Χρήστες OnLine

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Ήρθαν εδώ, οι περισσότεροι παράνομα για να αποφύγουν τα δύσκολα στη…

…πατρίδα τους σαν αυθεντικοί λιποτάκτες και για όλα τους φταίνε οι Έλληνες!


Βγήκαν τελικά και στην Ελλάδα, όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, να διαδηλώσουν και να «τα σπάσουν» οι μουσουλμάνοι μετανάστες (παράνομοι και νομιμοποιημένοι). Αφορμή, το σκίσιμο δήθεν του Ιερού Κορανίου. Ας δούμε το θέμα πέρα από προκαταλήψεις… Πιστοί μουσουλμάνοι ή χειραγωγούμενοι λιποτάκτες;



Πιστοί μουσουλμάνοι ή χειραγωγούμενοι λιποτάκτες;

Βγήκαν τελικά και στην Ελλάδα, όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, να διαδηλώσουν και να «τα σπάσουν» οι μουσουλμάνοι μετανάστες (παράνομοι και νομιμοποιημένοι). Αφορμή, το σκίσιμο δήθεν του Ιερού Κορανίου. Ας δούμε το θέμα πέρα από χριστιανικές ή αστικές προκαταλήψεις.

Παρακολούθησα την εκπομπή του Θεοδωράκη την περασμένη Τρίτη (πριν αρχίσουν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας) και παρατήρησα πως όλοι οι μουσουλμάνοι, από τους οποίους πήρε συνέντευξη, συμφωνούσαν σε ένα πράγμα: ότι το Ισλάμ δεν είναι φανατισμός και πόλεμος κι ότι οι Ταλιμπάν ή οι Μουτζαχεντίν δεν είναι αυθεντικοί πιστοί του Μωάμεθ. Είδαμε δηλαδή ανθρώπους οι οποίοι «την κοπάνησαν» από την πατρίδα τους, είτε γιατί οι συμπατριώτες τους αποφάσισαν να πολεμήσουν τον Αμερικάνο ή Ισραηλινό κατακτητή, είτε γιατί οι ισλαμιστές κέρδισαν τις εκλογές στη χώρα τους και κλείσαν τα μπουρδέλα και τα μπαρ. Και ήρθαν εδώ, φεύγοντας από τα δύσκολα ως αυθεντικοί λιποτάκτες, και βγαίνουν στην τηλεόραση και κρίνουν τους μαχόμενους συμπατριώτες τους και τους Έλληνες.

Την επόμενη μέρα της εκπομπής ξέσπασαν τα επεισόδια στην Αθήνα, με την ευλογία των αριστεριστών και των αναρχικών. Ξαφνικά, οι μουσουλμάνοι, που δεν τους ένοιαζε να πολεμήσουν για την χώρα τους στην χώρα τους, στήνουν οδομαχίες στην δική μας χώρα, γιατί λέει «κάποιος μπάτσος έσκισε το Κοράνι». Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας. Ήρθαν στην Ελλάδα νομίζοντας ότι θα βρουν τον επίγειο παράδεισο, ανταλλάσσοντας τον με την Πίστη τους, αλλά βρέθηκαν μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα που δεν χαρίζεται σε κανένα. Οι Έλληνες μαστίζονται από ανεργία και φτώχια, είναι δυνατόν να μην συνέβαινε το ίδιο και χειρότερα στους μετανάστες;

Το συμπέρασμα είναι ότι οι μετανάστες είναι εντελώς ασυνείδητοι και πράττουν ανάλογα με το ευκαιριακό υλικό τους συμφέρον και μόνο, χωρίς να υπολογίζουν και να σέβονται τίποτα σε βάθος. Άρα αποτελούν τον πιο επικίνδυνο «στρατό» στα χέρια έξυπνων δημαγωγών, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν ταραχές για πολιτικούς σκοπούς. Αυτοί κερδίζουν σιγά σιγά με το μέρος τους τους μετανάστες, εμείς οφείλουμε να κερδίσουμε τις συνειδήσεις των Ελλήνων.

http://resistance-hellas.blogspot.com/2009/05/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου