Χρήστες OnLine

Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ!


Είδαμε σήμερα τον Πάκη τον... προκομένο να προβαίνει σε δηλώσεις. Ο μακράν πιο επικίνδυνος, άσχετος και άχρηστος υπουργός του αιώνα (τον οποίο για ανεξήγητους λόγους εξακολουθεί να κρατάει ο Καραμανλής) αντί να σκύψει το κεφάλι και να κλείσει το στόμα του, μοίραζε... συγχαρητήρια στον κρατικό μηχανισμό την ώρα που καιγόταν η Αττική και ο τελευταίος της πνεύμονας και ο κοσμάκης έβλεπε το βιος του να γίνεται στάχτη!


Επί υπουργίας Πάκη η χώρα είδε τις χειρότερες καταστροφές, ενώ ο αμετανόητος που ενδιαφέρεται προφανώς μόνο για τις ελληνοποιήσεις των αλλοδαπών και την... γονιμοποίησή μας απο δαύτους, παρακολουθεί απλά τις καταστροφικές εξελίξεις.


Στις πυρκαγιές της Πελοποννήσου ο Πάκης ήταν υπουργός, στα "Δεκεμβριανά" ο Πάκης ήταν υπουργός και μίλαγε για... αμυνόμενη Αστυνομία, στις πυρκαγιές της Αττικής ο Πάκης είναι υπουργός! Ας ξεκουμπιστεί, ας του δώσουν μια πανεπιστημιακή έδρα του καθηγητή να μας αδειάσει τη γωνιά, μπας και σωθεί και τίποτα! Κανείς απο τους αρμοδίους δεν έδωσε σημασία για τις πληροφορίες για ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ!


Ο κρατικός μηχανισμός έχει καταρρεύσει...
Δ.Μ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου