Χρήστες OnLine

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ 17 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ!


ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ...




Με προεδρικό διάταγμα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας αποχαρακτηρίστηκε και επίσημα έκταση του Ναυτικού Οχυρού, 17 στρέμματα, και πλέον όλα είναι έτοιμα για να προχωρήσουν οι εργασίες κατασκευής του τζαμιού.

Οπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα του αποχαρακτηρισμού, αυτό που ουσιαστικά παραχωρείται είναι μια μεγάλη μεσαία δίοδος, η οποία περικυκλώνει όσους εισέρχονται στον συγκεκριμένο χώρο, αφού δεξιά και αριστερά παραμένουν οι προστατευμένες ζώνες του Πολεμικού Ναυτικού. Τα νέα όρια καθορίστηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου.

Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι το τζαμί, χωρητικότητας 500 ατόμων, θα γίνει με χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου και θα διοικείται από επταμελή επιτροπή.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται από πολλούς στο πλαίσιο της αμοιβαιότητας και αντανακλά την προσδοκία κινήσεων από την πλευρά της Τουρκίας στα θέματα της Χάλκης και της επαναλειτουργίας βυζαντινών εκκλησιών!!!

Την υπογραφή του με δόξα και... τιμή έβαλε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που παρίστανε τον αντιδρούντα τόσο καιρό, για να ρίχνει στάχτη στα μάτια των αφελών!Ετοιμαστείτε λοιπόν... Γιατί το "νεοσοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο στην Πατρίδα ΜΑΣ!

Tέλος στην καραμέλα του "υπήρξαμε και εμείς μετανάστες";


Θα τελειώσει κάποτε αυτή η καραμέλα του "υπήρξαμε και εμείς μετανάστες";

Το χάλι που βιώνουμε όλοι οι Ελληνες με την "έτσι θέλω" εισβολή 3 εκατομμυρίων ξένων στην πατρίδα μας δεν πρόκειται να αλλάξει με δακρύβρεχτες συγκινητικές αναλύσεις αλλοτινών εποχών....

βλέπετε, εμείς μιλάμε για το σήμερα, για το παρόν και το μέλλον χιλιάδων μόνιμων Ελλήνων κατοίκων του 6ου και 5ου διαμερίσματος της Αθήνας αλλά και για χωριά και πόλεις της υπόλοιπης Ελλάδας και εσείς απαντάτε με στοιχεία και γεγονότα του παρελθόντος, του βαθύτατου παρελθόντος, όχι του πρόσφατου.

Κι επειδή μερικοί πιστεύετε πως δεν έχουμε μνήμη (ενώ οικειοθελώς προσφέρεστε να μας βοηθήσετε να την ανακτήσουμε) να σας θυμίσω λίγα στοιχεία που τεχνηέντως αποφεύγετε να αναφέρεται όταν μιλάτε για Έλληνες μετανάστες.

Στην Αμερική δεν ξέρω πως πήγαν οι Έλληνες όμως στην Αυστραλία, Γερμανία και Καναδά πήγαν κατόπιν ειδικής συμφωνίας με τον Καραμανλή ζητώντας εργάτες για την ανάπτυξη των κρατών τους.

Κάθε Έλληνας που έφευγε για αυτές τις χώρες περνούσε από ειδικές ιατρικές εξετάσεις και δεν έπρεπε να έχει το παραμικρό ελλάτωμα/ πρόβλημα υγείας, ούτε καν κούφιο δόντι και η κυβέρνηση Καραμανλή πληρωνόταν αμοιβή με το κεφάλι. Δηλαδή για κάθε νέο και υγιή εργάτη/τρια που έστελνε πληρωνόταν ένα ποσόν.΄

Οι χώρες αυτές, ζήτησαν συγκεκριμένο αριθμό εργατών και έλαβαν από τις υποανάπτυκτες τότε χώρες πληρώνοντας. Οι Έλληνες έφευγαν από εδώ με ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και όλα τα ιατρικά έγγραφα τους και στη Γερμανία καθώς και στον Καναδά τους περίμεναν εργατικές κατοικίες δίπλα στα εργοστάσια με το όνομα τους στο κουδούνι.

Έχει καμμιά σχέση η μετανάστευση αυτή με αυτό το αίσχος που βιώνουμε σήμερα;; Έχει κανείς υπόψη του (γιατί οι πονόψυχοι αριστερίζοντες ξεχάσανε να σας το πούνε) ότι η ψώρα και η φυματίωση έχουν τρομερή έξαρση στη χώρα μας μετά από δεκάδες χρόνια επειδή είναι γεμάτοι από αυτές οι Πακιστανοί, Ιρανοί, Ιρακινοί, Αφγανοί και λοιποί από αυτές τις χώρες;

Έχετε υπόψη ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς τους λαούς, καθώς και από τους Βαλκάνιους έχουν σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά; Γιατί φυσικά εδώ είναι ελεύθερα για αυτούς, στην πατρίδα τους τους κόβουν το χέρι στην κυριολεξία αν τους συλλάβουν.

Και επιτέλους, αν σαν χώρα δεν έχεις την παραμικρή υποδομή για να δεχτείς τόσους ανθρώπους (σπίτια, δουλειές, κ.λ.π.) με ποιό δικαίωμα τους επιτρέπεις να μπουν και να ζουν χύμα στο δρόμο και στις πλατείες; Ποιός σε νομιμοποιεί (κράτος) να τους αφήνεις να κατουράνε και να χέζουνε στους δρόμους;;; Έτσι χέζανε και οι Έλληνες όπου τους ερχόταν;; Στην Times Squere ας πούμε κατουράγανε χύμα; Μεθούσανε και κάνανε εμετό μέσα στο δρόμο όπως οι Πολωνοί, έτσι, παντού, σε κάθε γωνιά;; Έξω από τα μαγαζιά του κόσμου όπως στην Αχαρνών;

Κανείς δε λέει νομίζω πως αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν. Όμως, αν δεν έχεις τρόπο και τόπο να τους περιθάλψεις και να τους συμμαζέψεις, φόρτωσε τους σε ένα αεροπλάνο και όξω από την πόρτα. Να μοιραστούν και σε άλλα κράτη, όλοι Ε.Ε. είμαστε. Ας πάρουν και οι Βέλγοι μερικούς και οι Ιταλοί και οι Γάλλοι και οι Νορβηγοί και οι Σουηδοί. Τι είμαστε εμείς;;; η χέστρα του πλανήτη;;;

Και τέλος πάντων, ο Γιωργάκης που είναι "πολίτης του κόσμου" (ενώ οι άλλοι είμαστε πρωτόγονοι) ας πάρει μερικούς στο κτήμα του στο Καστρί, έχει μεγάλη έκταση που μπορούν να στήσουν και 4-5 αντίσκηνα, έχει και δεντράκια να τα κατουράνε για να μας δώσει σε όλους τους ρατσιστές και τους πρωτόγονους το καλό παράδειγμα.

Και θέλετε να σας δώσω και ιδέα ;; (στους κατοίκους του 6ου διαμερίσματος και του κέντρου της Αθήνας) Ναυλώστε 3-4 πούλμαν και φορτώστε τους μέσα να τους πάτε να δούνε και άλλες ωραιότατες πλατείες με άπλα και καθαρό αέρα (γιατί να κάθονται στην Αττική, στον Αγιο Παντελεήμονα και στη Βικτώρια) στο Ψυχικό έχει ωραιότατα άλση, στου Παπάγου, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, στην Κηφισιά στο Κεφαλάρι, στη Γλυφάδα έχει και θάλασσα να κάνουν μπάνιο (μπας και ξεβρωμίσουνε) και γενικά απλώστε τους και σε άλλες γειτονιές μορφωμένων και πιο "ανώτε! ρων" ανθρώπων από εσάς που μπορούν να καταλάβουν τον πόνο του μετανάστη.
Αυτοί δε γνωρίζουν την Αθήνα, δεν ξέρουν που να πάνε, ξεναγήστε τους. Δείξτε τους πόσα ωραία μέρη έχει η Αθήνα μας που μπορούν να απλωθούν και να στρώσουν κάτω τις κουρελούδες τους.

Απαιτούμε ανθρώπινες υποδομές για όλα αυτά τα εκατομμύρια των αναξιοπαθούντων. Δεν ανεχόμαστε άλλο να μοιραζόμαστε τη μιζέρια τους μαζί με τη δική μας.
Ή βολέψτε τους ή διώξτε τους αλλιώς σύντομα θα τους φέρουμε έξω από τις βίλες σας να τους ταϊζετε και να τους δανείζετε τις τουαλέτες σας.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ, κίνδυνος-θάνατος για τον Άγιο Παντελεήμονα και την Πλατεία Αττικής!


Στον Άγιο Παντελεήμονα και στην Πλατεία Αττικής το «σύστημα» δίνει τα ρέστα του. Και μάλιστα, παραβιάζοντας σωρεία συνταγματικών διατάξεων, προσπαθεί να επιβάλει δια της βίας το «πολυπολιτισμικό» μοντέλο, σε συνεργασία με «κοράκια» που προσπαθούν να ρίξουν όσο περισσότερο μπορούν τις τιμές των ακινήτων και να διώξουν τους κατοίκους. Θα ακολουθήσει ένα βράδυ μια επιχείρηση «σκούπα», μακριά από τα όμματα του πολύ κόσμου, ο «προοδευτικός» Τύπος θα κάνει την πάπια (το «θέμα» τους δεν είναι η «σκούπα» αλλά ποιος την κάνει…) και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Και οι κάτοικοι θα έχουν χάσει τα σπίτια τουςΚαι κάποιοι θα τα μεταπωλήσουν σε διπλάσιες τιμές και η γειτονιά θα «αναβαθμιστεί», με την παρουσία ενός και δύο «αριστερών» και καθόλα «προοδευτικών» καλλιτεχνών και γκαλερί… Το έχουμε ξαναδεί το έργο, εξάλλου.

Ημέρες ΠΑΣΟΚ… Βρωμιά και δυσωδία, ανηθικότητα και ολοκληρωτισμός. Χαλεποί καιροί για τον τόπο, ο οποίος δοκιμάζεται από την επίθεση της παγκόσμιας διακυβέρνησης!


Επίσης, η «συγχρονισμένη» δράση των αντιεξουσιαστών και της ΕΛΑΣ, λέει πολλά.

Δεν είναι η πρώτη φορά ομολογουμένως που παρατηρείται το φαινόμενο επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ. Τα θυμάστε… Εδώ, στην «ΕΩ», τα ζήσαμε στο «πετσί» μας. Όμως, πίσω δεν θα κάνουμε ούτε ρούπι, σας διαβεβαιώνουμε!



Καταγγελίες κατά ΕΛΑΣ στην «ΕΩ»

Και κάτι άλλο: οι καταγγελίες των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αττικής κατά της ΕΛΑΣ, είναι φοβερές!

Οι ένστολοι, χτύπησαν επανειλημμένα γυναίκες, απευθύνθηκαν στους κατοίκους με «πολιτική διάλεκτο», ξυλοκόπησαν δύο εκ των συλληφθέντων ενώ εκείνοι ήταν ακινητοποιημένοι (τους έδερναν επί δεκάλεπτο, θα αποτυπωθούν αυτά στις ιατροδικαστικές εκθέσεις, ελπίζουμε μόνο κάποιοι της «προόδου» να δείξουν την ίδια ευαισθησία, όπως στην περίπτωση της «ζαρντινιέρας»!).

Φυσικά, οι ένστολοι αυτοί, αφού ξυλοκόπησαν τους Έλληνες πολίτες, έκαναν μηνύσεις εις βάρος τους, φορτώνοντάς τους σωρεία πλημμελημάτων!

Στις φωνές των κατοίκων που κραύγαζαν ότι θα υποβάλλουν μηνύσεις κατά των στελεχών των ΜΑΤ, οι απαντήσεις από τους τελευταίους ήταν υβριστικές και χυδαιότατες. Οι μαρτυρίες και μάλιστα από γυναίκες, δεκάδες… Αστυνομικοί οι οποίοι υβρίζουν χυδαία πολίτες και δη γυναίκες! Τι άλλο θα δούμε; Ημέρες ΠΑΣΟΚ!


Παρανομίες

Όλα αυτά είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Όποιος ένστολος δέχεται να μετατρέπεται από προστάτη του Έλληνα πολίτη, ως οφείλει να δρα βάσει του συντάγματος και των νόμων, σε πραιτοριανό, θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου, αργά ή γρήγορα.

Οι συνταγματικές εκτροπές έχουν γίνει αντιληπτές και οι φύλακες έχουν γνώση… Πάντως, πολύ λυπηρό είναι το φαινόμενο αστυνομικών που παθαίνουν αμόκ όταν βλέπουν πολίτες που ανεμίζουν τη γαλανόλευκη.

O tempora o mores ή ελληνιστί, ω καιροί ω ήθη… Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ μετατρέπουν την ΕΛΑΣ σε δυνάστη του απλού πολίτη και δύναμη κατοχής. Κρίμα…

Ενυπόγραφα πάντα!

Όλα αυτά ενυπόγραφα. Γιατί εμείς δεν φοβόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας τον Έλληνα πολίτη, που βλέπει τη γειτονιά και την πλατεία του να έχουν καταστεί απροσπέλαστες για τα παιδιά του.

Δίνουμε αγώνα για την πατρίδα, για την ελληνική γειτονιά, για το δικαίωμα του Έλληνα να μη νιώσει ξένος μέσα στο ίδιο του τον τόπο. Θα είμαστε εδώ, δίπλα στους κατοίκους. Όσο για τις «απειλές» από κάποιους του «συστήματος», σε άλλους αυτά… Εμείς δοκιμαστήκαμε και δοκιμαζόμαστε. Εξάλλου, για αυτό είμαστε εδώ.

Δουλειά του δημοσιογράφου είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Φυσικά, όλα τα παραπάνω σε εμάς εδώ στην «ΕΩ», που έχουμε κατ’ επανάληψη οργανώσει μεταξύ του προσωπικού μας εράνους υπέρ αστυνομικών που τραυματίστηκαν σοβαρά επί του καθήκοντος, είναι λίγο «δύσκολα»…

Έρχεται «φούμο»

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι των περιοχών του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αττικής, δεν κρύβουν την οργή τους μιλώντας στην «ΕΩ» για τη στάση της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, λέγοντας ότι θα «μαυρίσουν» στις επόμενες εκλογές τον νυν υπουργό Χρήστο Παπουτσή, ο οποίος πολιτεύεται στην περιοχή της Α’ Αθηνών…

Νίκος Χιδίρογλου

ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!



Δύο εκατομμύρια ευρώ στοίχισε η πεζογέφυρα της οδού Θερμοπυλών από ότι είπανε.....

Δύο εκατομμύρια για ένα έργο που η πραγματική του αξία είναι στο ένα τρίτο της τιμής

αλλά για το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν θέλανε να δώσουνε.....

Αυτή είναι η Χαρούλα Ουσουλτζόγλου - Γεωργιάδη!!!!

Α.Ι.

Διαβάστε ακόμα τι γίνεται στη Βέροια:

ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ Η ΟΥΣΟΥΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!

Η ΑΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ - Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΕΡΕΣ ΜΠΑΖΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ!

Γεμίσαμε ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ "ζητιάνους" στην Βέροια ακούει κανείς ;

Διαβατός Βέροιας : Αλβανοί μαχαίρωσαν μικρά παιδιά...

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ Η ΒΕΡΟΙΑ

"Αγγελιοφόρος" της εβραϊκής συναγωγής Βέροιας η Νομαρχία Ημαθίας;

ΤΙ ΣΤΟ &*%$#@# ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ;