Χρήστες OnLine

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Κεντρικό θέμα στα ΜΜΕ των Σκοπίων η παρέμβαση της Χρυσής Αυγής – Μούγγα στο “ελλάντα”

Και νέα Στοχοποίηση από indymedia. Μπράβο Πάκη με τις διαταγές σου



Κεντρικό θέμα της επικαιρότητας στα Σκόπια το επεισόδιο προχθές το βράδυ στην Αθήνα, όταν μέλη της «Χρυσής Αυγής» διέκοψαν εκδήλωση του «Ουράνιου Τόξου» για την παρουσίαση του «Σύγχρονου Ελληνομακεδονικού Λεξικού».



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου. Τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» εισέβαλαν στην αίθουσα της εκδήλωσης του «Ουράνιου Τόξου» και διαπληκτίσθηκαν με τους ομιλητές, ζητώντας να διακοπεί η εκδήλωση.


Η εκδήλωση τελικά ακυρώθηκε παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των ΜΜΕ του κατεστημένου που λένε ότι μετά την απομάκρυνση των Χρυσαυγιτών συνεχίστηκε κανονικά…



Όσο για την Ελληνική αστυνομία, η οποία καθυστερεί χαρακτηριστικά ή δεν πηγαίνει καθόλου όταν οι «αντιεξουσιαστές» καταστρέφουν περιουσίες πολιτών, ήλθε σε χρόνο μηδέν, αποδεικνύοντας πως ό,τι γίνεται σε αυτή τη χώρα κατευθύνεται από ένα αρρωστημένο, αντεθνικό εγκέφαλο, ο οποίος αφήνει να καταστρέφουν την Ελλάδα, αλλά δεν επιτρέπει καμμία αντίδραση κατά των ανθελλήνων….


Προκλητικός ο Βοσκόπουλος του «Ουράνιου Τόξου» δήλωσε αργότερα ότι επίτηδες ήθελε να γίνει η εκδήλωση αυτή στην Αθήνα, που την θεωρεί σφηγκοφωλιά του Ελληνικού Εθνικισμού, ενώ αυτός εκπροσωπεί τον… «μακεδονισμό»!





Από την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής δεν έγιναν ούτε καταστροφές, ούτε βανδαλισμοί, ούτε τραυματισμοί! Ούτε κουκουλοφόροι υπήρχαν με αποτέλεσμα έναν από αυτούς να τον «αναγνωρίζει» και να τον υποδεικνύει σαν στόχο η γνωστή αναρχοκομμουνιστική εφημερίδα indymedia, την οποία βοηθά(όπως δημόσια δήλωσε ο επικεφαλής της) η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος παραβιάζοντας το καθήκον της κατόπιν «άνωθεν εντολών», οι οποίες όμως δεν δικαιολογούν την ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ… Μήπως κάποιος Εισαγγελέας θα έπρεπε να επιληφθεί του θέματος;





ΔΙΝΕΙ "ΓΡΑΜΜΗ" Η ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΙ ΞΑΝΑ... ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
...
Συνεδρίασε η αυτοαποκαλούμενη ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «Τούρκων» Δυτ. Θράκης και έδωσε γραμμή «Άγκυρας» εν όψει των ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ 2009 για ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟ!!!







Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Συμβουλευτικής Επιτροπής «Τούρκων Δυτ. Θράκης» που αναφέρει τα παρακάτω:

«Η Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Δυτικής Θράκης συνεδρίασε στις 1 Ιουνίου 2009 και σαν θέμα συζήτησης είχαν τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου. Η Συμβουλευτική Επιτροπή επειδή εδώ και χρόνια υπάρχουν άλυτα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης , σοβαρά προβλήματα γι’ αυτό το λόγο σαν διαμαρτυρία αποφάσισαν η μειονότητα να ψηφίσει λευκό. Γιατί λευκό;;;Επειδή τα κόμματα δεν έδειξαν τον σεβασμό και ειλικρίνεια προς την μειονότητα και στις λίστες τους δεν τους έβαλαν σε εκλόγιμη θέση τους μειονοτικούς υποψήφιους και επειδή με την συμπεριφορά τους μείωσαν την Τουρκική μειονότητα της Θράκης γι’ αυτό στις 7 Ιουνίου ψηφίζουμε λευκό.

Από την διαδικασία ψηφοφορίας του θέματος από τους τριάντα έξι (36) οι τριάντα τέσσερις (34) ψήφισαν υπέρ λευκού ενώ οι δύο (2) κατά του λευκού.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»


Καταλαβαίνει κανείς πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα; Και ότι σε λίγο θα μας καταντήσουν όμηρους των τούρκων; (Πάνω αριστερά το κουρέλι που κάποιοι προορίζουν για σημαία της... ανεξάρτητης τουρκικής Θράκης)


Ο ΚΛΟΟΥΝ "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" FRIEDMAN ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ"


Καμαρώστε τον... κλόουν που έφερε το "Ουράνιο Τόξο" για να μας κάνει μαθήματα για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! Αυτός είναι ο... επιφανής καθηγητής των εγκάθετων των σκοπιανών και των κέντρων που τους προωθούν!




Έμφαση στους συνοριακούς ελέγχους και την επανεισδοχή μεταναστών δίνει η ΕΕ

«Η αποτελεσματική συνεργασία σε θέματα διαχείρισης των συνοριακών ελέγχων και επανεισδοχής λαθρομεταναστών, με τις μεσογειακές χώρες προέλευσης και διέλευσης της λαθρομετανάστευσης, συμπεριλαμβανομένων της Τουρκίας και της Λιβύης, είναι
θέμα στο οποίο θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα», αναφέρει το τελικό κείμενο της δήλωσεις.


Στην δήλωση τσεχικής Προεδρίας και Κομισιόν υπογραμμίζεται και η σημασία της εφαρμογής συμφωνιών επανεισδοχής και ενίσχυσης της Frontex, του ευρωπαϊκού οργανισμού για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά σύνορα των κρατών μελών της ΕΕ.


Νωρίτερα, ο Πρ.Παυλόπουλος είχε επικεντρωθεί στην Τουρκία και στην «μη τήρηση» από πλευράς της του Συμφώνου για την Μετανάστευση και το Άσυλο, αναφερόμενος ιδιαίτερα στο θέμα της επανεισδοχής μεταναστών, τονίζοντας την «ιδιομορφία της Ανατολικής Μεσογείου, όπου το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είναι σαφώς οξύτερο».


Οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «κινούνται σε γενικές γραμμές στην σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο υπουργός, και χαρακτήρισε «σκόπιμη και αναγκαία» την σύναψη συμφωνιών επανεισδοχής με άλλες χώρες, όπως το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, η Νιγηρία, το Αφγανιστάν και η Σομαλία.


Ανέφερε ότι, τα τελευταία επτά χρόνια, «από τους περίπου 65.947 μη νόμιμους μετανάστες για τους οποίους ζήτησε η Ελλάδα την επανεισδοχή, η Τουρκία έκανε δεκτούς, χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις, μόνο 2.271». Επανήλθε πολλές φορές στο ότι η διαδικασίας ένταξης στην ΕΕ «συνεπάγεται και σαφείς υποχρεώσεις», τονίζοντας ότι «είμαστε ανοιχτοί στα βήματα που θα κάνει η Τουρκία στην Ευρώπη, αλλά με ταυτόχρονα βήματα εκσυγχρονισμού της και κυρίως σεβασμού του κοινοτικού κεκτημένου», μέρος του οποίου είναι το Σύμφωνο για την Μετανάστευση και το Άσυλο.


ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ

ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1020571&lngDtrID=244

Η χώρα μας είναι το σπίτι μας....


...Ο λαός μας, το Έθνος μας είναι η οικογένεια μας. Στο σπίτι μας μπορούμε να φιλοξενήσουμε ένα ορισμένο αριθμό ανθρώπων, όσων μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας. Όταν χρειαστεί το κάνουμε. Από παράδοση φιλοξενίας, πολιτισμό, χριστιανικό πνεύμα, από την φυσική συμπάθεια μας προς τον αδύνατο.

Όμως δεν θα ριψοκινδυνέψουμε την ασφάλεια των παιδιών μας, δεν θα επιτρέψουμε στον φιλοξενούμενο ν' ανεβεί στο κρεβάτι μας, να μας αλλάξει συνήθειες, να φορέσει φερετζέ στις γυναίκες μας, δεν θα του επιτρέψουμε να θεωρήσει ότι μπορεί ν' ανάψει φωτιά μες το σαλόνι μας, δεν θα του επιτρέψουμε να μας ζητήσει και τα ρέστα.
Χιλιάδες χιλιάδων λαθρομεταναστών συρρέουν στην χώρα μας.


Η μεγάλη πλειοψηφία τους είναι δυστυχείς φυγάδες, άνθρωποι που θα ήθελαν μια τίμια δουλειά, ψωμί, στέγη, ασφάλεια για τους ίδιους και τα παιδιά τους και φύγανε από τόπους ρημαγμένους από τον πόλεμο και την πείνα. Ένα κομμάτι τους είναι νταβαντζήδες, πρεζέμποροι, λαθρέμποροι. Κάντε μια βόλτα στην Ομόνοια και θα τους δείτε.

Κάντε μια βόλτα στα Τριμελή και Πενταμελή Εφετεία Κακουργημάτων και διαβάστε τα ονόματα των κατηγορουμένων στα εκθέματα. Τεράστιο ποσοστό των κατηγορουμένων, συχνά η πλειοψηφία, στην εμπορία ναρκωτικών, στις ένοπλες ληστείες, τις διαρρήξεις και στην σωματεμπορία είναι αλλοδαποί. Οι «στατιστικές» που αθροίζουν στην εγκληματικότητα τις ακάλυπτες επιταγές και την μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών είναι για τα..... πανηγύρια. Αυτές οι τρίχες απευθύνονται σε νεοταξικούς πιθήκους. Έχετε δει αλβανό, αφγανό, σομαλό ή ρουμάνο με μπλοκ επιταγών; Ούτε κι εγώ. Δείτε την βαριά εγκληματικότητα, την συμμετοχή των αλλοδαπών σε αυτήν και τα λέμε.
Σχεδόν όλοι όμως, πλην των Αλβανών και των λοιπών βαλκάνιων, ερχόντουσαν κι έρχονται μέσω Τουρκίας. Οι Τούρκοι, κεμαλικοί πρωτοφασίστες ή νεοοθωμανοί ισλαμοφασίστες, έχουν στήσει μια τεράστια μηχανή προωθώντας αλλεπάλληλα κύματα λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, χρεώνοντας κάθε ταλαίπωρο χιλιάδες δολάρια το κεφάλι. Μιλάμε για βιομηχανία.

Ο πρώτος δουλέμπορος είναι η ρατσιστική καμόρα που κυβερνάει την Άγκυρα. Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, ΜΙΤ, δουλέμποροι, στρατοχωροφύλακες, αστυνομία, λιμενικό, στρατός, όλοι στην Τουρκία συνεργάζονται για να γδάρουν τους δύστυχους κι ύστερα να τους πετάξουν στις ακτές μας ή στην από δω όχθη του Έβρου. Έτσι από την μια κερδίζουν αμύθητα ποσά κι από την άλλη υπονομεύουν την οικονομία, την κοινωνία μας, την Εθνική μας Ασφάλεια.



Το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε προάστιο του Ισλαμαμπάντ ή του Μογκαντίσου. Λαθρέμποροι, ντίλερ ηρωΐνης, νταβαντζήδες «δουλεύουν» νυχθημερόν, οι νιγηριανές πόρνες τους φτάνουν ως τον Κηφισό. Ενίοτε συμπλέκονται μέρα μεσημέρι με τσεκούρια και μαχαίρια. Κοπάδια μαύρων με ζεμπίλια πουλάνες τσάντες, ζώνες, ότι φανταστείς. Συνήθως είναι «μαϊμούδες» κι οι πωλητές είναι το τελευταίο κομμάτι του πλοκαμιού που ξεκινά από την ναπολιτάνικη μαφία. Διαβάστε τα «Γόμμορα». Αξίζει. Οι Έλληνες μαγαζάτορες φεύγουν, οι τιμές της γης καταβαραθρώθηκαν. Περιμένετε να δούμε ποιοι θ' αγοράσουν κι ύστερα θα διώξουν του γαβριάδες και θα πουλάνε ή θα νοικιάζουν με χρυσάφι. Ότι έγινε με του Ψυρρή και το Γκάζι. Φτιάξανε περιουσίες κάτι «σοσιαλιστές» υπουργοί και κάτι αδερφές τιμητές των πάντων από τηλοψίας. Είχανε βλέπετε την κατάλληλη πληροφόρηση.


Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι μαϊμού φιλοκεμαλικοί και από ολίγον Γκότσε Ντέλτσεφ «οικολόγοι» και διάφοροι άλλοι «ιαχωβάδες» της πολιτικής ορθότητας είναι υπέρ του μέσα όλοι και να ΄ρθούνε κι άλλοι. Θέλουνε «πολυπολιτισμό» οι αβανταδόροι του κεμαλικού φασισμού, τα εγχώρια τσανάκια των πάλαι ποτέ «μακεδονικών» ταγμάτων των SS του Μιχαήλοφ, του πολιτικού «μπαμπά» του Γκρούεφσκι και κολλητού του Χάϊνριχ Χίμλερ και του ουστάσι χασάπη Άντε Πάβελιτς. Ως γνωστόν όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη κι αυτές οι συμπάθειες είναι φυσικές ανάμεσα σε μισέλληνες ολοκληρωτικούς και τους γείτονες σωβινιστές. Κατά την κοψιά και η περπατησιά. Σκυφτοί. Ένεκα και του γνωστού πάθους.


Λοιπόν, εμείς δεν θέλουμε το σπίτι μας να γίνει έτσι. Δεν θέλουμε τζαμί. Δεν θέλουμε μιναρέδες να διακόπτουν τον αττικό ορίζοντα. Δεν θέλουμε αγέλες σομαλών κι αφγανών ναρκεμπόρων να μαχαιρώνονται ντάλα μεσημέρι για τον έλεγχο της πιάτσας. Να κλείσουμε την πόρτα μας. Να πετάξουμε έξω όποιον παρανομεί. Καμμία ανοχή. Πουθενά και σε τίποτα. Καμμία ανοχή στην πορνεία, την επαιτεία, το παράνομο εμπόριο. Τα στρώνουν και πουλάνε έξω από τις πόρτες των καταστημάτων των Ελλήνων εμπόρων που τους σκίζει η εφορία, το ΤΕΒΕ, το ΙΚΑ. Να τους στείλουμε πεσκέσι σε αυτούς που τα κονομήσανε για να τους σπρώξουν στην αυλή μας.


Να τους μαζέψουμε, όποιους μπήκαν παράνομα, σε στρατόπεδα και να ξεσκαρτάρουμε τους τίμιους ανθρώπους, τους πραγματικούς πρόσφυγες από τους νταβαντζήδες, τα παράσιτα και τους πρεζέμπορους. Βίαιη επαναπροώθηση και σ΄ όποιον αρέσει.


Παρά τις μπούρδες που παπαγαλίζει η καθεστωτική ροζ «αριστερά», οι Έλληνες πουθενά δεν πήγανε ως ακρίδες, άναρχα, ως επιδρομείς. Στην Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ πήγανε οργανωμένα, συχνά τους περίμενε η δουλειά από πριν. Λίγοι ήταν αυτοί που ξεμπάρκαραν από βαπόρια στην Αμερική. Στην ουρά μήνες και χρόνια για να μεταναστεύσουν μετά από διαδικασίες επίπονες. Καμμία ανοχή σε όσους απασχολούν παράνομους μετανάστες. Ο νόμος υπάρχει αλλά ποιος τον εφαρμόζει; Στην Ισπανία για να νοικιάσεις σπίτι πρέπει να έχεις νόμιμη παραμονή και πας μαζί με τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία να δηλώσεις την κατοικία σου αλλιώς σας κόβουν και των δυο τα πόδια.



Θα προστατεύσουμε την χώρα μας, το σπίτι μας, τα παιδιά μας, την αισθητική μας; Ποιος θέλει 300.000 μουσουλμάνους στην Αθήνα; Ποιος μας ρώτησε αν θέλουμε άλλη μια τεράστια μειονότητα που θεωρεί τις μανάδες και τις κόρες μας πουτάνες γιατί δεν φοράνε μαντήλα και κυκλοφορούν με παντελόνια;

Ποιος μας ρώτησε εάν θέλουμε ν' ακούμε το κάλεσμα του μουεζίνη μέσα στην πόλη που πέθανε ο Καραϊσκάκης για την ελευθερία της;



Η πολιτική ορθότητα είναι κοινωνική αρρώστια, είναι η σύφιλη του δημόσιου λόγου. Αντιμετωπίστε τους φορείς της αναλόγως. Σίγουρα ενοχληθούν ορισμένοι από τα παραπάνω. Ε, θα το πω του σκύλου μου να κλάψει, που 'ναι κι αλλοδαπός από την Ροδεσία.


Πηγή http://enkripto.blogspot.com


ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ

ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ



Το ABECEDAR, και η παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση του Ουρανίου Τόξου





Την περασμένη Τρίτη διοργανώθηκε στην Αθήνα μια εκδήλωση από το φιλοσκοπιανό κόμμα Ουράνιο Τόξο. Το θέμα ήταν η προώθηση της έκδοσης ενός αποκαλούμενου από κάποιους αναγνωστικού της "Μακεδονικής" μειονότητας.

Καταρχήν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την έκδοση ενός αναγνωστικού του Σλαβικού ιδιώματος των δίγλωσσων Ελλήνων πολιτών της Βόρειας Ελλάδας. Αυτό που εννοχλεί από εθνικής και ιστορικής απόψεως είναι ο χαρακτηρισμός αναγνωστικό της “Μακεδονικής μειονότητας”!

Εθνικά, λόγω του διπλωματικού προβλήματος με τα Σκόπια, που επιδιώκει να σφετεριστεί τον όρο Μακεδονία και να τον αποσυνδέσει από την Ελλάδα.

Ιστορικά διότι: Πρώτον με βάση τα αρχαιολογικά εβρήματα και τις ιστορικές πηγές η Μακεδονική διάλεκτος ήτω αποδεδειγμένα Ελληνική και ουδεμία σχέση έχει η σημερινή Σλαβική διάλλεκτος που χρησιμοποιούν οι Σκοπιανοί με την Ελληνική γλώσσα των Αρχαίων Μακεδόνων.

Δέυτερον μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του αναγνωστικού ABΕCEDER αποδεικνύει την τεχνιτή του προέλευση και σηματοδοτεί την χονική στιγμή της επιννόησης της πλασματικής εθνικής "Μακεδονικής" ταυτότητας.


Το Αλφαβητάρι και η επιννόηση της "Μακεδονικής" εθνικής ταυτότητας.


Το αναγνωστικό έχει τις ρίζες του στην διαθεση της Ελλάδας να τηρήσει τις υποχρεώσεις που απόρρεαν από την συνθήκη των Σεβρών και το άκυρο Πρωτοκόλλο του Πολίτη-Καλφώφ. Το ιδίωμα των Σλαβόφωνων της Μακεδονίας ήταν ένα γλωσσικό μίγμα ομιλουμένης δίχως γραφή. Το χρησιμοποιούσαν στην Μακεδονία σαν ένα κοινό μέσο επικοινωνίας.


Η δημιουργία της "Μακεδονικής" Εθνικής ταυτότητας ήταν Ελληνική επιννόηση, ούτως ώστε να αποτρέψει η Ελλάδα τις Βουλγάρικες επιδιώξεις για την αναγνώριση βουλγάρικης μειονότητας στην Ελλάδα.


Θέλοντας να τηρήσει την υποχρέωση της στην Συνθ. των Σεβρών, και παρότι οι ανταλλαγές πλυθισμών με την Βουλγαρία είχαν ύσει το πρόβλημα των εθνικών μεινοντήτων με την γείτονα χώρα, η Πολιτεία συνέταξε το ABECEDAR, ένα κακογραμμένο αναγνωστικό του δημοτικού. Το αλαφαβητάρι συντάχθηκε με λατινικούς χαρακτήρες σε ενδειξη της διαφοροποίησης της "Μακεδονικής" από τα Βουλγάρικα που χρησιμοποιούν Κυριλικούς χαρακτήρες. Στην παρουσίαση του βιβλίου στην Κοινωνία των Εθνών στης 10/11/1925 ο Έλληνας επιτετραμμένος Βασίλειος Δερδάμης δήλωνε πως «η μακεδονική γλώσσα είναι διαφορετική από την βουλγαρική και γι αυτό φτιάχτηκε αυτό το αλφαβητάρι της».


Η εισαγωγή του βιβλίο στο Αμυνταίο προκάλεσε έντονες αντιδρασεις απο Ελληνόφωνους και σλαβόφωνους και απεσύρθει άμεσα! Δεν διδάχθηκε ποτέ!


Την εποχή εκείνη, σε αντίθεση με τον σημερινό ΟΗΕ, η τότε αναφορά στους σλαβόφωνους της Δυτικής Μακεδονίας, του Πρόεδρου της Επιτροπής Αποκαταστάσεως Προσφύγων John Cambell, σημείωνε κατηγορηματικά ότι ήταν «ολοκληρωτικά Έλληνες στα αισθήματα, μολονότι μιλούσαν βουλγαρικά».


Η πραγματικές πολιτικές δυνάμεις πίσω από τα σχέδια για αυτονόμιση της Δ. Μακεδονίας ήταν το Βουλγάρικο VMRO, που αργότερα μέρος του μεταλλάχθηκε σε Γιουγκοσλαβικό σε συνεργασία με τους ηττημένους Έλληνες κομμουνιστές του εμφυλλίου. Οι δυνάμεις αυτές εκμεταλλέυτηκαν τις άστοχες διπλωματικές κινήσεις της Ελλάδας με την επιννόηση Μακεδονικής εθνότητας και την σύνταξη του αναγνωστικού για να προωθήσουν την απόσχιση Ελληνικών εδαφών!


Την "επανέκδοση" του αναγνωστικού συνέταξε ο γνωστός για τις ανθελληνικές θέσεις του Γεώργιος Νακρατζάς. Αριθμεί 158 σελίδες και μόνο 40 από αυτές προέρχονται από το πρωτότυπο. Ο πρόλογος υπογράφεται από τον Πάυλο Βοσκόπουλο, και στόχος τους φυσικά είναι να αποδείξουν την ύπαρξη εθνικής "Μακεδονικής" μειονότητας.


Η ιστορία όμως του ίδιου του αναγνωστικού τους διαψέυδει. Η σημερινή πολιτική σκοπιμότητα δεν έχει σχέση με τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέταξε το αλαφαβητάρι η Ελληνική Πολιτεία το 1925!


Περισσότερες πληροφορίες στο εξαιρετικό άρθρο του "Θύμιαμα Ελλήνων"



Σχετικά με την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής


Την ώρα της εκδήλωσης εισήλθαν μέλη της νεολαίας της Χρυσής Αυγής και διέκοψαν τις διαδικασίες. Αν και υπήρχαν φραστικοί προπθλακισμοί, δεν σημειώθηκαν βίαια επεισόδια.
Σχετικά με την επέμβαση των μελών της Χρυσής Αυγής θέλω να προσθέσω δύο πράγματα.


Καταρχήν, καταννοώ την αγανάκτηση τους. Η αγανάκτηση αυτή πηγάζει από την αδιαφορία και την ΑΠΡΑΞΙΑ της Πολιτείας στις ενέργειες του Παύλου Βοσκόπουλου του Ουρανίου Τόξου και των κ. Βαλλιανάτου και Δημητρά του Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ).


Συγκεκριμένα, η Ελληνική πολιτεία έμεινε άπραγη όταν οι κύριοι αυτοι έφεραν στην Ελλάδα την Αρμοστού του ΟΗΕ στα θέματα μειονοτήτων, κ. Gay McDougal. Η ανεπίσημη επίσκεψή έλαβε επίσημο χαρακτήρα διότι οδήγησε στην καταδικαστική για την Ελλάδα επίσιμη έκδοση αναφοράς της κ. McDougal. ΝΑ σημειωθεί ότι η κυβέρνηση γνώριζε για την προγραμματισμένη επίσκεψη!


Αναφορικά με την Μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης, η έκθεση επιχειρεί την υποβάθμιση της συνθήκης της Λωζάνης, και την απόδοση Τουρκικής εθνικής ταυτότητας στην μειονότητα. (βίντεο σχετικό με την επίσκεψη εδώ)


Η αγανάκτηση πηγάζει επίσης από το γεγονός ότι και τα δύο μεγάλα κόμματα κάνουν λόγο για σύνθετη ονομασία όταν η πλειονότητα του Ελληνικού λαού σε ποσοστό που ξεπερνά το 80% είναι αντίθετο με την παραχώρηση του όρου Μακεδονία σε οποιοδήπωτε σχήμα.


Τέλος η αγανάκτηση πηγάζει άπό το γεγονός ότι η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στην Ενωση ανταποκριτών Ξένου Τύπου, ένα επίσημο και αναγνωρισμένο σωματείο!


«18:00 Συνέντευξη Τύπου από την Ελληνική Δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα με θέμα 'Κοινοτικοί Υπήκοοι στην Ελλάδα' @ αίθουσα Κώστα Τσατσαρώνη

19:30 Παρουσίαση βιβλίου από τις Εκδόσεις 3ΟΡΑ @ αίθουσα Κώστα Τσατσαρώνη»


Να σημειωθεί ότι το ίδιο βήμα έχει χρησιμοποιήσει για συνεντεύξεις τύπου και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κ. Καραμανλής! Πληροφορίες εδώ .Η ελληνική κυβέρνηση δίνει τακτικές συνεντεύξης τύπου στην Ένωση! Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι γνωστοί προώθητές της Σκοπιανής προπαγάνδας:


Victor Friedman – Καθηγητής Βαλκανικών και Σλαβικών Γλωσσών.University of Chicago* Παρίσης Θανάσης - Πρόεδρος Ελληνικής Επιτροπής EBLUL (Γραφείο για τις Λιγότερο Διαδεδομένες Γλώσσες)
Δρ. Riki Van Boeschoten - Καθηγήτρια Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Λιθοξόου Δημήτρηs –Συγγραφέας


Ο Victor Friedman είναι γνωστός για την άνευ προηγουμένου παραποίηση της Βαλκανικής Ιστορίας.


Παρομοίως, σε Ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια έχουν κατα το παρελθον οργανωθεί τουλάχιστον δύο εκδηλώσεις: Μια εκδήλωση σχετική με την φερόμενη «γεννοκτονία» των Τσάμηδων, των σφαγέων συνεργατών των Ναζί (!), από φερόμενους Αριστερούς προοδευτικούς (!), καθώς και μια εκδηλώση υπέρ της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» από κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ.


Η συνεχόμενη απραγία της Πολιτείας οδηγεί τους αγανακτισμένους πατριώτες σε ενέργειες που για κάποιους ίσωςχαρακτηριστούν ακραίες. Ίσως και να είναι... Αλλά όταν το κράτος μας έχει αφήσει την κατάσταση να φτάσει στο σημείο να μας εμπαίζουν ανενόχλητοι οι Σκοπιανοί μέσα στην ίδια μας την χώρα, τότε για κάποιους το μαχαίρι έχει φτάσει στο κόκκαλο. Από αυτή την άποψη μια τέτοια ενέργεια είναι θετική διότι επιτέλους δείχνουμε στην πολιτεία ότι η περίοδος της ανοχής τελέιωσε και η περίοδος της δράσης έρχεται.


Έχοντας πει όλα αυτα, θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμη.


Πέρα από τις αντιδράσεις μας θα πρέπει να αναλογιστούμε ποια είναι η πιο εποικοδομιτική πρακτική στο συγκεκριμένο ζήτημα. Στην χώρα μας κατοικούν κάποιες χιλιάδες δίγλωσσοι κάτοικοι που παράλληλα με την Ελληνική, μιλούν το σλαβικό ιδίωμα. Οι ίδιοι άνθρωποι έχουν Ελληνική Εθνική συνείδηση, Οφείλουμε λοιπόν να παροτρύνουμε τους διγλωσσους Σλαβόφωνους να στηρίξουν κομματικούς σχηματισμούς που δεν εξυπηρετούν υπόγειες γεωπολιτικές, αλλά ενισχύουν το Ελληνικό εθνικό αίσθημα.Έτσι η κοινωνία τους, θα απομονώσει τα "επικίνδυνα στοιχεία" που ανήκουν στο Ουράνιο Τόξο.


Δεν γνωρίζω εάν οι ίδιοι οι Σλαβόφωνοι επιθυμούν να χαρακτηριστούν ως μειονότητα. Εάν πράγματι υπάρχουν αρκετή από αυτόυς, τότε η Ελληνική Πολιτεία θα μπορούσε να αναγνωρίσει μια ΣΛΑΒΙΚΗ μειονότητα, όπως έπραξε το 1926 η δικτατορία Πάγκαλου με την αναγνώριση Σερβικής μειονότητας και όχι φυσικά εθνικά Μακεδονικής! Το πρόβλημα λοιπόν δεν πρέπει να εντοπίζεται στην ύπαρξη μειονότητας Σλαβόφωνων στην Ελλάδα, αλλά στον χαρακτηρισμό της ως «Μακεδονικής». Διότι Μακεδονική εθνική ταυτότητα δεν υπήρξε ΠΟΤΕ! Το σλαβικό γλωσσικό ιδίωμα μιλούταν από ανθρώπους με Ελληνική Βουλγαρική ή Σερβική εθνική συνείδηση, και χόρι "Μακεδονική".


Πέρα από αυτό, καλό θα είναι για τον πατριωτικό χώρο να προβαίνει σε ενέργειες που να ενισχύουν το Ελληνικό πατριωτικό αίσθημα των δίγλωσων Ελλήνων, δίνοντας στους ίδιους την δυνατότηα να αποβάλουν στοιχεία σαν τον κ. Βοσκόπουλο. Ας μην ξεχνούμε ότι ο Νομάρχης Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος, ξάδελφος του επικεφαλή του Ουρανίου Τόξου, αποτελέι παράδειγμα Έλληνα πατριώτη! Ο ίδιος ο Πάυλος Βοσκόπουλος δηλώνει άεθνος και πως η εθνική του ταυτότητα αποτελέι πολιτική επιλογή. Το γεγονός αυτό υποδηλώνει ότι το ζήτημα ουσιαστικά δεν υφίσταται από εθνική απόψεως αλλά πρόκειται για πολιτικό παιχνίδι το οποίο έχει σκοπό να εγγείρει διαμάχη μεταξύ των δίγλωσσων και της Ελληνικής Πολιτείας!


Γι αυτό τον λόγο, οι δράσεις και οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι προσεκτικές. Θεωρώ ότι το ενδεχόμενο αντίκτυπο στην διεθνή κοινή γνώμη είναι ασήμαντο σε σχέση με το αντίκτυπο στην κοινή γνώμη του Σλαβόφωνης κοινότητας στην Ελλάδα που είναι αυτό που θα πρέπει να είναι το πρώτο μας μέλημα!


Δίχως λοιπόν να γνωρίζω την απάντηση στο επόμενο ερώτημα, πιστεύω ότι θα πρέπει να εξετάσουμε με νηφαλιότητα το κατα πόσο οι ενέργειες σαν την διακοπή της εκδήλωσης των πρακτορίσκων του Ουρανίου Τόξου, συμπλέουν με τον παραπάνω στόχο; Είναι όμως γεγονός, ότι όταν η Ελληνική Πολιτεία μένει άπραγη, κάποιος πρέπει να αντιδράσει. Η αντίδραση αυτή θα πρέπει να είναι στα πλάισια του νόμου και προπάντων καλά ζυγισμένη.


http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/06/blog-post_3956.html


Συλλήψεις λαθρομεταναστών κάθε μέρα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ



Σε νέες συλλήψεις λαθρομεταναστών κατά την προσπάθειά τους να εισελθουν πάράνομα στη χώρα ή να εξέλθουν λαθραία από αυτήν προχώρησε το Λιμενικό Σώμα.

Πρώτες πρωινές ώρες στις ακτές της νήσου Παναγιάς Οινουσσών Χίου το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου συνέλαβε είκοσι δύο αλλοδαποούς μεταξύ των οποίων δύο γυναίκες και τέσσερα παιδιά, στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων.

Κατά δήλωσή τους είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια, με σκοπό την παράνομη είσοδό τους στη χώρα.

Το ίδιο πρωί στην Πάτρα το προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής εντόπισε και συνέλαβε τρείς αλλοδαπούς και τον 40χρονο διακινητή τους.

Οι αλλοδαποί, που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων βρίσκονταν επιμελλώς κρυμμένοι εντός του χώρου της καμπίνας φορτηγού - ψυγείου που οδηγούσε ο 40χρονος και σκοπό είχαν την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, εντός του εν λόγω οχήματος εντοπίστηκαν δύο πλαστικές συσκευασίες, εκ των οποίων η πρώτη περιείχε τρία φιξάκια με ηρωίνη μεικτού βάρους 2,8 γραμμαρίων ενώ η δεύτερη ηρωίνη μεικτού βάρους 3,3 γραμμαρίων.

Ακολούθως, μετά από διενέργεια σωματικού ελέγχου στον οδηγό του φορτηγού οχήματος, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο πλαστικές συσκευασίες, εκ των οποίων η πρώτη περιείχε ένα φιξάκι με ηρωίνη μεικτού βάρους 3 γραμμαρίων ενώ η δεύτερη, όπιο μεικτού βάρους 3,4 γραμμαρίων.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΡΑ




Έπεσε F-16 στα Ιωάννινα σώος ο πιλότος

Κατέπεσε πριν απο λίγο ένα F-16 σε περιοχή κοντά στα Ιωάννινα. Ευτυχώς ο πιλότος είναι καλά στην υγεία του αφού πρόλαβε και χρησιμοποίησε το σύστημα εκτίναξης.


Αυτή τη στιγμή δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας κατευθύνονται στο σημείο να παραλάβουν τον πιλότο


ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

Δύο αλλοδαπούς συνέλαβαν οι Αρχές στην Αργολίδα, μετά από καταγγελία ιερέα ότι είχαν προξενήσει φθορές σε εκκλησίες της περιοχής.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας οι δύο άνδρες είχαν προξενήσει φθορές σε τουλάχιστον τρία εικονοστάσια στην περιοχή του δήμου Μιδέας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Ναυπλίου.


Οι Μουσουλμάνοι στην Αθήνα αγοράζουν κτίρια για τζαμιά! Χρηματοδοτούνται από Σαουδάραβες επιχειρηματίες!

Με εράνους, δωρεές αλλά και δάνεια οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Αθήνα προσπαθούν τον τελευταίο καιρό να αποκτήσουν ιδιόκτητους λατρευτικούς χώρους και ήδη έχουν προχωρήσει σε αγορές κτιρίων τα οποία μετατρέπουν σε πολιτιστικά κέντρα - τζαμιά.

Πριν από λίγο καιρό στην Αισχύλου στο κέντρο της Αθήνας αγόρασαν ένα παλιό κτίριο με έρανο ενώ για την αναπαλαίωσή του έχουν ζητηθεί χρήματα και από τη μουσουλμανική κοινότητα.

Κτίρια έχουν αγοραστεί στου Ρέντη αλλά και στο Μοσχάτο, όπου λειτουργεί επισήμως ως «Ελληνοαραβικό Μορφωτικό Κέντρο», στο οποίο υπάρχουν ειδικοί χώροι προσευχής. «Οι άνθρωποι ζήτησαν οικονομική ενίσχυση, μικρά άτοκα δάνεια από εμάς για να βρουν ένα χώρο ώστε να προσεύχονται και εμείς τους βοηθήσαμε. Η προσευχή για τους μουσουλμάνους είναι η κολόνα της θρησκείας τους, γι’ αυτό και θα πρέπει να δημιουργηθεί επίσημα τέμενος στην Αθήνα και ένα νεκροταφείο», λέει ο πρόεδρος της Ενωσης Μουσουλμάνων κ. Ναΐμ Ελγαντούρ.

Εκτός αυτών των τριών κτιρίων οι μουσουλμάνοι σχεδιάζουν να προχωρήσουν στην αγορά και άλλων κτιρίων κυρίως στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να μετατρέψουν ορισμένους χώρους σε άτυπα τζαμιά, καθώς ακόμη και σήμερα τα επίσημα σχέδια της κυβέρνησης περί ανέγερσης τεμένους εκκρεμούν. Για την αγορά, όμως, χρειάζονται αρκετά χρήματα, τα οποία αναζητούν μέσω εράνων, δωρεών ή ακόμη και δανείων από τράπεζες.

Το πρώτο βήμα έγινε από τη κοινότητα του Μπαγκλαντές, η οποία εδώ και λίγο καιρό έχει αγοράσει ένα παλαιό κτίριο (σ.σ.: ήδη στην εξώπορτα αναγράφεται «masjid al jabbal» που σημαίνει τζαμί) αξίας 500.000 ευρώ στην Αισχύλου 37, το οποίο και θέλει να μετατρέψει σε λατρευτικό χώρο για «τους εκατοντάδες μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα και στερούνται τα θρησκευτικά τους δικαιώματα». Γι’ αυτό και πριν από περίπου οχτώ μήνες στου Ρέντη μια ομάδα μουσουλμάνων αγόρασε μέσω τραπεζικού δανείου ένα τριώροφο κτίριο από Ελληνα ιδιοκτήτη έναντι, σύμφωνα με πληροφορίες, 350.000 ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες του κτιρίου διαθέτουν άδεια για λειτουργία Πολιτιστικού Κέντρου, ωστόσο, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια, χρησιμοποιούν ένα μικρό χώρο για να προσεύχονται υπό την καθοδήγηση του ιμάμη. Δωρεά ενός Σαουδάραβα επιχειρηματία είναι και το τζαμί που βρίσκεται στο Μοσχάτο, το οποίο διαχειρίζεται το Ελληνοαραβικό Μορφωτικό Κέντρο. Το άτυπο τζαμί λειτουργεί όλη την ημέρα, ο χώρος είναι μεγάλος και υπολογίζεται ότι εκεί προσεύχονται πάνω από 300 άτομα.

Μετά και τα επεισόδια που προκλήθηκαν από τη βεβήλωση του Κορανίου (όπως καταγγέλλουν οι μουσουλμάνοι), και ενώ ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει μια σαφής πολιτική γραμμή για το τι ακριβώς θα γίνει με τα χρονίζοντα αιτήματα των μεταναστών, φαίνεται πως έχουν αυξηθεί οι «παράνομοι» χώροι προσευχής. Στην Αθήνα υπολογίζεται πως υπάρχουν πάνω από 30 «οργανωμένα» αραβικά και ασιατικά τζαμιά, ενώ αρκετά είναι και τα πρόχειρα μέρη, όπως γκαράζ, αποθήκες, παλαιά εγκαταλειμμένα κτίρια τα οποία δεκάδες μετανάστες έχουν μετατρέψει σε χώρους προσευχής.

Οι των μουσουλμανικών κοινοτήτων, πάντως, εκφράζουν την άποψη πως ήρθε ο καιρός η κυβέρνηση να δημιουργήσει επίσημους χώρους προκειμένου να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Και όχι να αναγκάζονται να ζητούν χρήματα από τους πιο «εύπορους» συμπατριώτες τους για να φτιάξουν άτυπα τζαμιά.

Πηγή



Ξυλο στην οδο Μενανδρου

Ποσες φορες λεγαμε οτι ειναι επικινδυνα να πατε απο το κεντρο για διαφορους λογους; Μεχρι και οι ιεροδουλες στην Μενανδου μπορουν να σας την πεσουνε! Βρηκαμε αυτο το βιντεο ως αποδειξη και σας το παρουσιαζουνε, βγαλτε τα συμπερασματα σας!

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Το θέμα της πλήρους ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ σχετίζεται με το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών στην ΕΕ, που συνδέεται με κοινωνικά προβλήματα και την ανεργία (10,5%).

Σύμφωνα με έρευνες στην ΕΕ, οι Ευρωπαίοι πολίτες συνταυτίζουν τα υφιστάμενα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνται με τους μουσουλμάνους μετανάστες, καθώς και με την Τουρκία, λόγω θρησκεύματος. Εξού και η μεγάλη αρνητική τάση που καταγράφεται στη γαλλική και στη γερμανική κοινωνία έναντι της τουρκική ένταξης, γεγονός, που νομιμοποιεί την πολιτική των Σαρκοζί και Μέρκελ. Σε αυτό προστίθενται και άλλες έρευνες, που καταγράφουν ότι:

1) Σε περίπτωση ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, το πρώτο ρεύμα Τούρκων μεταναστών θα φθάσει τα τέσσερα εκατομμύρια. Από το κύμα αυτό θα πληγούν και η Ελλάδα και η Κύπρος!

2) Σε ό,τι αφορά τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ, εάν οι κανονισμοί δεν αλλάξουν, σε περίπτωση πλήρους τουρκικής ένταξης αφενός η Άγκυρα θα απορροφά το 27,3%, η δε Κύπρος και Ελλάδα θα αποκλειστούν από αυτά, λόγω των αναπροσαρμογών επί του ΑΕΠ. Η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ θα προκαλέσει μείωση του μέσου όρου του ΑΕΠ της ΕΕ κατά 10%!