Χρήστες OnLine

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Δεν πέρασε ο τσαμπουκάς του παρακράτους...



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πορεία των εθνικιστών

Βρισκόμαστε μόλις στα μέσα Μαΐου και ήδη η Χρυσή Αυγή έχει διοργανώσει δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια, με αποκορύφωμα τις αλλεπάλληλες πορείες διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας ενάντια στην εγκληματικότητα των ξένων. Αυτή η άνευ προηγουμένου δυναμική της Χρυσής Αυγής έχει ενοχλήσει πολλούς, ιδιαίτερα όταν διαφαίνεται ξεκάθαρα μέσα από αυτές τις κινητοποιήσεις ότι το Κίνημα μας δεν εκφράζει το πολιτικό περιθώριο, αλλά το κοινωνικό πλειοψηφικό ρεύμα έκφρασης του ελληνικού λαού σε όλες του τις εκφάνσεις.

Υπό αυτές τις συνθήκες αποφασίσαμε ως Τ.Ο. Θεσσαλονίκης να διοργανώσουμε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκληματικότητα των ξένων, δεδομένου ότι στην πόλη αυτή εμφανίζονται κρούσματα παραβατικότητας ανησυχητικού μεγέθους με τα στατιστικά δεδομένα να επαληθεύουν ότι σύντομα η κατάσταση θα οδηγηθεί στην μετατροπή των γειτονιών μας σε πολυπολιτισμικές ζούγκλες σαν αυτές στο κέντρο της Αθήνας. Για τον λόγο αυτό κάναμε ανοιχτό κάλεσμα σε εκδήλωση στο κέντρο της πόλης και σε γειτονιές που πλήττονται άμεσα από την εγκληματικότητα των ξένων, μόνο που το κάλεσμα αυτό προξένησε τις αντιδράσεις των παρακμιακών δυνάμεων, οι οποίες σαν πιστό σκυλί προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους σε αυτούς που ήθελαν πάση θυσία να μην πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση τέτοιου χαρακτήρα και σε άλλη πόλη πέραν της πρωτεύουσας. Τη συγκέντρωσή μας τίμησαν εθνικιστές μη ενταγμένοι στο Κίνημα αλλά αναμφίβολα συναγωνιστές όπως από την “Ελληνική Γροθιά” αλλά και άλλους πατριωτικούς συλλόγους!

Έτσι, από νωρίς το μεσημέρι θλιβερή ομάδα “αντιεξουσιαστών” κατέλαβε τον χώρο όπου είχαμε προαναγγείλει την συγκέντρωση μας με σκοπό να ακυρώσει την προγραμματισμένη εκδήλωση μας. Ο ρόλος της αστυνομίας αποδείχτηκε γι' ακόμη μία φορά δουλικά εξυπηρετικός απέναντι στον παρακρατικό συρφετό, αφού από την αρχή μέχρι και τη λήξη της κατάληψης της πλατείας διατέθηκαν αρκετές διμοιρίες για την προστασία της αντισυγκέντρωσης, οι οποίες παρατάχθηκαν σε απόσταση αναπνοής από τους “αντιεξουσιαστές”, έχοντας μάλιστα σαφής εντολές να προβούν σε συλλήψεις εφόσον υπήρχε οποιαδήποτε ενόχληση εις βάρος των παράνομων καταληψιών. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση οι “αντιεξουσιαστές” όχι μόνο ξέχασαν το μίσος τους απέναντι στην αστυνομία και τις κρατικές αρχές, αλλά απόλαυσαν χωρίς την παραμικρή ενόχληση την κρατική προστασία για περίπου τέσσερις ώρες, γεγονός που παραδέχονται και οι ίδιοι μέσα από διάφορες ιστοσελίδες που διατηρούν στο διαδίκτυο.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ… ΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» ΠΑΣΟΚ ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

Η ασφαλέστερη μέθοδος για να προσεγγίζει κανείς τις αιτίες ενός προβλήματος, είναι να ρίχνει μια νηφάλια ματιά στο αποτέλεσμα που δρομολογούν οι ανομολόγητοι εμπνευστές του.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και για κείνους που αναζητούν τα βαθύτερα αίτια της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του τριαντάχρονου κατά τη διάρκεια της προχθεσινής διαδήλωσης, οι δηλώσεις Παπουτσή φροντίζουν να αποσαφηνίσουν επαρκώς το θολό τοπίο μιας καλοστημένης προβοκάτσιας.

Τι είπε λοιπόν ο υπουργός του απροστάτευτου Έλληνα πολίτη???
«Μια υπηρεσία είναι καλύτερα να διαλυθεί, παρά να προβαίνει σε ενέργειες που συνιστούν κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους της».

Και με τα λόγια αυτά ο ανεκδιήγητος υπουργός, όχι μονάχα στοχοποίησε συλλήβδην τους άνδρες των ΜΑΤ και την ομάδα «ΔΕΛΤΑ», αλλά ουσιαστικά προανήγγειλε και την οριστική κατάργησή τους στο μέλλον.

Η τακτική είναι γνωστή...
1. Δημιουργούμε πολιτικά τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ευόδωση μιας καλοστημένης προβοκάτσιας…
2. Φροντίζουμε για την επιχειρησιακή της αρτιότητα, και η ύπαρξη ενός θύματος συμβάλει τα μέγιστα σ αυτό τον σκοπό…
3. Αναζητούμε το εξιλαστήριο θύμα για να του φορτώσουμε το σύνολο της ευθύνης, επιχειρώντας να συγκαλύψουμε πίσω από αυτήν τις κορυφαίες πολιτικές ανεπάρκειες… και τέλος
4. Εφαρμόζοντας την γνωστή μέθοδο του «πονάει κεφάλι κόβουμε κεφάλι», προσπαθούμε να ξεμπερδέψουμε οριστικά με όλα εκείνα που ενοχλούν την προώθηση της ολέθριας πολιτικής μας.

Να θυμίσουμε την ανάλογη πρακτική Χρυσοχοϊδη που στοχοποίησε τα ΟΥΚ κατά τη διάρκεια της περυσινής παρέλασης???

Ή μήπως είναι προτιμότερο να ρωτήσουμε τον κ. Παπουτσή του πατριωτικού συνονθυλεύματος…
1. Ποιος έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να παρέμβουν κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης???
Η πρόθεση κάποιων να καταχραστούν την εξουσία τους ή η παρουσία τους ήταν αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών εντολών???
2. Ποια ακριβώς εντολή έδωσε στη διοίκηση των ΜΑΤ ο πολιτικός τους προϊστάμενος κύριε Παπουτσή???
Να χαϊδέψουν???
Να παρατηρούν???

Ή μήπως να τσακίσουν οτιδήποτε κινείται και περπατά στους δρόμους της Αθήνας???

Ας πούμε λοιπόν τα πράγματα με τα όνομά τους…
Τόσο η καλοστημένη προβοκάτσια όσο και ο παρ ολίγον νεκρός διαδηλωτής, χρησιμοποιούνται περίτεχνα από τον λαομίσητο θίασο που κυβερνά τη χώρα, ως άλλοθι για αποφάσεις με στόχο να καταφέρουν ένα ακόμα ισχυρό πλήγμα στο αίσθημα ασφάλειας αυτού του λαού και να αποδομήσουν ολοκληρωτικά τα σώματα ασφαλείας στο σύνολό τους.

Και όλα αυτά, στο όνομα της δημοκρατίας που οι ίδιοι τσαλαπατούν καθημερινά, χρησιμοποιώντας και τα σώματα ασφαλείας ως εργαλείο επιβολής των ολέθριων και εγκληματικών επιλογών τους.
http://ellinikoforum.blogspot.com

Η σημαία της «Ανεξάρτητης Κρήτης» έξω από το Πολεμικό Μουσείο!

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ..

Ας μας εξηγήσει κάποιος από το υπουργείο Εθνικής Αμύνης γιατί έξω από το Πολεμικό Μουσείο στο Ναύπλιο (αποτελεί Παράρτημα – το πρώτο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα – του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας) κυματίζει η σημαία της… Ανεξάρτητης Κρήτης!
Συμβαίνει κάτι που δεν μας το λένε ή απλώς τρελαθήκαμε τελείως;
πηγή http://www.elora.gr