Χρήστες OnLine

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ξεπέρασαν τους 10.000 οι συλληφθέντες λαθρομετανάστες


Ο ξεπουλήμένος Χρυσοχοιδης μας λεει οτι τα συνορα φυλλάσονται και η Ελλάδα δεν είναι ξεφραγο αμπέλι.. ε και τι άλλο να πει? αυτα του λένε να πει, αυτά λέει... τα στοιχεία που κρύβουν όμως ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ.


ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ


Τους 10.165 έφτασαν οιλαθρομετανάστες που συνελήφθησαν μέσα στο 2009 από τους άνδρες του Λιμενικού. ( αυτοι που περάσανε χωρίς να τους καταλάβουν είναι πενταπλάσιοι, κρίνωντας απο τον όγκο που φτάνει σε αστικά κέντρα... )

Συνολικά καταγράφηκαν 595 περιπτώσεις εισόδου παράνομων οικονομικών μεταναστών, στις οποίες συνελήφθησαν 186 δουλέμποροι –στην πλειονότητά τους Τούρκοι υπήκοοι – και κατασχέθηκαν 159 πλοιάρια.

Οι περισσότεροι ΛΑΘΡΟμετανάστες εντοπίστηκαν στη Λέσβο, τη Σάμο και την Πάτμο.
Την ίδια ώρα, καταγράφεται αυξημένος αριθμός λαθρομεταναστών, συνολικά 2.593, οι οποίοι συνελήφθησαν την ώρα που προσπαθούσαν να διαφύγουν από τα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

ΚΕΡΑΥΝΟΙ του ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ Καλαβρύτων Αμβροσίου εναντίον Ιθαγένειας και λαθρομεταναστολάγνων!


Δ ιαβάστε την πολύ ουσιαστική και θαρραλέα παρέβαση του Μητροπολίτη Αμβροσίου:

"ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ:

ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ!

ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

Το θέμα της απονομής της ελληνικής ιθαγένειας κατέστη ήδη ένα από τα καυτά ζητήματα της επικαιρότητος. Πολλά λέγονται και ακόμη περισσότερα γράφονται στις ημέρες αυτές. Υπάρχει πολλή σύγχυση, η οποία επιτείνεται από το γεγονός, ότι ο κ. Πρωθυπουργός κάλεσε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο στο Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη Συνεδρία εκείνη, κατά την οποία αναγγέλθηκε η σχετική Απόφαση της Κυβερνήσεως. Μια απόφαση, η οποία κατά τη γνώμη μας, υπήρξε πρόχειρη και αβασάνιστη! Μια απόφαση, η οποία δυναμιτίζει την εθνική μας συνοχή και την καθαρότητα της φυλής μας. Έτσι στο μεγίστης σπουδαιότητος αυτό εθνικό ζήτημα, εμμέσως πλην σαφώς, ενεπλάκη υπό της Κυβερνήσεως και το όνομα του Αρχιεπισκόπου μας, εμφανιζομένου ως συνευδοκούντος! Βεβαίως μέχρι σήμερα εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου δεν υπήρξε κάποια σχετική Δήλωση, ούτε θετική υπέρ δηλ. της απονομής της ιθαγένειας, ούτε αρνητική. Αλλά αυτό και μόνο το γεγονός, δηλ. η αρχιεπισκοπική σιωπή, πλημμυρίζει με ανησυχία τις ψυχές πολλών, μεταξύ των οποίων και τη δική μας.

Από την άλλη πλευρά με Δηλώσεις του υπέρ της απονομής της ελληνικής ιθαγένειας σε τριακόσιες τόσες χιλιάδες (300.000) αλλοδαπούς έλαβε θέση και ένας Μητροπολίτης εκ των νεωτέρων της Ιεραρχίας, λόγιος και δυναμικός, ο οποίος ποιμαίνει μια μεγάλη και ιστορική Επαρχία. Οι Δηλώσεις του δημοσιεύθηκαν στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής 17.01.2010 από τον έγκριτο εκκλησιαστικό δημοσιογράφο κ. Νικ. Παπαχρήστου.

Γνώρισμα της Δημοκρατίας είναι η ελεύθερη διατύπωση της γνώμης, αρκεί να γίνεται με ευπρέπεια. Ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης είναι μετρημένος στα λόγια του. Άλλωστε όχι μόνον ως Ιεράρχης αλλά και ως Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής οφείλει να μάχεται με ευπρέπεια.

Δεν θα είχα ούτε το χρόνο, ούτε την όρεξη να απαντήσω στις ανωτέρω απόψεις του Σεβασμιωτάτου. Στα λόγια του όμως υπάρχει, έστω και εμμέσως εκφερομένη με τα λόγια του δημοσιογράφου, μια πρόκληση, την οποία δεν ημπορώ να αφήσω να πέσει στο κενό. Είναι τα λόγια του: Κατά τον δημοσιογράφο ο Μητροπολίτης «χαρακτηρίζει απηρχαιωμένες τις απόψεις εκείνων που υποστηρίζουν ότι οι μετανάστες δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία….Απαντώντας σε εκείνους τους Ιεράρχες που ανησυχούν ότι κινδυνεύει να χαθεί η «καθαρότητα» της Ελλάδας και του Ελληνισμού…..σημειώνει….»

Εμε ενοχλούν πολύ οι λέξεις «απηρχαιωμένες απόψεις» και «καθαρότητα της Ελλάδος», όπως επίσης το ότι αναλαμβάνει να απαντήσει «σε εκείνους τους Ιεράρχες που ανησυχούν, ότι κινδυνεύει να χαθή….». Επειδή ακριβώς ανήκω στους μη «μοντέρνους» Ιεράρχες, πού ένεκα της ηλικίας μπορεί και να έχουν «απηρχαιωμένες απόψεις» και «σκουριασμένες» πια ιδέες, επειδή επίσης έχω ήδη τοποθετηθή δημοσίως αρνητικά πάνω στο ζήτημα της απονομής της ιθαγένειας, θα ήθελα να καταθέσω σαφέστερα και την δική μου ταπεινή άποψη, όχι ως αντιπαράθεση με τον λόγιο αδελφό Ιεράρχη μας, αλλά ως ερέθισμα μόνον για ένα γόνιμο διάλογο. Άπαξ δε και διατυπώνονται διαφορετικές απόψεις εκ μερους Ιεραρχών, πρόδηλος ανακύπτει η ανάγκη να ακουσθή και η επίσημη άποψη της Εκκλησίας. Διά τούτο ακριβώς και επιφυλάσσομαι με αναφορά μου, σήμερα κι’ όλας αποστελλόμενη, να θέσω το ζήτημα υπ’όψει της Ιεράς Συνόδου.






Μετά τον Θεσσαλονίκης Άνθιμο και τον Πειραιώς Σεραφείμ,ένας ακόμα Ιεράρχης ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΦΩΝΗ,βάζοντας στη θέση τους όσους-δυστυχώς ακόμα και εντός Εκκλησίας-πάσχουν από λαθρομεταναστολαγνεία και είναι υποχείρια ανθελληνισμού!

ΕΥΓΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ!ΑΞΙΟΣ!!!ΕΙΘΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ!

πηγη

Γ. Καρατζαφέρης για τους σοβαρούς κινδύνους της Ελληνοποίησης των παράνομων εισελθούντων στην χώρα





Για την εθνική κυριαρχία,
Την επιβάρυνση των ταμείων
Το Δημοψήφισμα
Τον Καλλικράτη
Τον εκλογικό νόμο που θα ευνοεί το ΠΑΣΟΚ


πηγη


ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ



Εάν η ροή της ιστορίας δεν γυρίσει προς τον Διεθνισμό, τότε η Εβραϊκή φυλή είναι χαμένη”. (George Marlen, Στάλιν, Λένιν ή Τρόσκυ, σελ. 414, Νέα Υόρκη 1937). “Το μεγάλο ιδανικό του Εβραϊσμού είναι ότι ολόκληρος ο κόσμος θα εμποτιστεί με Εβραϊκές διδασκαλίες και ότι σε μια Παγκόσμια Αδελφότητα των εθνών – στην ουσία ενός μεγαλύτερος Εβραϊσμός – όλες οι ξεχωριστές φυλές και θρησκείες θα εξαφανιστούν”. (Εβραϊκός κόσμος, 9/2/1883).

Με το χρυσάφι μπορούμε να αγοράσουμε τις πιο ανεξάρτητες συνειδήσεις, μπορούμε να χορηγούμε όλα τα κρατικά δάνεια και μετέπειτα να κρατάμε κράτη στο έλεός μας. Ήδη οι κύριες τράπεζες, οι συναλλαγές ολόκληρου του κόσμου, οι πιστώσεις όλων των κυβερνήσεων είναι στα χέρια μας”. (Ραββίνος Reicham).

Οι Εβραίοι της Ρωσσίας, στο σύνολό τους, ήταν υπεύθυνοι για την Επανάσταση”. (Angelo S. Rappaport, “Οι Πρωτοπόροι της Ρωσσικής Επανάστασης” σελ. 250, Εκδόσεις Stanley, Paul and C., Λονδίνο, 1918).

Κρύβονται πολλά στην ουσία του ίδιου του Μπολσεβικισμού, απ’ το γεγονός ότι πάρα πολλοί Εβραίοι είναι Μπολσεβίκοι. Τα ιδανικά του Μπολσεβικισμού συμβιβάζονται με πολλά από τα υψηλότερα ιδανικά του Εβραϊσμού”. (Εβραϊκά Χρονικά, Λονδίνο, 4 Απριλίου 1919).

Ο Μπολσεβικισμός είναι μια θρησκεία και μια πίστις. Πως μπορούν αυτοί οι ημιδιαμορφωμένοι πιστοί να ονειρεύονται να καταβάλουν το “Αληθινό” και το “Πιστό” του ίδιου τους του δόγματος, αυτοί οι ιεροί σταυροφόροι που συγκεντρώθηκαν γύρω από το Κόκκινο Έμβλημα του Προφήτη Καρλ Μαρξ και που πολέμησαν κάτω από την τολμηρή καθοδήγηση εκείνων των έμπειρων ηγετών όλων των μετέπειτα Επαναστάσεων – τους Εβραίους”. (Δρ. Oscar Levy, Εισαγωγή στο “Η Παγκόσμια Σημασία της Ρωσσικής Επαναστάσεως”, Εκδ. George Pitt-Rivers, 1920.

Πως λογαριάζετε το γεγονός ότι τόσοι πολλοί νέοι Εβραίοι βρίσκονται στις ριζοσπαστικές κινήσεις όλων των χωρών;”. Michael Gold, Καινούργιες Μάζες, σελ. 15, 7 Μαϊου 1935.

Οι Εβραίοι θα μπορούσαν να είχαν την Ουγκάντα, τη Μαδαγασκάρη και άλλες περιοχές για την ίδρυση της Εβραϊκής Πατρίδας, αλλά ήθελαν οπωσδήποτε την Παλαιστίνη… Αλλά επειδή η Παλαιστίνη είναι το σταυροδρόμι της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής, επειδή η Παλαιστίνη αποτελεί το αδιαφιλονίκητο κέντρο της παγκόσμιας πολιτικής δύναμης, το στρατηγικό κέντρο για παγκόσμιο έλεγχο”. (Ναhum Goldman, Πρόεδρος Διεθνούς Εβραϊκού Κονγκρέσου).

Η παγκόσμιος Σιωνιστική κίνηση είναι μεγάλη υπόθεση. Στις πρώτες δύο δεκαετίες μετά την αβέβαιη γέννηση του Ισραήλ το 1948, διοχέτευσε περίπου 4 δισεκατομμύρια δολλάρια σε δωρεές στη χώρα. Ακολουθώντας, ο Αραβοϊσραηλινός πόλεμος του 1967, οι Σιωνιστές μάζεψαν 730 εκατομμύρια δολλάρια μόνο σε δύο χρόνια. Αυτόν τον χρόνο, 1970, η κίνηση μαζεύει εκατό εκατομμύρια δολλάρια. Ο Gottfield Hummar, επικεφαλής Σιωνιστής στη συγκέντρωση χρημάτων είπε: “Όταν ρέει το αίμα, ρέει το χρήμα”.” (Laurence Masher, Εθνικός Παρατηρητής, 18 Μαϊου 1970).
Η τηλεόραση μας έχει επιτρέψει να δημιουργήσουμε μια κοινή κουλτούρα, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τον σκοπό μας”. (“Αμερικανική ιστορία”, Δημόσια Τηλεόραση, Δρ. Μοrris Janowitz, Καθηγητής Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο του Σικάγου, 1 Δεκεμβρίου 1984).

πηγή

Το σχέδιο αφελληνισμού ξεκίνησε....


Ποια είναι τα επόμενα στάδια;

1. Μετά την ελληνοποίηση και βάσει του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, αναγνωρίζονται οι επίσημες μειονότητες στην Ελλάδα, η αλβανική, η πακιστανική, η τούρκικη, η 'μακεδονική' κ.α.


2. Οι επίσημες πλέον μειονότητες ζητούν και επιτυγχάνουν την καθιέρωση της εθνικής τους γλώσσας σαν δεύτερης επίσημης γλώσσας αυτού του κράτους της ΝΑ Ευρώπης.

3. Επιβάλλεται στην Ελλάδα από την ΕΕ και τον ΟΗΕ η ποσόστωση της συμμετοχής των μειονοτήτων στη διοίκηση, το στρατό, την αστυνομία, το δικαστικό σώμα, πανεπιστήμια κ.α.

4. Ιδρύονται μειονωτικά κόμματα τα οποία με ποσοστά από 5 έως 15% απαιτούν και επιτυγχάνουν τη συμμετοχή τους στην διακυβέρνηση της χώρας. Τα κόμματα αυτά με έξωθεν εντολές, προωθούν τα εθνικά θέματα των χωρών από τις οποίες προέρχονται (τσαμουριά, Θράκη, Αιγαίο). Επίσης επιτυγχάνουν την ελληνοποίηση και των υπολοίπων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας.

5. Ο κύριος όγκος των μειονοτήτων εγκαθίσταται σε συγκεκριμένες ευαίσθητες περιοχές και ξεκινούν τα κινήματα ανεξαρτοποίησης. Στις περιοχές αυτές εκτελούνται σχέδια εθνοκάθαρης σε βάρος των Ελλήνων. Πολλοί Έλληνες ταλαιπωρημένοι από την εγκληματικότητα και τις διακρίσεις αλλά και εξαθλιωμένοι από την οικονομική κατάρευση που έχει εν τω μεταξύ συντελεσθεί, μεταναστεύουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και στο εξωτερικό.

6. Με τα νέα πληθυσμιακά δεδομένα μεγάλες περιοχές οι οποίες ήδη τελούν υπό ξένη διοίκηση, αποκόπτονται από τον Εθνικό κορμό και προσαρτώνται στις γειτονικές χώρες.

Ποια Μακεδονία; ποια Θράκη; ποιο Αιγαίο;

Σας φαίνονται υπερβολικά ή φανταστικά όλα τα παραπάνω; Μπορεί και να είναι.

Εσείς πάντως κοιμηθείτε ήσυχα. Πείτε ότι είναι ένα κακό όνειρο και μόλις ξυπνήσετε δεν θα το θυμάστε καν.

Θα έχουν φροντίσει άλλοι γι' αυτό.

Καλή νύχτα σας.

Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ

πηγή:
Δελτίο 11

ΔΟΛια λαθροδημοσκόπηση (μαϊμού).. και η παραπληροφόρηση των ξεπουλημένων συνεχίζεται..


Ανώνυμο "Γκάλοπ" των Νέων που παρουσιάζεται στο σημερινό φύλλο με τίτλο « Ναι στην ιθαγένεια για τα παιδιά» εμφανίζει σχεδόν 7 στους 10 ερωτώμενους να τάσσονται υπέρ της χορήγησης ιθαγένειας στα των οποίων τουλάχιστον ο ένας γονέας είναι νόμιμος μετανάστης.

Περαστικά.
Σπ.Χ

Πηγη

ΨΕΥΔΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ.



ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ.

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΨΕΥΔΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΧΘΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ.

ΔΕΙΛΟΙ: Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗ ΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΥΣΙΕΣ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΟΣΜΟ;

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ.

ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ".

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΕΝΟΥΣ...

ΦΕΛΛΟΥΣ.

ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙΤΕ. ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ.

ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ.

ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ.

ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΥΨΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ.

ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΑ, ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ.

ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...

ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ...

Ιωάννης Σ.
πηγη

Λαθρομετανάστευση: Μαρτυρίες-ράπισμα από Άγγλο και Ιρανό για τη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα...



Τι είδε ο Άγγλος. Γιατί θα φύγει ο Ιρανός…

Παρακάτω διαβάστε μία επιστολή που αναφέρεται στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας, γραμμένη από ένα Άγγλο υπήκοο που μένει μόνιμα στην Ελλάδα.

Γεια σας.

Είμαι Άγγλος υπήκοος. Διαμένω στην Αθήνα όπου είμαι παντρεμένος με Ελληνίδα. Έχω δύο γιους στην εφηβεία που πηγαίνουν Γυμνάσιο και Λύκειο αντίστοιχα.
Ήθελα κάπου να γράψω τη γνώμη μου για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα και σας παρακαλώ να φιλοξενήσετε αυτή την επιστολή.

Σπούδασα στην Αγγλία και ήρθα για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα όπου γνώρισα τη γυναίκα μου, παντρεύτηκα και έμεινα.

Θα μπορούσα να βρίσκομαι στην Αγγλία όπου θα είχα σταδιοδρομήσει στον τομέα των σπουδών μου αλλά προτίμησα την Ελλάδα για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου σε πιο φυσικό περιβάλλον και επειδή κυριολεκτικά ερωτεύτηκα αυτή τη χώρα την οποία είχα γνωρίσει ήδη από τον πατέρα μου ο οποίος βρέθηκε εδώ πολύ νέος στα δύσκολα χρόνια της γερμανικής κατοχής κάνοντας αντίσταση μαζί με άλλους συμπατριώτες μας. Τα ελληνικά τα μιλάω και τα γράφω από μικρός.

Η κατάσταση που επικρατεί εδώ με τους λαθρομετανάστες, δεν περιγράφεται με λόγια. Ένα απέραντο χάος.

Πηγαίνω με την οικογένειά μου κάθε χρόνο στην Αγγλία και βλέπω την τεράστια διαφορά που υπάρχει.

Εκεί η παραμονή των αλλοδαπών που προέρχονται από χώρες που δεν είναι μέλη της Ε.Ε., είναι πολύ περιορισμένη.

Κανείς δεν μπαίνει στην Αγγλία χωρίς άδεια παραμονής, κι αυτοί που λαμβάνουν τέτοια άδεια έχουν εξασφαλίσει εργασία από πριν, έχουν πιστοποιητικό καλής υγείας και χαρτί από την αστυνομία της χώρας τους που αναφέρει ότι δεν είναι εγκληματίες.
Δηλώνουν τα στοιχεία τους, τη διεύθυνσή τους κι αν χρειαστεί να αλλάξουν σπίτι, πρέπει να το δηλώσουν στην αστυνομία αλλιώς κινδυνεύουν να απελαθούν.

Επίσης, εκεί η αστυνομία μπορεί να συλλαμβάνει, να ανακρίνει και γενικά να δουλεύει χωρίς να διαμαρτύρεται κανείς.
Εδώ στην Ελλάδα είναι γεμάτος ο κόσμος από λαθρομετανάστες που δεν ξέρει κανένας από πού έρχονται, ποιοι είναι, που μένουν, αν έχουν μεταδοτικές αρρώστιες. Είναι χωρίς δουλειά και κάνουν εγκληματικές πράξεις συνέχεια.

Όλη η Αθήνα είναι γεμάτη Αφρικανούς
που πουλάνε διάφορα πράγματα και μόλις δουν αστυνομικό, τυλίγουν τα σεντόνια κι εξαφανίζονται. Όλα αυτά τα εμπορεύματα έχουν τιμολόγιο; Νομίζω όχι. Η ελεγκτική μηχανή του κράτους πρέπει να μπει σε λειτουργία. Να βρουν τους χονδρεμπόρους που δίνουν πράγματα χωρίς τιμολόγια και να τους πάνε στα δικαστήρια. Αν γίνει αυτό, θα λιγοστέψουν οι μαύροι λαθρέμποροι, ίσως φύγουν εντελώς από τη χώρα και τα ελληνικά μαγαζιά θα ανακουφιστούνε. Διαφορετικά θα κλείνουν το ένα μετά το άλλο.

Έχω φίλους Έλληνες που είναι σε απελπισία με την οικονομική κρίση που έχει δημιουργηθεί τεχνητά.

Πρέπει να μην ψωνίζει κανείς από αυτούς. Είναι ένας τρόπος αντίστασης. Το κυριότερο πρέπει να απελαθούν άμεσα. Όσο μένουν το πρόβλημα θα μεγαλώνει.

Στην Αγγλία είναι αυτονόητο όταν συλληφθεί λαθρομετανάστης διώχνεται αμέσως.
Όσο και να τους συμπονούμε πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται να καταστραφεί η Ελλάδα εξ αιτίας τους. Καλύτερα να φύγουν και να δημιουργηθεί μία οργάνωση όπου θα τους βοηθάει στη χώρα τους.

Ο πατέρας μου είναι πολύ ηλικιωμένος πια. Πέρυσι ήρθε στην Ελλάδα, πήγαμε σε διάφορα μέρη και απογοητεύτηκε.

Έκλαψε για την κατάντια αυτής της χώρας που αγάπησε σαν δεύτερη πατρίδα του και πολέμησε για την ελευθερία της.
Μου είπε ότι αν ήξερε ότι η Ελλάδα θα γέμιζε από Αλβανούς, μαύρους, κίτρινους, αν ήξερε τα σημερινά χάλια, δεν θα πολεμούσε εδώ στο διάστημα 1941 - 1945. Πιστεύει ότι η θυσία του πήγε χαμένη και το τραύμα στο δεξιό μηρό που το σημάδι του φαίνεται ακόμα, πήγε άδικα. Παρηγοριά του έχει τις αναμνήσεις του, το τιμητικό δίπλωμα με το χρυσό σταυρό που του απένειμε η ελληνική πολιτεία για τους αγώνες που έδωσε για την ελευθερία της.

Μου σύστησε να φύγουμε από την Ελλάδα να πάμε στην Αγγλία για μόνιμη εγκατάσταση, γιατί πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα κινδυνεύσει η ζωή μας και η ζωή των εγγονιών του από τους «εισβολείς» όπως χαρακτήρισε τους λαθρομετανάστες.

Με τιμή
Andrew P.

Δείτε και το παρακάτω βίντεο για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην πατρίδα μας από ρεπορτάζ που έκανε τον Οκτώβριο του 2009, το Γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι “France24” (στα αγγλικά)

Το κανάλι ακολουθεί τον Αλί από το Ιράν που μετά από ένα μήνα στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην Παγανή της Μυτιλήνης, αφήνεται ελεύθερος (με την προϋπόθεση να εγκαταλείψουν ‘οικιοθελώς’ την χώρα). Όνειρό του Αλί είναι να πάει στην Αθήνα και από εκεί σε άλλη χώρα της Ευρώπης . Όταν φτάνει στην Αθήνα το όνειρο διαλύεται γρήγορα και πανικοβλημένος από την κατάσταση που βλέπει λέει το εξής:
«Προτιμώ να γυρίσω στο Ιράν. Είναι πολύ καλύτερα εκεί! Εδώ μοιάζει με την Καμπούλ! Υπάρχουν πάρα πολύ Αφγανοί. Άφησα την βαλίτσα μου στα πόδια μου μόλις ήρθα και εξαφανίστηκε μέσα σε ένα λεπτό…»




Πηγή :dhmopshfisma

Να κηρύξουμε Φορολογική Επανάσταση - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ



Φωτο¨PATRIA MEDIA

Εάν ψηφίσουν το ανθελληνικό λαθρονομοσχέδιο του
ΑΛΕΒΙ(ζατου), πρέπει να ρίξουμε την κυβέρνηση των κουκουλοφόρων πρακτόρων και προδοτών που σφετερίστηκαν ,την Λαϊκή Κυριαρχία

Του Σπύρου Χατζάρα

Το σχέδιο εποικισμού και διαμελισμού της Ελλάδας, το επεξεργάστηκαν ξένα Κέντρα της Διεθνούς Αόρατης Χούντας.( Παγκόσμια Διακυβέρνηση). Την αποστολή για την εφαρμογή του, έχουν αναλάβει, τα διακομματικά φερέφωνα της «Αόρατης Χούντας».Το σχέδιο δεν αφορά μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλη την Ευρώπη.

Οι Χαφιέδες της Μπίλντερμπεργκ και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης πρότειναν το ίδιο «ανθρωπιστικό νομοσχέδιο» και στην Γαλλία.

Ο Τζέφρης Μπίλντερμπεργκ ,έχει αναλάβει αυτήν την αποστολή από το 2004, μόλις έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Η πρώτη του κίνηση ήταν η Αλαβονοποίηση και Πακιστανοποίηση του ΠΑΣΟΚ.Το 2007 επανεξελέγη με τις ψήφους των εποίκων λαθρομεταναστών.

Ο Παυλόπουλος, (του Περιστυλίου), προετοίμασε μεθοδικά το έδαφος, ψηφίζοντας τις διατάξεις, που αποτελούν τη βάση της κατάληψης της Ελλάδας.

Ο Στρατός των Νέο-πατριωτών της «Ανοιχτής Κοινωνίας», που επιδιώκει να εγκαταστήσει στην χώρα μας η «Αόρατη Χούντα» , έχει επιστρατευτεί μέχρι τελευταίας εφεδρείας, για να μας επιβάλλουν μέσω του Κοινοβουλίου, τα εθνοκτόνα σχέδια τους.

Τα ίδια πρόσωπα με επικεφαλής τον Τζέφρη και την Dora, που υποστήριξαν το σχέδιο Ανάν, οι ίδιοι πολιτικοί, οι ίδιοι πανεπιστημιακοί, οι ίδιοι εργολάβοι, οι ίδιοι εκδότες, οι ίδιοι δημοσιογράφοι, υποστηρίζουν τώρα τη χορήγηση ιθαγένειας και του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους Εποίκους-λαθρομετανάστες. Οι ίδιοι που στηρίζουν την πεμπτοφαλαγγίτισσα Θάλεια, υποστήριξαν το βιβλίο της κ. Ρεπούση.

Η καθημερινή επίθεση που δέχεται ο ελληνικός λαός , την οποία υποθάλπτει η κυβέρνηση των σφετεριστών, με ληστείες, δολοφονίες, και βιασμούς, έχει σχεδιαστεί Κεντρικά, και καθοδηγείται από την Κοσοβάρικη Μαφία, με στόχο την κάμψη του ηθικού, ώστε να μπορούν οι σφετεριστές να μιλάνε για «κοινωνική συνοχή» και «κοινωνική Ειρήνη» με τους εποίκους που θα σταματήσουν τις επιθέσεις, μόλις πάρουν ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα.

Τον ίδιο στόχο, τρομοκράτησης του λαού, υπηρετούν και οι σχεδόν καθημερινές απειλές για βόμβες και οι άλλες επιθέσεις ,των κουκουλοφόρων/χαφιέδων, (τρομοκρατών), της ΑΝΤΙ-Fa.

Η κρίση που διέρχεται Πατρίδα μας, είναι προϊόν της δράσης του Στρατού της «Αόρατης Χούντας».
Οι πράκτορες των διεθνών οργανώσεων, της «Αόρατης Χούντας», εργάζονται εδώ και πολύ καιρό συστηματικά. «Έχουν διεισδύσει στους πλέον σημαντικούς και ευπαθείς τομείς της κοινωνικής μας ζωής, όπως η Παιδεία, η εξωτερική πολιτική, τα ΜΜΕ, καθώς και στους κομματικούς χώρους έχοντας ήδη κατορθώσει να σταθεροποιήσουν ένα σημαντικό προγεφύρωμα με την οικονομική ενίσχυση των ξένων και στηριζόμενοι στην άγνοια των πολλών και στην αποσιώπηση εκ μέρους των οπορτουνιστών έχουν ήδη προξενήσει μεγάλες βλάβες στην παραδοσιακή συνοχή του λαού μας τουλάχιστον ως προς τις παραδοσιακές του αξίες, που τον έκαναν να είναι αυτός που είναι». (Ανοιχτή Επιστολή Μίκη 15/1/2010)

Η «Αόρατη Χούντα», προωθεί το όραμα για την Μεγάλη Αλβανία με στόχο την Τσαμουριά (Ήπειρο) και προβάλλει τη «Μακεδονία του Αιγαίου», και την επιστροφή των Εβραίων στη Θεσσαλονίκη, «για να αποκτήσει ξανά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της».(Ήδη Εβραίος επιχειρηματίας αγόρασε τον Ηρακλή). Οι εγκληματίες «Τσάμηδες» έχουν αποθρασυνθεί και έχουν σχηματίσει τον Απελευθερωτικό Στρατό Τσαμουριάς.(UCC)

Η παραχώρηση πολιτικών δικαιωμάτων σε 2, 000,000 εποίκους, σε συνδυασμό με το εθνοκτόνο σχέδιο ομοσπονδοποίησης της Ελλάδας σε 13 κρατίδια, με ισάριθμους «κυβερνήτες», θα κάνει «γκρίζα ζώνη» τη Θράκη, την Μακεδονία, την Ήπειρο , τα νησιά του Αιγαίου, και την Κρήτη. Με την ελευθερία εγκατάστασης των Τούρκων στην ΕΕ, το 2020 δεν θα υπάρχει Ελλάδα.

Η «Αόρατη Χούντα» με το χτύπημα της ελληνικότητας αποβλέπει στην αποδιοργάνωση της συνοχής του ελληνικού έθνους, έτσι που σε λίγα χρόνια να είμαστε ξένοι στον τόπο μας. Οι μουσουλμάνοι έποικοι, θα επιβάλλουν τα ήθη και τα έθιμά τους. Ακριβώς όπως στο Κοσσυφοπέδιο, που από εθνική κοιτίδα των Σέρβων έγινε αλβανικό κράτος.

Γι αυτό πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, εάν ψηφίσουν το αντισυνταγματικό λαθρονομοσχέδιο. Να μην κάνει κανείς μας φορολογική δήλωση, για να πέσει αναίμακτα η κυβέρνηση των Κουίσλινγκ.

Το σύνταγμα λέει ότιΌλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».

Η εξουσία δεν μπορεί να ασκείται κατά του Ελληνικού Λαού και κατά του Ελληνικού Έθνους και υπέρ άλλων Εθνών και άλλων Λαών. Αυτό συνιστά Εσχάτη Προδοσία.

Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. Άρθρο 120 παρ 2

Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται. Άρθρο 120 παρ 3

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Άρθρο 120 παρ 4

Προτείνω λοιπόν αντί για φορολογική δήλωση, να τους στείλουμε μια Υπεύθυνη Δήλωση, με την οποία να τους λέμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, τους θεωρούμε , ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ της λαικής εντολής και ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΣΟΛΟΓΩΝ, ότι δεν τους αναγνωρίζουμε και ότι αρνούμεθα να τους πληρώσουμε φόρους.

Εάν 2000000 Έλληνες δεν κάνουμε φορολογική δήλωση, η κυβέρνηση θα πέσει αναίμακτα, και θα πάμε σε εκλογές/δημοψήφισμα.

Εάν δεν γίνει αυτό, φοβάμαι ότι η συνέχεια δεν θα είναι αναίμακτη.
Οι έποικοι θα μας επιτεθούν και εμείς θα πρέπει να προστατεύσουμε τη ζωή μας.

Πηγή :


Μια ΜΚΟ πίσω από το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια!

Ξεπουλημενοι πρακτορισκοι και ανθελληνες των ΜΚΟ, χρηματοδοτουμενων απο εβραιους και ξενες χωρες.. και ο Ελληνας σα προβατο βελαζει..

Η θέση σε διαβούλευση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας με διαδικασίες express στους μετανάστες που έχουν συμπληρώσει μια 5ετία στη Χώρα έχει κυριολεκτικά σοκάρει την ελληνική κοινωνία. Και όλοι διερωτώμεθα πώς προέκυψε αυτό το κείμενο και τι κρύβεται πίσω από αυτές τις τόσο προωθημένες και ακραίες θέσεις. Επειδή όμως εμείς είμαστε πάντοτε καλά πληροφορημένοι, θα σας λύσουμε και αυτή την απορία.

Λίγο πριν από τις εκλογές η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» υπέβαλε στον τότε Υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο ένα σχέδιο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, το οποίο περιελάμβανε όλες τις θέσεις του σημερινού Κώδικα Ραγκούση (πολιτογράφηση αλλοδαπού στα 5 χρόνια, υποχρέωση αιτιολογίας στην απόρριψη της πολιτογράφησης, κτήση της ιθαγένειας από τα παιδιά των μεταναστών με απλή δήλωση κλπ.). Ο κ. Παυλόπουλος απέρριψε τις προτάσεις της Επιτροπής, εξηγώντας μάλιστα σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην ΕΣΗΕΑ πού θα οδηγούσε την Ελλάδα μια τέτοια παράλογη νομοθετική ρύθμιση.

Λίγους μήνες μετά, σε Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και με Υπουργό τον κ. Ραγκούση, το ίδιο σχέδιο της ίδιας ΜΚΟ γίνεται δεκτό και συνιστά το πρώτο μέρος του περίφημου νομοσχεδίου για την ιθαγένεια και την ψήφο των μεταναστών! Μάλιστα η ΜΚΟ έβγαλε στην ιστοσελίδα της και πανηγυρικό δελτίο τύπου, στις 23.12.2009, «χαιρετίζοντας τη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης» που περιλαμβανόταν στο δικό της το σχέδιο και ζητώντας «να μην υπαναχωρήσει σε πιέσεις που ήδη ξεκίνησαν για λιγότερο φιλελεύθερες λύσεις»! Για του λόγου το αληθές όποιος θέλει μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα της ΜΚΟ (www.hlhr.gr) όπου θα βρει το κείμενο του σχεδίου Κώδικα που απεστάλη στο Υπουργείο, την επιστολή στον Υπουργό, τα δελτία τύπου, αλλά και ενδιαφέροντα στοιχεία για τη διοίκηση της ΜΚΟ με την επωνυμία «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου».

Ποια είναι, επιτέλους, αυτή η ΜΚΟ που κατάφερε να περάσει στην Κυβέρνηση παρά τη σφοδρή αντίδραση των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων ένα τόσο επικίνδυνο για τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας νομοσχέδιο;


Στην Ελλάδα η ιθαγένεια χορηγείται από τις …ΜΚΟ


Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, της οποίας τα κείμενα υιοθέτησε η Κυβέρνηση ως νέο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας είναι ο κ. Δημήτρης Χριστόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Αν ο Πρόεδρος της Ένωσης είναι εκείνος που εκφράζει και υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές της, τότε ο κ. Χριστόπουλος έχει …πλούσιο βιογραφικό: Τον Μάιο του 2009, όπως καταγγέλλουν οι φοιτητές του, ο κ. Χριστόπουλος, για μια ακόμη φορά, τους υπέβαλε σε γραπτές εξετάσεις δίνοντας τους να σχολιάσουν είτε έναν υποθετικό πίνακα που αναπαριστούσε τον Ιησού Χριστό σε στιγμή σεξουαλικής συνεύρεσης με λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια (!!!) είτε το βιβλίο γνωστού αυστριακού συγγραφέα όπου ο Χριστός, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών…(όλο το κείμενο των θεμάτων του καθηγητή είναι δημοσιευμένο στο φύλλο της 22.5.2009 της Εφημερίδας Espresso).

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο κύριος πρόεδρος έχει αναπτύξει έντονη συγγραφική δραστηριότητα υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των …μειονοτήτων στην Ελλάδα, επιχειρώντας να παρουσιάσει την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας «μακριά από την ελληνοκεντρική θεώρηση που προτάσσει κατά βούληση τα εθνικά δίκαια», όπως λέει ο ίδιος σε σχετικό βιβλίο, που έχει συγγράψει από κοινού και με άλλα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης. Υπήρξε επίσης ενεργό μέλος του Κέντρου Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων που υποστήριξε την ίδρυση σκοπιανής «Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού» στη Φλώρινα, κεντρικός ομιλητής σε ημερίδες στο Πάντειο για την τσαμουριά και τους τσάμηδες και πολλά άλλα.

Με αυτούς τους επικίνδυνους για τη Χώρα σκοπούς η ΜΚΟ «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» κατάφερε να «περάσει» σχέδιο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, υποκαθιστώντας την Κυβέρνηση στη νομοθετική της λειτουργία.
Γιατί κύριε Ραγκούση επιτρέψατε σ’ αυτούς τους κύκλους να νομοθετούν και να καθορίζουν ποιος είναι Έλληνας και ποιος όχι;



ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:


Πρόεδρος
Χριστόπουλος Δημήτρης

Αντιπρόεδρος
Τσιτσελίκης Κωνσταντίνος

Γενικός Γραμματέας
Ιωαννίδης Γιάννης

Ταμίας
Παπαπαντολέοντος Κλειώ

Μέλη

Αλιβιζάτος Νίκος
Παπαϊωάννου Κωστής:
Καμπύλης Τάκης
Παρασκευόπουλος Νίκος
Κωνσταντίνου Γιάννης

..για μελλοντικη χρηση....

πηγη

Ποιος θυμάται την υπόθεση του «πολιτιστικού καφενείου» και του ηλεκτρονικού υπολογιστή;


Ξεχάστηκε γρήγορα η υπόθεση του «πολιτιστικού καφενείου», που σερβίριζε… βόμβες μολότοφ, με το όνομα «Ρεσάλτο» στο Κερατσίνι. Μας έμειναν όμως κάποια αναπάντητα ερωτήματα: τις πρώτες ώρες, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι στο χώρο βρέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τον οποίο οι θαμώνες της αναρχοκομμουνιστικής γιάφκας επιχείρησαν να καταστρέψουν, μόλις είδαν τους αστυνομικούς.


Γιατί προφανώς είχαν κάτι να κρύψουν, κάτι που θα τους «έκαιγε». Οι πρώτες διαρροές, μιλούσαν για ομάδα που κάνει εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια και άφηναν να εννοηθεί ότι μέσα στον υπολογιστή υπήρχαν ουκ ολίγες αναλήψεις ευθύνης εμπρηστικών επιθέσεων (που μετά δημοσιεύονταν στη γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα του Σόρος).


Από τότε δεν ξανακούσαμε τίποτα για το θέμα του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οπότε γεννώνται τα εξής ερωτήματα: Εξερευνήθηκε από την αρμόδια αστυνομική υπηρεσία ο υπολογιστής και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Γιατί δεν ανακοινώθηκε τίποτα;


Η «πολιτιστική» δράση και μια εγκληματική ενέργεια αναρχικών πριν 2 μήνες



Το μεγάλο κουκούλωμα:”To καφενείο με την έντονη… πολιτιστική δράση”



πηγη