Χρήστες OnLine

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Η κινητοποίηση των μεταναστών

Η ανεξέλεγκτη εισροή ξένων στην χώρα μαζί με την αυξανόμενη οικονομική δυσπραγία θα οδηγήσει σε απερίγραπτες κοινωνικές συγκρούσεις. Η χάραξη μιας αποτελεσματικής μεταναστευτικής πολιτικής δεν είναι βέβαια ευχερής. Είναι όμως απαραίτητη. Οφείλουν οι αρχές να αποσαφηνίσουν τους αριθμούς και τις επιμέρους ειδικότητες των ξένων που η χώρα μπορεί να ανεχθεί και να απορροφήσει. Και να ξεκαθαρισθεί αν είμαστε χώρα αφομοίωσης η φιλοξενίας. Δηλ. δεχόμαστε ξένους για ορισμένο διάστημα ή για μόνιμη εγκατάσταση;

Στην πρώτη περίπτωση οφείλουν όλοι να δηλώνονται, να καταγράφονται και να αποκτούν κάποιου είδους έγγραφο διαμονής. Μέσα σε 7 μήνες θα πρέπει με ήπιες εξετάσεις να αποδεικνύουν επάρκεια στην ελληνική γλώσσα και απόδειξη κάποιας επαγγελματικής εξειδίκευσης (όλα αυτά με διαδικασίες απλές, δίχως γραφειοκρατία και δίχως ένταξη σε φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα). Σε ανάγκη περίθαλψης η ένταξης παιδιών στο εκπαιδευτικό σύστημα θα είναι απαραίτητη η ύπαρξη εργοδότη και η δική του σχετική επιβάρυνση. Το παιδί θα πρέπει υποχρεωτικά να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και να ενταχθεί σαν κανονικός πολίτης στο σύστημα. Άρνηση των γονιών θα οδηγεί σε υποχρεωτική και άμεση απέλαση όλων.

Στην περίπτωση της πολιτικής της αφομοίωσης οι παραπάνω διαδικασίες θα συνοδεύονται από δύο πρόσθετες κινήσεις. Με την καταγραφή ο ξένος θα ορκίζεται αφοσίωση και πίστη στο ελληνικό κράτος, θα εξετάζεται στο 7μηνο για επάρκεια γλώσσας και ελληνικής ιστορίας και, εφόσον βρίσκεται στην κατηγορία που το κράτος επιθυμεί την παρουσία του, θα παίρνει ταυτότητα, ΑΦΜ και ασφαλιστικό μητρώο. Ανάλογα με την ηλικία θα καλείται για στράτευση αλλά θα απαγορεύεται η πρόσκληση συγγενών από την χώρα προέλευσης για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Αυτονόητα, κάθε ένας που θα βρίσκεται δίχως τα σχετικά χαρτιά θα απελαύνεται ανεξάρτητα από αντιδράσεις και συνέπειες. Τα καραβάνια των παράνομων εισβολέων στην χώρα θα αντιμετωπίζονται όπως επιβάλλει η κανονική νομοθεσία. Εφόσον η Ε.Ε. διατυπώσει αντιρρήσεις ας αναλάβει και την σχετική ευθύνη απορρόφησης και συντήρησης των ανθρώπων αυτών. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως οι ίδιοι αποφάσισαν να παρανομήσουν. Ουδείς τους το επέβαλε...

Ιδιαίτερο ζήτημα είναι αυτό της θρησκείας. Και μάλιστα της μουσουλμανικής. Εφόσον οι υπόλοιποι, Ασιάτες κυρίως, μετανάστες δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν κάποιο σχετικό πρόβλημα. Αφού η παρουσία μεταναστών δεν θα είναι ανεκτή δίχως τα απαραίτητα χαρτιά και την δήλωση αφοσίωσης στην Ελλάδα είναι αυτονόητο πως όλοι θα οφείλουν να ομιλούν την ελληνική γλώσσα. Παρεξηγήσεις λοιπόν σχετικές με την θρησκεία, τα ιερά κείμενα και κακοπροαίρετες προσβολές δεν θα είναι δυνατόν να γίνονται. Από την άλλη μεριά, κι επειδή οι άνθρωποι αυτοί είναι εξαιρετικά αφοσιωμένοι στην αυστηρή τους θρησκεία, είναι αυτονόητο πως θα πρέπει να διευκολύνονται από το κράτος στην λατρεία τους. Τζαμιά λοιπόν θα πρέπει να υπάρχουν. Δίχως όμως την παραμικρή ανάμιξη ξένων κρατών και την διδασκαλία του Ισλάμ από επαγγελματίες ταραξίες.

Το λεπτό όμως ζήτημα βρίσκεται στο σεβασμό αξιών και αρχών. Πιθανότατα οι εθνικές αξίες της χώρας υποδοχής μεταναστών, όπως λ.χ. η Ελλάδα, να συγκρούονται με τις αξίες των επισκεπτών της. Το habeas corpus λ.χ. που κυριαρχεί στη Δύση, και κατά συνέπεια αποτελεί βασική αρχή κάθε κοινωνικής αντίληψης και στην χώρα μας, επιβάλλει τον σεβασμό κάθε αντίθετης άποψης και την ανοχή ακόμη και –μη βίαιων βέβαια– ακροτήτων. Στη χώρα μας η προσβολή συμβόλων, κατ’ αρχήν, δεν τιμωρείται. Υπάρχουν βέβαια τα δικαστήρια στα οποία προσφυγές είναι δυνατόν να γίνουν εφόσον θίγονται αρχές και ηθικοί κανόνες που για κάποιους λογίζονται σαν απαράβατοι.

Στη λογική πάνω αυτή οφείλουν και οι μετανάστες να καταλάβουν πως στην κοινωνία που ήλθαν οφείλουν να σέβονται τις αξίες και τα ήθη της χώρας υποδοχής. Και όχι να επιβάλουν πάνω της τα δικά τους. Σε όποιον κάτι τέτοιο δεν αρέσει υπάρχει πάντοτε ο δρόμος της επιστροφής.

Στην Ελλάδα δεν εφαρμόζεται η Σαρία (ιερός μουσουλμανικός νόμος). Και η ούμα (μουσουλμανική κοινότητα) δεν είναι παρά μια μικρή νησίδα σε ένα διαφορετικό και αλλόθρησκο πέλαγος. Διαδηλώσεις λοιπόν και βανδαλισμοί για παραβίαση κάποιων ενδεχόμενα ιερών κανόνων ή συμβόλων συνιστούν προσβολή των αρχών και των αξιών της χώρας υποδοχής. Και αυτή δικαιούται να αντιδράσει. Με κάθε μέσον.

Είναι αυτονόητο βέβαια πως όταν ορδές νεαρών αλητών καίνε τις ελληνικές πόλεις και η κοινωνία σχεδόν εκστατικά θαυμάζει τον «καταπιεσμένο δυναμισμό» της νέας γενιάς, το μήνυμα που εκπέμπεται στους μετανάστες –ιδιαίτερα τους νέους– είναι πως αυτές οι αξίες κυριαρχούν στη χώρα που ήρθαν. Και πως οι βανδαλισμοί συνιστούν μεθοδολογία αντίδρασης σε οτιδήποτε δυσάρεστο ή και καταδικαστέο.

Όπως στρώνεις δηλ., έτσι και θα κοιμηθείς...


Διακομματική συνεννόηση για τη μετανάστευση ζητά ο Γ.Καρατζαφέρης

Τη συνεννόηση όλων των κομμάτων προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα της μετανάστευσης ζητά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας από μετανάστες.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επισκέφθηκε το ΙΚΑ Πειραιά.

«Έχω την αίσθηση, αλλά και την βεβαιότητα, ότι και οι υπόλοιποι κομματικοί σχηματισμοί θα αντιληφθούν την σοβαρότητα του θέματος, όπως το έχει κατανοήσει και ο ΛΑΟΣ, και την επόμενη των ευρωεκλογών θα καθίσουμε κάτω σοβαρά και υπεύθυνα να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το κοινωνικό φαινόμενο που τείνει να καταστρέψει ό,τι με προσπάθεια όλοι πετύχαμε τα τελευταία 50 χρόνια.»

Ο κ.Καρατζαφέρης τόνισε την ανάγκη να διαφυλαχτεί η ειρηνική διαβίωση στις πλατείες, στον τόπο συνάντησης των πολιτών, η οποία «έχει διαταραχτεί τον τελευταίο καιρό από θορυβοποιούς λαθρομετανάστες».

«Δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ίδιοι ή ότι όλοι είναι κακοποιοί, όμως μια ενοχλητική μειοψηφία δημιουργεί προβλήματα», υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε: «Ακουσα την κυβέρνηση να ζητάει συγγνώμη από τους μουσουλμάνους οι οποίοι έκαψαν το κέντρο της Αθήνας. Το περίεργο και η είδηση θα ήταν το αντίθετο, δηλαδή οι μουσουλμάνοι που έκαψαν την Αθήνα, να ζητούσαν συγγνώμη».

Αναφερόμενος στο θέμα του μουσουλμανικού νεκροταφείου ο κ.Καρατζαφέρης τόνισε ότι όλοι δικαιούνται έναν χώρο λατρείας.

Και πρόσθεσε: «Ταυτοχρόνως, δικαιούμεθα να ζητήσουμε την άμεση εφαρμογή του Ψηφίσματος του ΟΗΕ με ημερομηνία 24/11/81, το οποίο σαφώς αναφέρει ότι οι χώροι λατρείας επιστρέφουν στον σκοπό για τον οποίο ανηγέρθησαν, δηλαδή η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη - εάν εφαρμοσθεί το Ψήφισμα- θα πρέπει να επανέλθει στην Ορθοδοξία».

in.gr

Οι πυρκαγιές του 2007 στην Μεσσηνία είχαν κωδική ονομασία Ibrahim Project

"Πριν λίγες μέρες αναρωτηθήκαμε , γιατί επιλέχτηκαν οι στάχτες της Μερόπης Μεσσηνίας να εγκατασταθούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες Αφγανοί και Πακιστανοί αμέσως μετά τη φονική πυρκαγιά που κατ' έκαψε το χωριό τον Αύγουστο του 2007, αφού στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα φτωχό γεροντοχώρι χωρίς καμιά πιθανότητα εξεύρεσης εργασίας, τονίζοντας το πλιάτσικο και τις λεηλασίες στις οποίες προβαίνουν καθημερινά.
Την απάντηση την πήραμε και...είναι άκρως σοκαριστική!

Τόσο οι πυρκαγιές του 2007 όσο και η μαζική εγκατάσταση των μουσουλμάνων στη περιοχή, είναι μέρος οργανωμένου σχεδίου από εξ ανατολών ισλαμικών κέντρων συνεργαζόμενων με μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και με εκτελεστικά όργανα τους αντεξουσιαστές.
Το επιχειρησιακό σχέδιο φέρει την κωδική ονομασία "Ibrahim project" λόγω της ίδιας καταστροφής, στην ίδια περιοχή (Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία), από τον Ιμπραήμ Πασά της Αιγύπτου το καλοκαίρι του 1827 κατά τη διάρκεια της Ελληνικής επανάστασης, και του σχεδίου του να μεταφέρει Σλάβους μετοίκους για έλλειψη κοινωνικής συνοχής.
Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, έκανε πρώτος ο ιστότοπος serbianna στις 9-12-2008, και ακολούθως το πλέον έγκυρο και έγκριτο περιοδικό σε θέματα εθνικής ασφάλειας "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" (τεύχος Φεβρουαρίου 2009) στο οποίο θα βρείτε τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας.

Η στενή συνεργασία του αντεξουσιαστικού χώρου και της άκρα αριστεράς με ισλαμικά κέντρα για κοινό μέτωπο δεν είναι καινούργιο "φρούτο".
Οι Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, αποκάλυψαν το 2006 οτι οι ανωτέρω ομάδες της Ιταλίας είχαν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο συνεργασίας με ισλαμιστές εξτρεμιστές για "κοινό αγώνα". Την είδηση δημοσίευσαν οι Ιταλικές εφημερίδες.

Στο Παρίσι, στο εμπορικό κέντρο printemps στις 14 του Δεκέμβρη αποκαλύφτηκαν εκρηκτικά, των οποίων την ευθύνη ανέλαβε ομάδα Αφγανών.

Τις ίδιες μέρες στην Αθήνα κατά τα επεισόδια, οι περισσότεροι συλληφθέντες ήταν Αφγανοί και Πακιστανοί λαθρομετανάστες και ας θυμηθούμε τη δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα όταν μίλησε για "Ταλιμπάν κουκουλοφόρους".

Οι καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού του 2007, οι ορδές των λαθρομεταναστών που κατά κύματα μας καταφτάνουν καθημερινά, τα έκτροπα του Δεκέμβρη του 2008 και η συνέχεια που αναμένουμε, είναι ζήτημα πολιτικό, και απαιτούνται ευφυείς κινήσεις από πολιτικούς ηγήτορες όλων των κομματικών αποχρώσεων που διατελούν σε παρατεταμένη περίοδο αφασίας..."

ΑΔΩΝΙΣ ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΙΚΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΡΝΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ!



ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PC. ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ!

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ!







ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PC. ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!

"Ο κόσμος αλλάζει δραματικά. Οι Ισλαμιστές κατακλύζουν την υφήλιο. Ποιοί είναι; Τι πιστεύουν; Αγάπη και ειρήνη ή μίσος, πόλεμο και αίμα;"


Οπως βλέπουμε τα λόγια είναι περιττά.
Το θέμα είναι μαθηματικό. Με απλά μαθηματικά και στατιστικές αναλογιστικές μελέτες κι ένας πρωτοετής φοιτητής μπορεί να καταλάβει ότι η μορφή των κοινωνιών και των χωρών που γνωρίζουμε σύντομα θα αλλάξει ριζικά.
Εσείς πιστεύετε ακόμα, ότι οι υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας δουλεύουν για το καλό της Ελλάδας μας;


Αραγε ποιοί είναι οι Μουσουλμάνοι; Τι πιστεύουν;
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θεωρούν τον Μωάμεθ προφήτη του Θεού (Αλλάχ) και λένε ότι όλοι οι προφήτες στην Παλαιά Διαθήκη ήρθαν απο το γένος του Ισαάκ ενώ ο Μωάμεθ από το γένος του Ισμαήλ του νόθου τέκνου του Αβραάμ.
Αλλά ποιός ήταν ο Μωάμεθ;
Διαβάστε τι γράφει η Wikipedia:


To πλήρες όνομα του Μωάμεθ, ήταν Αμπού αλ Κασίμ Μουχάμαντ ιμπν Αμπντ Αλλάχ ιμπν Αμπντ αλ-Μουταλίμπ ιμπν Χασίμ. Γεννήθηκε στη Μέκκα το 570 περίπου, μετά τον θάνατο του πατέρα του, Αμπντ Αλλάχ που ανήκε στην πατριά Χασίμ. Έξι ετών ο Μωάμεθ ορφάνεψε και από τη μητέρα του Αμίνα και τον περιέθαλψε ο παππούς του Αμπντ αλ-Μουταλίμπ. Σε δύο χρόνια όμως πέθανε και αυτός και την κηδεμονία του μικρού ανέλαβε ο θείος του, Αμπού Τάλιμπ, που ήταν ο νέος αρχηγός του γένους και έμπορος, όπως ήταν και οι περισσότερι από τους Μεκκανούς. Μαζί με το θείο του, ακολουθούσε και ο Μωάμεθ τα καραβάνια, τα οποία έφερναν τα εμπορεύματα προς τη Γάζα ή τη Δαμασκό, τα τελευταία σημεία του δρόμου προς βορράν.

Σε ηλικία 25 ετών (595) o Μωάμεθ παντρεύτηκε μια πλούσια χήρα, τη Χαντίτζα, στην υπηρεσία της οποίας είχε προσληφθεί ως φύλακας καραβανιών και διαχειριστής των εμπορικών της υποθέσεων. Ήταν μεγαλύτερη του κατά 15 χρόνια και με παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους της.
Κατά τα αραβικά ήθη, τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας δεν κληρονομούσαν, και κατά συνέπεια, ο Μωάμεθ δεν είχε μερίδιο στην περιουσία του πατέρα του ή του παππού του. Με τον γάμο που έκανε όμως, απέκτησε αρκετά χρήματα για να ασχοληθεί με τις εμπορικές δραστηριότητες, τομέας στον οποίο είχε αρκετές ικανότητες.

Έζησε με την Χαντίτζα 20 χρόνια, αποκτώντας τέσσερις κόρες και δύο γιους. Τα αγόρια πέθαναν μικρά ενώ από τις κόρες του, η Φάτιμα είναι η πιο γνωστή και σεβαστή. Μέχρι τον θάνατο της Χαντίτζα, ο Μωάμεθ, δεν παντρεύτηκε άλλη γυναίκα, πράγμα που έκανε μετά το θάνατο της, ενώ αργότερα είχε περισσότερες γυναίκες.

Ανήσυχη θρησκευτική φύση ο Μωάμεθ,φιλοσοφούσε πάνω σε προβλήματα της ζωής, της κοινωνίας, της αδικίας, της τελικής παγκόσμιας κρίσης και συχνά αποζητούσε τη μοναξιά των πολλών σπηλαίων στα όρη κοντά στην πόλη του, όπου καθόταν βυθισμένος σε περισυλλογή. Στο σπήλαιο του Χίρα, ο Μωάμεθ, σε ηλικία 40 ετών (610 μ.Χ.), οραματίσθηκε τον άγγελο Γαβριήλ, που τον βεβαίωσε ότι θα ήταν "ο απεσταλμένος του Θεού". Στη συνέχεια, τον διέταζε να "απαγγείλει" κι έτσι άρχισε σταδιακά η αποκάλυψη του Κορανίου.

Πληροφοριακά πρέπει να τονίσω ότι ο Μωάμεθ μελέτησε τις γραφές των Ιουδαίων και των Χριστιανών την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη καθώς και την αρχαία Ζωροαστρική θρησκεία και έφτιαξε ένα συνοθύλευμα δοξασιών δικών του και άλλων.
Ενώ διέταξε μέσω του Κορανίου τους πιστούς του να παντρέυονται μέχρι 4 γυναίκες αυτός πήρε μετά τον θάνατο της 1ης περίπου 40!!! Επίσης ενώ διέταξε να μην παντρεύνται γυναίκες συγγενείς τους αυτός πήρε ακόμα και πρώτες του εξαδέρφες !!!!!

Πάρτε μια ιδέα από το Κοράνιο το Ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε:


«Πιστοί, όταν περικυκλώνετε τις στρατιές των άπιστων μην τους γυρίζετε τις πλάτες φεύγοντας.. Δεν είστε εσείς αλλά ο Αλλάχ που τους έσφαξε. Δεν είστε εσείς που τους χτυπήσατε: Ο Αλλάχ τους χτύπησε για να μπορέσει Αυτός να ανταμείψει πλουσιοπάροχα τους πιστούς».

(Οποιος αναρωτιέται τι γράφει το Ιερό βιβλίο τους το Κοράνιο μπορεί να το δεί ΕΔΩ
Αλλάχτε τις σελίδες του και διαβάστε μεσα από την παράθεση (σε ελληνική μετάφραση).
Αν βρείτε διαφορα ενδιαφέροντα μεσα στις ασυναρτησίες που γράφει περάστε τα παρακαλώ σε σχόλια.....
Εγώ με μια πολυ επιφανειακή αναγνωση εντόπισα, για τις γυναίκες...σελ 128 παραγρ. 16, σελ 130 παρ. 25, σελ. 133 παρ 35. Προτροπή για ιερό πόλεμο κατα των απίστων και δημιουργία μαρτύρων σελ 142 παρ.75, σελ 145 παρ. 90
Για την Παναγία σελ 479 είναι ενα ολόκληρο κεφάλαιο για να πεθάνετε στα γέλια...
Το Κεφ 30 λέει για τους Ελληνες....γνωστούς τότε (περίπου το 600 μ.χ.) αλλά και τώρα από πολλά μουσουλμανικά κράτη ως Ρούμ, απο το Ρωμαίος μέχρι το σημερινό Ρωμιός...)

Δεν θέλει και πολύ για να διαπιστώσετε ότι προκειται για μια από τις πιο βάρβαρες και αιμοσταγείς θρησκείες του κόσμου.
Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθήστε την τιμωρία ενός μικρού παιδιού που υπέπεσε στο "τρομερό" αμάρτημα της κλεψιάς ενός ψωμιού!!!!!.........




Καταλαβαίνετε τι πρόκειται να γίνει αν αδιαφορήσουμε.....

Προσοχή θέλω να τονίσω ότι επ' ουδενί δεν προτρέπω κανέναν συμπολίτη μας να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Αυτό δεν συνάδει ούτε σε Ελληνες ούτε σε Χριστιανούς. Είναι θέμα του κράτους και της εκάστοτε κυβέρνησης να μας προστατέψει.....

Το μήνυμα όμως είναι σαφές ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΘΥΜΑΤΑ πριν ειναι αργά.

από τον φίλο και αναγνώστη Λουκά και το Greek National Pride
http://koukfamily.blogspot.com/2009/05/blog-post_4623.html

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

Οι... φιλήσυχοι λαθρομετανάστες -όπως επιχειρούν να τους παρουσιάσουν οι αριστεριστές και ο ΣΥΡΙΖΑ- που έχουν καταλάβει τον Άγιο Παντελεήμονα, με τις πλάτες των υποκινητών τους, έχουν αποθρασυνθεί πλήρως. Χτές είχαμε επίθεση Πακιστανού σε Έλληνα κάτοικο της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ!

Ο λαθρομετανάστης καλυπτόμενος απο τους ομοεθνείς του, βγήκε "μουλωχτά" και προσπάθησε να μαχαιρώσει έναν περίοικο του Αγίου Παντελεήμονα! Ευτυχώς ο κάτοικος το αντιλήφθηκε και είχαμε μόνο ένα επιπόλαιο τραύμα στην παλάμη του.

Η Αστυνομία αν και κυνήγησε τους "φιλήσυχους" δεν κατάφερε να συλλάβει τον εν δυνάμει μαχαιροβγάλτη! Ζήτω η πολυπολιτισμικότητα! Πάκη πήγαινε μια βόλτα στον Άγιο Παντελεήμονα να σε... γονιμοποιήσουν οι λατρεμένοι σου λαθρομετανάστες!

http://www.stoxos.gr/2009/05/blog-post_9409.html

Ήρθαν εδώ, οι περισσότεροι παράνομα για να αποφύγουν τα δύσκολα στη…

…πατρίδα τους σαν αυθεντικοί λιποτάκτες και για όλα τους φταίνε οι Έλληνες!


Βγήκαν τελικά και στην Ελλάδα, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, να διαδηλώσουν και να «τα σπάσουν» οι μουσουλμάνοι μετανάστες (παράνομοι και νομιμοποιημένοι). Αφορμή, το σκίσιμο δήθεν του Ιερού Κορανίου. Ας δούμε το θέμα πέρα από προκαταλήψεις… Πιστοί μουσουλμάνοι ή χειραγωγούμενοι λιποτάκτες;



Πιστοί μουσουλμάνοι ή χειραγωγούμενοι λιποτάκτες;

Βγήκαν τελικά και στην Ελλάδα, όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, να διαδηλώσουν και να «τα σπάσουν» οι μουσουλμάνοι μετανάστες (παράνομοι και νομιμοποιημένοι). Αφορμή, το σκίσιμο δήθεν του Ιερού Κορανίου. Ας δούμε το θέμα πέρα από χριστιανικές ή αστικές προκαταλήψεις.

Παρακολούθησα την εκπομπή του Θεοδωράκη την περασμένη Τρίτη (πριν αρχίσουν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας) και παρατήρησα πως όλοι οι μουσουλμάνοι, από τους οποίους πήρε συνέντευξη, συμφωνούσαν σε ένα πράγμα: ότι το Ισλάμ δεν είναι φανατισμός και πόλεμος κι ότι οι Ταλιμπάν ή οι Μουτζαχεντίν δεν είναι αυθεντικοί πιστοί του Μωάμεθ. Είδαμε δηλαδή ανθρώπους οι οποίοι «την κοπάνησαν» από την πατρίδα τους, είτε γιατί οι συμπατριώτες τους αποφάσισαν να πολεμήσουν τον Αμερικάνο ή Ισραηλινό κατακτητή, είτε γιατί οι ισλαμιστές κέρδισαν τις εκλογές στη χώρα τους και κλείσαν τα μπουρδέλα και τα μπαρ. Και ήρθαν εδώ, φεύγοντας από τα δύσκολα ως αυθεντικοί λιποτάκτες, και βγαίνουν στην τηλεόραση και κρίνουν τους μαχόμενους συμπατριώτες τους και τους Έλληνες.

Την επόμενη μέρα της εκπομπής ξέσπασαν τα επεισόδια στην Αθήνα, με την ευλογία των αριστεριστών και των αναρχικών. Ξαφνικά, οι μουσουλμάνοι, που δεν τους ένοιαζε να πολεμήσουν για την χώρα τους στην χώρα τους, στήνουν οδομαχίες στην δική μας χώρα, γιατί λέει «κάποιος μπάτσος έσκισε το Κοράνι». Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Ήρθαν στην Ελλάδα νομίζοντας ότι θα βρουν τον επίγειο παράδεισο, ανταλλάσσοντας τον με την Πίστη τους, αλλά βρέθηκαν μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα που δεν χαρίζεται σε κανένα. Οι Έλληνες μαστίζονται από ανεργία και φτώχια, είναι δυνατόν να μην συνέβαινε το ίδιο και χειρότερα στους μετανάστες;

Το συμπέρασμα είναι ότι οι μετανάστες είναι εντελώς ασυνείδητοι και πράττουν ανάλογα με το ευκαιριακό υλικό τους συμφέρον και μόνο, χωρίς να υπολογίζουν και να σέβονται τίποτα σε βάθος. Άρα αποτελούν τον πιο επικίνδυνο «στρατό» στα χέρια έξυπνων δημαγωγών, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν ταραχές για πολιτικούς σκοπούς. Αυτοί κερδίζουν σιγά σιγά με το μέρος τους τους μετανάστες, εμείς οφείλουμε να κερδίσουμε τις συνειδήσεις των Ελλήνων.

http://resistance-hellas.blogspot.com/2009/05/blog-post_24.html