Χρήστες OnLine

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Η θέση του εξυπηρετητή του Indymedia στο ΕΜΠ ... EΔΕΤ και πρυτανεια ΕΜΠ ,τα βρηκαμε εμεις για εσας...

Indymedia_network_small.jpg

Το άρθρο θα ανανεώνεται συνέχεια και με τις άλλες ιστοσελίδες που υπάρχουν παράνομα στο ΕΜΠ και σε άλλα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Ο πρύτανης και η ΕΔΕΤ μας κοροϊδεύουν γιατί για να αποκόψουμε έναν εξυπηρετητή (server) από το διαδίκτυο (διαδικασία πέντε λεπτών) χρειάζεσαι την διεύθυνση δικτύου και τίποτα άλλο, δεν χρειάζεσαι να εντοπίσεις τον εξυπηρετητή. Για να καταλάβουν και αυτοί που δεν ξέρουν από δίκτυα ένα ανάλογο παράδειγμα είναι όταν μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας θέλει να μπλοκάρει ένα αριθμό τηλεφώνου. Δεν χρειάζεται να βρεί την συσκευή για να μπλοκάρει τον συγκεκριμένο αριθμό.


Βλέπουμε την ανταλλαγή των εξωδίκων μεταξύ ΕΔΕΤ και ΟΤΕ και τους ανήξερους γα την τοποθεσία στο ΥΠΕΠΘ και στο ΕΜΠ για την διακοπή των υπηρεσιών του Indymedia. Δεν επιτράπηκε ο έλεγχος του ΟΤΕ στο ΕΜΠ για την ανεύρεση του εξυπηρετητή από την ΕΔΕΤ και το ΕΜΠ. Προσπαθούν ματαίως να παρατείνουν την ζωή της ιστοσελίδας. Αφού δεν μπορείτε να τον βρείτε εσείς θα σας πούμε εμείς που είναι. Βρίσκεται στο Σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ και ειδικότερα στο εργαστήριο Εργαστήριο Οργανικής Χημικής Τεχνολογίας με διεύθυνση δικτύου 147.102.85.33. Το όνομα του εργαστηρίου στους υπολογιστές φαίνεται σαν biotopos.chemeng.ntua.gr και από ότι είδαμε διαθέτει και ένα ωραίο έγχρωμο laser εκτυπωτή.


Γενικά στο υποδίκτυο υπάρχουν αρκετοί υπολογιστές, εξυπηρετητές ιστοσελίδων, εξυπηρετητές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δρομολογητές. Σας το δίνω και σε σχεδιάκι μήπως "εντοπίσουν" οι υπεύθυνοι του ΕΜΠ τον εξυπηρετητή, εκτός αν δεν μπορούν να βρούν το συγκεκριμένο εργαστήριο...


Στο ίδιο εργαστήριο και στον ίδιο εξυπηρετητή φιλοξενούνται και άλλες ιστοσελίδες του Indymedia: patras.indymedia.org, community.athens.indymedia.org, thessaloniki.indymedia.org και valencia.indymedia.org



Να σημειώσουμε ότι το όνομα athens.indymedia.org δεν ανήκει σε κάποιον Έλληνα πολίτη, αλλά όπως είχαμε δείξει και στην πρώτη αποκάλυψή μας ότι η ιστοσελίδα φιλοξενείται σε εξυπηρετητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, αλλά σε μια εταιρεία: IMC Tech
Organization: IMC
Address 1: Rua Paulistania # 432, cj.132, Sumarezinho
City: Sao Paulo
State: SP
Zip: 05440-00
Country: BR
Phone: +55.119491645



Συνεχίζουμε με http;//www.indy.gr. Ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ με διεύθυνση 147.102.2.61 και όνομα εξυπηρετητή indy.cc.ece.ntua.gr. Βρίσκεται στο Υπολογιστικό Κέντρο (Υ.Κ.) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του ΕΜΠ που σαν σκοπό έχει

  • την εξάσκηση σπουδαστών σε εργαστηριακά μαθήματα, κατά ομάδες ή ατομικά
  • την εργασία των μελών της κοινότητας της Σχολής ΗΜΜΥ και του ΕΠΙΣΕΥ (ειδικότερα, στήριξη του έργου προπτυχιακών / μεταπτυχιακών σπουδαστών, μελών ΔΕΠ, ερευνητών και συνεργατών)
  • την προσφορά τεχνογνωσίας στα μέλη της κοινότητας της Σχολής ΗΜΜΥ και του ΕΠΙΣΕΥ.

Υπεύθυνοι:

  • Διοικητικός Διεθυντής
    Σπύρος Τζαφέστας, Καθηγητής ΕΜΠ, Διευθυντής ΕΠΙΣΕΥ,
    τηλ: 210 772 2489, fax: 210 772 2490,
    e-mail: tzafesta@softlab.ece.ntua.gr
  • Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος
    Γιάνης Μαΐστρος, Επίκ. Καθηγητής ΕΜΠ,
    τηλ: 210.772.2510, 210.772.1536,
    fax: 210.772.2321, e-mail: maistros@cs.ntua.gr
  • Συνεργάτες - Υπεύθυνοι Διαχείρισης
    τηλ: 210.772.1535, e-mail: staff@cc.ece.ntua.gr
    Τάσος Νάνος, e-mail: ananos@ece.ntua.gr,
    Μιχάλης Παπακυριάκου, e-mail: mpapakyr@softlab.ntua.gr
  • Συνεργάτες - Διαχειριστές
    τηλ: 210.772.1537, 210.772.1535,
    e-mail: staff@cc.ece.ntua.gr
    Νίκος Νικολέρης, Γεράσιμος Σπανάκης, Στράτος Ψωμαδάκης

στον 2ο όροφο του κτηρίου Β, των Γενικών Εδρών - Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου - ΕΜΠ.



Ερχόμαστε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στην Πολυτεχνική Σχολή. Εκεί υπάρχουν παράνομοι εξυπηρετητές ραδιοφώνου όπως ο http://www.1431am.gr με διεύθυνση 155.207.18.114 και όνομα εξυπηρετητή radiofono.eng.auth.gr. Εκεί φιλοξενείται και μια άλλη ιστοσελίδα http://anarxikoiaigaleo.squat.gr/ (Πρωτοβουλία αναρχικών Αιγάλεω) και η http://pat61.squat.gr/ (Κατάληψη Πατησίων και σκαραμαγκά) με διεύθυνση 155.207.18.107 και με όνομα εξυπηρετητή radioplayer.eng.auth.gr. Οι εξυπηρετητής βρίσκεται μέσα στο Κέντρο Υπολογιστών.

Διαχειριστές του κέντρου:

Μαμαλάκης Γεώργιος, Σωτηρόπουλος Αναστάσιος
E-mail: support@eng.auth.gr
Τηλέφωνο: 2310 996310 ή όπως βρίσκουμε από τα αρχεία εγγραφής του χώρου το τηλέφωνο 2310-998417 είναι για αναφορά κακόβουλων χρήσεων των υπηρεσιών.



Πάμε τώρα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου βρίσκουμε την σελίδα Θερσίτης http://www.thersitis.gr/ με διεύθυνση 194.177.218.66 με όνομα εξυπηρετητή betatester.panteion.gr στο ίδιο υποδίκτυο που βρίσκεται το Κέντρο Διαχείρισης Δικτύων.

Υπεύθυνοι:

Πανταζής Γεώργιος, System Administrator, 210 921 0214

Χρήστος Ζώτος, System Administrato, 210 920 1463

Ζαφειράτος Γιώργος, System Administrator, 210 920 1469



και συνεχίζουμε την έρευνα...


http://www.thermopilai.org/content/e-these-tou-exuperetete-tou-indymedia-sto-emp



4 σχόλια:

  1. ..Κατ'αρχήν συγχαρητηρια για την δουλεια που εχετε κάνει..Εντυπωσιακή! Τώρα όσον αφορά το κλείσιμο ιστοσελίδας, όσο και αν ενοχλεί ή όσο και αν αυτή είναι όργανο ή εργαλείο στα χέρια κάποιων οι οποίοι το χρησιμοποιούν με τρόπο που μας βλάπτει, αυτό σε καμμία περίπτωση δεν σημαίνει κλείσιμο. Το ιντερνετ είναι η νέα πραγματικότητα που απελευθερώνει απίστευτες κοινωνικές δυνάμεις οι οποίες οδηγούν την ανθρωπότητα σε μία συνεχώς ευρύτερη ουσιαστική ελευθερία, απεγκλωβίζει τον άνθρωπο από την προπαγάνδα της τοπικής εξουσίας και τον καθιστά προσωπικότητα από υπήκοο. Να σας πώ ότι στο επίκεντρο αυτής της διαδικασίας είναι η Ελλάδα, το οποίο, όσο θα προχωρά η ατελευτητη αυτή εξέλιξη, τόσο θα έρχεται η Ελλάδα της γλώσσας και της φιλοσοφίας στην επιφάνεια. Το ιντερνετ είναι η νίκη του Ελληνα στο θρησκευτικό σκοτάδι των σιωνιστών. Οχι μόνο δεν πρέπει να ζητάμε το κλείσιμο ιστοσελίδων αλλά θα πρέπει να ενθαρρύνομε την δημιουργία τους. Είναι το φώς που έρχεται μετά από χιλιάδες χρόνια απόλυτης συσκότισης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dδεν εχεις καταλαβει καποια πραγματα μαλλον για το indymedia φιλε. μεσα σε αυτο το ΠΑΡΑΝΟΜΟ site που το πληρωνει ο ελληνικος λαος . ασκειτε ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    Γινονται στοχοποιησεις ατομων και προοθηση εγκληματικων ενεργειων .. οπως και η επιβραβευση τους.

    αυτο ομως που ειναι το κερασακι στην τουρτα, ειναι το γεγονος οτι το indymedia βρισκεται σε server του ΕΜΠ κατι που σημαινει οτι εχει το λεγομενο ΑΣΥΛΟ.. προωθει την τρομοκρατια, τον στοχισμο προσωπων ( οπως επι χουντας ) , την διαφθορα , την επιβραβευση σε καταστροφες και την παρακινηση σε επαρανομες πραξεις.. και πολλα αλλα και ΔΕΝ γινεται να κλεισει επειδη ειναι σε κατασταση ασυλου.

    Παραβιαζει ασυστολα τους νομους και απο πισω κρυβονται εβραιοι χρηματοδοτες προπαγανδιστες , Σορος.

    κανε ενα search στο μπλογκ με την λεξη indymedia και θα εχεις να διαβασεις πολυ πραγμα..

    http://stop-indymedia.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2009/06/athensindymedia_13.html

    http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2009/07/indymedia_12.html

    ψαξε και θα βρεις πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντι να κατσουν να ανοιξουν κανενα βιβλιο να διαβασουν ,προσπαθουν να καταστρεψουν την χωρα τους , με την παραπληροφορηση και την προπαγανδα που κανουν....ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !!!!Ειναι πουλημενοι προδοτες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή