Χρήστες OnLine

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΥΠΟΣΧΕΣΗ: ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.


Ο Πάκης ευχαριστούσε πριν από τις ευρωεκλογές τους λαθρομετανάστες που επιλέγουν την πατρίδα μας. Να γιατί τους ευχαριστούσε.. (δείτε το Βίντεο).. Μετά τα ξέχασε όλα γιατί απλά το ΛΑΟΣ πήρε 7,2% και όχι 4%...


Τη στιγμή που σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον ερχομό του νέου έτους γέμισαν με χαρά τα πρόσωπα των πολιτών των χωρών αυτών, στην Αθήνα οι αλλοδαποί έδειξαν το πόσο ενσωματωμένοι είναι στην ελληνική κοινωνία και το πόσο θέλουν στην πραγματικότητα να ενσωματωθούν. Σε ένα κράτος χωρίς αστυνομία, χωρίς σοβαρούς νόμους, χωρίς εφαρμογή των νόμων και χωρίς σοβαρούς πολιτικούς, λογικό επόμενο είναι να συμβαίνουν αυτά που θα δείτε στο βίντεο...

Μέχρι την ερχόμενη πρωτοχρονιά, δε θα έχει μείνει ούτε ένας λαθραίος, είτε αλβανός είτε κούρδος, είτε εξωγήινος στην Ελλάδα γιατί ο νόμος θα περάσει στα χέρια των Ελλήνων πολιτών που πλέον είναι αποφασισμένοι. Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες και λαθρομετανάστες, υπάρχουν παράνομα νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες και λαθραίοι. Και θα λογοδοτήσουν όλοι αυτοί που παρανόμως νομιμοποίησαν τους λαθραίους και συνεχίζουν να τους εισάγουν.

Αυτό είναι υπόσχεση προς όλους τους υπευθύνους για τη συμφορά που βρήκε την πατρίδα μας από αυτούς τους άχρηστους και πουλημένους γραικύλους πολιτικάντηδες που κυβέρνησαν από το 1990 μέχρι σήμερα και όλους όσους στήριξαν τις πολιτικές αυτές προδοσίας. Και αυτός είναι ο τελευταίος λόγος, την πρωτοχρονιά του 2010 θα τη γιορτάσουν στην Ελλάδα οι Έλληνες και μόνο. Και αυτό είναι υπόσχεση που θα υλοποιήσουμε εξαναγκάζοντας σας με κάθε μέσο και τρόπο είτε θέλετε είτε δε θέλετε κύριοι θολοπροοδευτικάντηδες και πολιτικάντηδες.


Ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων και ο ανθελληνισμός σας δε θα περάσει. Είναι υπόσχεση λέμε.

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/07/blog-post_6108.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου