Χρήστες OnLine

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Δεν έχει ξαναγίνει. Ο Ελληνικός λαός ξεχύθηκε στους δρόμους..!

7000 Αθηναίοι χωρίς να έχουν πίσω τους ούτε τη ΝΔ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε το ΚΚΕ, έστειλαν μήνυμα πατριωτισμού σε όλες τις ηγεσίες και μήνυμα αντίστασης στα ξένα Κέντρα και τους ντόπιους πράκτορες.


ΕΧΘΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!!!




Εχθές ήμασταν κι εμείς εκεί. Αυτό που έγινε στην συγκέντρωση, για να τιμήσουμε τους ΗΡΩΕΣ των ΙΜΙΩΝ και να εναντιωθούμε στο κατάπτυστο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ νομοσχέδιο, ήταν κάτι το ασύλληπτο.

Η πλατεία των Ιμίων γέμισε ασφυκτικά... κόσμος ερχόταν συνεχώς... τα τριγύρω και τα απέναντι πεζοδρόμια ήταν γεμάτα... ο κόσμος ενθουσιώδης....η επίσημη πολιτεία ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ τους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ...

κόντρα σε αυτούς που ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσαν με την παρουσία τους ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ... Η ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ!

Έλληνες κάθε ηλικίας...τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον είχε η νεολαία αλλά και μεγαλύτεροι ...γυναίκες με τα παιδιά τους άφησαν τους καναπέδες τους και ξεχύθηκαν στον δρόμο...

επιτέλους το κέντρο της Αθήνας γέμισε από ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ....

..μία Αθήνα που πλέον δεν μπορούμε να την προσεγγίσουμε στη καθημερινότητά μας εξ αιτίας των ορδών των λαθρομεταναστών και της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας που υπάρχει. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Η πορεία είχε παλμό, ένταση, ζωντάνια, δυναμική...ήταν απίστευτα μεγάλη και προπάντων ήταν ΕΙΡΗΝΙΚΗ.

Ο κόσμος ακούραστος... διαδήλωσε από την Βασίλίσης Σοφίας μέχρι και την Βουλή και από εκεί μέχρι και την Ομόνοια...οι δρόμοι είχαν κλείσει...πλησιάζοντας την Ομόνοια θα μας μείνει αξέχαστη εκείνη η μπόχα βόθρου που ερχόταν από την πλατεία όπου την έχουν καταντήσει να είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ!

Καμία κάμερα, κανένα κανάλι δεν ήταν εκεί σε μία συγκέντρωση και πορεία ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Όλα πλέον είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ έχει δώσει ΣΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ προς κάθε υποτακτικό των μεγαλοσυγκροτημάτων των ΜΜΕ..να ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΟΥΣΙΑΣΤΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...

Σε άλλη περίπτωση, σε συγκέντρωση μόλις 200 ατόμων αναρχοαριστερών εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τρέχουν τα γιοσουφάκια της παγκοσμιοποίησης και το αναδεικνύουν με 500 κάμερες και σε όλα τα κανάλια συνεχώς.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ;

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

το βίντεο είναι από το greekalert











Πλατεία ΟμονοίαςΟι καρδιές των Ελλήνων γέμισαν με θάρρος. Μέχρι τώρα μας έλεγαν πως είμαστε λίγοι, πως ο εχθρός είναι πανίσχυρος, πως κάθε αγώνας είναι μάταιος. Σήμερα όλοι λένε: «πόσο θα ήθελα να ήμουν και εγώ στο πλευρό σας». Η μάζα έλκεται από τη δύναμη. Η χθεσινή συγκέντρωση εξέφρασε ξεκάθαρα τη δύναμή μας. Μέσα σε κλίμα εχθρικό, μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής, καταφέραμε να κατεβάσουμε στο δρόμο πέντε χιλιάδες Έλληνες. Με απόλυτη πειθαρχία και οργάνωση κατακτήσαμε για μία νύχτα το κέντρο της Αθήνας. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που αύριο θα κατακτήσουμε ολόκληρη την Ελλάδα. Πιο επίκαιρα από ποτέ τα λόγια του εμβατηρίου, που χιλιάδες στόματα τραγούδησαν και χθες στην πλατεία Ιμίων:

«Χτυπάτε αλύπητα, με λύσσα, με φοβέρα Με θάρρος σύντροφοι τα τείχη των εχθρών / ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ»

Οδός Πανεπιστημίου

Προπύλαια

Στο βήμα ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου