγή. Η ραγδαία άνοδος του Κινήματος, που διαφαίνεται σε κάθε έκφανση της πολιτικής του δράσης, επιβεβαιώνεται πλέον πανηγυρικά.

Τίποτα δεν τελειώνει με μία συγκέντρωση, σήμερα όμως δόθηκε ένα ηχηρό χαστούκι στο Σύστημα, που μάταια προσπαθεί να αφελληνίσει την Πατρίδα μας. Χιλιάδες ελληνικές σημαίες, χιλιάδες αναμμένες δάδες, χιλιάδες φλεγόμενες ψυχές γέμισαν το κέντρο της πόλης απαιτώντας μία διαφορετική Ελλάδα.

Το μήνυμα έχει ήδη περάσει:

Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες!

Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει.



http://xryshaygh.wordpress.com/2010/01/31/%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82/#more-21381



ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ:


Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,


Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


Δεν έχει ξαναγίνει. Ο Ελληνικός λαός ξεχύθηκε στους δρόμους..!

7000 Αθηναίοι χωρίς να έχουν πίσω τους ούτε τη ΝΔ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε το ΚΚΕ, έστειλαν μήνυμα πατριωτισμού σε όλες τις ηγεσίες και μήνυμα αντίστασης στα ξένα Κέντρα και τους ντόπιους πράκτορες.


ΕΧΘΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!!!




Εχθές ήμασταν κι εμείς εκεί. Αυτό που έγινε στην συγκέντρωση, για να τιμήσουμε τους ΗΡΩΕΣ των ΙΜΙΩΝ και να εναντιωθούμε στο κατάπτυστο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ νομοσχέδιο, ήταν κάτι το ασύλληπτο.

Η πλατεία των Ιμίων γέμισε ασφυκτικά... κόσμος ερχόταν συνεχώς... τα τριγύρω και τα απέναντι πεζοδρόμια ήταν γεμάτα... ο κόσμος ενθουσιώδης....η επίσημη πολιτεία ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ τους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ...

κόντρα σε αυτούς που ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσαν με την παρουσία τους ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ... Η ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ!

Έλληνες κάθε ηλικίας...τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον είχε η νεολαία αλλά και μεγαλύτεροι ...γυναίκες με τα παιδιά τους άφησαν τους καναπέδες τους και ξεχύθηκαν στον δρόμο...

επιτέλους το κέντρο της Αθήνας γέμισε από ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ....

..μία Αθήνα που πλέον δεν μπορούμε να την προσεγγίσουμε στη καθημερινότητά μας εξ αιτίας των ορδών των λαθρομεταναστών και της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας που υπάρχει. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Η πορεία είχε παλμό, ένταση, ζωντάνια, δυναμική...ήταν απίστευτα μεγάλη και προπάντων ήταν ΕΙΡΗΝΙΚΗ.

Ο κόσμος ακούραστος... διαδήλωσε από την Βασίλίσης Σοφίας μέχρι και την Βουλή και από εκεί μέχρι και την Ομόνοια...οι δρόμοι είχαν κλείσει...πλησιάζοντας την Ομόνοια θα μας μείνει αξέχαστη εκείνη η μπόχα βόθρου που ερχόταν από την πλατεία όπου την έχουν καταντήσει να είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ!

Καμία κάμερα, κανένα κανάλι δεν ήταν εκεί σε μία συγκέντρωση και πορεία ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Όλα πλέον είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ έχει δώσει ΣΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ προς κάθε υποτακτικό των μεγαλοσυγκροτημάτων των ΜΜΕ..να ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΟΥΣΙΑΣΤΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...

Σε άλλη περίπτωση, σε συγκέντρωση μόλις 200 ατόμων αναρχοαριστερών εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τρέχουν τα γιοσουφάκια της παγκοσμιοποίησης και το αναδεικνύουν με 500 κάμερες και σε όλα τα κανάλια συνεχώς.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ;

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

το βίντεο είναι από το greekalert











Πλατεία ΟμονοίαςΟι καρδιές των Ελλήνων γέμισαν με θάρρος. Μέχρι τώρα μας έλεγαν πως είμαστε λίγοι, πως ο εχθρός είναι πανίσχυρος, πως κάθε αγώνας είναι μάταιος. Σήμερα όλοι λένε: «πόσο θα ήθελα να ήμουν και εγώ στο πλευρό σας». Η μάζα έλκεται από τη δύναμη. Η χθεσινή συγκέντρωση εξέφρασε ξεκάθαρα τη δύναμή μας. Μέσα σε κλίμα εχθρικό, μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής, καταφέραμε να κατεβάσουμε στο δρόμο πέντε χιλιάδες Έλληνες. Με απόλυτη πειθαρχία και οργάνωση κατακτήσαμε για μία νύχτα το κέντρο της Αθήνας. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αύριο θα κατακτήσουμε ολόκληρη την Ελλάδα. Πιο επίκαιρα από ποτέ τα λόγια του εμβατηρίου, που χιλιάδες στόματα τραγούδησαν και χθες στην πλατεία Ιμίων:

«Χτυπάτε αλύπητα, με λύσσα, με φοβέρα Με θάρρος σύντροφοι τα τείχη των εχθρών / ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ»