Χρήστες OnLine

Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Πήγε να κάψει την γυναίκα του και έβαλε φωτιά στην Χασιά - MEΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Ένας 41χρονος Αλβανός περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό την 27χρονη σύζυγό του στην περιοχή των Ανω Λιοσίων με σκοπό να τη σκοτώσει. Η γυναίκα στην προσπάθειά της να σωθεί κυλήθηκε στου θάμνους με αποτέλεσμα να μπει η απογευματινή φωτιά στην Χασια...


Πήγε ο παλαβός να κάψει την γυναίκα του και έβαλε φωτιά στην Χασιά! Ε, αυτός πρέπει να φάει ισόβια και να μην ξαναβγεί!
Περιέλουσε την γυναίκα του και αυτή έπεσε σε θάμνους για να γλιτώσει με αποτέλεσμα να καεί όλη η περιοχή!

Από την τρέλα ενός Αλβανού κάηκε ένας πνεύμονας στην Χασιά και παραλίγο να καεί η γυναίκα του και να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή. Αφού δεν την γουστάρει την ρημάδα την ζωή του, ας μπει στην φυλακή να τελειώνει. Μια για πάντα..


...Ο δράστης συνελήφθη στο 28χλμ. της Ολυμπίας Οδού.

ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές! Αντιπερισπασμός η φωτιά που προηγήθηκε στην Δυτική Αττική;

Απαγορεύτηκε και πολύ σωστά απαγορεύτηκε η κυκλοφορία σε Πάρνηθα και Υμηττό! Ο νομάρχης Αρκαδίας επίσης με δική του πρωτοβουλία αποφάσισε την 24ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και πολιτών στο Μαίναλο και σε όλα τα δάση του νομού, προκειμένου να προστατευτούν τα δασικά συμπλέγματα. Επίσης, εντάθηκαν οι περιπολίες εθελοντικών οργανώσεων και των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών στα δάση και το μέτρο αυτό θα ισχύσει ως και τις 24 Αυγούστου λόγω των καιρικών συνθηκών που προβλέπονται για την περιοχή.


Θυμίζουμε ότι πριν ξεσπάσει η μεγάλη φωτιά που κατακαίει την Βορειοανατολική Αττική ξέσπασε μία φωτιά στην Δυτική Αττική με αποτέλεσμα να στραφεί όλη η προσοχή των αρχών προς την περιοχή αυτή. Μήπως αυτή η φωτιά τελικά δεν ήταν τίποτε άλλο από μία κίνηση αντιπερισπασμού βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου!


Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!


Είδαμε σήμερα τον Πάκη τον... προκομένο να προβαίνει σε δηλώσεις. Ο μακράν πιο επικίνδυνος, άσχετος και άχρηστος υπουργός του αιώνα (τον οποίο για ανεξήγητους λόγους εξακολουθεί να κρατάει ο Καραμανλής) αντί να σκύψει το κεφάλι και να κλείσει το στόμα του, μοίραζε... συγχαρητήρια στον κρατικό μηχανισμό την ώρα που καιγόταν η Αττική και ο τελευταίος της πνεύμονας και ο κοσμάκης έβλεπε το βιος του να γίνεται στάχτη!


Επί υπουργίας Πάκη η χώρα είδε τις χειρότερες καταστροφές, ενώ ο αμετανόητος που ενδιαφέρεται προφανώς μόνο για τις ελληνοποιήσεις των αλλοδαπών και την... γονιμοποίησή μας απο δαύτους, παρακολουθεί απλά τις καταστροφικές εξελίξεις.


Στις πυρκαγιές της Πελοποννήσου ο Πάκης ήταν υπουργός, στα "Δεκεμβριανά" ο Πάκης ήταν υπουργός και μίλαγε για... αμυνόμενη Αστυνομία, στις πυρκαγιές της Αττικής ο Πάκης είναι υπουργός! Ας ξεκουμπιστεί, ας του δώσουν μια πανεπιστημιακή έδρα του καθηγητή να μας αδειάσει τη γωνιά, μπας και σωθεί και τίποτα! Κανείς απο τους αρμοδίους δεν έδωσε σημασία για τις πληροφορίες για ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ!


Ο κρατικός μηχανισμός έχει καταρρεύσει...
Δ.Μ.

πηγη

Ρίξτε ισόβια στους εμπρηστές - Καίνε το περιβάλλον και τις περιουσίες του κόσμου

Ας αλλάξει ο νόμος για τους εμπρηστές. Μόνο που βλέπεις τα γκαζάκια μέσα στο δάσος καταλαβαίνεις ότι έχει βάλει το χέρι του άνθρωπος. Όταν καταστρέφεις το περιβάλλον και τις περιουσίες του κόσμου μόνο μια καταδίκη υπάρχει. Ισόβια.

Τέλος.

Να τρέμουν να βάλουν ακόμα και τσιγάρο ή να καίνε χόρτα. Να τελειώνει αυτή η ιστορία.

Δείτε τις φωτογραφιες με τα γκαζακια που μετεδωσε ο ΣΚΑΙ







Χάρτης με όλα τα μέτωπα της φωτιάς



ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 24ΩΡΟΥ

Το πανεπιστήμιο της Χαβάης χρησιμοποιώντας δορυφορικά δεδομένα για τη θερμοκρασία σε όλα τα σημεία της γης μας δίνει έναν χάρτη με το τι ακριβώς καίγεται τις τελευταίες 24 ώρες

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ



View Larger Map


Με μια περίεργη ανακοίνωση το indymedia θέλει να προκαταλάβει τυχόν συλλήψεις για εμπρησμό!!!

OI ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ iNDYMEDIA ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ "ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ" ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΣΤΡΑΒΑ!!!!

Με μια περίεργη ανακοίνωση το γνωστό indymedia προσπαθεί να προκαταλαβει τυχόν συλλήψεις για εμπρησμό...δηλώνοντας πως οι "σύντροφοι" βρίσκονται από εχτές!!!!!! στην περιοχή των πυρκαγιών για να βοηθήσουν αλλά ο οπορτουνισμός της εξουσίας! μπορεί να οδηγήσει σε συλλήψεις συντρόφων....για εμπρησμό!

διαβάστε την ανακοίνωση...τα συμπεράσματα δικά σας

Ενημέρωση προς όλες και όλους συντρόφισσες και συντρόφους από το τεράστιο μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς:

Μεγάλη ομάδα συντρόφων από χτες κινητοποιήθηκε και βρέθηκε στην περιοχή των πυρκαγιών και των εμπρηστικών εστιών που μπήκαν με σύστημα και με προγραμματισμό σε συγκεκριμένα σημεία - κλειδιά. Οι σύντροφοι βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μπροστά στις φλόγες αλλά εκτός από τη μανία της φωτιάς έχουν να αντιμετωπίσουν και τον οπορτουνισμό της εξουσίας. Συγκεκριμένα, ομάδες των ΟΠΚΕ και της ασφάλειας προσπαθούν από αργά το βράδυ να εγκλωβίσουν σε διάφορα σημεία και να απομονώσουν συντρόφους ώστε να τους συλλάβουν ως εμπρηστές και να παρουσιάσουν αυτή την εικόνα στο λαό μέσω των ΜΜΕ. Οι σύντροφοι μετακινούνται από σημείο προς σημείο μαζικά και όχι μεμονωμένα και αυτό είναι που χαλάει τα σχέδια των μπάτσων. Αυτή η κατάσταση όμως όπως όλοι καταλαβαίνετε δεν επιτρέπει στους συντρόφους να είναι όσο αποτελεσματικοί μπορούν να είναι σε σχέση με την αντιμετώπιση της φωτιάς. Οι μπάτσοι βρίσκονται σε συννενόηση με τους δημοσιογράφους και τα κανάλια και είναι χαρακτηριστικό ότι με το που μετακινούνται οι σύντροφοι προς κάποιο μέτωπο ή για να αποφύγουν τις φλόγες που τρέχουν, πίσω τους στο δρόμο εμφανίζονται τα γνωστά σε όλους τζιπάκια παρέα με τα links των καναλιών. Πρέπει να αναφέρουμε ότι πυροσβέστες, εποχιακοί και εθελοντές πυροσβέστες εκφράζουν ανοιχτά πλέον το θυμό τους για τη στάση και τη συμπεριφορά των μπάτσων.

Η τεράστια φωτιά που βλέπετε αυτή τη στιγμή από τις τηλεοράσεις σας ξεκίνησε ακριβώς από το σημείο που η κυβέρνηση θέλει να κάνει τον ΧΥΤΑ στο Γραμματικό. Όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν ρίξει το βάρος τους στην προστασία των μηχανημάτων της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο. Υπάρχουν μπουλντόζες στο σημείο και τα οχήματα φυλάνε τα σίδερα αντί να σβήσουν τα πεύκα.

Όποιος έχει γνώσεις και δυνατότητες να βοηθήσει, ας το κάνει αλλά φροντίζοντας για την προσωπική του ασφάλεια. Προσοχή ΚΑΙ στις φλόγες ΚΑΙ στους μπάτσους.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε άμεσα.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1070012

Υ.Σ "συντρόφια" του indymedia μην ανησυχειτε ...
εκτός πως όλα δουλευουν για εσάς και με εσάς...
με αυτούς που κυβερνούν αυτό τον τόπο και οι εμπρηστές να πιαστούν...το χειρότερο που μπορεί να τους συμβεί θα είναι να τους δοθεί παράσημο και σύνταξη επειδή επέλεξαν να κάψουν τα Ελληνικά δάση και όχι άλλα...


ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΤΕΙΤΕ. ΚΑΨΙΜΟ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...



"Ένα μεγάλο μπράβο στους εξαφανισμενους οικολογους πρασινους και τον ανθελληνα πρακτορα Τρεμόπουλο "


"Ένα μεγάλο μπράβο στον Κο Τρεμόπουλο και σε όλους τους οικολόγους για την εξαφάνισή τους. Μόνο στις ευρωεκλογές τους είδαμε, τώρα είναι...
διακοπές, ενώ οι υπόλοιποι εμείς,τρέχουμε να βοηθήσουμε τις κατασβέσεις όπως μπορεί ο καθένας"


Θαυμάστε του Οικολόγους- Πράσινους ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Αυτοι οι ανθέλληνες πρακτορες που σκοπό έχουν να κάνουν την Ελλάδα κομματάκια σε κρατίδια, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. αλλα και γιατι να εμφανιστούν?


την δουλεια τους την κανανε με τις ευρωεκλογες και να εξαπατησουν τον κοσμάκη που ΔΕΝ ήξερε, ώστε να ψαρέψουν όσους ψήφους μπορούσαν... τωρα φατε στη μάπα τι εστι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ... η Αττική καίγεται.. τα δάση εξαφανίζονται και ο Τρεμόπουλος περιμένει τις επιταγές του απο τους εχθρούς της ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δικαστική έρευνα και μαρτυρίες για εμπρηστές

Όταν κυβερνούσαν αυτήν τη χώρα οι «κακοί φασίστες» Μεταξάς και Παπαδόπουλος, δεν είχαμε εμπρησμούς δασών! Γιατί; Στο δελτίο του Mega όταν ένας Μοναχός μέσα στην αγανάκτησή του άρχισε να βρίζει τους πολιτικούς οι παρουσιαστές του έκλεισαν αμέσως την γραμμή…


Ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις και πλήθος μαρτυριών ότι πρόκειται περί εμπρησμών αποδεικνύεται από το γεγονός ότι o προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς στο Γραμματικό. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι πρόκειται γι α εμπρησμό, ζητεί να εντοπισθούν και να συλληφθούν οι δράστες. Την έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας, Δημήτρης Γκύζης.


Αυτήν τη στιγμή στις φλόγες βρίσκεται παραδομένη η βορειοανατολική Αττική και κυρίως οι περιοχές του Γραμματικού, Βαρνάβα, Μαραθώνα, Σταμάτας, Ροδόπολης και Διονύσου, ενώ απειλούνται και περιοχές της Πεντέλης και οι ισχυροί άνεμοι καθιστούν πολύ δύσκολο το έργο της πυρόσβεσης.


Στο δελτίο ειδήσεων του Mega όταν ένας Μοναχός από το Γραμματικό, ο Πατέρας Κύριλλος, μέσα στην αγανάκτησή του άρχισε να βρίζει τους πολιτικούς και να μιλάει για «κωλοκράτος» οι «καθώς πρέπει δημοκράτες» παρουσιαστές του έκλεισαν αμέσως πανικόβλητοι την γραμμή. Αυτή είναι η δικτατορία των δημοκρατών…


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ: Όταν κυβερνούσε αυτή τη χώρα ο κακός φασίστας Παπαδόπουλος, δεν είχαμε εμπρησμούς δασών, γιατί; Όταν κυβερνούσε αυτή τη χώρα ο κακός φασίστας Μεταξάς, προβλεπότανε για τους εμπρηστές δασών η ποινή του θανάτου. Ένας από τους πρώτους νόμους που φρόντισε να αλλάξει η δημοκρατία του μεταπολέμου ήταν αυτός!!!!…. Θυμάμαι προσωπικά το δάσος στον Καρέα να φτάνει μέχρι εκεί που ήταν το παλαιό τέρμα των λεωφορείων. Σήμερα, μέσα στο πρώην δάσος έχουν φυτρώσει εκατοντάδες πολυκατοικίες και βίλες… Θυμάμαι τον Διόνυσο με ποταμάκι και χωρίς καθόλου σπίτια. Τώρα τα σπίτια βρίσκονται παντού! Φταίνε μόνον οι εμπρηστές;

Η επίσημη εκδοχή για τα αίτια της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ Μαρκογιαννάκη και το ρεπορτάζ του δελτίου του MEGA, η εστία της φωτιάς σιγόκαιγε όλο το βράδυ σε χαράδρα στον Γραμματικό. Η πυροσβεστική θεώρησε ότι η φωτιά ήταν ελεγχόμενη και ότι δεν θα επεκτεινόταν... Σύμφωνα με τον υπουργό, δεν ήταν δυνατή η επέμβαση της πυροσβστικής στο σημείο κατά την διάρκεια της νύχτας. Το πρωί η φωτιά αυτή ξέφυγε από τον έλεγχο και επεκτάθηκε.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για πολυάριθμα αυθαίρετα μέσα στα πευκοδάση τα οποία η πυροσβεστική καλούταν να προστατέψει. Στο ρεπορτάζ διακρίνουμε τα ξερόχορτα που περίβαλουν τα σπίτια, δίχως κανένας να έχει φροντίσει να τα κόψει. Πολλοί κάτοικοι δηλώνουν ότι είχαν χαμηλή παροχή νερού, και ότι οι διακοπές ρεύματος διέκοπταν την άντληση από την γεννήτρια. Πόσα από αυτά τα σπίτια άραγε είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο ύδρευσης; Διότι η περιγράφη ταιριάζει σε νερό που αντλείται από πηγάδι.

Είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους να χάνουν τα σπίτια τους, και ακόμη περισσότερο να κινδυνέυει η ζωή τους. Όταν όμως κάποιος χτίζει το σπίτι του εν μέσω του δάσους, θα πρέπει να γνωρίζει τους κινδύνους που εγκυμονούν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα θρηνήσουμε θύματα, και ότι κάποια στιγμή θα βάλουμε μυαλό.