Χρήστες OnLine

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Η επίσκεψή μας σε μία πλατεία του κέντρου των Αθηνών

Πως με «φήμες» προσπάθησαν κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι να μας εμποδίσουν να επισκεφθούμε την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών

Το πρώτο μεγάλο κτύπημα στην Αθήνα ήλθε με την τρομερή αστυφιλία, που καλλιεργήθηκε συστηματικά επί δεκαετίες. Οι παλαιότεροι θυμούνται την Αθήνα με τις γειτονιές. Έναν παράδεισο σε σχέση με την κόλαση των σημερινών ημερών. Το δεύτερο κτύπημα είναι η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Περισσότερο από ένα εκατομμύριο ξένοι(στην συντριπτική τους πλειοψηφία ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ) ήλθαν στη πόλη μας. Σε μία πλατεία της παλιάς Αθήνας βρεθήκαμε το απόγευμα του Σαββάτου εμείς οι Χρυσαυγίτες και όπως μας είπαν οι κάτοικοι της περιοχής δεν είμαστε τα τέρατα που περιγράφουν τα κανάλια!


AGPAD3


Σεβάσμιες κυρίες, γυναίκες γεμάτες Αθηναϊκή αρχοντιά, σοβαροί κύριοι, επαγγελματίες και νέα παιδιά γεμάτα ζωή σε μια πλατεία, που ήταν και είναι και πάλι Ελληνική. Την επίσκεψή μας δεν την ήθελαν πολλοί και μεταξύ αυτών και κάποια παρακρατικά σκουπίδια, που είναι εναντίον του Ελληνικού Λαού και τα οποία είχαν διαδώσει ότι θα γίνει συγκέντρωση εναντίον μας εάν πάμε στην πλατεία… Φυσικά και δεν έγινε και ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ στη πράξη οι αποτυχημένοι ρουφιάνοι και όσο για εμάς ασφαλώς και δεν πιστέψαμε τα παραμύθια τους. Βρεθήκαμε, λοιπόν, το Σάββατο το απόγευμα σε μια πλατεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ, καθαρή, ήσυχη, νοικοκυρεμένη. Αυτό μετά από πολλούς αγώνες των κατοίκων και με πολλούς μηχανισμούς εναντίον τους.

AGPAD4


Όχι, δεν είναι Χρυσαυγίτες οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, όπως τους θέλουν οι διάφοροι θολοκουλτουριάρηδες! Απλά έφθασαν σε ένα σημείο που είπαν φτάνει πια δεν αντέχουμε άλλο!

Εμείς από την πλευρά μας τους ευχαριστούμε για το χαμόγελό τους και για την διαπίστωσή τους ότι δεν είμαστε τέρατα, όπως λένε στα κανάλια οι ντελάληδες των νταβατζήδων της δημόσιας ζωής της χώρας, τα πανίσχυρα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου