Χρήστες OnLine

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ: ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ»;


Πριν από λίγο καιρό, αμέσως μετά από την Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο, όπου κατά πολύ περίεργο τρόπο δεν έγινε κανένα επεισόδιο, ούτε καν η παραμικρή προσπάθεια δημιουργίας επεισοδίου, είχαμε αναρωτηθεί «που έχουν κρυφτεί οι επαγγελματίες επαναστάτες» (αναρχοαριστεριστές). Το ίδιο (αφελές) ερώτημα θα απευθύνουμε και σήμερα:


Εδώ γίνεται –κυριολεκτικά- της κακομοίρας: Άραβες σεΐχηδες και Κινέζοι νεοκαπιταλιστές, με ύφος αποικιοκράτη, γίνονται δεχτοί με τεμενάδες και τα παίρνουν όλα στο πιάτο, η Ελλάδα γίνεται δουλάρα των Αμερικάνων και με τη βούλα και συμμαχεί ξεδιάντροπα με τους πιο απεχθείς ιμπεριαλιστές της υφηλίου, με το «ναζιστικό» Ισραήλ, οι φόροι πέφτουν σα βροχή, η ακρίβεια σαρώνει, τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων περικόπτονται αγρίως, ο ΟΣΕ πάει για ξεπούλημα και ακολουθούν οι αστικές συγκοινωνίες των Αθηνών, η ανεργία διογκώνεται και γενικότερα το εισόδημα του κοσμάκη εξανεμίζεται, τα εργασιακά δικαιώματα και τα «κεκτημένα» έχουν καταντήσει κουρελόχαρτα και ο φόβος και η αβεβαιότητα για το αύριο έχει φωλιάσει στις καρδιές όλων των Ελλήνων. Κανείς πλέον δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει η αυριανή ημέρα.


Πρωτοφανής κατάσταση που μας γυρίζει σε χρόνια προπολεμικά. Αλλά τότε, ήταν αλλιώς τα πράματα, ο κόσμος δεν είχε τι να του πάρουν και υπόμενε τη μιζέρια του χωρίς να αντιδρά. Τώρα είναι αλλιώς. Τώρα έχουμε και προσπαθούν να μας τα πάρουν με το ζόρι. Ο πεινασμένος την πείνα δεν τη φοβάται. Ο χορτασμένος όμως δε μπορεί να την αντέξει.


Αν ζούσαν σήμερα οι… προφήτες του κομμουνισμού, ο Μαρξ, ο Λένιν κ.λπ., θα χαρακτήριζαν την Ελλάδα ως την πιο ώριμη κοινωνία για να δεχτεί την επαναστατική ανατροπή. Δέστε τι γίνεται καθημερινά σε άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, κι ας μην έχουν ψηλά ποσοστά και κύρος στην κοινωνία οι «επαναστάτες» της αριστεράς: Ρουμανία, Ισλανδία κ.λπ. Εδώ τι γίνεται βρε παιδιά;


Που χάθηκαν εκείνοι οι αρειμάνιοι «επαναστάτες» που όλα τα προηγούμενα χρόνια καίγανε την Αθήνα για… ψύλλου πήδημα; Που πήγαν κείνα τα «παιδιά» που ποτές τους… δε γίνονται άντρες; Ούτε μια μολότοφ πια;


Που κρυφτήκατε ρε λαμόγια του κερατά; Μόνο στον Άγιο Παντελεήμονα ξέρετε να μπουκάρετε νύχτα, αντάμα με τις «δυνάμεις καταστολής», για να τρομοκρατήστε τον κόσμο; Φανερωθήκατε «αντιεξουσιαστικά» τσιράκια της εξουσίας. Φτου σας κοπρόσκυλα!


Να ανοίξει ο ιατρικός φάκελος του Χριστόδουλου!


Επιστολή βόμβα του Κώστα Πλεύρη για να διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου του. Η πληροφορία είναι ακριβής: ο Κώστας Πλεύρης ζητά να δοθεί τη δημοσιότητα ο ιατρικός φάκελος του μακαριστού Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου!

Ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος διατηρούσε στενή φιλία με τον μακαριστό (ήταν συμφοιτητές), ζητά πρώτον, να γνωστοποιηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Δεύτερον, ρωτά αν στον μακαριστό χορηγήθηκε η ενδεδειγμένη θεραπεία.

Τρίτον, ζητά να πληροφορηθεί για ποιο λόγο μετέβη στην Αμερική ο Αρχιεπίσκοπος και ποιοι ιατροί εισηγήθηκαν το ταξίδι και τέταρτον, ρωτά αν η ασθένεια του μακαριστού μπορούσε να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη, τα παραπάνω θα προκύψουν από τη μελέτη του φακέλου από ειδικούς.

Φαίνεται ότι ο Πλεύρης θεωρεί ότι κάτι ύποπτο συνέβη.Σύμφωνα με πληροφορίες του, υπήρξαν σοβαρές διαφωνίες μεταξύ των θεραπόντων ιατρών του μακαριστού Αρχιεπισκόπου, που οδήγησαν σε θεραπευτικά αδιέξοδα.

Επίσης, ο γνωστός δικηγόρος τονίζει ότι από τα κοινά μας «λείπει» η φωνή του Χριστόδουλου, ενώ το κενό φαντάζει πλέον τεράστιο.

Παράλληλα, είναι εκκωφαντική η σιωπή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος δείχνει να συμπλέει πλέον με την εξουσία σε όλα τα επίπεδα. Σημειωτέον ότι ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος διάβασε το βιβλίο του Κώστα Πλεύρη «Εβραίοι-όλη η αλήθεια» και το βρήκε εξαιρετικά ενδιαφέρον, άποψη που εξέφρασε στον συγγραφέα εγγράφως.

Εν αναμονή λοιπόν της απάντησης στον Κώστα Πλεύρη, ώστε να διελευκανθούν τα αίτια του θανάτου του Αρχιεπισκόπου, καθώς υπάρχουν «σκιές»...Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

http://www.pentapostagma.gr

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΟΥΣΑΝ


Πριν τρεις μέρες περπατώντας στην οδό Αθηνάς από την Ομόνοια προς το Μοναστηράκι για κάποιες δουλειές που είχα, διαφορετικά δύσκολα αποφασίζει κάποιος να κατεβεί στο κέντρο με την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, συνάντησα μια παρέα έξι νέων παιδιών μεταξύ αυτών υπήρχε ένας μεγαλύτερος 35ντάρης σχεδόν χωρίς δόντια και μάτια θολά από τα ναρκωτικά. Την ομάδα συνόδευε ένας άντρας περίπου πενήντα χρονών και τους έδινε οδηγίες για τις αφίσες που κολλούσαν. Πλησίασα και όπως υποψιαζόμουν επρόκειτο για ανθελληνικού περιεχομένου λαθρομεταναστολάγνο κείμενο που αποκαλούσε ρατσιστές και φασίστες τους Έλληνες και προσκαλούσε σε κοινούς αγώνες «ντόπιους και μετανάστες» και ειδοποιούσε για κάποια συγκέντρωση, νομίζω στις 6 Οκτωβρίου.

Έξω από την Εμπορική Τράπεζα κάποιος διερχόμενος αντέδρασε για το περιεχόμενο των αφισών και τους προέτρεψε να σταματήσουν την τοιχοκόλληση επειδή έτσι κι αλλιώς είναι παράνομη από μόνη της.
Η αντίδραση των νεαρών ήταν απερίγραπτη. Του επετέθησαν φραστικά, τον αποκάλεσαν φασίστα και ναζιστή, τον έσπρωξαν και τον έριξαν κάτω. Εκείνη την ώρα μπήκε στον καυγά ο αρχηγός τους παριστάνοντας τον περαστικό, όπως δήλωσε ο ίδιος και έβρισε τον άνθρωπο που διαμαρτυρήθηκε. Εγώ κι ένας κύριος που περπατούσε κι αυτός στον ίδιο δρόμο μαζί μου, του φωνάξαμε μπροστά σε όλους ότι ήταν μαζί με τα παιδιά και ότι αυτός τους έδινε οδηγίες για το που και πώς θα τοιχοκολλήσουν τις αφίσες τους.
Η αντίδρασή του γι αυτό το ξεσκέπασμα ήταν πολύ άσχημη. Επενέβησαν κι άλλοι περαστικοί, βγήκαν κι από την Τράπεζα έξω και άρχισε μεγάλη φασαρία.
Μια κοπέλα ντυμένη με πανάκριβα ρούχα μας απείλησε.
- Τη φάτσα σας τώρα την έχουν δει κάποιοι άνθρωποι και θα τη θυμούνται πολύ καλά.!!!!

Βρήκα ευκαιρία και ρώτησα ένα νεαρό που φαινόταν έξω από τα νερά του για το ποιοι ακριβώς είναι, από ποια οργάνωση και από πού χρηματοδοτούνται. Μου απάντησε ότι είναι αλληλέγγυοι προς τους μετανάστες κι όταν επέμενα να μάθω περισσότερα μου είπε ότι οι «απέξω» τους ονομάζουν αναρχικούς. Πρόσεξα ότι κρατούσε ένα πακέτο φυλλάδια με κείμενο γραμμένο σε πολλές γλώσσες και μου απάντησε ότι τα μοιράζουν σε μετανάστες για να μαθαίνουν τα δικαιώματά τους!!!
Ο νεαρός αναρχικός που φαινόταν καινούργιος στο χώρο τους επειδή δεν είχε τον αέρα των υπολοίπων, μου είπε ότι τους δίνει και το κράτος λεφτά σαν επιχορήγηση!!!!!
Να λοιπόν ποιοι ξεσηκώνουν τους ξένους στη χώρα μας!!!!
Αυτούς πρέπει να κυνηγάνε κάθε φορά που οι λαθραίοι κάνουν κάποια παραβατική πράξη αφού καταλαβαίνουν ότι η Ελλάδα έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι.

Πάνω στη φασαρία πρόσεξα και κάτι άλλο:
Οι κοπέλες της ομάδας ήταν ντυμένες με πανάκριβα ρούχα από γνωστότατες μάρκες (δεν αναφέρω ονόματα για να μη θεωρηθεί ότι κάνουμε διαφήμιση).
Συμπέρασμα:
Έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι αυτοί οι Καραγκιόζηδες της δεκάρας είναι γόνοι πλούσιων οικογενειών και όχι φτωχόπαιδα.

Τέλος ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αλλά μόλις το άκουσαν οι αυτοαποκαλούμενοι αλληλέγγυοι και πριν προλάβουν να έρθουν, είχαν γίνει καπνός.

Πάντα υπήρχαν αναρχικοί, πάντα κάνανε ζημιές και πάντα δημιουργούσαν προβλήματα αλλά τώρα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Είναι σίγουρο ότι τους εκμεταλλεύονται οι ΜΚΟ για να τους κάνουν όλη τη χαμαλοδουλειά, όπως αφισοκόλληση, διανομή φυλλαδίων, συμπλοκές με πολίτες και αστυνομικούς υπερασπιζόμενοι τα λεγόμενα δικαιώματα των λαθραίων κλπ.

Κάποια δημοκρατική κυβέρνηση που θα έρθει στο μέλλον θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτούς τους ανθέλληνες Καραγκιόζηδες και να σταματήσει τη δράση τους.

Ελευθερία του Λόγου.