Χρήστες OnLine

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΓΚΕΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!






πηγη

Η ΕΛ.ΑΣ. και το 666 - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΕΑΚΟ



Η παγκόσμια διακυβέρνηση και ο ολοκληρωτισμός χτυπούν την πόρτα μας με τη σατανική «κάρτα του πολίτη»! Ήδη, τα πρώτα κρούσματα κατασταλτικής συμπεριφοράς εκ μέρους του συστήματος, έγιναν αισθητά από Έλληνες, που ήδη βιώνουν στο πετσί τους την απάνθρωπη μεθόδευση της Νέας Τάξης.

Αστυνομικός με 19 χρόνια υπηρεσία και άμεμπτο μητρώο, ο αρχιφύλακας Δημήτρης Ανδρεάκος, ο οποίος υπηρετεί στο Αλλοδαπών, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, αποτάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν απόφασης πειθαρχικής επιτροπής, στην οποία μετείχαν πέντε συνάδελφοί του (να τους χαίρεται...), εκ των οποίων οι τέσσερις «υψηλόβαθμοι» (δεν έλαβαν υπόψη τους καν ότι οδηγούν μια οικογένεια στην απόγνωση). Ακολούθησαν οι άνθρωποι (;) τις «άνωθεν» εντολές, κάνουν καριέρα και δεν θέλουν να έχουν «θέματα» με την πολιτική ηγεσία...

Ο λόγος της εξοντωτικής ποινής, ήταν η άρνηση του κ. Ανδρεάκου να παραλάβει τη σατανική «κάρτα του πολίτη» για θρησκευτικούς λόγους
. Φυσικά, στον αστυνομικό που πέταξαν στο δρόμο, με τη γελοία κατηγορία της απείθειας (του καταλόγισαν ότι δεν εκτέλεσε διαταγή του αρχηγείου της ΕΛΑΣ), δεν δόθηκε καμία απολύτως αποζημίωση, ενώ αυτός και η οικογένειά του, χάνουν την ασφάλισή τους.

Ναζισμός, απανθρωπιά, μηδενισμός και αγυρτεία! Φυσικά, η επονείδιστη αυτή απόφαση παραβιάζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς παραβιάζεται η αρχή της ελευθερίας συνείδησης. Το Ευρωπαϊκό Διοκαστήριο, έπεται. Αλήθεια, που είναι όλοι αυτοί που πλέον κόπτονται για τις ατομικές ελευθερίες; Απλά, αποδεικνύουν ότι είναι ανδρείκελα του συστήματος, το οποίο δήθεν «φιλελευθεροποιεί» τις κοινωνίες, αλλά στην ουσία σκληράινει τον έλεγχό του επί των ζωών των πολιτών.

Φυσικά, ο συγκεκριμένος αστυνομικός, αποτελεί πρότυπο ανδρείας και ηρωισμού. Δεν απαρνήθηκε την πίστη του. Αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες και να προσκομίσει τα δικαιολογητικά που του ζητούσαν και έκανε αναφορά στον αρχηγό, εξηγώντας τους λόγους θρησκευτικής συνείδησης που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή. Ακολούθησαν διώξεις. Ο διωκόμενος ύψωσε το ανάστημά του απέναντι στην ηγεσία της ΕΛΑΣ, που παίζει το παιχνίδι της εθνομηδενιστικής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και αν μη τι άλλο, έκανε μια θαρραλέα ομολογία πίστεως, χάνοντας τα πάντα.

Σημειωτέον ότι η επιβολή της σατανικής «κάρτας του πολίτη», έχει ξεκινήσει από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς η εθνομηδενιστική κυβέρνηση έχει ως στόχο την απονεύρωση και τον αφελληνισμό τους.

Κι όλα αυτά γίνονται σε συνεργασία με καριερίστες ένστολους, οι οποίοι απλά συντάσσονται με αποφάσεις παράνομες και αντισυνταγματικές. Προσέξτε: η σατανική «κάρτα του πολίτη», που από το τέλος του 2011 θα αντικαταστήσει τα δελτία ταυτότητας (ενσωματώνοντας πολύ περισσότερες πληροφορίες...) φέρει μαγνητική ταινία που περιέχει απόρρητα στοιχεία του κατόχου της, στοιχεία όμως που αυτός δεν ξέρει ότι περιέχονται στην επίμαχη «κάρτα». Η τελευταία, ήδη αναγνωρίζεται από τα μηχανήματα στο αεροδρόμιο.

Ζούμε σε μια χώρα όπου οι ορθόδοξοι χριστιανοί πλέον διώκονται. Κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν σε κατακόμβες. Θεσμοί-αποκούμπια του Έλληνα πολίτη, έχουν πλέον μεταβληθεί σε απηνείς εχθρούς και διώκτες του, στην υπηρεσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όσοι δεν υποκύπτουν στα κελεύσματα του συστήματος, διώκονται και περιθωριοποιούνται μέχρι εξόντωσης. Το «σύστημα» παρακολουθεί τους πάντες. Δεν υπάρχει πλέον τίποτα, παρά μηδενισμός. Ακόμα και η Εκκλησία, έχει καταληφθεί από οικουμενιστές. Εμείς οφείλουμε να αντισταθούμε, να προβαίνουμε κάθε μέρα ηχηρά σε ομολογία πίστεως.

Και θα βγούμε νικητές.

πηγή

Διαβάστε σχετικά:

ΒΙΝΤΕΟ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΤΑΧΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΟΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

Αστυνομικός αποτάχθηκε γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την «Κάρτα του πολίτη»

Το Ισλάμ κίνδυνος για την Ελλάδα


Τονίζοντας τον κίνδυνο εξισλαμισμού της Ευρώπης ό αρθρογράφος της «Εστίας» (4-8-2010) υπογραμμίζει:

«Όπως κάθε δυτικοευρωπαϊκή κοινωνία, έτσι και ή ελληνική, δεν θα αργήσει να αντιμετωπίσει τη μήνη του ακραίου» ισλαμικού φανατισμού, «όταν για οποιονδήποτε λόγο οι αξίες και οι αντιλήψεις των δύο κοσμοθεωριών (Σ.Σ. χριστιανικής και ισλαμικής) θα βρεθούν ή μία απέναντι της άλλης».

Υπενθυμίζοντας δε τα περυσινά επεισόδια στην Αθήνα μουσουλμανικής συμπεριφοράς για δήθεν καταστροφή σελίδων του Κορανίου από αστυνομικό, προσθέτει:

«Υπάρχει συντεταγμένη πολιτική από την πλευρά της φιλοϊσλαμικής πλέον Τουρκίας να προωθούνται στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες από αραβικές χώρες, από το Πακιστάν, το 'Ιράν, το 'Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Μπαγκλαντές, καθώς επίσης και από μουσουλμανικά κράτη της Αφρικής (Υεμένη, Σομαλία, Νιγηρία), με απώτερο στόχο την αύξηση της ισλαμικής πλημμυρίδας σε πε ριοχές της Ελλάδος, καθώς και την ενδεχόμενη προώθηση τους στην Ευρώπη».

Και ενώ το φάσμα μιας αναδυόμενης Εύραραβίας είναι πλέον πραγματικό, για τη χώρα μας «το πρόβλημα γίνεται πιεστικότερο». Διότι στην Τουρκία αρχίζει να κυριαρχεί ό νεοοθωμανισμός με μια τάση πανισλαμισμού. Επομένως ή Ελλάδα δεν θα αργήσει να βρεθεί εκεί όπου είχαν βρεθεί πριν από αρκετούς αιώνεςοι πρόγονοι μας.

Ορθώς λοιπόν ό αρθρογράφος, υπογραμμίζοντας ότι «οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται σαν μετανάστες», «λειτουργούν δε σαν ξένο σώμα» και αργά ή γρήγορα εκδηλώνονται επιθετικά κατά του κοινωνικού πλαισίου, το οποίο τούς φιλοξενεί, τονίζει: «Χρειάζεται έγκαιρα εγρήγορση και μέτρα απέναντι στον κίνδυνο ισλαμικής διάβρωσης του κοινωνικού ιστού».

Δεν κινδυνολογεί ό αρθρογράφος.


Λέει αλήθειες.

Κρούει τον κώδωνα υπαρκτού κινδύνου για την Ορθόδοξη Ελλάδα μας, ή όποια, έκτος των άλλων, αντιμετωπίζει και τις γνωστές συνεχείς και ύπουλες ενέργειες του Τουρκικού Προξενείου στην περιοχή της Δυτικής Θράκης. Και ή δυστυχία είναι ότι οι ημέτεροι, αν δεν ύπνώττουν, τουλάχιστον αδρανούν επικίνδυνα, αρνούνται δε να δεχθούν ότι ή Τουρκία συμπεριφέρε ται απέναντι στην Ορθόδοξη Ελλάδα και ως φορέας μιας επιθετικής ιδεολογίας!...

«ΣΩΤΗΡ» 15-10-2010

aktines