Χρήστες OnLine

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ BLUE STAR ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ (ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ )ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ



Πολύ σοβαρή καταγγελία αναγνώστριας,σχετικά με το αίσχος της Ελευθεροτυπίας..


Η διαπλοκή και η δουλοπρέπεια της Πασοκοτυπίας σε όλο της το μεγαλείο..
Μέσα στα πλοία blue star υπάρχουν σταντς όπου διανέμεται δωρεάν στους επιβάτες η εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - εβδομάδα".
Με την πρώτη ματιά είναι ποικίλης ύλης, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει για να κάνει προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών και υπέρ του δικαιώματος ψήφου των νομιμοποιηθέντων, καθώς και υπέρ της απόδοσης ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά τους.
Συγκεκριμένα στο τελευταίο φύλλο. διάβασα 4-5 τέτοια άρθρα. Διαμαρτυρήθηκα στην υποδοχή, σαν Ελληνίδα επιβάτης, τους είπα ότι με θίγει να πληρώνω τα εισιτήριά τους, να ψωνίζω από τα καταστήματα του πλοίου και να γίνεται ανοιχτή προπαγάνδα εις βάρος των Ελλήνων με αυτή τη δωρεάν εφημερίδα εν πλω. Εκεί έμαθα ότι έχουν διαμαρτυρηθεί κι άλλοι επιβάτες και ότι η εφημερίδα έρχεται κάθε 15 ημέρες μετά από σύμβαση με την εταιρεία.

Μήπως θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί κάποια οργάνωση να αφαιρέσουν αυτά τα προπαγανδιστικά άρθρα από μέσα και να μείνει σαν εφημερίδα γενικής ύλης; Εγώ το θεωρώ απαραίτητο επειδή με τα πλοία αυτής της εταιρείας, ταξιδεύει πολύς κόσμος καθημερινά για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη και ως εκ τούτου τη διαβάζουν πολλοί εφ όσον διανέμεται δωρεάν.. Δεν επιτρέπεται να τους πληρώνουμε κι αυτοί να κινούν προπαγανδιστικό υλικό. Δεν είναι δρόμος δημόσιος, είναι πλοίο της γραμμής, πληρώνουμε εισιτήριο για να μπούμε και αν μη τι άλλο οφείλουν να σεβαστούν τα χρήματα που τους δίνουμε.

ΑΙΣΧΟΣ...ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ

πηγή:
Εγκληματικότητα

Έφθασε η ώρα για την ΕΟΚΑ Γ΄.


Αλωνίζουν η πέμπτη φάλαγγα, οι ρουφιάνοι και οι πράκτορες σε Ελλάδα και Κύπρο. Αρχικά είχαμε τις υποκλοπές. Στη συνέχεια εξόντωσαν κάθε δύναμη αντίστασης για τα σχέδια τους. Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, Τάσσος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Βορειοηπειρωτικού Αγώνα.

ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ (Με ραδιενεργά υλικά- με την ίδια μέθοδο άλλοι έφαγαν και πρώην Ρώσους πράκτορες πρόσφατα)


Ακόμα και ο Κωστάκης παρέδωσε την εξουσία άρον άρον αφού κάηκε η Ελλάδα επι Κόη στην ηγεσία της Πυροσβεστικής.

Στη θέση τους Ιερώνυμος και Χριστόφιας. Ιδανικοί αντικαταστάτες!
Επειδή κάποιοι προφανώς άρχισαν να υποπτεύονται τη "δουλειά" αφάνισαν τη σορό του Τάσσου (που ήταν και η πιο πρόσφατη) για να μη βρεθούν τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Επειδή δεν τους βγαίνει και πάλι η δουλειά τώρα δολοφονούν και τρομοκρατούν ευθέως στην Κύπρο.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Κατ’ Απαίτηση της Πακιστανικής κυβέρνησης το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Προσωπικές ευχαριστίες του Πακιστανού πρωθυπουργού για την “αποδοχή των προτάσεων απόδοσης δικαιώματος ψήφου στους Πακιστανούς”!

Παράλληλα με τη μεγάλη έρευνα που διεξάγουμε για τις σχέσεις μαύρου χρήματος μέσω ναρκωτικών και δουλεμπορίου, καθώς και για χρηματοδότηση φονταμενταλιστών μέσω Ελλάδας, ήρθε και αυτή η είδηση που ρίχνει φως στις αιτιάσεις μας για την ύποπτη ασυλία σε παραβατικούς Πακιστανούς μέσω της “πίεσης” από την “κοινότητα”. Διαβάστε με προσοχή:

ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, 12 Ιανουαρίου: Ὁ Πρωθυπουργὸς Συέντ Γιουσούφ Ραζά Γκιλάνι καλωσόρισε τὴν Τρίτη τὴν ἀποδοχὴ ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα τοῦ αἰτήματος τοῦ Πακιστὰν γιὰ τὴν ἀπόδοση ἰθαγενείας καὶ δικαωμάτων ψήφου στοὺς Πακιστανοὺς μετανάστες. Μιλῶντας στὸ πρωθυπουργικὸ μέγαρο στὸν Δημήτριο Ντάλλη, Πρέσβυ και προσωπικὸ ἐκπρόσωπο τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ, ὁ Γκιλάνι ἐξέφρασε τὴν ἐλπίδα ἡ ἐπίσκεψη τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ ἀργότερα μέσα στο χρόνο νὰ ξαναζωντανέψει τὶς διμερεῖς σχέσεις μεταξὺ τῶν δύο χωρῶν. Ὁ Γκιλάνι ἐζήτησε νὰ προγραμματισθοῦν διμερεῖς πολιτικὲς διαβουλεύσεις καὶ νὰ συναντηθεῖ μεικτὴ Οἰκονομικὴ Ἐπιτροπὴ πρίν ἀπὸ τὴν ἐπίσκεψη, ὥστε νὰ προετοιμάσει τὸ ἔδαφος γιὰ τὴν ἐπιτυχία τῆς ἐπισκέψεως.

Ὁ Πρωθυπουργὸς διαβεβαίωσε τὸν προσωπικὸ ἀπεσταλμένο τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ ὅτι ἡ κυβέρνησή του θὰ συνεχίσει νὰ ἀναλαμβάνει κάθε δυνατὴ προσπάθεια γιὰ τὴν ἀσφαλῆ ἀπελευθέρωση τοῦ Ἀθανασίου Λερούνη, ποὺ ἀπήχθη στὴν κοιλάδα Καλλάς τὸν Σεπτέμβριο τοῦ 2009 καὶ μεταφέρθηκε ἀμέσως στὴν ἐπαρχία Νουριστάν τοῦ Ἀφγανιστάν.

πηγή:
Ολυμπία

Απειλούνε Χρυσοχοίδη, Υπουργούς αλλά και τους 300 βουλευτές .



"ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ" (σύνδεσμος).

1) Τα ΜΜΕ αλλά ακόμη και η αστυνομία περιμένουνε να δημοσιευθεί στο Indymedia η "ανάληψη ευθύνης" για την βόμβα στην Ελληνική Βουλή-Άγνωστο Στρατιώτη

συνεπώς το Indymedia υποθάλπτει πασιφανώς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

2) Φτάνουνε στο σημείο να

ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ)

αλλά και ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ (δηλαδή και τους υπόλοιπους υπουργούς )

ακόμη ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 βουλευτές (υποθέτουμε θα κάνουνε καμιά εξαίρεση πχ για μερικούς βουλευτές πχ τους Συριζαίους!).

Μία Ιστοσελίδα λοιπόν ΑΠΕΙΛΗ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Απειλή δηλαδή ΑΠΕΙΛΗ την ίδια την ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Μήπως έφθασε η ώρα να εισβάλει επιτέλους η Ελληνική Αστυνομία στο "άντρο" του Indymedia που βρίσκεται μέσα στο Πολυτεχνείο (το οποίο χρηματοδοτεί ο πένητας Ελληνικός λαός αλλά και έμμεσα και οι Ευρωπαίοι πολίτες) και να βρει ποιοι είναι αυτοί που υποθάλπτουν την τρομοκρατία στην Ελλάδα.

Να βρει επίσης από που στέλνονται οι αναλήψεις ευθύνης (τα IP).

Τι άλλο πρέπει να κάνει το Indymedia για να αποφασίσετε να το κλείσετε;


πηγή:stop-indymedia


Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΠΛΕΪ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ

Ποιος έχει το πάνω χέρι;
Όμως τα λεγόμενα «συνεργατικά παιχνίδια» είναι εξαιρετικά πολύπλοκα. Για παράδειγμα, είναι δύσκολο να καθορίσουμε ποιος από τους πολλούς μετόχους μιας εταιρείας έχει τον έλεγχο, γιατί οι πιθανές συμμαχίες καθιστούν απρόβλεπτη την κατάσταση.

Ας υποθέσουμε ότι το ελληνικό κράτος αποφασίζει να ιδιωτικοποιήσει μια εταιρεία και πρέπει να καθορίσει το ποσοστό που μπορεί να πουλήσει ώστε να συνεχίσει να έχει τον έλεγχό της. Σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται ότι, κρατώντας το 51% των μετοχών, το κράτος παραμένει το αφεντικό. Αυτή η απόφαση είναι έξυπνη από οικονομική άποψη; Η απάντηση είναι όχι. Το κράτος μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρείας κρατώντας το 35% ή και ακόμα λιγότερο. Φυσικά χρειάζεται πολλή προσοχή, γιατί αν το κράτος κρατήσει το 35% και πουλήσει το υπόλοιπο 65% σε ένα μεγιστάνα, η εταιρεία δεν ανήκει πλέον στο ελληνικό κράτος αλλά στο μεγιστάνα. Αν θέλει να διατηρήσει τον έλεγχο, πρέπει να φροντίσει ώστε οι υπόλοιπες μετοχές να καταλήξουν στα χέρια χιλιάδων μικρομετόχων.

Ο δείκτης του Σάπλεϊ

Ένα μέτρο για την ικανότητα ελέγχου ενός μετόχου στην εταιρεία είναι ο λεγόμενος «δείκτης ισχύος», που μπορεί να υπολογιστεί με πολλούς τρόπους. Ο πιο γνωστός είναι ο δείκτης του Σάπλεϊ, από το όνομα του εμπνευστή του, Λόιντ Στόγουελ Σάπλεϊ, συμφοιτητή του Νας στο Πρίνστον. Αυτός ο δείκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το διαμερισμό των κερδών, τα οποία δεν είναι απαραιτήτως ανάλογα με τον αριθμό των μετοχών που κατέχει κάθε μέτοχος. Ιδού ένα συγκεκριμένο παράδειγμα: αν το 100% των μετοχών έχει μοιραστεί σε τέσσερις συνεταίρους που κατέχουν αντίστοιχα το 10%, το 20%, το 30% και το 40%, ο δείκτης του Σάπλεϊ προβλέπει ότι τα κέρδη θα διανεμηθούν ως εξής: 8,3%, 25%, 25%, και 41,6%.

http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=392222 http://eprints.teikoz.gr/120/1/D6_2009_opt.pdf

Shapley-Shubik power index
http://en.wikipedia.org/wiki/Shapley-Shubik_power_index

Η ψήφος των Ελληνοποιηθέντων μεταναστών θα λειτουργήσει σαν μοίρασμα κερδών στους μετόχους

(μέτοχοι = κόμματα που υποστηρίζουν τον εποικισμό της Ελλάδας με λαθρομετανάστες και δεν έχουν σκληρή στάση απέναντί στην νομιμοποίηση, θα μοιράσουν τα κέρδη των ψήφων όχι απαραίτητα αναλογικά) αφήνοντας έξω από την ''μοιρασιά'' τους μη συμμετέχοντες στην συνεργασία (cooperation) (κοινές απόψεις πολλών κομμάτων απέναντι στην νομιμοποίηση λαθρομεταναστών).

Οι δικαιολογίες των κομμάτων για

1). περί ανθρωπισμού (τα καϋμένα τα παιδάκια κ.α., οι φτωχοί),
2). περί ενσωμάτωσης επι μακρόν διαμένοντες,
3). περί διάσωσης του ασφαλιστικού
4). περί δημογραφικού προβλήματος (που οι Ελληνικές κυβερνήσεις δημιούργησαν με τα μη κίνητρα δημιουργίας οικογένειας και τον μη έλεγχο των τιμών των προϊόντων, και την μη προβολή ορθών προτύπων)
5). περί παγκόσμιας ειρήνης (αυτό λέγοντάς το στα ''μουλωχτά'') (πιάνει μόνο σε αριστερούς επειδή στους οπαδούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν πιάνει λόγω του ότι είναι ρεαλιστές).

Χωρίς να μιλάνε για την εγκληματικότητα (βαρειά π.χ. ανθρωποκτονίες, ληστείες και χαμηλή π.χ. μικροκλοπές)

Βέβαια δεν θα κάνει την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών μόνο για τους ψήφους. Αυτό ήταν το bonus.

Απλώς το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εφαρμόζει τις εντολές ενός πολύ παλιού σχεδίου (Παγκοσμιοποίηση) και γι' αυτό είναι τόσο αποφασισμένο να το περάσει τον νόμο παρόλες τις αντιδράσεις του Ελληνικού έθνους.

Και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει ότι η διατήρηση της εξουσίας επι μακρόν (πολλά χρόνια) βάζοντας πολλούς φόρους και εξαθλιώνοντας το έθνος μπορεί να επιτευχθεί με την ανάμιξή του με ''φρέσκο αίμα'' , δηλαδή να γίνει εξισορρόπηση προς τα κάτω.

Η αντίδραση του Ελληνικού έθνους σε μελλοντική βαριά φορολογία θα ήταν μη ελεγχόμενη (επαναστάσεις, αρνητική ψήφος στην κάλπη, και όχι αποχή της τάξης των 31% όπως συνέβη στις περασμένες εκλογές).

Το ''νέο αίμα'' μειώνει την αξία της ψήφου διαμαρτυρίας λόγω νομιμοποίησής του από τον νόμο περί ιθαγενείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και γίνεται το νέο όπλο διατήρησης της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, συμπληρώνοντας το αριστερό παρακράτος στην εξάσκηση τρομοκρατίας.

Το ''νέο αίμα'' έχει υψηλή παραβατικότητα (ναρκωτικά, σωματεμπορία, ληστείες κλοπές κ.α.) και έτσι υπάρχουν οι προϋποθέσεις ''συνεργασίας'' τους με ''αριστερούς'' ή μη εγχώριους ληστές και σε άλλες ενέργειες ''ιδεολογικές''.

Νέα κόμματα μεταναστών μπορούν να δημιουργηθούν μόνο με την δημιουργία-Ελληνοποίηση και καθοδήγηση της κατάλληλης ελάχιστης κρίσιμης μάζας λαθρομεταναστών.

Αλλά με την δημιουργία πολλών μικρών κομμάτων λαθρομεταναστών, που εντωμεταξύ θα έχουν αποκτήσει την ιθαγένεια με τον νόμο έκτρωμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στο μέλλον θα διευκολύνθεί η άνοδος στην εξουσία και η μακρόχρονη παραμονή ενός κόμματος στην εξουσία (με την μείωση του ελάχιστου ποσοστού ανόδου στην εξουσία).

Δηλαδή όπως ένας πρόεδρος ενός διοικητικού συμβουλίου (π.χ. ο πρόεδρος ενός μεγάλου κόμματος) μπορεί να έχει το 29% των μετοχών μιας πολυεθνικής, και παρόλα αυτά το ποσοστό να του είναι υπεραρκετό (αρκεί το υπόλοιπο ποσοστό να ανήκει σε μικροκαταθέτες (μικρά κόμματα νομιμοποιηθέντων λαθρομεταναστών).

Η κατάλληλη διαμόρφωση του εκλογικού νόμου για να ταιριάζει με αυτό το μοντέλο είναι το μόνο ζητούμενο.

πηγη

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ - ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!



ΑΜΟΙΒΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΡΤ