Χρήστες OnLine

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Άγαλμα του σατανά στην πλατεία μεταξουργείου .

Περνώντας κανείς από την πλατεία μεταξουργείου θα αναρωτηθεί ασφαλώς τι ακριβώς είναι η πυραμίδα και το περίεργο άγαλμα που είναι καρφωμένο στην κορυφή της.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: 

Όλοι γνωρίζουμε για τον "παντεπόπτη οφθαλμό" των Illuminati(τον σατανά δηλαδή...). Ορίστε και η φωτογραφία για να καταλάβετε σε τι αναφέρομαι...οι Illuminati λοιπόν όπως αυτοαποκαλούνται "πεφωτισμένοι" είναι οι νεοταξίτες, παγκοσμιοποιητές, εβραιοσιωνιστές, μεγαλοτραπεζίτες και σατανομασόνοι. 

Λοιπόν στην φωτογραφία αυτήν μπορούμε να δούμε το θράσος της Ελληνικής μασονίας που δεν αρκείται στο ότι έχει καταστρέψει την Ελλαδίτσα μας, μιας και έχει επεκταθεί και εδραιωθεί κ! αλά στην πολιτική ηγεσία της, με τις επίπονες και χρόνιες μηχανοραφίες της, αλλά φτιάξανε και ένα άγαλμα του "αφεντικού" τους και το βάλανε σε κοινή θέα εκατοντάδων χιλιάδων ανυποψίαστων περαστικών. Να το έκτρωμα.

Αν νομίζετε ότι είναι υπερβολικά αυτά που λέω δείτε και μια ακόμα πιο κοντινή φωτογραφία και θα προσέξετε τα πόδια, το κεφάλι, τα φτερά και την ουρά του εκπεσόντος σατανά!  

Ας θυμηθούμε καθώς είπεν εν Ευαγγελίοις ο Κύριος. «Εθεώρουν τον Σατανάν ως αστραπήν εκ του ουρανού πεσόντα» (Λουκ. ι΄, 18). Ἔβλεπα τὸν Σατανᾶν νὰ πέφτῃ σὰν ἀστραπὴ ἀπὸ τὸν οὐρανόν. 

Έτσι λοιπόν η Ελληνική μασονία στερημένη κάθε ενδοιασμού, φιλανθρωπίας και μετάνοιας, του έχτισε το άγαλμα ώστε να το βλέπει ο κόσμος καθημερινά σαν να ήταν ο μεγαλύτερος ευεργέτης της ανθρωπότητας!


Δείτε επίσης και μια αναλυτικότερη παρουσίαση της πυραμίδας και του παντεπόπτη οφθαλμού και θα καταλάβετε ότι ο οφθαλμός αυτός δεν είναι τίποτα άλλο από τον σατανά και ουσιαστικά κάτω από τις διαταγές του έχει αρχικά τον 33ου βαθμού αρχιμασόνο και μετέπειτα τους πιο χαμηλόβαθμους μέχρι να φτάσουμε στον 1ο βαθμό όπου αυτοί δεν έχουν ιδέα του τι συμβαίνει στα ανώτερα στρώματα. 


πάρτε μάτι: 





μεταξουργείου δεν έχει κανένα μάτι! ναι αλλά βάλανε τον ίδιο τον σατανά στο σημείο εκείνο που μάλιστα είναι και καμουφλαρισμένος για να μην δίνουνε στόχο. Αυτοί είναι οι πολιτικοί του τόπου μας να τους χαιρόμαστε!!!
Αυτά εν συντομία είχα να πω. 


Ελπίζω να όλοι να εναντιωθούμε σαυτήν την αρώστια που λέγεται παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη και με πρώτο βήμα να ξυλώσουμε το αφεντικό τους από την πλατεία μας. Αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί μας και όχι ο διπλανός μας! Αυτοί είναι που απεργάζονται το κακό της ζωής μας και αυτούς πρέπει να κυνηγήσουμε μέχρις αισχάτων!
 
Όποιος έχει αμφιβολίες για τα όσα έγραψα πιο πάνω δεν έχει παρά να ερευνήσει και να ανακαλύψει μόνος του την αλήθεια.

 
πηγη

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PULSE: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3%


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.. ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

 

Πριν από λίγο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εμφανίστηκαν τα κύρια σημεία της δημοσκόπησης της εταιρίας PULSE για λογαριασμό της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. 

 

Η δημοσκόπηση (Πανελλαδικό δείγμα) δίνει 3% στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την οδηγεί στη βουλή με 8 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ βουλευτές. 

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

πηγη 

 

Πριν από λίγο στο Kontra Channel, o δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, είπε πως θα παρουσιάσει στο κεντρικό δελτίο του σταθμού την δημοσκόπηση της Pulse όπου δίνει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ποσοστό 3%. 

 

Αναμένουμε αν την είδηση θα την παρουσιάσουν και τα υπόλοιπα κανάλια ή αν θα συνεχίσουν για πολύ ακόμα την “ομερτά”. 

 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ανεξάρτητα με τις δημοσκοπήσεις, θα συνεχίσει τον Αγώνα της για να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από κάθε λογής δυνάστες. Δυνάμωσε κι εσύ την Φωνή μας 

 

– ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ.. ΠΕΙΝΑ!

Τιμές ελληνικών τραπεζικών μετοχών : ΑΛΦΑ 10/1/2012 0,42 ευρώ 30/1/2012 1,39 ευρώ άνοδος 230% - ΕΥΡΩΝ 10/1/2012 0,29 ευρώ 30/1/2012 0,92 ευρώ άνοδος 215% - ΠΥΡ 10/1/2012 0,22 ευρώ 30/1/2012 0,57 ευρώ άνοδος 160% - ΕΤΕ 10/1/2012 1,31 ευρώ 30/1/2012 2,55 ευρώ άνοδος 95%

Τι έγινε; Σώθηκε η Ελλάδα; Σωθήκανε οι Έλληνες και έχουμε τέτοια άνοδο; OXI. Σωθήκανε οι τραπεζίτες και απλά το γιορτάζουν.

Πως έγινε τώρα αυτό; Ως γνωστόν οι εγχώριοι τραπεζίτες ,αγόραζαν με το τσουβάλι ομόλογα του ελληνικού δημοσιου.

Και αυτό ,όχι γιατί νοιαζόταν την πατριδα,αλλα γιατί χωρίς κοπο,δανειζοταν από την ΕΚΤ με 1% και δάνειζαν την Ελλάδα με 5% δηλ. μόνο με 400%κερδος. Είχαν έτσι ένα καθαρό κέρδος 4%, που στα δισεκατομμύρια ελληνικών ομολόγων που αγόραζαν ,τους έδινε τεράστια κέρδη και τα τεράστια κέρδη ,τεράστια BONUS,στην τσέπη τους. Και όλα κυλούσαν ήσυχα και ωραία.

Έλα όμως που ηρθανε δύσκολοι καιροί και σιγά-σιγά φθάσαμε στο περιβόητο «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων{PSI ,συμφωνία 26/10/2011}.

Θα πρέπει τώρα λοιπόν, βάσει του PSI,οι ελληνικές τράπεζες να χάσουν το 50%{η και περισσότερο απ ότι γράφεται}της αξίας των ομολόγων που κατέχουν.

Και επειδή παραήτανε άπληστοι και είχαν αγοράσει απίστευτα για τα μέτρα τους ποσα,αυτό σημάνει απλά ,ότι όλες πρέπει να χρεοκοπήσουν.

Τώρα για να μη γίνει αυτό και χαθούν τα πάντα και οι καταθέσεις μας,πρεπει να γίνει η περιβόητη «ανακεφαλαιοποίηση» των ελληνικών τραπεζών .Παρεμπιπτόντως το ίδιο ισχύει και για τα ασφαλιστικά μας ταμεία.

Ξαναγυρνάμε τώρα στις τράπεζες.Για να γίνει τώρα η «ανακεφαλαιοποιηση» πρέπει το ελληνικό κράτος, δηλαδή εμείς ,να καλύψουμε τις απώλειες των τραπεζών.

Γι αυτό και ένα μέρος από το νέο δάνειο των 130 δις ευρώ που θα μας δώσουνε θα αποπληρώσουμε εμείς και τα παιδιά μας και τα εγγονια μας, περίπου 30 δις ευρώ ,θα δοθούν στις τράπεζες μας.
Έτσι λοιπόν τώρα το ελληνικό κράτος ,δηλαδή εμείς ,θα γίνουμε μεγαλομέτοχοι καθώς θα κατέχουμε περίπου το 95% των μετοχών ,των ανακεφαλαιοποιημενων τραπεζών.

Εδώ τώρα αρχίζουν τα ξεδιάντροπα.
Η Τρόικα δηλ. οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι τραπεζίτες ,αποφάσισαν και το απαιτούν από εμάς , η «ανακεφαλαιοποιηση» των τραπεζών μας να γίνει με κοινές ΑΝΕΥ ΨΗΦΟΥ μετοχές!!!

Δηλαδή οι σημερινές διοικήσεις των τραπεζών ,να παραμείνουν και μετά την «ανακεφαλαιοποιηση» παρ όλο που θα κατέχουν μόλις το 5% των των μετοχών ,των ανακεφαλαιοποιημενων τραπεζών.!!!!!

Βέβαια τι περιμέναμε: Κόρακας κορακιού μάτι δε βγαζει.Ετσι λοιπόν οι τραπεζίτες που έδιναν τα δάνεια στα χρεοκοπημένα πολιτικά κόμματα ,στα καταχρεωμένα ΜΜΕ{ΑΛΤΕΡ 9/2010 513 εκ δάνεια ΔΟΛ 9/2011 220εκ ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ –MEGA 9/2011 176 εκ δάνεια ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 84 δάνεια }στους μεγαλοεπιχειρηματίες απατεώνες, που βγάλανε τα «μαύρα» δις ευρώ στο εξωτερικό ,με το αζημίωτο {προμήθεια 15%}δεν πρόκειται ποτέ να δώσουν λογο και θα έχουν όλο το χρονο να καλύψουν τις βρωμιές τους.


Είναι λοιπόν να μη γιορτάζουν.
 ΑΔΕΡΦΙΑ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΣΑΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
πηγη