Χρήστες OnLine

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Αποφυλακίζουν τους δολοφόνους-τρομοκράτες, μηνύουν τους Εθνικιστές!

Εάν υπάρχει ένα πράγμα σε αυτή τη χώρα, που μπορεί να σου εξασφαλίσει κάθε είδους προνόμιο, τότε αυτό είναι να δηλώνεις αριστερός. Δεν έχει καμία σημασία τι είδους αριστερός μπορεί να είσαι, κόκκινος, ροζ ή πράσινος. Σημασία έχει το ότι είσαι αριστερός. Για όσους έχουν ενστάσεις, ας μελετήσουν οι ίδιοι προσεκτικά την υπόθεση “τρομοκρατία” στην Ελλάδα κι ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Τελευταίο κρούσμα ευνοϊκής μεταχείρισης του κόκκινου σιναφιού, αυτό της πρόσφατης αποφυλάκισης τριών μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης “Επαναστατικός Αγώνας”.

Η αποφυλάκιση τους έγινε λόγω παρέλευσης του δεκαοκτάμηνου, του μέγιστου δηλαδή διαστήματος που μπορεί να κρατηθεί κάποιος έγκλειστος από τις δικαστικές αρχές έως ότου εκδιαστεί η υπόθεση του. Φυσικά, στο διάστημα που μεσολάβησε όλους αυτούς τους μήνες, ουδεμία σημαντική κίνηση έγινε προς την διελεύκανση της υπόθεσης και άτομα που δηλώνουν -και δήλωσαν στο δικαστήριο χωρίς ενοχές- ξεκάθαρα τη συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση, βρίσκονται σήμερα ελεύθερα.


 Ούτε ένα καταδικαστικό δημοσίευμα δε διαβάσαμε από τις μεγάλες φυλλάδες, ούτε ένα ψεγάδι για τους “επαναστάτες” δε βρήκαμε στις στήλες τους, ούτε ένα “γιατί” υπέπεσε στην αντίληψη μας από τις καυστικές γραφίδες των μεγαλοδημοσιογράφων που δήθεν ερευνούν τα πάντα με αδέσμευτη ματιά. Ξαφνικά όλοι τους έγιναν “αντικειμενικοί” και απλά εξιστόρησαν τα γεγονότα, σαν να επρόκειτο για ένα γεγονός ρουτίνας.


Όσο για την ελληνική δικαιοσύνη, να λοιπόν που βρέθηκε κάτι σε αυτή τη χώρα που δούλεψε στην ώρα του, χωρίς λεπτό καθυστέρηση. Για να είμαστε όμως κι εμείς δίκαιοι, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το σύστημα, όσον αφορά την πολεμική του απέναντι στη Χρυσή Αυγή, είναι κι αυτό πάντοτε συνεπές και λειτουργεί χωρίς χρονοτριβές.

 Θα είστε ενήμεροι για την μηνυτήρια αναφορά που μας απέστειλε ο κ. Δημητράς, αναφορά η οποία ζητάει μεταξύ άλλων την αναστολή της λειτουργίας της Χρυσής Αυγής, γιατί, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, αυτή προβαίνει σε πράξεις βίας, δολοφονεί μετανάστες, χύνει το δηλητήριο του ρατσισμού κι άλλα παρόμοια. Προφανώς διέφυγε από την αντίληψη του κ. Δημητρά ότι η βία σε αυτή τη χώρα έχει συγκεκριμένη πολιτική απόχρωση και είναι χρώματος ΚΟΚΚΙΝΟΥ! Μιλάει για βία ο κ. Δημητράς την στιγμή που λίγες μέρες πριν τρία άτομα που ανήκουν σε τρομοκρατική οργάνωση κι εκκρεμούν εις βάρος τους βαρύτατες κατηγορίες (τις οποίες παραδέχτηκαν και οι ίδιοι) αφέθηκαν ελεύθεροι! Εάν αυτό δεν είναι μεροληψία, τότε τι είναι;

 Προς άρση κάθε παρεξηγήσεως, δεν νιώθουμε αδικημένοι, το αντίθετο, νιώθουμε ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ!Για εμάς είναι τίτλος τιμής να δεχόμαστε τη λάσπη του κάθε κ. Δημητρά και τις διώξεις του κράτους. Γιατί έτσι δείχνουν με τον τρόπο τους ποιοι είναι οι υποτακτικοί τους και ποιοι οι πραγματικοί τους εχθροί. Ποιοι είναι αυτοί που εξυπηρετούν τα σχέδια τους και ποιοι αυτοί που τους τα χαλάνε.

Σε όλα αυτά εμείς θα απαντήσουμε με τον δικό μας τρόπο. Θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι τον αγώνα μας, γιατί αυτό είναι που τους έχει φέρει εκτός ελέγχου. Σκυλιάζουν μόνο και μόνο στην ιδέα ότι η Χρυσή Αυγή κερδίζει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες! Τους πονάει και σκαρφίζονται κάθε δόλιο μέσο για να γλιτώσουν το αναπόφευκτο. Ας είναι, η ώρα μας έρχεται και αυτό είναι που τους προκαλεί τέτοιο πανικό.
πηγη