Χρήστες OnLine

Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

Απο την εκδήλωση των ΑΔΟΥΛΩΤΩΝ Ελλήνων κατά του Ερντογαν και του ξεπουλήματος αιγαίου και ΕλλάδαςΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΝΕΚΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ...
...πηγη

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΟΣΟ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝΕ!Δείτε κι αυτό αν δεν προλάβατε:

Ένας αποκεφαλισμένος….Τούρκος!!!

πηγη

Λαθρομετανάστες: Άντε με το καλό σπίτια σας! Εδώ το χρήμα τέλειωσε…

Γράψαμε πριν ένα μήνα: Εφημερίδα Χρυσή Αυγή Α. Φ. 691, 14 Απριλίου 2010 Σελίδα 5: «ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: “Εάν βγουν αλήθεια τα σενάρια περί χρεοκοπίας τα οποία υποστηρίζουν όχι λίγοι σε αυτήν την χώρα, τότε με τι θα πληρώνονται οι λαθρομετανάστες; Με πληθωριστικές δραχμές; Και τι θα στέλνουν στις οικογένειές τους; Στο Πακιστάν, στο Μπαγκλαντές και στην Αφρική; Πληθωριστικές δραχμές; Θα σταματήσει λοιπόν η Ελλάδα να είναι το El Dorado των λαθρομεταναστών… Μέχρι όμως να σταματήσει σίγουρα θα συμβούν πολλά! Προβλέπω να φεύγουνε ακόμη και αυτοί που θα ελληνοποιήσει ο Γιωργάκης…”

Γράφει σήμερα η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία: «Η κρίση διώχνει και τους μετανάστες, Της ΝΤΙΝΑΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ:

«Στην εποχή του ΔΝΤ, πρώτα θα την πληρώσει ο πιο αδύναμος κρίκος. Οι μετανάστες. Για αρκετούς Αλβανούς, Πακιστανούς, Σύριους και Αιγύπτιους, το όνειρο για μία καλύτερη ζωή στην Ελλάδα θα παραμείνει ανεκπλήρωτο γραμμάτιο. Εκόντες άκοντες, η επιστροφή στην πατρίδα για κάποιους έχει ήδη αρχίσει… «Το αν θα εξελιχθεί σε μαζική φυγή, μένει να το δούμε τους επόμενους μήνες», υποστηρίζουν εκπρόσωποι μεταναστευτικών οργανώσεων. Ο συντοντιστής του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, Μοάβια Αχμέτ, λέει χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι υπάρχει μία τάση επιστροφής μεταναστών στην πατρίδα τους. Δεν μπορώ να προσδιορίσω, όμως, αν είναι μικρός ή μεγάλος ο αριθμός αυτός. Ξέρω όμως ότι πρόκειται για ανθρώπους που προέρχονται κυρίως απ’ την Αλβανία, την Αίγυπτο, τη Συρία και το Πακιστάν… Αλλά και από τον Ελληνοπακιστανικό Σύλλογο μάς είπαν ότι η επιστροφή στην πατρίδα παίρνει μαζικές διαστάσεις, ειδικά, το τελευταίο εξάμηνο…»


Πηγη