Χρήστες OnLine

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Αντί για Μουσείο...έχουν τους αναρχικούς...!


Αναδημοσίευση από το Ελλήνων Αφύπνιση


Η απόλυτη ανικανότητα του Ελληνικού κράτους...!

Ακολουθεί επιστολή αναγνώστη του ιστολογίου μας:

Αγαπητέ Ελληνα πατριώτη.

Βρισκόμαστε Τούμπα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Φάμπρικας Υφανέτ.
Το εργοστάσιο αυτό κλωστοϋφαντουργίας ήτανε χρόνια εγκαταλελειμμένο ,είναι ενας τεράστιος χώρος-κτίσμα στην οδό Παπάφη ο οποίος παρόλη την παλαιότητα του δεν δημιουργεί αντιαισθητική εικόνα.

Πρίνα από λίγα χρόνια το κράτος το αγόρασε για να στεγαστεί εκεί η περίφημη συλλογή Κωστάκη,μεχρι που. θα σας εξηγήσω παρακάτω.

Ποιος ητανε ο Κωστάκης:

Ο συλλέκτης Γιώργος Κωστάκης, ήτανε ένας Έλληνας από τη Ζάκυνθο, ανήκει στους ανθρώπους εκείνους που έχουν το χάρισμα της ορθής κρίσης και της σωστής επιλογής. Σε μια περίοδο απόλυτης κυριαρχίας του σοσιαλιστικού ρεαλισμού, ο Κωστάκης αγόραζε αυτό που οι άλλοι περιφρονούσαν, με αποτέλεσμα σήμερα η συλλογή του είναι από τις σημαντικότερες στον κόσμο.

Ο Κωστάκης γεννήθηκε στη Μόσχα το 1913 όπου έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Εργάστηκε ως οδηγός στην Ελληνική πρεσβεία μέχρι το 1940 και στη συνέχεια ως επικεφαλής του τοπικού προσωπικού της Καναδικής πρεσβείας. Στα πλαίσια των επαγγελματικών του καθηκόντων συνόδευε ξένους διπλωμάτες στις επισκέψεις τους σε παλαιοπωλεία και χώρους τέχνης.

Χωρίς να έχει ιδιαίτερη καλλιτεχνική παιδεία και επαφή με τη μοντέρνα τέχνη, εντυπωσιάστηκε όταν αντίκρισε το 1946 ένα πίνακα της Olga Rozanova. Άρχισε να ενδιαφέρεται για τη ρωσική τέχνη των αρχών του 20ού αιώνα και ήρθε σε επαφή με τις οικογένειες των καλλιτεχνών από τους οποίους αγόραζε τα έργα. Ο Κωστάκης συνέχισε για τρεις τουλάχιστον δεκαετίες τη συγκέντρωση των έργων, σχηματίζοντας έτσι μία περίφημη συλλογή η οποία διέσωσε από την καταστροφή και τη λήθη ένα σημαντικό τμήμα της μοντέρνας ευρωπαϊκής τέχνης. Το σταλινικό καθεστώς, όπως γνωρίζουμε, είχε θέσει σε απαγόρευση τα έργα της ρωσικής πρωτοπορίας, επιβάλλοντας στην τέχνη το δόγμα του σοσιαλιστικού ρεαλισμού.

Ποια η συλλογή:

Η συλλογή Κωστάκη απαρτίζεται από 1275 έργα τέχνης: πίνακες ζωγραφικής, σχέδια, κατασκευές, κεραμικά σημαντικών καλλιτεχνών της ρωσικής πρωτοπορίας όπως οι Kazimir Malevich, Vasilii Kandinsky, Liubov Popova, Vladimir Tatlin, Aleksandr Rodchenko, Ivan Kliun, Solomon Nikritin, Olga Rozanova, Varvara Stepanova, Nadezhda Udaltsova, Mikhail Matiushin, Gustav Klutsis.

Η συλλογή είναι αντιπροσωπευτική όλων των ρευμάτων και των τάσεων της ρωσικής πρωτοπορίας, μίας από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της παγκόσμιας τέχνης που άνθισε στις τρεις πρώτες δεκαετίες του 20ού αιώνα.

Η αγορά της Συλλογής Κωστάκη έγινε από το ελληνικό δημόσιο το Μάρτιο του 2000, μετά από πολιτική απόφαση του υπουργού πολιτισμού Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος εξασφάλισε τη συλλογή για το νεοϊδρυθέν τότε Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Η συμφωνία υπογράφηκε ανάμεσα στην οικογένεια Κωστάκη και στη διοίκηση του Μουσείου αφού προηγήθηκε η σύσταση διεθνούς επιτροπής ειδικών, η οποία εκτίμησε την οικονομική και καλλιτεχνική αξία της συλλογής αφού τόνισε την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητά της.

H συλλογή αυτή λοιπόν ητανε να στεγαστεί στη Φάμπρικα αφού ανακαινιζόταν και αφού γινότανε μουσείο.

Είμαστε σίγουροι πως η γειτονιά μας θα γινότανε μια από τις καλύτερες ή τουλάχιστον πολύ καλύτεροι από τώρα.

Πριν από 5-6 χρόνια λοιπον ,και μετα την αποκτηση της συλλογής από το κράτος και την επικείμενη μεταφορά της στη Φαμπρικα ,ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη το κτίσμα ολόκληρο.

Τοσο το κτισμα οσο και ο χώρος εχουνε υποβαθμισθεί ενώ καμμία ανακαίνιση δεν εχει γίνει (ενώ επρεπε να ειχε γινει χρονια πριν και τωρα να ειχαμε μουσειο).
ΟΙ Αναρχικοι αυτοι λοιπόν εχουνε κλεισει με λουκετα τις πορτες και μπαινοβγαινουν οποτε θελουνε, είναι σκληροπυρηνικοι αναρχικοι και όχι από τα τυπάκια που ειδατε στην τηλεοραση τελευταια.

Επισης οι τυποι αυτοι επιτιθονται σε σχολεια ,καινε ελληνικες σημαιες (βλ σχολειο απεναντι από θυρα 1 γηπεδου ΠΑΟΚ) γραφουν πανω σε τοιχογραφιες που εχουν το Μ.Αλεξανδρο στους τοιχους των σχολειων και το χειροτερο. κανουν πλυση εγκεφαλου σε παιδάκια του γυμνασιου, ουκ ολιγες φορες πιάστηκαν να πετούν χαρτάκια (τα ιδια τα παιδακια) της Φαμπρικας που τους ειχανε δωσει οι Αναρχικοι.

Εμεις αντι να εχουμε μουσειο, εχουμε τον τρομο και τον φοβο , ενώ οι ιδιοι στους τοιχους των σπιτιων μας γραφουνε «ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ» .

AYTA ΗΘΕΛΑ NA πω, επισης ειστε ολοι καλεσμενοι στο φορουμ το οποιο κανουμε, http://www.patria.forumotion.net/ από παιδιά πατριώτες ανεξαρτήτου κομματος ,χρωματος, γλωσσας.

Γιάννης.

πηγη

Την μισή αλήθεια κρύβει το Πρώτο Ψέμα[θέμα sorry]



Ο προβοκάτορας των Ιμίων, οι Zειμπεκιές και οι Τελάκ


Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα φέρνει αυτές της μέρες στην δημοσιότητα μεγάλη εφημερίδα ,το οποίο έχει να κάνει με την απόδοση άδειας εισόδου στην χώρα μας στον Τούρκο δημοσιογράφο Τζεσούρ Σερτ ,έναν εκ των πρωταγωνιστών της προβοκατόρικης υποστολής της ελληνικής σημαίας στα Ίμια το 1996.

Ο συντάκτης μας ενημερώνει ότι η επίσκεψη του συγκεκριμένου δημοσιογράφου προκαλεί (δικαιολογημένα) οργή ,και αναρωτιέται πώς γίνεται κατα την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου "η Ν.Δ. να θέτει τα ευαίσθητα θέματα της εξωτερικήςπολιτικής στην ατζέντα και κάνει μαθήματα πατριωτισμού στο ΠΑΣΟΚ" . Και μέσα στην δικαιολογημένη ..αγανάκτηση του παραλείπει μερικά πολύ σημαντικά στοιχεία απο το ρεπορτάζ του.Ποια είναι αυτά? Θα σας εξηγήσουμε λίγο παρακάτω..

Επειδή βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι καιροί είναι πονηροί θα σας μεταφέρουμε ολόκληρη την εικόνα,την οποία ο αρθρογράφος προφανώς μέσα στην φούρια του παρέλειψε να συμπεριλάβει..Το 2005 σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ΥΠΕΞ επέλεξε να ξαναδώσει βίζα στον Τούρκο "δημοσιογράφο", ο οποίος επισκέφτηκε την Αθήνα. Στην σελίδα που διατηρούν οι εθνικιστές οπαδοί του στο facebook δημοσιεύτηκαν μερικές φωτογραφίες απο την επίσκεψη του στον Παρθενώνα συνοδευόμενες απο ειρωνικά σχόλια για την ελληνική μαλθακότητα .


Φυσικά δεν έχουν καθόλου άδικο οι συγκεκριμένοι "φίλοι και σύμμαχοι", καθότι ένα σοβαρό κράτος θα τον είχε κυρήξει persona non grata και πιθανότατα θα του είχε ασκήσει και δίωξη για παράνομη είσοδο στην χώρα και βεβήλωση εθνικού συμβόλου.Απο την άλλη ένα σοβαρό κράτος δεν θα εμπιστευόταν την υπεύθυνη θέση του ΥΠΕΞ στην κυρία Μπακογιάννη..Ας πάμε όμως παρακάτω.

Ο προβοκάτορας στην Ακρόπολη

Αυτό που παραλείπει να μας πεί ο αρθρογράφος είναι οτι ο κ Σερτ αποδεικνύεται συχνός επισκέπτης στα μέρη μας καθώς μας "τίμησε" πρώτη φορά με την παρουσία του πολύ πριν απο το 2005. Πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2001 ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος (αφού εξασφάλισε την κατάλληλη βίζα) επισκέφτηκε την χώρα μας στα πλαίσια δημοσιογραφικής αποστολής.Ποιός ήταν ο λόγος?

Να αποθανατίσει το "ιστορικό" ζειμπέκικο του Γιώργου Παπανδρέου παρουσία του Τούρκου ΥΠΕΞ Ισμαήλ Τζέμ και του τότε υπουργού Γιώργου Σηφουνάκη, πρώτα στην Σάμο και μετά στο Κουσάντασι...

Στα τέλη Ιουνίου του 2001 ο Σέρτ ήρθε στην Ελλάδα (νομίμως αυτή τη φορά) για να καλύψει την συνάντηση την συνάντηση των ΥΠΕΞ της Ελλάδας και της Τουρκίας ,για λογαριασμό του συγκροτήματος τύπου "Ντογάν" (DHA) που μεταξύ άλλων εκδίδει και την γνωστή σε όλους μας εφημερίδα Χουριέτ.Η δημοσιογραφική αποστολή είχε περάσει απο το Κουσάντασι στην Σάμο με καράβι συνοδεύοντας και Τούρκους επιχειρηματίες που θα συμμετείχαν στη συνάντηση μεταξύ Επιμελητηρίων των ελληνικών νησιών και των μικρασιατικών ακτών.

Προφανώς νοιώθωντας ευγνομωσύνη για την μεγαλοθυμία του ΓΑΠ ,o εν λόγω κύριος κατόπιν συνέγραψε σειρά ιδιαιτέρως κολακευτικών άρθρων, για τους ανέμους ειρήνης που θα πνέουν στο Αιγαίο υπο την υπουργία του(1) ,για την "σώφρονα στάση" που κράτησε στο θέμα του σχεδίου Αννάν(2) ,αλλά και αρκετά νωρίτερα για την "αντρίκια θέση του" στο θέμα της αναγνώρισης Τουρκικής και όχι μουσουλμανικής μειονότητας.(3) Σε συνέντευξη του μερικά χρόνια μετά ο Σέρτ είχε δηλωσει ότι : «Θέλω απλά και μόνο να κάνω τη δουλειά μου. Και νιώθω πολύ περίεργα που μου επέτρεψαν την είσοδο (εμείς να δείς!). Μέχρι που πέρασα από το τελωνείο στη Σάμο ένιωθα ότι με το που θα πατούσα το πόδι μου στην Ελλάδα θα με συνελάμβαναν».

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί πολύ απλά θα αλλοίωνε το κλίμα ...."φιλίας και αδελφοσύνης" μεταξύ των δύο λαών το οποίο εδραίωσε ο τωρινός υποψήφιος πρωθυπουργός, εμμένοντας στην λογική του κατευνασμού που μας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα.

Η παρουσία ενός τέτοιου προσώπου στην τουρκική αποστολή αποσκοπούσε σε ένα και μόνο στόχο : την δοκιμή των αντοχών του ΓΑΠ και της ελληνικής διπλωματίας , η οποία την "ανάγκη" φιλοτιμία ποιούσα ένεκα της προσωπικής πολιτικής του τότε υπουργού,έκανε τα στραβά μάτια.Στην ουσία ο περίτιμος τότε ΥΠΕΞ εις γνώση του επέτρεψε άλλον ένα εξευτελισμό της εθνικής μας αξιοπρέπειας, για να μην χαθεί η ευκαιρία να χορέψει ζειμπέκικο για τους επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας.

Τελάκ και τουρκικά στερεότυπα

Ειρήσθω εν παρόδω για όσους δεν γνωρίζουν ορισμένα στερεότυπα της Τουρκικής κοινωνίας (μεταξύ αυτών και ο κύριος Παπανδρέου) εάν θέλεις να σε πάρουν στα σοβαρά Τούρκοι αξιωματούχοι (ή Οθωμανοί παλαιότερα) ΔΕΝ χορεύεις ποτέ "γιά την ευχαρίστησή τους" αν είσαι αρσενικού γένους,για τον απλούστατο λόγου ότι σε θεωρούν (για να το πούμε ευγενικά) γυναικωτό ,μή ανδροπρεπή και τουτέστιν ανάξιο σεβασμού. Μία απο τις εκφάνσεις της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης των γειτόνων είναι και η παράδοση των Τελάκ,δηλαδή αγοριών ή εφήβων εργαζόμενων στα τουρκικά χαμάμ που χόρευαν αισθησιακούς χορούς μπροστά στους άρχοντες και στη συνέχεια αποσύρονταν μαζί τους γιά τα καθέκαστα.Κατά το "Dellakmane-i Dilkusa" μάλιστα, το "μενού υπηρεσιών τους", περιγράφονται δεκάδες ή εκατοντάδες διαφορετικοί τρόποι που ένας Τελάκ μπορεί να "ευχαριστήσει" τον πελάτη.

Κρίνοντας απο τα νούμερα των παραβιάσεων του ΕΕΧ επι ημερών Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ,ο πελάτης στην περίπτωση μας έμεινε πολύ ευχαριστημένος..Απο τις 931 παραβιάσεις το 1999 (1ος χρόνος υπουργίας ΓΑΠ στο Εξωτερικών) ,περάσαμε στις 1892 το 2001 ,στις 6010!! το 2002 και στις 5809 το 2003..

Και εις ανώτερα!

Πηγή:Εν κρυπτώ - vendeta

Ο ανθέλληνας Λάκης παίζει βρώμικο προεκλογικό παιχνίδι


Σωστός ο Λάκης! Προσπαθεί με τρόπο να αφαιρέσει ψήφους (όσο μπορεί) από τον δικομματισμό για να της πάρει στο ΣΥΡΙΖΑ. Κράζει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ, ΛΑΟΣ και μάλιστα με video που είναι από τη λαική αγορά. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι δεν θέλει την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ γιαυτό και προεκλογικά παίζει ότι πιο χυδαίο παιχνίδι μπορεί να κάνει κάποιος.

Δεν έχει πει κουβέντα για τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ανοίξει το στόμα του για το παγκόσμιο φαινόμενο των 11 αρχηγών σε ένα κόμμα και την αποχώρηση του Αλέκου Αλαβάνου. Είναι δικαίωμα του να λέει την άποψη του όμως το να το κάνει μια εβδομάδα πριν τις εκλογές έχει μόνο σκοπιμότητα. Όπως και η αλλαγή της ημέρας (εκτάκτως) μόνο και μόνο για να μην πέσει πάνω στον Ολυμπιακό και χάσει ο κόσμος τα μηνύματα που θέλει να περάσει.

Κάνει αυτά που κράζει τελικά ο Λάκης. Περνάει τον κόσμο για χαζό και προσπαθεί στεγνά να πείσει τον κόσμο πως ο Τσίπρας είναι ο καλύτερος. Έφτασε στο σημείο να πει τα χειρότερα για το ΚΚΕ και μάλιστα πως ποτε δεν πρόκειται να κυβερνήσει. Τελικά "τζούφιος" βγήκε ο Λάκης ο επαναστάτης.

Ρε Λαζόπουλε να στο πούμε και απλά. Παίζεις το παιχνίδι του Τσίπρα. Εμετική προβολή του κόμματος και επίθεση στον Αλαβάνο. Να ρίξει τις ευθύνες στον Αλαβάνο για την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ. Ρε Λάκη. Τσου ρε Λάκη. Ο κόσμος είναι ανόητος; Νομίζεις ότι μιλάς στα...λουλούδια του θεάτρου που παίζεις; Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι είναι ο Τσίπρας; Μια φούσκα σαν αυτές του χρηματιστηρίου ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.

Όλοι του λένε του Λάκη: "Πες κάτι θα τρελαθούμε".

Όχι ρε Λάκη δεν μας έλειψες και τόσο πολύ που να νομίζεις ότι είσαι το επίκεντρο του κόσμου. Κράξτους όλους αλλά μην μας περνάς για χαιβάνια.

Την εκπομπή την έβγαλε για να πείσει τον κόσμο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και να πάει πάνω από 4%. Δεν σου κάνει εντύπωση γιατί ο κόσμος τον κατέβασε στα τάρταρα;



ξεφτιλα των αριστερών στο μεγαλείο της



ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ


ΤΙ ΩΡΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ... "ΕΠΙΘΕΣΗ" ΤΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ;

ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ;

Απίστευτο λέμε... Έβγαλε κι άλλη ανακοίνωση η Κατσέλη και διαβάστε τι ισχυρίζεται...

Χθες, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το ηλεκτρονικό αρχείο του πολιτικού μου γραφείου. Οι άγνωστοι «χάκερς», αφού κατέστρεψαν το αρχείο, ανήρτησαν, την ίδια χρονική στιγμή, στην προσωπική μου ιστοσελίδα υποτιθέμενη δήλωσή μου σχετικά με τις πρόσφατες συλλήψεις ατόμων για συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση. Βεβαίως, ουδέποτε έκανα τέτοια δήλωση. Έχω υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων και κατήγγειλα αμέσως το γεγονός στο αρμόδιο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το οποίο και διερευνά την υπόθεση.
Τέτοιες ενέργειες 6 ημέρες πριν τις εκλογές πλήττουν τους δημοκρατικούς θεσμούς. Λυπάμαι, που ο κ. Κουμουτσάκος έσπευσε να αξιοποιήσει την υποτιθέμενη δήλωση, η οποία, προδήλως, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να εκφράζει ούτε εμένα, ούτε άλλο πολιτικό.

Επειδή δεν είναι για γέλια αυτή η ιστορία η Δ.Η.Ε. μπορεί άνετα και γρήγορα να βρεί άκρη και να ανακοινώσει ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αλλιώς δεν θα κάνει τίποτα άλλο από το να καλύπτει ένα απροκάλυπτο ψέμα που ανακαλύφθηκε για συμαζέψει τα ασυμάζευτα ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Στην αγαπημένη του σελίδα στο ιντιμίντια ο Σφακιανάκης μπορεί να δεί κι από τι ώρα κάνει κύκλο η ανάρτηση στο διαδίκτυο...

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΤΣΟΥΜΠΑΛΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ)

Πηγή:Στόχος

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ;;;

...
"ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ"




Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ . ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.


ΠΑΤΡΑ. ΑΠΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. «Πού σταματάνε επιτέλους τα σύνορα της Ελλάδας; Με απόφαση της «Μουφτίας» κατέβηκαν τα πανό του ΛΑ.Ο.Σ. στη Ροδόπη. Τα πανό που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, εκεί τα κάλυψαν, λόγω αναφοράς τους στην Τουρκία. Οι κάτοικοι μου λένε απογοητευμένοι, «δεν είναι Ελλάδα εδώ!»...»


ΑΘΗΝΑ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. «Στη Θράκη το τουρκικό προξενείο και οι ψευτο-μουφτήδες λειτουργούν ως κράτος εν κράτει. Μάλιστα, υπάρχει προσπάθεια να καλυφθούν οι αφίσες του ΛΑ.Ο.Σ. που έχουν σύνθημα «Σκόπια και Τουρκία απειλούν την Ελλάδα»


ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΡΙΕΡΑ;


Ότι αντιστέκεται στοχοποιείται.





Όπως έχουν γράψει και άλλοι χρήστες/επισκέπτες, αλλά και βάσει της γνώσης/διαίσθησης των περισσοτέρων λογικά σκεπτόμενων Ελλήνων, ζούμε σε δύσκολες και προβλέπονται ακόμη πιο δύσκολες μέρες στο άμεσο μέλλον.

Η Παγκοσμιοποίηση αλλάζει προσωπεία με αστραπιαίες ταχύτητες. Έχει πολλές επιλογές, τις οποίες καλοπληρωμένα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.

Σκοπός άλλοτε να κρατήσει αποκοιμισμένους
όσους, από την αδράνεια και τις φωνές άλλων, πιθανώς αποσυνδεθούν από την προπαγάνδα των αποχαυνωτικών media και ΤΗΛΕ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ - καθοδηγητών, άλλοτε πάλι επιχειρεί να ερίσει, να προκαλέσει διχόνοια, να προκαλέσει εσωτερικά μέτωπα και να κατευθύνει την Προσοχή σε τεχνητά προβλήματα δευτερευούσης σημασίας.

Στο όνομα της "αριστεράς", της "δεξιάς", του "εθνικισμού", των "δικαιωμάτων", της "δικαιοσύνης" της "επιστήμης", γενικότερα, κάποιας ΤΑΜΠΕΛΑΣ, ο κόσμος οδηγείται και κατευθύνεται να διαλέξει μεταξύ ψευδό διλημμάτων.

Φανατίζεται, γίνεται έτοιμος να αλληλοσπαραχτεί, συνάμα όμως, παραμένει αποκοιμισμένος να παρακολουθεί εντυπωσιασμένος και αμέτοχος στο Θέατρο Σκιών που συνεχίζει καθημερινά να προβάλει τις "ευρηματικές" Παραστάσεις του.

Ότι αντιστέκεται στοχοποιείται.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΚΟΙΝΗ Λογική, Λογική γενικότερα, Αξίες, Έθνος, Θεσμοί, πρέπει ολοκληρωτικά να αποδυναμωθούν για την ΚΩΛΟ Τάξη που ΔΕΝ είναι νέα, αλλά αντιθέτως παλαιά, με άπληστα αυξανόμενες προσδοκίες και στόχους που δεν είναι άλλοι από την 1 (ΜΙΑ) - Παγκόσμια "κυβέρνηση", "δικαιοσύνη", "θρησκεία", "επιστήμη" με όπλο την "οικονομία". (Και όπου αυτή αργεί, επιβολή αυτών δια των όπλων, των μισθοφορικών στρατών, και των πολυεθνικών εταιριών).

Ας χαίρονται την "νέα" Τάξη τους όσοι την υπηρετούν.
Το ΣΥΣΤΗΜΑ είναι με το μέρος τους και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ που περνάει αυτό γίνεται όλο και απόλυτο, ισχυρό, μονόμπαντο.

Έχει επιτύχει να δημιουργήσει και ελέγχει το "ρεύμα" που έντεχνα διαμορφώνουν καθημερινά, "μάθηση" δια της επαναλήψεως), οι χρυσοπληρωμένοι τηλε-καθοδηγητές - "ευαγγελιστές" του.

Και ως "ρεύμα", μπορεί και προσφέρει περισσότερες "ευκαιρίες", κάλυψη, πλάτες και ανοχή, για όσους πολεμούν και τάσσονται υπέρ του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.

Το INTERNET ΣΥΝΤΟΜΑ θα αποκαλυφθεί ότι αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο της Νέας Τάξης. Σχεδιάστηκε για να ελέγχεται από δημιουργίας του. Το μέσο που ακόμη και τώρα θεωρείται η τελευταία ελπίδα της ελεύθερης και δημοκρατικής έκφρασης - αντίστασης, ΠΟΛΥ σύντομα θα γίνει ξεκάθαρο σε όσους μπορούν να το αντιληφθούν, ότι θα χρησιμοποιηθεί για τον ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο λόγο. (Όπως τόσα και τόσα πράγματα, ιδέες, και εφευρέσεις).

Όταν λοιπόν το INTERNET, έχει πλήρως αντικαταστήσει ως μέσον ενημέρωσης και έκφρασης το χαρτί ως μέσω πληρέστερης ενημέρωσης.

Όταν το χρήμα όπως το έχουμε γνωρίσει θα εξαφανιστεί τελείως και θα υπάρχει μόνο το ηλεκτρονικό.
(Ως τελικό αποτέλεσμα της σημερινής ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ de facto αποδοχής του "μοντέλου" - CREDIT ECONOMY - ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΗΜΟΥ Οικονομίας με ΠΑΝΤΑ θετικό πρόσημο ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ - Να χρωστάς ΠΑΝΤΑ δηλαδή) - και με μπροστάρηδες μεταξύ άλλων τους: Trilateral Commitee, USA, ECB, FED, BIS, SDR).

Όταν γενικότερα, το ηλεκτρονικό BIT (0,1), αντικαταστήσει σε όλα το ΧΑΡΤΙ, και καθιερωθεί ως το μόνο μέσο, τότε ο ολοκληρωτισμός θα έχει βρεθεί μια ανάσα από την παγκόσμια κυριαρχία του.

Και τότε, το χαρτί θα αποτελεί ΞΑΝΑ το ΜΟΝΟ μέσο για ενημέρωση, επικοινωνία και επιβίωση.

Υπό το παραπάνω πρίσμα, το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΡΕΣΑΛΤΟ, οι άνθρωποι και οι ΙΔΕΕΣ που αυτό εκπροσωπεί, ήταν και ευελπιστώ να παραμείνει ένας από τους λίγους Φάρους φωτός στο σκοτάδι που καθημερινά απλώνεται όλο και περισσότερο.

Κουράγιο, Σοφία, Πίστη στις Ανώτερες Αρχές και Ιδέες, Υπομονή, Επιμονή, Αλληλεγγύη και Δύναμη για Αγώνα οι ευχές μου στους Ανθρώπους του Περιοδικού και σε όλους τους Λογικά σκεπτόμενους Ανθρώπους.

Και ΑΝ είναι, ας γραφτεί στην Ιστορία, ότι το ΡΕΣΑΛΤΟ ήταν και από τους μπροστάρηδες στους Αγώνες κατά της επικράτησης του ΝΕΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ της ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ των παγκόσμιων μονοπωλίων, της "ελεύθερης αγοράς", των πατεντών, της τοκογλυφίας και της φιλαργυρίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2

Η ψήφος μας στις επερχόμενες εκλογές, ίσως φανεί ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ από ποτέ, τουλάχιστον όσον αφορά τις τελευταίες δεκαετίες.

Ας κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του και ας το κρατήσει ΜΥΣΤΙΚΌ όπως προβλέπεται, ΠΟΙΟ κόμμα καλύτερα πιστεύει ότι ΕΝΑΝΤΙΏΝΕΤΑΙ στην Παγκοσμιοποίηση.

ΚΑΘΕ ενέργεια και σκέψη μετράει.

Πηγή:
Ρεσάλτο

Αρθρο καταπέλτης για τη λαθρομετανάστευση στον Guardian... και οι αριστεροί ανθέλληνες θέλουν κιάλλους..







"Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΙ"


Με ένα άρθρο της Helena Smith, ο Observer της εφημερίδας Guardian ρίχνει το βλέμμα του στην κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά νησιά με τους λαθρομετανάστες που τα κατακλύζουν καθημερινά.

Με ξεκάθαρη την πρόθεση του άρθρου οτι η Ελλάδα δε μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες λόγο του φαινομένου, γίνεται μια λεπτομερής καταγραφή, με αριθμούς κλπ.

Ειναι χαρακτηριστικό πάντως οτι απο τις περίπου 20,000 αιτήσεις για πολιτικό άσυλο που σημειώθηκαν περυσι, μολις 379 άτομα κατάφεραν να το πάρουν


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο

http://www.guardian.co.uk/world/2009/sep/27/greek-islands-immigration-tensions-soar