Χρήστες OnLine

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Κεντρικό θέμα στα ΜΜΕ των Σκοπίων η παρέμβαση της Χρυσής Αυγής – Μούγγα στο “ελλάντα”

Και νέα Στοχοποίηση από indymedia. Μπράβο Πάκη με τις διαταγές σου



Κεντρικό θέμα της επικαιρότητας στα Σκόπια το επεισόδιο προχθές το βράδυ στην Αθήνα, όταν μέλη της «Χρυσής Αυγής» διέκοψαν εκδήλωση του «Ουράνιου Τόξου» για την παρουσίαση του «Σύγχρονου Ελληνομακεδονικού Λεξικού».



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου. Τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» εισέβαλαν στην αίθουσα της εκδήλωσης του «Ουράνιου Τόξου» και διαπληκτίσθηκαν με τους ομιλητές, ζητώντας να διακοπεί η εκδήλωση.


Η εκδήλωση τελικά ακυρώθηκε παρ’ όλες τις φιλότιμες προσπάθειες των ΜΜΕ του κατεστημένου που λένε ότι μετά την απομάκρυνση των Χρυσαυγιτών συνεχίστηκε κανονικά…



Όσο για την Ελληνική αστυνομία, η οποία καθυστερεί χαρακτηριστικά ή δεν πηγαίνει καθόλου όταν οι «αντιεξουσιαστές» καταστρέφουν περιουσίες πολιτών, ήλθε σε χρόνο μηδέν, αποδεικνύοντας πως ό,τι γίνεται σε αυτή τη χώρα κατευθύνεται από ένα αρρωστημένο, αντεθνικό εγκέφαλο, ο οποίος αφήνει να καταστρέφουν την Ελλάδα, αλλά δεν επιτρέπει καμμία αντίδραση κατά των ανθελλήνων….


Προκλητικός ο Βοσκόπουλος του «Ουράνιου Τόξου» δήλωσε αργότερα ότι επίτηδες ήθελε να γίνει η εκδήλωση αυτή στην Αθήνα, που την θεωρεί σφηγκοφωλιά του Ελληνικού Εθνικισμού, ενώ αυτός εκπροσωπεί τον… «μακεδονισμό»!





Από την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής δεν έγιναν ούτε καταστροφές, ούτε βανδαλισμοί, ούτε τραυματισμοί! Ούτε κουκουλοφόροι υπήρχαν με αποτέλεσμα έναν από αυτούς να τον «αναγνωρίζει» και να τον υποδεικνύει σαν στόχο η γνωστή αναρχοκομμουνιστική εφημερίδα indymedia, την οποία βοηθά(όπως δημόσια δήλωσε ο επικεφαλής της) η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος παραβιάζοντας το καθήκον της κατόπιν «άνωθεν εντολών», οι οποίες όμως δεν δικαιολογούν την ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ… Μήπως κάποιος Εισαγγελέας θα έπρεπε να επιληφθεί του θέματος;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου