Χρήστες OnLine

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ετοίμαζαν τετραπλή τρομοκρατική επίθεση σε πρεσβείες - Δυο συλλήψεις - Και οι 2 καταζητούμενοι για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.

παράκληση προς τους πολίτες όποιος γνωρίζει οτιδήποτε στοιχείο να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, 1014, 1964 και 170. Στην ανακοίνωση του Αρχηγείου επισημαίνεται ότι εξασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.




ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ (ακρο)ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


- Εξουδετερώθηκαν τρείς φάκελοι με εκρηκτικά - O 4ος εξερράγη στα χέρια υπαλλήλου εταιρείας ταχυμεταφορών


- Οι 2 συλληφθέντες 22 και 24 ετών ήταν οπλισμένοι είχαν πάνω τους περούκες και φορούσαν αλεξίσφαιρα


- Στόχοι τους οι πρεσβείες του Μεξικού, της Ολλανδίας, του Βελγίου και ο Σαρκοζί!


- Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας στο Newsit λίγα λεπτά μετά τις συλλήψεις των 2 ανδρών



Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές και εδώ και λίγες ώρες αποκαλύπτεται ένα σχέδιο τετραπλής τρομοκρατικής επίθεσης.

Οι δυο συλληφθέντες, 22 και 24 χρονών, είχαν επάνω τους ένα δέμα με δύο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, δύο τσαντάκια μέσης τα οποία περιείχαν, το πρώτο, ένα πιστόλι GLOCK με τρεις γεμιστήρες, το δεύτερο, ένα πιστόλι GLOCK με δύο γεμιστήρες. Επιπλέον ο ένας από τους συλληφθέντες φορούσε περούκα, ένα καπέλο τύπου τζόκευ, καθώς και αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύλληψή τους, έγινε μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στα χέρια υπαλλήλου εταιρείας ταχυμεταφορών, στις 11.47, στην οδό Αστυδάμαντος 71, στο Παγκράτι. Παραλήπτης ήταν η πρεσβεία του Μεξικού. Η υπάλληλος τραυματίσθηκε ελαφρά στα δάχτυλα.

Μέχρι να φτάσουν στην σύλληψη των δραστών οι αστυνομικοί ακολουθούσαν βήμα - βήμα την πορεία των δεμάτων και τα εξουδετέρωναν με αποτέλεσμα η περιοχη του Παγκρατίου να γίνει απαγορευμένη ζώνη!

Αμέσως μετά την σύλληψή τους με βάση απόδειξη παράδοσης που βρέθηκε επάνω τους, εντοπίσθηκε, σε ταχυμεταφορική εταιρεία στην οδό Σπ. Μερκούρη 62-64 στο Παγκράτι, άλλο ένα δέμα με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό. Το δέμα έφερε ως παραλήπτη την Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Ελλάδα. Ο μηχανισμός αυτός εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη από τους Πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας.

Οι δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί που βρέθηκαν στην κατοχή τους είχαν ως παραλήπτες, την Πρεσβεία του Βελγίου στην Ελλάδα καθώς και τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, και εξουδετερώθηκαν επίσης με ελεγχόμενη έκρηξη.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, για τον 22χρονο συλληφθέντα εκκρεμεί ένταλμα συλλήψεως για συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς, ενώ έχει σχηματισθεί δικογραφία εναντίον του για την τοποθέτηση αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ.



Οπως δήλωσε στο Newsit υπάλληλος της εταρείας, ο ένας από τους δυο δράστες μπήκε στην εταιρεία και ζήτησε να σταλεί ο φάκελος στην πρεσβεία της Ολλανδίας. Η υπάλληλος του είπε οτι για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να δώσει τα στοιχεία του. Εκείνος αρνήθηκε και τελικά προκειμένου να αφήσει τον φάκελο έδωσε μόνο ένα τηλεφωνο. Η συμπεριφορά του έβαλε σε υποψίες την υπάλληλο, η οποία κάλεσε την αστυνομία που βρισκόταν εκεί κοντά.






'Ετσι λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ περνούσαν χειροπέδες στους δυο άνδρες.


Αποκλεισμένη η οδός Σπ. Μερκούρη ΦΩΤΟ NEWSIT
Αποκλεισμένη η οδός Σπ. Μερκούρη ΦΩΤΟ NEWSIT

Η έκρηξη στην πρώτη εταιρεία ταχυμεταφορών

'Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Στις 11.40 ο 22χρονος μπήκε στην εταιρεία προκειμένου να παραδώσει έναν φάκελο για αποστολή στην συμβολή των οδών Ευφρονίου και Αστυδάμαντος στο Παγκράτι.

Ο συλληφθείς, απλά άφησε τον φάκελο στον πάγκο και πριν προλάβει η κοπέλα να του δώσει απόδειξη παραλαβής εκείνος έφυγε βιαστικά. Η κοπέλα τότε πήρε τον φάκελο στα χέρια της και κατάλαβε οτι κάτι ύποπτο συμβαίνει γιατί ήταν έντονη η μυρωδιά της πυρίτιδας.
Το πέταξε από τα χέρια της και τότε έγινε η έκρηξη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος δράστης είχε περάσει από την ίδια εταιρεία και την περασμένη Τετάρτη ζητώντας πληροφορίες για το πως μπορεί κανείς να στείλει δέματα.



Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν οτι έκρηξη δεν ακούστηκε αλλά είδαν καπνό να βγαίνει από το υπόγειο.

πηγη

Μήπως τελικά ο στόχος είναι όλη η Ευρώπη;


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Οι παρακάτω σκέψεις μου πηγάζουν από μια προσωπική παρακολούθηση και εκτίμηση των γεγονότων που συντελούνται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας.
Μακάρι να έχω εκτιμήσει τελείως λάθος και να είμαι απλά υπερβολικός!!!

Πριν λίγες ημέρες η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι η απόπειρα οικοδόμησης πολυπολιτισμικής κοινωνίας εντός των Ευρωπαϊκών τειχών «απέτυχε παντελώς.»

Με αυτή την δήλωση αρχίζει να διαφαίνεται ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες ή έστω η ηγέτιδα της μεγαλύτερης χώρας αρχίζει να αντιλαμβάνεται το γεωπολιτικό παιχνίδι των Αμερικανών στην γηραιά ήπειρο.

Η Αμερική όπως είναι γνωστό από τις αρχές του 1900 αλλά και ίσως και λίγο νωρίτερα έγινε η γη της επαγγελίας για τους μετανάστες από όλα τα μέρη της γης με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να αποτελείτε από πολλές εθνικότητες και ομάδες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν μεταξύ τους σε πολιτισμικό και θρησκευτικό επίπεδο.

Η μαεστρία των ηγεσιών της στο πέρασμα του χρόνου είναι ότι κατάφεραν όλους αυτούς τους ανθρώπους να τους ενώσουν με το MADE USΑ το οποίο πάντα υπερτερεί έναντι όλων των άλλων χαρακτηριστικών τους.

Ένα άλλο στοιχείο που έδωσε την σημερινή της υπεροχή είναι ότι μάζεψε και μαζεύει όλα τα μεγάλα μυαλά του πλανήτη τα οποία ερευνούν και παράγουν όλες τις νέες τεχνολογίες που φυσικά την καθιστούν ακόμη ισχυρότερη.

Αυτή λοιπόν την πασπαρτού χώρα που βρίσκεται μακριά από τις εύφλεκτες περιοχές της Ευρώ-Ασίας διάλεξε το διεθνές κεφάλαιο (πολλοί το επικεντρώνουν στους Εβραίους) σαν βάση για την δημιουργία της παγκόσμιας κυριαρχίας που οραματίζονται τα μέλη της.

Με τον ίδιο τον Αμερικάνικο λαό έχουν ξεμπερδέψει μια και τον έχουν αποχαύνωση τόσο που χρειάζεται playback γέλια για να καταλάβει το αστείο στις τηλεοπτικές τους κωμωδίες. Στις υποτίθεται δημοκρατικές εκλογές τους όλα δρομολογούνται και εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσχεδιασμένες επιλογές τους που πάντα εξυπηρετούν τους πραγματικούς ηγέτες της και όχι τις μαριονέτες τύπου Ρήγκαν, Μπους κ.α

Ανέφερα τα παραπάνω για να καταλήξω στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι των τελευταίων χρόνων το οποίο έχει να κάνει με την πρόθεση αυτών των σκοτεινών τύπων να σβήσουν την Ευρωπαϊκή κουλτούρα που κτίστηκε πάνω στην αρχαία Ελληνική γραμματεία στην οποία όπως είναι γνωστό πρωτεύον ρόλο είχε η ανθρώπινη διανόηση με ζητούμενο την πνευματική ανέλιξη και εξέλιξη του ανθρώπου και όχι στην υλιστική του ανάγκη και υπερβολή!

Έτσι λοιπόν σε πολλές χώρες με δολοπλοκίες, με εξαγορά ή επιβολή αχυρανθρώπων στην εξουσία, χούντες, ανατροπές εκλεγμένων κυβερνήσεων, ακόμα και με πολεμικές συρράξεις κατόρθωσαν στο τέλος να τις κάνουν υποχείρια τους με βραχυπρόθεσμα ωφέλει όπως τα ενεργειακά και τα ορυκτά αποθέματα τους αλλά και με μακροπρόθεσμο σχέδιο την άλωση της ίδιας της Ευρώπης χωρίς πόλεμο!!!

Η Ευρώπη είναι προσβάσιμη και από την Αφρική και από την Ασία (φανταστείτε … θα μπορούσαν ας πούμε ποτέ Αφρικανοί λαθρομετανάστες να διασχίσουν τον Ατλαντικό για να βρεθούν στην Αμερική;)

Τα τελευταία χρόνια οι εμπόλεμες περιοχές εγγύς στην Ευρώπη είναι πάμπολλες και πολλοί απελπισμένοι αλλά και καθοδηγούμενοι άνθρωποι ξεκινούν και φτάνουν από τα Αφρικανικά Μεσογειακά παράλια στην Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα η οποία επιβαρύνεται περισσότερο και από τα Μικρασιατικά παράλια καθώς και από τον Έβρο μια και η φίλη και σύμμαχος Τουρκία θέλοντας να έχει μερίδιο από το μελλοντικό μοίρασμα της πίτας επιτρέπει σε καραβάνια ολόκληρα από το Πακιστάν την Ινδία κ.α να διασχίζουν όλη της την επικράτεια και στο τέλος να μας τους φέρνουν με τα καράβια τους (υποτίθεται) οι δουλέμποροι (για μένα σίγουρα είναι πράκτορες επ’ αμοιβή) αφιερωμένοι στο μεγάλο σκοπό δηλ. του να δημιουργήσουν ξανά την παλιά τους αυτοκρατορία!!!

Τα σκοτεινά μυαλά γνωρίζουν ότι ειδικά οι Μουσουλμάνοι λόγω θρησκευτικού φανατισμού δεν αφομοιώνονται και δεν προσαρμόζονται εύκολα όπως επίσης ξέρουν για την πολυγαμία και την ταχύτατη πληθυσμιακή τους ανάπτυξη και αυτό είναι που τους κάνει να ευελπιστούν ότι αν οι Ευρωπαίοι δεν αντιληφθούν εγκαίρως τον κίνδυνο για να αντιδράσουν και συνεχίσουν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου σε λίγα χρόνια θα αποτελούν μια απλή αναφορά στην παγκόσμια ιστορία.

Ας πάψουν λοιπόν οι ύποπτοι εγχώριοι θιασώτες της πολυπολιτισμικής συνύπαρξης να θεωρούν το πρόβλημα απλό και να το θέτουν στην βάση της ρατσιστικής υπερβολής. Ας δούνε τα προβλήματα που υπάρχουν ήδη στις διάφορες γειτονιές της Αθήνας και τα οποία μέρα με την ημέρα γίνονται πιο πολλά και πιο δυσεπίλυτα!!!

Δεν θεωρούμε υπεύθυνους αυτούς τους ανθρώπους που είναι εδώ αλλά το σίγουρο είναι ότι μέσω αυτών έχουν δρομολογηθεί μακροχρόνια σχέδια που θα σβήσουν από το χάρτη και εμάς αλλά πιθανόν και όλη την Ευρώπη.

Ας δούμε όλοι πιο μακριά γιατί το οφείλουμε στις χιλιετίες που υπάρχουμε σαν λαός αλλά και στις επόμενες γενιές που θα μας ακολουθήσουν.

Η Μέρκελ δείχνει κάτι να κατάλαβε ας ελπίσουμε ότι θα την ακολουθήσουν και άλλοι… Εγκαίρως!!!

Νέα πρόκληση Αλβανών εθνικιστών- Έκαψαν τα στεφάνια στο μνημείο των Ελλήνων αγωνιστών

Ούτε τη μνήμη των αγωνιστών κατά του φασισμού και του ναζισμού δεν σεβάστηκαν οι... υπερπατριώτες της Αλβανίας.

Εκατοντάδες Έλληνες συγγενείς και απόγονοι των ηρώων εκμεταλλευόμενοι την αργία έκαναν το μακρύ ταξίδι απ' όλα τα σημεία της Ελλάδας και πήγαν χθες να τιμήσουν τους πολεμιστές που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο μέτωπο της Κορυτσάς.



Έξω από την πόλη, στο χωριό Μπομποστίτσε, έχει στηθεί το μνημείο του Έλληνα Στρατιώτη, εκεί εκατοντάδες Έλληνες έκαναν μια μικρή τελετή και κατέθεσαν στεφάνια.

Παρουσία πολλών αστυνομικών, που μετά τα τελευταία φαινόμενα βίας κατά βορειοηπειρωτών, είχαν λάβει έκτακτα μέτρα, δεν συνέβη το παραμικρό.



Λίγες ώρες αργότερα και ενώ τα πούλμαν είχαν αποχωρήσει κάποιοι βάνδαλοι έφτασαν στο σημείο και έβαλαν φωτιά καίγοντας τα στεφάνια και προκαλώντας ζημιές στο μνημείο.

Το νέο περιστατικό με επίθεση Αλβανών εξτρεμιστών εναντίον ενός ιερού χώρου που έχει σχέση με την Ελλάδα όπως ήταν φυσικό έγινε πρώτη είδηση στη γειτονική μας χώρα με το σύνολο του Τύπου να το καταδικάζει.

πηγη

ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ:ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ....

... ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ!

Συνταρακτικές αποκαλύψεις έγιναν την Πέμπτη, 28/10, στο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ, από το βραδινό δελτίο του Τέρενς Κουΐκ, σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα της επίσκεψης ΓΑΠ στην Μόσχα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με ό,τι είπε ο δημοσιογράφος Κώστας Μαυρόπουλος για τα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ρώσσου ηγέτη Πούτιν:

1ον. Οι Ρώσσοι τον έψεξαν για την στάση του εναντίον των αγωγών και τον δεκαετή πόλεμο που είχε κάνει κατά του σχεδίου.

2ον. Ο Πούτιν ζήτησε άμεσα την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Νεωρίου της Σύρου για τα ρωσσικά πολεμικά και επιβατηγά πλοία, με μεγάλα οφέλη για την Ελλάδα.


3ον. Οι Ρώσσοι προσφέρθηκαν για μεγάλες επενδύσεις σε διάφορους τομείς στην Ελλάδα. Και,

4ον. Ο Πούτιν του είπε ξεκάθαρα ότι, αν η χώρα μας χρειάζεται ρευστό, ήταν έτοιμος να μας δανείσει με επιτόκια ύψους 2-3%!!!

Ο ΓΑΠ, βέβαια, απάντησε σε όλα αρνητικά, υπακούοντας στα αφεντικά του της Νέας Τάξης και υπηρετώντας τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων. Τότε ο Πούτιν εκνευρισμένος, γύρισε και του είπε: Ε, τότε καταλαβαίνεις ότι δεν σου μένει άλλος δρόμος από το να πας στο ΔΝΤ…

Στην συνέχεια, μέσα από μια τεράστια επιχείρηση παραπληροφόρησης - που έστησαν οι ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Πεταλωτής και τα λοιπά λαμόγια-παπαγαλάκια των ΜΜΕ - αυτό που έμαθαν όλοι στην Ελλάδα ήταν το τελευταίο μέρος του διαλόγου: «Ε, τότε να πάτε στο ΔΝΤ»!

Αν ισχύουν όλα αυτά που αποκάλυψε το ΚΟΝΤΡΑ, τότε ο ΓΑΠ πρέπει να κατηγορηθεί για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Εδώ και τώρα!

Ακούει η Ελληνική Δικαιοσύνη;


ΠΗΓΗ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΘΡΕΜΜΕΝΟΥ ΤΖΕΦΡΥ,ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!

ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΑΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ("ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΚΑΙ ΜΗ) ΠΟΥ ΔΙΕΨΕΥΔΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ;

ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΞΑΡΧΗΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ;

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ!ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ...ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ;

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ:ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:Η ΕΠΙΛΟΓΗ,ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ,ΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΜΩΣ,ΟΧΙ!

πηγη