Χρήστες OnLine

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

"Indymedia: Οι οικότροφοι του κράτους θορυβούν αντικρατικά!"

"Η δολιότητα, το ψεύδος και η δημαγωγική αυθάδεια αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του καθεστωτικού, παρακρατικού παρασιτισμού.
Εδώ και μέρες, μία από τις πλέον μοχθηρές γκριμάτσες των οικότροφων της εξουσίας, το Indymedia, κραυγάζει εναντίον του ΟΤΕ, ότι δήθεν θέλει να τους κλείσει!!!

Θεωρούν αυτοί οι «άσπονδοι εχθροί» του κράτους απόλυτο, ειδικό και αλαζονικό προνόμιό τους να τους παρέχει δωρεάν το κράτος τις υπηρεσίες του!

Θεωρούν απόλυτο προνόμιό τους, αυτοί οι δήθεν αντικαθεστωτικοί «ήρωες» να φιλοξενούνται από το Σέρβερ του Πολυτεχνείου και να μην υπόκεινται, ούτε στις ιντερνετικές δαπάνες της μαύρης προπαγάνδας τους.

Αυτή είναι η αυθάδης, καθεστωτικά ηγεμονική, νοοτροπία αυτών των δήθεν «αντιεξουσιαστών».

Εδώ, ωστόσο, απαστράπτει και η γνωστή συνταγή της προβοκατόρικης δολιότητας. Είναι γνωστό ότι ένας χαφιές του καθεστώτος και των μυστικών υπηρεσιών του εμφανίζεται πάντα ως υστερικός «εχθρός»των μηχανισμών που υπηρετεί.

Το Indymedia αποτελεί τον ορισμό του προβοκάτορα. Υποδύεται «αριστερούς» και «αντιεξουσιαστικούς» ρόλους, ενώ είναι οικότροφο των μηχανισμών του χρήματος. Θορυβεί, κραυγάζει και χυδαιολογεί εναντίον των πάντων και αποτελεί γρανάζι των πιο υπόγειων μηχανισμών των διεθνών ιμπεριαλιστικών μαφιών.

Έχουμε, σε σωρεία άρθρων, αποκαλύψει πάρα πολλά για αυτό το «πρακτορείο» του Σόρος. Έχουν, σήμερα, έρθει στην επιφάνεια, από πάρα πολλούς, όγκοι στοιχείων που φωτίζουν αυτή τη μακάβρια «εστία» της διάβρωσης της νεολαίας και της «αντιεξουσιαστικής» κουκούλας.


Οι σχέσεις του Indymedia, με «κρατικούς θεσμούς», «εταιρείες», «ΜΚΟ» και άλλους «θεμελιακούς πυλώνες του καπιταλισμού» είναι ανατριχιαστική. Μερικά κείμενα συγκεντρωμένα μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3153


Συμπληρωματικά θα προσθέσουμε ακόμα κάποια, γνωστά επίσης, στοιχεία που δείχνουν ότι είναι μια «παρακρατική» δομή μέσα στις ιδεολογικές λειτουργίες του καθεστώτος. Κατά άλλα είναι αντικαθεστωτική.

Είναι γνωστό ότι τα Ιδρύματα του Σόρος αποτελούν και τους βασικούς χρηματοδότες (μεταξύ των τόσων και τόσων «αγαθοεργιών» παγκοσμίως) των νέων διδακτικών και ιστορικών μας βιβλίων. Όλοι αυτοί οι νέοι επιδοτούμενοι ιστορικοί και συγγραφείς των μαθητικών βιβλίων αποτελούν το νέο ιδεολογικό και πνευματικό καθεστώς των πολυεθνικών και των μαφιόζικων χρηματιστηριακών «ιδρυμάτων».

Μέσα σε αυτό το καθεστώς (που το υπηρετούν τυφλά οι «εκσυγχρονιστές» όλων των κομμάτων και όλες οι κυβερνήσεις), το indymedia είναι το βασικό ιντερνετικό «τάγμα εφόδου» αυτού του καθεστώτος. Σε τόσο εξέχουσα καθεστωτική θέση που έχει περάσει και μέσα στα κρατικά βιβλία.

Αποκαλύπταμε στο τεύχος 19 του ΡΕΣΑΛΤΟ-Ιούλιος 2007:

«Το indymedia στα βιβλία της γλώσσας!!!
Όταν απροκάλυπτα πλέον σε διαφημίζει το καπιταλιστικό εκπαιδευτικό θεσμικό πλαίσιο τότε η «αριστερή» σου ταυτότητα δεν είναι απλώς κάλπικη, αλλά το κυρίαρχο κατεστημένο.
Χρόνια τώρα λέμε ότι το indymedia, όπως και ο «Ιός» αποτελούν τις θεσμικές εστίες προπαγάνδας της Νέας Τάξης. Εστίες διάβρωσης των αριστερών δυνάμεων.
Έχουν αποκαλυφτεί πάρα πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν καθαρά ότι ο ρόλος αυτών των «αριστερών» δομών εξουσίας είναι η μόλυνση των αριστερών ιδεών και η υπονόμευση των επαναστατικών ιδεών και παραδόσεων. Αποτελούν τους ιδεολογικούς μπάτσους του συστήματος, φορώντας για την εξαπάτηση των αγνών και αφελών αγωνιστών, αριστερές και αριστερίστικες μάσκες. Επιδοτούμενα κέντρα «αριστερής» εξουσίας, υπάλληλοι δοσίλογοι και σύγχρονοι γενίτσαροι της Νέας Τάξης.

Φτάσαμε σήμερα, να αποκαλύπτεται στο βιβλίο της γλώσσας της Ε΄ Δημοτικού το εξής απίστευτο: Να διαφημίζεται από τις σελίδες του το γνωστό «indymedia»!!! (σελίδα 54, γ΄ τεύχος). Αυτή η «αρένα» κανιβαλισμού της σκέψης, η αρένα των πολιτικών κοπράνων, που παράγει και αναπαράγει όλες τις αθλιότητες του αυτοκρατορικού ολοκληρωτισμού, της καπιταλιστικής αποσύνθεσης και νεοταξικής φιλοσοφίας ΚΑΤΑΧΩΡΕΙΤΑΙ και ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ στο βιβλίο της γλώσσας για τα μικρά παιδιά!!!

Και μόνο αυτό αποδείχνει περίτρανα το ποιους εξυπηρετεί αυτός ο ιστοχώρος και το πόσο δόλια και ύπουλα τους εξυπηρετεί.
Το «αριστερό»-«αντιεξουαστικό» INDYMEDIA έγινε πλέον ΘΕΣΜΟΣ του κράτους και του παρακράτους!!!»

Αυτός, λοιπόν, ο θεσμός του κράτους και του παρακράτους «τσιρίζει» με θηριώδη έπαρση εναντίον του κράτους και του ΟΤΕ…

Είναι αυτό ή δεν είναι ο ορισμός του προβοκάτορα;"

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21054#21054

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΤ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ . η δραση τω θρασυδειλων κοτων αριστερων φασιστων συνεχιζεται..

ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΒΕΡΜΟΥΔΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΔΙΕΦΥΓΕ ΠΕΖΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ


Άγνωστος άνδρας με χειρουργική μάσκα, καπέλο και βερμούδα πυροβόλησε μιά φορά κατά της κλούβας που σταθμεύει στο "γνωστό σημείο" έξω από τα παλιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη. Η σφαίρα σφηνώθηκε στην κλούβα και οι άνδρες των ΜΑΤ επιχείρησαν καταδίωξη με αποτέλεσμα ο άγνωστος να στρέψει ξανά το όπλο προς την κατευθυνσή τους και να πυροβολήσει στον αέρα αποτρέποντας τους. Ο άγνωστος είχε στήσει καρτέρι πριν την ενέργεια του πίσω από κάδο σκουπιδιών ενώ εξαφανίστηκε προς την πλατεία Εξαρχείων.

...
Όποιος γουστάρει λοιπόν σε αυτόν τον τόπο πέρνει ένα όπλο και πυροβολάει κατά οποιουδήποτε στόχου, ακόμη κι αν αυτός είναι μια στατική αστυνομική δύναμη που δέχεται διαρκώς επιθέσεις και διαφεύγει απλά και πεζός. Θελεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Και αυτή την προσπάθεια την έχουν καταβάλει εδώ και 30 χρόνια τα τσιράκια του συστήματος που διάβρωσαν συνθετικούς ιστούς της κοινωνίας και του Έθνους. Ο δρόμος τους δεν έχει επιστροφή και δεν τους πρέπει καμιά λύπηση.


Αυτή την ώρα τα Εξάρχεια είναι κυκλωμένα από διμοιρίες των ΜΑΤ,άνδρες της Δέλτα, περιπολικά και Ζητάδες, αλλά το πουλάκι πέταξε...

«Δεν είχε σαφή χαρακτηριστικά τρομοκρατικής ενέργειας»… είπε πριν από λίγο το δελτίο του MEGA για τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στην Χαρ. Τρικούπη!



Όταν κάποιος πυροβολεί από απόσταση λίγων μέτρων με πιστόλι των 9 χιλιοστών εναντίον λεωφορείου και μάλιστα στο τζάμι μέσα στο οποίο βρίσκονται άνθρωποι, εάν αυτό δεν είναι δολοφονική επίθεση και τρομοκρατική ενέργεια τότε τι είναι;


Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν υπήρξε νεκρός γιατί η σφαίρα κτύπησε από τύχη στο δικτυωτό πλέγμα των παραθύρων και άλλαξε πορεία. Όπως προβλέψαμε στην προηγούμενη καταχώρησή μας, η γραμμή της «υπερεξουσίας» αυτής της χώρας είναι να υποβαθμιστεί το γεγονός… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!


Περιττό να αναφέρουμε ότι δεν έγινε καμμία προσπάθεια ελέγχου των εξόδων του χώρου του πανεπιστημιακού ασύλου! Απέκλεισαν εντελώς αντίθετες περιοχές, ενώ το πλέον προφανές είναι ότι τρέχοντας από την Χαριλάου Τρικούπη προς την πλατεία ο δράστης θα πήγε προς τα κάτω…


Ακούμε, σχεδόν μέρα παρά μέρα στις ειδήσεις, ότι αναρχοκομμουνιστές πραγματοποιούν δολοφονικές επιθέσεις με βόμβες μολότοφ (κακούργημα, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα) στην μικρή αστυνομική δύναμη των ΜΑΤ που εδρεύει τα βράδια στην Χαριλάου Τρικούπη και απορούμε: Αφού οι επιθέσεις γίνονται με τέτοια συχνότητα είναι τόσο δύσκολο να στηθεί μια ενέδρα με μια ομάδα καλά εκπαιδευμένων αστυνομικών και να πιαστούν επί τω έργω οι εμπρηστές; Πως δεν το σκέφτηκε αυτό κάποιος από τους «σοφούς» εγκεφάλους της πολιτικής ηγεσίας του αρμοδίου υπουργείου ή της ηγεσίας της Αστυνομίας;


Να πρόκειται άραγε για απερισκεψία ή μήπως υπάρχουν άλλου είδους σκοπιμότητες για να συνεχίζουν ανενόχλητοι την «επανάστασή» τους οι προστατευόμενοι «νεαροί» της αριστεράς και της… προόδου; Και εν τέλει, οι απλοί αστυνομικοί που διακινδυνεύουν τη ζωή και τη σωματική τους ακεραιότητα, τι φταίνε;

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ANIKANOI ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Η Ε.Ε. το αποφάσισε το 2003 και εμείς το δεχτήκαμε υπογράφοντας τη συνθήκη του ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ, οτι η Ελλάδα θα είναι το ...στρατόπεδο συγκέντρωσης όλων των λαθρομεταναστών της Ένωσης!

Έτσι απλά...

Χωρίς υποδομές, χωρίς οργάνωση, είπαμε ΝΑΙ. Και αυτή την αλήθεια μας την κρύβουν ΟΛΟΙ.

Ξέρετε ότι την ώρα που εμείς ακούμε και βλέπουμε τους διάφορους τιποτολόγους στα δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση και διαβάζουμε τις βαθυστόχαστες μπουρδολογίες στις σοβαρές εφημερίδες, η Ολλανδία και πολλές ακόμη χώρες της Ένωσης, μας στέλνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΣΑΡΤΕΡ όλους εκείνους τους λαθρομετανάστες που συλλαμβάνουν στις χώρες τους; Ξέρετε οτι οι Ιταλοί όσους λαθρομετανάστες πιάνουν στα λιμάνια τους, τους ξαναστέλνουν πίσω στην...Πάτρα;

Με το ίδιο πλοίο, με την ίδια μεταφορική γιατί απειλούν τις εταιρείες;

Δεν μας φτάνουν δηλαδή οι διακόσιες χιλιάδες μουσουλμάνοι που έρχονται κάθε χρόνο απο τα παράλια της Μικράς Ασίας με τα αποβατικά σκάφη των Τούρκων, έχουμε και τους ...εταίρους μας στην Ευρώπη που μας ...επαναπροωθούν όσους λαθρομετανάστες πιάνουν στις χώρες τους επειδή εφαρμόζουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου!!!

Γιατί εκλεκτέ υπουργέ μας Γκάντι-Παυλόπουλε δεν ...σχίζουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου;
Μπας και οι Ευρωπαίοι καταλάβουν τι γίνεται στη χώρα μας!

Α.Κ.
http://taxalia.blogspot.com/2009/07/blog-post_8955.html