Χρήστες OnLine

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Διακομματική συνεννόηση για τη μετανάστευση ζητά ο Γ.Καρατζαφέρης

Τη συνεννόηση όλων των κομμάτων προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα της μετανάστευσης ζητά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας από μετανάστες.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επισκέφθηκε το ΙΚΑ Πειραιά.

«Έχω την αίσθηση, αλλά και την βεβαιότητα, ότι και οι υπόλοιποι κομματικοί σχηματισμοί θα αντιληφθούν την σοβαρότητα του θέματος, όπως το έχει κατανοήσει και ο ΛΑΟΣ, και την επόμενη των ευρωεκλογών θα καθίσουμε κάτω σοβαρά και υπεύθυνα να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το κοινωνικό φαινόμενο που τείνει να καταστρέψει ό,τι με προσπάθεια όλοι πετύχαμε τα τελευταία 50 χρόνια.»

Ο κ.Καρατζαφέρης τόνισε την ανάγκη να διαφυλαχτεί η ειρηνική διαβίωση στις πλατείες, στον τόπο συνάντησης των πολιτών, η οποία «έχει διαταραχτεί τον τελευταίο καιρό από θορυβοποιούς λαθρομετανάστες».

«Δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ίδιοι ή ότι όλοι είναι κακοποιοί, όμως μια ενοχλητική μειοψηφία δημιουργεί προβλήματα», υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε: «Ακουσα την κυβέρνηση να ζητάει συγγνώμη από τους μουσουλμάνους οι οποίοι έκαψαν το κέντρο της Αθήνας. Το περίεργο και η είδηση θα ήταν το αντίθετο, δηλαδή οι μουσουλμάνοι που έκαψαν την Αθήνα, να ζητούσαν συγγνώμη».

Αναφερόμενος στο θέμα του μουσουλμανικού νεκροταφείου ο κ.Καρατζαφέρης τόνισε ότι όλοι δικαιούνται έναν χώρο λατρείας.

Και πρόσθεσε: «Ταυτοχρόνως, δικαιούμεθα να ζητήσουμε την άμεση εφαρμογή του Ψηφίσματος του ΟΗΕ με ημερομηνία 24/11/81, το οποίο σαφώς αναφέρει ότι οι χώροι λατρείας επιστρέφουν στον σκοπό για τον οποίο ανηγέρθησαν, δηλαδή η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη - εάν εφαρμοσθεί το Ψήφισμα- θα πρέπει να επανέλθει στην Ορθοδοξία».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου