Χρήστες OnLine

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Οι γνωστοί - άγνωστοι ανεγκέφαλοι ξαναχτυπούν - Απειλούν να κάψουν ελληνικές σημαίες και η αστυνομία ΑΠΑΘΗΣ!


Και πάλι βεβηλώθηκαν δημόσιες περιουσίες από «παιδιά» που φαίνεται να συνεχίζουν το «έργο» τους ανεξέλεγκτα.

Το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι πως η Αστυνομία δείχνει αδυναμία ή αδιαφορία για την αντιμετώπιση του φαινομένου.


Ακόμη δεν πρόλαβε ο Δήμος Δράμας να τοποθετήσει τα σπιτάκια στην πλατεία «Ελευθερίας» ενόψει της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής «Ονειρούπολη» και ήδη οι γνωστοί - άγνωστοι ανεγκέφαλοι βεβήλωσαν τις δημόσιες περιουσίες.

Το φαινόμενο αυτό το παρατηρούμε όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα σε όλες τις γωνιές της πόλης.

Σπίτια, δημόσια και ιδιωτικά κτήρια και γενικότερα δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, όπως αυτοκίνητα κλπ, μπαίνουν στο μάτι των ανεξέλεγκτων αυτών «παιδιών», που για να εκφράσουν τις αντιθέσεις τους και να δείξουν την ιδεολογία τους, βεβηλώνουν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Ένα πρόσφατο περιστατικό μάλιστα, που έγινε το προηγούμενο Σάββατο στην πλατεία «Ελευθερία» της Δράμας, έδειξε πως τα πράγματα αρχίζουν και αγριεύουν, καθώς ορισμένοι που δείχνουν να ‘ναι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθαν σε συμπλοκή με μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.

Να σημειωθεί, πως στη φασαρία αυτή συμμετείχαν και αλλοδαποί, οι οποίοι, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες αυτόπτη μάρτυρα, απειλούσαν μεταξύ άλλων, πως θα κατεβάσουν τις Ελληνικές σημαίες της πόλης και θα τις κάψουν.

Κάτι τέτοιο εμάς δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους και να μη το σχολιάσουμε, γιατί πάνω απ’ όλα τιμούμε την Ελληνική σημαία και δεν δεχόμαστε από κανέναν, είτε ξένο, είτε «Έλληνα» να την ατιμάσει.

Γιʼ αυτό ας αναλογιστούν οι άνθρωποι αυτοί που εξέφρασαν δημοσίως αυτή τους την πρόθεση, πως πρέπει να σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί.

Το δυσάρεστο όμως στην όλη υπόθεση είναι, πως η Αστυνομία δείχνει αδυναμία ή αδιαφορία αντιμετώπισης του φαινομένου αυτού, που όλο και χειροτερεύει. Η Δράμα καταντά σιγά – σιγά μια πόλη άναρχη και κάθε φορά που συλλαμβάνεται κάποιος επιτήδειος επʼ αυτοφώρω από την Αστυνομία, την επόμενη στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς καμία επίπτωση ή παραδειγματική τιμωρία.


Τάσος Χεριστανίδης

Στην Ιστορια του Νεοτερου και Συχρονου Κοσμου της Γ' λυκείου και σελιδα 130 στον χαρτη...τα ΣΚΟΠΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Αυτά διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στα σχολεία!!!
Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια?




πηγη

Οι φωτογραφίες του φερόμενου ως «ιδρυτή» της Σέχτας Επαναστατών


Η αρμόδια Εισαγγελέας ζητά την παύση της δίωξης του Χρήστου Τσάκαλου λόγω ισχνών στοιχείων, αλλά η Αστυνομία τον θεωρεί επιχειρησιακό αρχηγό της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

Ο 31χρονος καταζητούμενος είναι αδερφός του Γεράσιμου Τσάκαλου, ενός εκ των δυο συλληφθέντων για το μπαράζ αποστολής των παγιδευμένων πακέτων σε πρεσβείες και δημόσια κτίρια. Η Εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή του, αλλά το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε την πρότασή της και τον συμπεριέλαβε στους 13 που θα προσαχθούν σε δίκη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Την Τετάρτη, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, ζητώντας από οποιοδήποτε έχει πληροφορίες για τον καταζητούμενο να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 170, 1014, 1964, επισημαίνοντας ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο καταζητούμενος Χρήστος Τσάκαλος
Ο καταζητούμενος Χρήστος Τσάκαλος
Οι αξιωματική της Αντιτρομοκρατικής αποδίδουν στον Χρήστο Τσάκαλο το ρόλο του «μεσάζοντα» ανάμεσα στον Επαναστατικό Αγώνα και τους Πυρήνες, του δυναμικού στελέχους και του στρατολογητή νέων προσώπων από τη «δεξαμενή» που δημιουργήθηκε από το Δεκέμβριο του 2008 και τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Θεωρείται επίσης ο επιχειρησιακός αρχηγός της «Συνομωσίας» και κυρίως ο ιδρυτής και αρχηγός της Σέχτας Επαναστατών. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ότι ο Τσάκαλος μαζί με τα δυο άτομα που συνελήφθησαν αρχικά για τους Πυρήνες αλλά ακόμη δυο άτομα, που δεν είναι μεταξύ εκείνων που καταζητούνται για συμμετοχή στην οργάνωση, απαρτίζουν τη Σέχτα Επαναστατών.

Σημειώνεται ωστόσο ότι το μοναδικό στοιχείο που τον ενοχοποιεί είναι ένα αποτύπωμα, σε εξωτερικό όμως, σε σπίτι ενός από τους κατηγορούμενους για συμμετοχή στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Για αυτό και η αρμόδια Εισαγγελέας ζήτησε την παύση της δίωξής του, λόγω ισχνών στοιχείων ενοχής. Πρόταση που απορρίφθηκε από τα μέλη του Συμβουλίου Εφετών.

Κύκλοι της Αστυνομίας τόνιζαν ότι στη γιάφκα της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» στο Χαλάνδρι είχαν βρεθεί 1.200 πειστήρια, τα οποία μπορούσαν να οδηγήσουν σε άλλες οργανώσεις, όπως η Σέχτα Επαναστατών και της «6ης Δεκέμβρη». Φαίνεται όμως ότι υποτιμήθηκαν ή δεν αξιοποιήθηκαν.

Πανωλεθρία των «Τούρκων» της Θράκης



του Κώστα Χαρδαβέλλα

Ένα βροντερό «όχι» είπαν οι Έλληνες Μουσουλμάνοι της Θράκης, οι Πομάκοι και οι Ρομά, στις... σειρήνες της Άγκυρας, μαυρίζοντας κυριολεκτικά τους δύο μειονοτικούς συνδυασμούς Ξάνθης και Κομοτηνής, που μιλούσαν για τουρκική Θράκη.

Η περίφημη Σιμπέλ Μουσταφάογλου (μέχρι τις εκλογές χαϊδεμένο παιδί του ΠΑΣΟΚ) ήρθε τρίτη στις εκλογές με το συνδυασμό της «Πρώτο βήμα για την ισότητα» κατακτώντας μόλις το 8,40 % του εκλογικού σώματος. Ο άλλος μειονοτικός «τουρκόφωνος» υποψήφιος στην Ξάνθη, Χουσείν Αχμέτογλου, μόλις έπιασε το 6,99% του εκλογικού σώματος.

Τα συνθήματα των συνδυασμών Μουσταφάογλου και Αχμέτογλου ήταν παλιομοδίτικα, εθνικιστικά και διχαστικά, του τύπου «είμαστε Τούρκοι», «είμαστε μια ενότητα Τούρκων» και προκάλεσαν δυσαρέσκεια στους Έλληνες Μουσουλμάνους της Θράκης.

Σκληρή μάχη για τους δύο «τουρκόφωνους» υποψήφιους έδωσε το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής αφήνοντας να διαρρεύσει η πληροφορία ότι η Άγκυρα στέλνει τεράστια χρηματικά ποσά για να βοηθηθούν οι υποστηρικτές των δύο μειονοτικών ψηφοδελτίων.

Τελικά όλα αυτά έπεσαν στο κενό και οι Μουσουλμάνοι της Θράκης μαζί με τους Χριστιανούς, έδωσαν την απάντηση ότι η Θράκη είναι και παραμένει Ελληνική.

πηγη

Είμαστε οι “κότες” του Αιγαίου



«Υπάρχουν τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στο υπέδαφος του Αιγαίου και στη θάλασσα της Κρήτης, αλλά η Ελλάδα τρέμει την αντίδραση της Τουρκίας και δεν τα εκμεταλλεύεται.»

Η αποκαλυπτική αυτή καταγγελία γίνεται από τον Έλληνα καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ των ΗΠΑ, κ. Θόδωρο Καρυώτη, ο οποίος ήταν και μέλος της Ελληνικής αντιπροσωπείας στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας.

Ο κ. Καρυώτης αποκαλύπτει επίσης στη συνέντευξη που δίνει απόψε στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» (ALTER στις 11 το βράδυ) τα εξής απίστευτα:

1. Ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου δεν τόλμησε να πει στον Τούρκο ομόλογό του, Νταγίπ Ερντογάν, τίποτα για την εκμετάλλευση του ορυκτού της πλούτου στο υπέδαφος του πελάγους.

2. Οι Κυπριακές κυβερνήσεις από το 2004 μέχρι σήμερα παρακαλούν τους Έλληνες πρωθυπουργούς να συμφωνήσουν για την οριοθέτηση των θαλασσίων συνόρων τους, ώστε να εμποδιστεί η Τουρκία να κάνει έρευνες για πετρέλαια στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, αλλά οι Έλληνες αρνούνται να το κάνουν.

3. Απόψε ο «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» με αδιάψευστα στοιχεία και χάρτες γεωλογικών ερευνών αποκαλύπτει ότι θα μπορούσαμε να είχαμε γλιτώσει το ΔΝΤ και να είχαμε εξοφλήσει το χρέος μας, αν μας άφηναν ΗΠΑ και Τουρκία να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό μας πλούτο.

http://www.newsbomb.gr/