Χρήστες OnLine

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις ... τον εβραίο ανθέλληνα Soros και τη Χούντα θα βρεις από κάτω!


O George Soros ως γνωστόν χρηματοδοτεί το Human Rights Watch στου οποίου το Ελληνικό παράρτημα βρίσκουμε τον κ.Παναγιώτη Δημητρά , γιο ΥΠΟΥΡΓΟΥ της ΧΟΥΝΤΑΣ ,

και τον κ.Βαλλιανάτο.




Κι επειδή τις προάλλες ακούσαμε ότι και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Μίχαλου, Πρόεδρο της Ένωσης Βιομηχάνων ήταν επίσης στέλεχος της Χούντας

... είπαμε να ψάξουμε για τυχόν σχέσεις Μίχαλου με Soros.

(Οι πίνακες των Υπουργών της Χούντας είναι από κυβερνητική ιστοσελίδα)Ψάχνοντας ... εντοπίζουμε ως Πρόεδρο Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών τον κ.Παναγιώτη Μίχαλο .

Για τον κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Μιχαλο δεν καταφέραμε να ανακαλύψουμε εάν είναι συγγενής του Κωνσταντίνου Μίχαλου... που κατέχει επίσης ηγετική θέση σε ισχυρό πανελλαδικό όργανο.

Όμως ανακαλύψαμε ένα ακόμα "αυθόρμητο" άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ στο οποίο "δοξάζεται" η ΕΜΠΛΟΚΗ του SOROS στην αγορά ακινήτων ΕΝ ΟΨΕΙ ... Ολυμπιακών Αγώνων σε συνεργασία με τον κ.Παναγιώτη Μίχαλο.

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι ο Soros βρίσκεται πίσω από τους πολυκινηματογράφους EUROPLEX που μετονομάστηκαν σε STER λίγο αργότερα. Στην Θεσσαλονίκη τα STER CINEMAS στεγάζονται στον ίδιο χώρο με την Αμερικανική Πρεσβεία , ακίνητο που "θυμίζει" έντονα ... ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
(Συνεχίζεται...)

macedonia-greece

Καλά σχεδιασμένα όσα έγιναν στον Άγιο Παντελεήμονα - κράτος και παρακράτος της αριστερής χούντας


Μια επιβεβαίωση και από τον Δ.Παπαγεωργίου,για το άρθρο"ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ"
που βάλαμε χτες.

Διαβάστε τι λέει στο άρθρο του.
panteleimonΤο μοναδικό ερωτηματικό που εγείρεται πλέον, μετά τα όσα συνέβησαν στον Άγιο Παντελεήμονα το βράδυ της Τετάρτης, είναι το ποιός σχεδίασε τα όσα συνέβησαν εκεί;

Γιατί είναι ολοφάνερο, ότι πρόκειται περί σχεδιασμού ο οποίος έλαβε χώρα. Επίσης σίγουρο είναι πλέον ότι στην υπόθεση υπήρχε και συντονιστής, ο οποίος φρόντιζε για την ... ομαλή διεξαγωγή των γεγονότων.

Αλλά ας πάρουμε τα γεγονότα από την αρχή. Όπως διαβάσατε την Πέμπτη στην Ε.Ω., το απόγευμα της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση κατά των λαθρομεταναστών, από κατοίκους της πλατείας Αττικής. Η επιτυχία της φαίνεται ότι τρόμαξε κάποιους, οι οποίοι φρόντισαν να δώσουν την δικιά τους απάντηση, στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, που λειτούργησαν ως... έμπνευση για τους κατοίκους όχι μόνο της Πλατείας Αττικής, αλλά και άλλων περιοχών της χώρας.

Η εκδήλωση της Πλατείας Αττικής τελείωσε περίπου στις εννέα το βράδυ. Όλα στην περιοχή κυλούσαν ήρεμα. Κάτοικοι της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα, καθόντουσαν στις καφετέριες περιμετρικά της πλατείας. Και ξαφνικά, ελάχιστα λεπτά πριν τις 12 ξέσπασε η κόλαση.

Μια πολυπληθής ομάδα αναρχικών, ξεκινώντας από την Βίλα Αμαλίας, επιτέθηκε με πέτρες, μπουκάλια, ρόπαλα και βόμβες μολότωφ, κατά οποιουδήποτε βρισκόταν στην περιοχή και δεν ήταν μετανάστης. Άνδρες και γυναίκες, ακόμη και μεγάλης ηλικίας, έγιναν στόχος της ομάδας, την οποία σύμφωνα με καταγγελίες συνόδεψε η αστυνομία στην μικρή απόσταση που υπάρχει μεταξύ της κατάληψής τους και της πλατείας του Αγίου Παντελεήμονα.

Αυτό όμως δεν πτόησε τους κατοίκους, οι οποίοι αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ, κατάφεραν να απωθήσουν τους επιτιθέμενους. Αυτοί φυσικά, οπισθοχώρησαν ανενόχλητοι, προς τον γνωστό τόπο συγκέντρωσης και καταφυγίου τους, ο οποίος από ό,τι φαίνεται από την στάση της αστυνομίας, είναι κάποιου είδους άσυλο, αφού ποτέ δεν αναζητήθηκαν εκεί.

Αντιθέτως εκείνη ακριβώς την στιγμή, που απωθήθηκε η επιτιθέμενη συμμορία αντιεξουσιαστών, πραγματοποιήθηκε μια άλλη επέλαση προς τους κατοίκους. Με τους ασυρμάτους να φωνάζουν “τσακίστε τους” και “προχωρήστε σε συλλήψεις”, όπως καταγγέλλουν παρόντες κάτοικοι, διμοιρίες των ΜΑΤ επιτέθηκαν στους κατοίκους που πλέον είχαν μαζευτεί στην πλατεία.

Με βάναυσο τρόπο και χρησιμοποιώντας δακρυγόνα και γκλόμπς εναντίον αυτών που πριν λίγα λεπτά είχαν δεχτεί τις πέτρες των αναρχικών, οι πραιτωριανοί του κ. Παπουτσή επιτέθηκαν κατά των κατοίκων.

AGIOS PANTELEHMON MONTAZ
Κάπου εκεί μέσα, συνέλαβαν και τους τρείς πρώτους κατοίκους. Παρόλο που οι κάτοικοι διαλύθηκαν, τα ΜΑΤ συνέχισαν να προκαλούν τους κατοίκους, ακόμη και αυτούς που απλά κάθονταν στα καφέ της πλατείας. Δεν δίστασαν μάλιστα να εισβάλλουν ακόμη και μέσα σε αυτά, προκειμένου να σύρουν έξω κάποια άτομα, έτσι ώστε οι αριθμοί των συλληφθέντων να αυξηθούν στους επτά.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ούτε μεγάλες σε ηλικία γυναίκες ή και παιδιά κάτω των 15 ετών δεν γλύτωσαν από την οργή των ΜΑΤ, τα οποία χτυπούσαν αδιακρίτως, εκτελώντας προφανώς εντολές για ολοκληρωτική “εκκένωση” της πλατείας.
Συνολικά επτά συλλήψεις, ήταν το αποτέλεσμα της επιδρομής των ΜΑΤ, ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι τραυματίες. Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, οι “επτά” ήταν σταμπαρισμένοι από πριν, καθώς ήταν από τους σχετικά “δραστήριους” κατοίκους της περιοχής.

Από εκεί και πέρα, πλέχθηκε μια ακόμη ιστορία, αυτή την φορά στην ΓΑΔΑ, πολύ όμοια με αυτή που έζησα και εγώ εκεί μέσα. Μέχρις τις 5 το πρωί, οι συλληφθέντες, ήταν απλά προσαχθέντες. Ξαφνικά, οι προσαγωγές έγιναν συλλήψεις. Και αφού αυτοί την φορά δεν υπήρχαν “αντιρατσιστές” να κάνουν τις αναγνωρίσεις, τον ρόλο τους ανέλαβε η διμοιρία των ΜΑΤ. Μετά από προσωπικές μηνύσεις των μελών της διμοιρίας, στους συλληφθέντες (πια) φορτώθηκαν τα αδικήματα: «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης», «διατάραξη κοινής ειρήνης», «αντίσταση», «εξύβριση», παράβαση Ν. «Περί όπλων».

Από εκεί και πέρα, το επόμενο πρωί, οι συλληφθέντες πέρασαν από τον εισαγγελέα, και στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πήραν αναβολή και η δίκη τους θα ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου.

panteleimon2
Τα όσα συνέβησαν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, το βράδυ της Τετάρτης αναδεικνύουν ορισμένα θέματα. Αναδεικνύουν συγκεκριμένα θέματα. Ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τον παρακρατικό ρόλο των αναρχικών, χαϊδεμένων παιδιών της εκάστοτε εξουσίας. Και επίσης αναδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο το κράτος έχει επιλέξει να αντιπαρατεθεί στους κατοίκους των γειτονιών της Αθήνας. Μέσω της προσπάθειας ποινικοποίησης του αγώνα τους.

Η στοχοποίηση συγκεκριμένων ατόμων, οι συλλήψεις και οι απειλές προς άλλους ότι θα “πάθουν τα ίδια” έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτό που μένει να δούμε είναι το πώς θα αντιδράσουν οι κάτοικοι σε όλα αυτά. Αν και τουλάχιστον στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όπου βρισκόμουν, περιμένοντας τους κατηγορούμενους, κανείς δεν έδειξε να πτοείται!

Δημήτρης Παπαγεωργίου
www.elora.gr

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΦΤΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ, ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

...ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ "ΘΕΣΜΩΝ". ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!



Πρωταρχική αρμοδιότητα και υποχρέωση της Πολιτείας είναι ο σεβασμός της ανθρώπινης ζωής, η προστασία αυτής, όπως και της περιουσίας και ιδιοκτησίας του πολίτη.


Συγκεκριμένα:


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΜΗΜΑ Α'
Μορφή του πολιτεύματος
Άρθρο 2
1.Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας. (Βλέπετε εσείς κανέναν σεβασμό και προστασία της αξίας του ανθρώπου από τους κυβερνώντες; 100 ληστείες την ημέρα έχουμε.)


ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα
Άρθρο 4
1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. 2. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. (Συνεπώς πρέπει όλοι οι πολίτες να προφυλάσσονται και να προστατεύονται το ίδιο από την πολιτεία. Εάν ο Χατζηνικολάου ή ο Παπανδρέου έχουν από 60 αστυνομικούς να τους φυλάνε άλλους τόσους πρέπει να έχει και ο απλός πολίτης. Το πώς να κόψουν το κεφάλι τους να το βρουν. Το προστάζει το Σύνταγμα).


Άρθρο 5
2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής. (Εδώ γελάμε γοερώς)….


Άρθρο 9
1. Η κατοικία του καθενός είναι άσυλο. Η ιδιωτική και οικογενειακή ζωή του ατόμου είναι απαραβίαστη. (Εδώ ξαναγελάμε γοερώς)…


Άρθρο 17
1. Η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους. (Ποια προστασία ακριβώς; Βλέπετε καμιά προστασία; 100 ληστείες την ημέρα… Χαχαχαχα) 2. Κανένας δεν στερείται την ιδιοκτησία του, παρά μόνο για δημόσια ωφέλεια. (Για δημόσια ωφέλεια μας ληστεύουν στο δρόμο, το αυτοκίνητο και το σπίτι μας; Όχι βέβαια, που είναι όμως το κράτος;)


Άρθρο 20
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην παροχή έννομης προστασίας από τα δικαστήρια και μπορεί να αναπτύξει σ' αυτά τις απόψεις του για τα δικαιώματα ή συμφέροντά του. (Συνεπώς οι βουλευτικές ασυλίες κλπ έρχονται σε δεύτερη μοίρα σύμφωνα με το Σύνταγμα. Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα υπεράσπισης της ζωής και της περιουσίας του στα δικαστήρια ακόμα και εάν ο υπεύθυνος καταπάτησης των Συνταγματικών δικαιωμάτων του πολίτη έχει ασυλία).


Άρθρο 25
1. Τα δικαιώματα του ανθρώπου, ως ατόμου και ως μέλους του κοινωνικού συνόλου, τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους. Όλα τα κρατικά όργανα υποχρεούνται να διασφαλίζουν την ανεμπόδιστη άσκησή τους. (Ρημάξτε τους συνεπώς στις αγωγές και στις μηνύσεις.)


Όπως βλέπουμε λοιπόν, τίποτα από τα παραπάνω δεν τηρείται. Το Κράτος και η Εξουσία παραβιάζουν κατάφορα το ίδιο το Σύνταγμα. Η Εγκληματικότητα σπάει καθημερινά όλα τα ρεκόρ και κανείς εξουσιαστής δεν τολμάει να χτυπήσει το ζήτημα από τη ρίζα του που είναι βασικά η λαθρομετανάστευση. Όλα τα στατιστικά της αστυνομίας αλλά και του υπουργείου Δικαιοσύνης και των Δικηγορικών Συλλόγων αυτό ακριβώς δείχνουν.


Συνεπώς και μιας και η Πολιτεία και η Εξουσία αδιαφορεί και σύμφωνα με τα παραπάνω άρθρα του Συντάγματος της Ελλάδος, όποιος πέφτει θύμα εγκληματικής ενέργειας, ληστείας, κλοπής βιαιοπραγίας οπουδήποτε, στο δρόμο το αυτοκίνητο και το σπίτι του οφείλει να ασκεί αγωγές αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου και να υποβάλει μηνύσεις κατά των αρμοδίων κρατικών λειτουργών και θεσμών περί της προστασίας της ζωής και της περιουσίας του πολίτη σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που προβλέπει σε αυτούς το Σύνταγμα.. Από τον Δήμαρχο, τον Περιφερειάρχη, τον Αρχηγό της Αστυνομίας, μέχρι τους Υπουργούς Δικαιοσύνης (ακόμα ο κύριος αυτός να μετατρέψει την οπλοφορία από πλημμέλημα σε κακούργημα), Προστασίας του (εγκληματία) Πολίτη, Εσωτερικών και Πρωθυπουργό, όλοι στο σκαμνί και ας υπάρχει ασυλία. Η ασυλία μπορεί να εκπέσει με άδεια της Βουλής ή με την αλλαγή του Συντάγματος ή με την παύση της βουλευτικής ιδιότητας και συνεπώς της ασυλίας εάν δεν επανεκλεγεί ο μηνυόμενος και εναγόμενος στην επόμενη Βουλή. Κυρίως μετράει ο ντόρος που θα δημιουργηθεί. Εξάλλου αρκεί και η αγωγή αποζημίωσης κατά του Ελληνικού δημοσίου και του Δήμου που δεν έχουν ασυλία και κατά κρατικών οργάνων όπως ο Αρχηγός της Αστυνομίας, ο Δήμαρχος, ο Περιφερειάρχης κλπ. Και για να προλάβω τον Κακλαμάνη που λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα αφού δεν έχει αρμοδιότητα σχετική, να του πω ότι έχει την αρμοδιότητα να ζητήσει η δημοτική αστυνομία να αποκτήσει πραγματικές αστυνομικές αρμοδιότητες περί οπλοφορίας και δυνατότητας συλλήψεων όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις σοβαρές πρωτεύουσες της Ευρώπης και Αμερικής και όχι μόνο.


Μην τα αφήνετε στην τύχη τους όλα. Υπάρχουν τρόποι να τους κάνουμε να τρομοκρατηθούν στα σοβαρά και να τρέχουν με τα πόδια στο κεφάλι να μας προστατέψουν αρκεί να το αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι οι απλοί πολίτες και να μην αδιαφορούμε.


Αγωγές και μηνύσεις βροχή σε όλους λοιπόν. Μόνο έτσι θα αλλάξουν τα πράγματα. Μη μένετε αμέτοχοι ειδικά όταν σας αφορά η ζωή και η περιουσία σας. Εάν δεν σας αφορά, τότε πάω πάσο.

πηγη

ΚΚΕ: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


Τις απαράδεκτες και προδοτικές δηλώσεις του αμερικανοκομμουνιστή Χριστόφια, ο οποίος δικαιολόγησε την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, λέγοντας ότι είχε προηγηθεί εισβολή από την Ελλάδα (!!!), τις γνωρίζουμε (ακριβώς τα ίδια είχε πει και ο Μακάριος στον ΟΗΕ, την παραμονή της τουρκικής εισβολής).


Σήμερα, με ανακοίνωσή του, την οποία παραθέτουμε παρακάτω, το «αδελφό» κόμμα του κυπριακού ΑΚΕΛ, το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, το ΚΚΕ, υπερασπίζεται –όπως είναι φυσικό- τις δηλώσεις Χριστόφια. Ας είναι αυτή μια απάντηση σε κάποιους αφελείς, που τρώνε το παραμύθι ότι οι μπολσεβίκοι… άλλαξαν κι έγιναν… πατριώτες. Ο λύκος κι αν εγέρασε… “Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την επίθεση κατά του Δ. Χριστόφια και του ΑΚΕΛ:


01/10/10

Ο γενικότερος θόρυβος που σηκώνει ο αστικός τύπος και οι τοποθετήσεις τόσο του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΝΔ, σχετικά με τις δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφια στην Ουάσινγκτον, για τις ευθύνες των 3 «εγγυητριών δυνάμεων» στο Κυπριακό, έρχονται να ανακυκλώσουν και στη χώρα μας μια συκοφαντική επίθεση κατά του ΑΚΕΛ και του Προέδρου της Κύπρου.


Στην πραγματικότητα όλοι γνωρίζουν ότι πως το πραξικόπημα της Χούντας των Αθηνών, που ανέτρεψε τον Μακάριο, έβαλε μπροστά την τουρκική στρατιωτική μηχανή, η οποία με την αμέριστη αγγλοαμερικανική υποστήριξη προώθησε τα σχέδια της κατοχής και διχοτόμησης της Κύπρου από την Τουρκία, μια χώρα – μέλος του ΝΑΤΟ.


Το ερώτημα είναι: Γιατί τη δεδομένη χρονική στιγμή ξετυλίγεται αυτή η εκστρατεία διαστρέβλωσης σε βάρος του Προέδρου Δ. Χριστόφια και του ΑΚΕΛ; Γιατί ενοχλούνται τόσο πολύ οι πολιτικές δυνάμεις του «ευρωμονόδρομου» στη χώρα μας όταν καταδεικνύονται οι ευθύνες των λεγόμενων «εγγυητριών δυνάμεων»; Έχει αυτό να κάνει με την υποστήριξή τους στο σχέδιο Ανάν και σε παραλλαγές του, που προβλέπουν με τον ένα ή άλλο τρόπο την επαναφορά του καθεστώτος των «εγγυητριών δυνάμεων»;


Το ΚΚΕ με την ευκαιρία αυτή τονίζει ότι παραμένει αλληλέγγυο με τον αγώνα του Κυπριακού λαού για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, που προϋποθέτει Κύπρο ανεξάρτητη, χωρίς ξένα στρατεύματα, βάσεις, εγγυήτριες δυνάμεις και προστάτες. Κύπρο κυρίαρχη με ενιαία διεθνή προσωπικότητα και ιθαγένεια, διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, κοινή πατρίδα των Τουρκοκύπριων και Ελληνοκύπριων.”


πηγη


Το Πολυτεχνείο δεν έριξε καμία δικτατορία. Βάλτε το επιτέλους στο μυαλό σας. Άνοιξε απλά τις πύλες στον Αττίλα 1 και 2


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας, μέσω του παρόντος δελτίου τύπου επιχειρεί να διαφωτίσει τον ελληνικό λαό σχετικά με τα όσα συνέβησαν το Νοέμβριο του 1973 στην πόλη των Αθηνών.


Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν απαιτεί θάρρος για να γραφεί, αλλά για να διαβαστεί. Κι αυτό γιατί η αριστερίστικη θολοκολτούρα φρόντισε να ποτίσει με δηλητηριώδες ψεύδος το πνεύμα των Ελλήνων. Φέτος όμως ήρθε η στιγμή να θριαμβεύσει η αλήθεια μέσα από αυτές τις αγωνιστικές γραμμές και τα αδιάψευστα στοιχεία τα οποία θα παραθέσουμε.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ


πηγη