Χρήστες OnLine

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟΜΑΛΑΚΕΔΟΝΩΝ!



Πρώτα πρώτα διαβάστε το σχόλιο του Ιού της Ελευθεροτυπίας της γιάφκας των γραικύλων και των δοσίλογων την οποία και αναδημοσιεύουμε.... Η απάντηση κάτω από το ακόλουθο γραικυλογράφημα.

IOSPRESS

06/06/09

Αυτή τη φορά οι μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής αρκέστηκαν σε ύβρεις, τραμπουκισμούς, αλαλαγμούς και καταστροφές. Την Τρίτη το βράδυ εισέβαλαν καμιά εικοσαριά μαυροντυμένοι στο κτίριο των Ξένων Ανταποκριτών για να προστατέψουν το έθνος που αυτή τη φορά κινδύνευε από την παρουσίαση ενός λεξικού! Ηταν βλέπετε το «ελληνομακεδονικό» λεξικό, το ύστατο έργο ενός ξεχωριστού ανθρώπου. Του σημαντικού λογοτέχνη Βάσκο Καρατζά (1923-2005), από το Δενδροχώρι (D’mbeni) της Καστοριάς, ενός από τους πολιτικούς πρόσφυγες του Εμφυλίου που το ελληνικό κράτος εξακολουθεί θεωρεί ανεπιθύμητους, μόνο και μόνο επειδή κατάγονται από τα σλαβομακεδονικά χωριά.

Ενθαρρυμένοι από την πετυχημένη συνεργασία τους με την ΕΛ.ΑΣ. στη Σωκράτους τις προάλλες (βλ. φωτογραφία του Σπύρου Τσακίρη), οι Χρυσαυγίτες δεν είχαν κανένα πρόβλημα να εμφανιστούν ως Τάγμα Εφόδου της χιτλερικής Γερμανίας και να απειλήσουν τους παρουσιαστές: τον εκπρόσωπο του Ουράνιου Τόξου Παύλο Βοσκόπουλο, τον καθηγητή Βαλκανικών και Σλαβικών Γλωσσών στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο Victor Friedman, την καθηγήτρια Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Riki Van Boeschoten, τον πρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Γραφείου για τις Λιγότερο Διαδεδομένες Γλώσσες και τον συγγραφέα Δημήτρη Λιθοξόου.

Η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη. Από την αρχή της παρουσίασης βρίσκονταν στην αίθουσα τρεις Χρυσαυγίτες και ο γνωστός αρθρογράφος όλων των εντύπων του ακροδεξιού χώρου Θόδωρος Χατζηγώγος. Αφού εξασφαλίστηκε ότι δεν υπήρχε καμιά αστυνομική παρουσία, δόθηκε το σύνθημα. Το αστείο είναι ότι το βίντεο από την επίθεση που έχουν κρεμάσει όλα τα φασιστικά και «πατριωτικά» μπλογκ είναι τραβηγμένο από παριστάμενο δημοσιογράφο καναλιού της FYROM! Και βέβαια από το βίντεο φαίνεται ότι δεν ακυρώθηκε η παρουσίαση ούτε αποχώρησαν οι παριστάμενοι, όπως παραπληροφορούν τους αφελείς οπαδούς τους οι πολιτευόμενοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Ηταν ένα απλό «coffee break», όπως παρατήρησε μια από τις παριστάμενες που διατήρησε την ψυχραιμία και το χιούμορ της.

Και για να καταλαβαίνουμε ποιός είναι ποιός: το γνωστό «τρωκτικό» μπλογκ παρουσίασε την επίθεση ως «φασιστική» μεν, αλλά που είχε πολύ «πλάκα». Και βέβαια με τη γνωστή εγκυρότητά του βεβαιώνει ότι οι παριστάμενοι βγήκαν έξω. Αλλά βέβαια όταν η μοναδική σου «πηγή» είναι η Χρυσή Αυγή και ο Στόχος αυτά παθαίνεις.


Το χειρότερο είναι ότι η επίθεση αυτή είναι μέρος της «προεκλογικής» στρατηγικής της Χρυσής Αυγής. Οπως μαθαίνουμε από τον ιστότοπό τους, έχουν ήδη συγκροτηθεί «σ’ όλες τις μεγάλες πόλεις ομάδες ταχείας επέμβασης που θα επεμβαίνουν άμεσα και όπως πρέπει σ’ όποιο εκλογικό τμήμα γίνονται ατασθαλίες». Η απειλή για επέμβαση στα εκλογικά τμήματα είναι άμεση: «Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους ότι δεν τους παίρνει να κάνουν ατιμίες γιατί θα το μετανιώσουν πικρά. Δε θέλουμε να γίνουμε Καλπογιάννηδες και να κάνουμε την εκλογική διαδικασία άνω κάτω, αλλά άμα χρειαστεί θα το κάνουμε». Αυτά από τους συνεργάτες των οργάνων του κ. Μαρκογιαννάκη.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ


1)Πολύ θα θέλαμε να χρησιμοποιείτε άθλιοι δοσίλογοι και γραικύλοι του Ιού, ανάλογες εκφράσεις περί μαχαιροβγαλτών, τραμπουκισμών, ύβρεων, αλαλαγμών και καταστροφών και για τους συντρόφους σας του αναρχοναζιστικού, ακροαριστερού και εξτρεμιστικού τρομοκρατικού χώρου τους οποίους και εκπροσωπείτε. Εάν οι της Χ.Α. είναι μαχαιροβγάλτες (αλήθεια ποιον έχουν μαχαιρώσει και καταδικάστηκαν με δικαστική απόφαση για να έχετε το δικαίωμα να τους χαρακτηρίζετε ως μαχαιροβγάλτες, πλην της περίπτωσης του Περίανδρου που οι δικαστές δίκασαν μετά από εκβιασμούς κατά της ζωής τους από τους συντρόφους αναρχοναζί τρομοκράτες σας;), οι σύντροφοί σας που καθημερινά καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες και που έχουν αφήσει πίσω τους 40 νεκρούς από το 1975 και 100άδες τραυματίες αθώους πολίτες (βλέπε 17Ν, ΕΛΑ, Σέχτες κλπ) και που από το τότε διασύρουν διεθνώς τη χώρα μας και τρομοκρατούν τους πολίτες (βλέπε περασμένος Δεκέμβρης).

2)Τολμάτε να μιλάτε για καταστροφές ρε γελοιωδέστατοι γραικύλοι; Ποιες καταστροφές; Και εάν έγιναν καταστροφές γιατί δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις; Τολμάτε να μιλάτε όταν οι αναρχοναζί τραμπούκοι σας, έχουν εισβάλει 10 άδες φορές σε θέατρα, σε εκδηλώσεις, έχουν κάψει και καταστρέψει 100άδες φορές βιβλιοπωλεία, Πανεπιστήμια και πολιτικά γραφεία κοινοβουλευτικών κομμάτων; Και έχετε το θράσος να μιλάτε για καταστροφές που στην περίπτωση τουλάχιστον της εισβολής της ΧΑ στην παρουσίαση του μαλακεδονικού λεξικού δεν άνοιξε μύτη; Δηλαδή όταν τα καίτε εσείς πρόκειται για ακτιβισμό και όταν διαμαρτύρεται ο πατριωτικός χώρος επειδή κάποιοι ανιστόρητοι και απατεώνες υφαρπάζουν τη δική μας ιστορία, πρόκειται για φασισμό; Σε ποίους απευθύνεστε ρε σεις, σε όρνια; Προφανώς ναι…

3)Τολμάτε και λέτε "Ενθαρρυμένοι από την πετυχημένη συνεργασία τους με την ΕΛ.ΑΣ. στη Σωκράτους..." όταν κάθε βράδυ οι αναρχοναζί σύντροφοί σας, καίνε και καταστρέφουν περιουσίες και κανείς δε συλλαμβάνεται ούτε καταδικάζεται, όταν το Δεκέμβρη παρέα με πράκτορες των Σκοπίων της Τουρκίας και της Αλβανίας οι αναρχοναζί διοργάνωσαν και πέτυχαν την καταστροφή και την διεθνή διαπόμπεψη της χώρας μας και η αστυνομία τους κοίταγε άπραγη... Για τη δική σας συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. ούτε κουβέντα άθλιοι γραικύλοι; Εσείς που βρήκατε το θάρρος καθημερινά να καίτε και να καταστρέφετε ανενόχλητοι περιουσίες αθώων πολιτών;

4)Η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη; χαχαχα Τι αστείο… Δηλαδή οι επιθέσεις των αναρχοναζί συντρόφων σας δεν είναι προσχεδιασμένες και διοργανωμένες μάλιστα μέσα από ένα Ανώτατο Κρατικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα όπως το Πολυτεχνείο Αθηνών όπου λειτουργεί το INDYMEDIA παρανόμως με την υπόθαλψη του από τις Πρυτανικές Αρχές, την Ανοχή της Κυβέρνησης και με την δημόσια δήλωση του Σφακιανάκη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι "εμείς υποστηρίζουμε τη λειτουργία του ΙNDYMEDIA)!!! Το ΙΝDYMEDIA η γιάφκα και πανελλήνιο ενημερωτικό, συντονιστικό και οργανωτικό κέντρο της ακροαριστερής αριστερίστικης τρομοκρατίας και εξτρεμισμού στην Ελλάδα, δεν το έχετε ακούσει ποτέ;

5)Εάν η επίθεση αυτή είναι μέρος της «προεκλογικής» στρατηγικής της Χρυσής Αυγής, τότε οι καταστροφές και το πλιάτσικο του περασμένου Δεκέμβρη, οι πυρκαγιές του 2007 που διοργάνωσαν Αλβανοί UCKάδες υπό τας διαταγάς του Αλβανού οπλαρχηγού Danilo και με την υποστήριξη Σκοπιανών, Τούρκων πρακτόρων και «οικονομικών μεταναστών» όπως και ο ξεσηκωμός των μουσουλμάνων για το σκονάκι που σκίστηκε και οι καθημερινές καταστροφές που προκαλούν οι αναρχοναζί σύντροφοί σας, ποίων προεκλογική στρατηγική αποτελούν; Του ΣΥΡΙΖΑ, του Ουράνιου Τόξου, του ΠΑΣΟΚ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ποιου;

ΛΟΙΠΟΝ


Καταλάβετε το, κρυφοί και φανεροί πράκτορες, αμόρφωτοι και ανιστόρητοι γραικύλοι, προδότες και δοσίλογοι του Ιού, ότι οι Έλληνες ξύπνησαν και δεν παραχωρούν την ιστορία τους τόσο εύκολα όσο νομίζετε. Η πράξη αυτή της ΧΑ ήταν απόλυτα αποδεκτή έστω και σιωπηρώς, από το 90% (και λίγο λέω) του Ελληνικού λαού και έκανε διεθνώς γνωστό ότι ο Ελληνικός λαός δεν παραχωρεί σε κανέναν πούστη και απατεώνα ούτε την ιστορία του ούτε μία ρανίδα από το αίμα του τόσο εύκολα όσο νομίζατε.

Και μιας και παρουσιάσατε τους παρευρισκομένους ομιλητές στην παρουσίαση του μαλακεδονικού λεξικού, ας τους παρουσιάσουμε και εμείς.

1)Παύλος Βοσκόπουλος. Βιρτουόζος πεοργανοπαίκτης και μοναδικός χιουμορίστας με μόνιμη τάση σχιζοφρένειας, (λίγο θέλει ακόμα να τον κλείσουν στο Δαφνί), εκπρόσωπος του Ουράνιου Τόξου πολιτικού κόμματος φανερών και κρυφών πρακτόρων των Μαλακεδόνων, Βουλγάρων, Αλβανών, Αμερικάνων, Εβραίων και Τούρκων, που δρα στην Ελλάδα με σκοπό τη διάλυση αυτής (έτσι νομίζουν).

2)Victor Friedman καθηγητής πρωκτολογίας και ανιστορητολογίας του πανεπιστημίου του Σικάγου, εβραίος στην καταγωγή και φανερός πράκτορας και εντεταλμένος ανθελληνικών κέντρων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Του αρέσει να του γαργαλούν τις μασχάλες με δονητές και να φιλοξενεί πουτσόψειρες στο μούσι του.

3)Riki Van Boeschoten καθηγήτρια πεολογίας, πεοκρουσίας και παπαρολογίας του πανεπιστημίου της Θεσσαλίας, που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της ούτε την έχουν δει ποτέ στη Θεσσαλία ούτε πουθενά αλλού. Πιθαντότατα πρόκειται για φανταστικό πρόσωπο κάποιου Μαλακεδονικού μύθου και δοξασίας. Σε κάθε περίπτωση, ποιος την χέζει..

4)Δημήτρης Λιθοξόου, συγγραφέας φανταστικών μυθιστορημάτων βραβευμένος με το βραβείο Τρόμπελ ψυχοπαθολογικής και ψυχωτικής φαντασίωσης.

Ο Βάσκος Καρατζάς τέλος ήταν ένας σημαντικός κωλοτέχνης ο οποίος πρόδωσε την πατρίδα του στον εμφύλιο μαζί με τους υπόλοιπους προδότες του ΚΚΕ οι οποίοι ήθελαν την Ελλάδα να γίνει σοβιετάτο της πρώην ΕΣΣΔ και γιαυτό επήρεν τον μπούλον όπως και του άρμοζε.... μαζί με τους υπόλοιπους προδότες συντρόφους του...


Οι Έλληνες δεν κοιμούνται πλέον και εάν αυτοί που υπερασπίζονται τα εθνικά μας δίκαια με το προσήκοντα τρόπο, την ιστορία, τις αρχές και αξίες του Ελληνισμού, τα ήθη και έθιμα μας, τη γλώσσα, τον πολιτισμό μας, τα εδάφη και την υπόσταση της πατρίδας μας, είναι φασίστες, τότε δηλώνουμε φασίστες με πολύ μεγάλη υπερηφάνεια και πολύ το χαιρόμαστε. Είναι τιμή μας εξάλλου για όλους εμάς τους καθαρούς πατριώτες, να μας αποκαλούν ως φασίστες ακροδεξιούς και ρατσιστές, οι γραικύλοι, προδότες και δοσίλογοι του Ιού της Ελευθεροτυπίας.

Τον μπούλον γραικυλοειδή, πίσω στο καβούκι σας ή τραβάτε στη Μαλακεδονία και την Βόρεια Κορέα, να γράφετε τις παπαριές σας.


ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ είτε το θέλετε είτε όχι και δε θα σας ρωτήσουμε κιόλας.


http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_07.html

Καταγγελία από το κόμμα του Ζουραρι

"Από το πρωί σήμερα το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, δέχεται ολομέτωπη επίθεση από τους πράκτορες των Σκοπιανών, με προσπάθεια να «εξαφανιστούν» τα ψηφοδέλτιά μας σε μερικά χωριά της Έδεσσας και της Φλώρινας, όπου η συγκεκριμένη οργάνωση των ψευτομακεδόνων αισθάνεται ότι είναι ο δικός της χώρος.


Καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Να σταματήσουν αμέσως την εκλογική διαδικασία όπου δεν υπάρχουν ή δεν δίνονται ψηφοδέλτια του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου. Βάζουμε τώρα φρένο στους πράκτορες και στα φερέφωνά τους στα χωριά μας. Γιατί η Μακεδονία είναι η ψυχή μας".


«Έλληνες δολοφόνοι !!!»

Τριτοκοσμικό ήθος και πολιτιστικός σκοταδισμός διακατέχουν την κοινωνία των Σκοπίων, όπως αποδεικνύεται από ένα λαϊκό σουξέ με τίτλο «Έλληνες δολοφόνοι» που ξεχωρίζει στο μουσικό top 10 της γειτονικής χώρας.


Την ώρα που η ΠΓΔΜ φιλοδοξεί να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το φιλόμουσο κοινό της εκστασιάζεται με κατάρες και εθνικιστικές προφητείες που θέλουν τα νησιά του Αιγαίου να… καταποντίζονται και τους θεούς να ρίχνουν φωτιά και να καίνε την Ελλάδα και τους «δολοφόνους» Έλληνες, που «άρπαξαν τη Μακεδονία»!


Όλα αυτά, προειδοποιεί ο στιχουργός, θα συμβούν τα επόμενα 300 χρόνια, αφού το 2013 θα έχει καταργηθεί η… συνθήκη του Βουκουρεστίου και η «χωρισμένη» Μακεδονία θα ενωθεί και πάλι, και βέβαια μόνο στην περίπτωση που δεν επιστραφεί στους Σκοπιανούς το κομμάτι που βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια.


«Δεν νιώθω λύπη που θα καείτε
Και ούτε θα λυπηθώ επειδή θα πνιγείτε
», λέει χαιρέκακα ο καλλιτέχνης, αναδεύοντας τις πιο σκοτεινές πτυχές της περίφημης «σλάβικης ψυχής», στο άκρο της Βαλκανικής.


Για το μόνο που λυπάται, όπως λέει, είναι ότι μετά τον καταποντισμό δεν θα περπατάει στο κέντρο της… μακεδονικής Θεσσαλονίκης, της «Μακεδόνσκι Σολούν» όπως την θέλουν οι γείτονες…


Διαβάστε ολόκληρους τους στίχους του μεταφυσικού- εθνικιστικού αυτού… πονήματος, που έχει τίτλο «Grci Katili» (Έλληνες δολοφόνοι) με ερμηνευτή τον Πουστόφλωρο Orce Stevskovski:

Έλληνες Δολοφόνοι
Αρκετά με τα ψέματα σας στον κόσμο,
Δεν σας πειράζει το όνομα, αλλά σας πειράζει το Αιγαίο
Ο χρόνος έχει περάσει, η συμμαχία σας έχει καταρρεύσει
όλος ο κόσμος ξέρει τι κάνατε, έχετε αποσπάσει την αρχαία Μακεδονία

Η συμφωνία του Βουκουρεστίου θα ανοίξει σύντομα,
Το Μακεδονικό ζήτημα θα κλείσει
Το Αιγαίο μας, αυτό της Μακεδονίας, πρέπει να το επιστρέψετε,
Για ότι κακό έχετε κάνει θα μας το πληρώσετε

Ει, Έλληνες Δολοφόνοι, πως δεν ντρεπόσαστε να αλλάξετε το όνομα Μακεδονία
Πάντα ήταν και θα παραμείνει, το όνομα Μακεδονία
Όλος ο κόσμος ξέρει τι κάνατε ότι έχετε αποσπάσει την αρχαία Μακεδονία

Η συμφωνία του Βουκουρεστίου θα ανοίξει σύντομα,
Το Μακεδονικό ζήτημα θα κλείσει,
Το Αιγαίο μας, αυτό της Μακεδονίας, πρέπει να το επιστρέψετε,
Για ότι κακό έχετε κάνει θα μας το πληρώσετε

Εάν δεν το επιστρέψετε, θα το πληρώσετε στον θεό,
Θα καείτε από φλόγες,
Θα σας συγκλονίσουν οι θεοί
Στα επόμενα 300 χρόνια όλα τα νησιά σας θα καταποντιστούν

Δεν νιώθω λύπη που θα καείτε
Και ούτε θα λυπηθώ επειδή θα πνιγείτε
Αλλά λυπάμαι γιατί δεν θα περπατώ στο κέντρο της «Μακεδόνσκι Σολούν»
Κόκκινο κρασί δεν θα πιώ
Ένα Μακεδόνσκατα τραγούδι μας να σας τραγουδώ

(Το τραγούδι ανέβασε στο διαδίκτυο ο Σέρβος ακτιβιστής Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς και η μετάφραση είναι από το akritas-history-of-makedonia.blogspot.com)


Ανιστόρητα, προκλητικά ή απλώς κωμικοτραγικά, όπως και να έχει, αυτή είναι η πραγματικότητα στην χώρα του γνωστού για τις ακραίες απόψεις του πρωθυπουργού κ. Νίκολα Γκρούεφσκι. Και μάλιστα, την στιγμή που οι λαοί της Ευρώπης καλούνται με την ψήφο τους να αποφασίσουν για πολιτικές που επηρεάζουν όχι μόνο την ΕΕ αλλά ολόκληρο τον ραγδαία μεταβαλλόμενο πλανήτη μας...


Την ίδια ώρα, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, αξιοποιούν επικοινωνιακά στο έπακρο, την απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκαν την περασμένη Παρασκευή, μέλη του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου Τόξου» στην Αθήνα, από μέλη της «Χρυσής Αυγής», στο τέλος της παρουσίασης του ξεφτιλισμένου ελληνοσκοπιανού λεξικού, που αποκαλούν «ελληνομακεδονικό».


Για γέλια η για κλάματα; Ας αποφασίσει ο αναγνώστης.