Χρήστες OnLine

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, τα ΜΜΕ αλλάζουν τις ήδη δημοσιευμένες δηλώσεις του Χρυσοχοϊδη!

xrisoxoidis3


Η αρχική δήλωση, όπως αναγράφηκε στο zougla.gr περιείχε τα εξής: «Ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι «ποιος αστυνομικός ή λιμενικός ακουμπήσει ξανά –κατά παράβαση του Συντάγματος- οποιονδήποτε πολίτη, τότε θα φεύγει με δική του εντολή από το σώμα. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τους αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι έχουν φίλο ή συνεργάζονται με την «Χρυσή Αυγή». «Έχω φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές, συνομιλώ μαζί τους και συμφωνούμε.»


Τα επιτελεία των Πρασινοφρουρών όμως όπως φαίνεται αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει συνταγματικό πρόβλημα να δηλώνει δημόσια ο υπουργός οτι θα αποπέμπει αστυνομικούς από το σώμα, επειδή απλώς έχουν…φίλους σε νόμιμη πολιτική οργάνωση, ενώ ο ίδιος να δηλώνει ταυτόχρονα ότι έχει φίλους “αναρχικούς και αντιεξουσιαστές” και μάλιστα ότι… συμφωνεί μαζί τους!


Μετά την έκταση την οποία πήρε το θέμα, τα κείμενα με την είδηση που είχαν ήδη δημοσιευθεί σε διάφορα ΜΜΕ όπως στο zougla.gr, ξαφνικά άρχισαν να αλλάζουν και η δήλωση να μετατρέπεται σε:


Το ίδιο θα συμβαίνει και με τους αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι συνεργάζονται σε πλαίσιο των καθηκόντων τους με την Χρυσή Αυγή».

Για να μην μας βγάλει “τρελλούς” ο “Ταρζάν”… πάρτε και ένα σύνδεσμο όπου είχε αναδημοσιευθεί το κείμενο από το zοugla.gr http://www.foreignpress-gr.com/2009/10/blog-post_1633.html όπου υπάρχουν αυτούσιες οι δηλώσεις Χρυσοχοϊδη, πριν να τις αλλάξουν!


Τα ίδια αναφέρει (ακόμη, διότι δεν γνωρίζουμε αν το κείμενο θα αλλάξει και εκεί σε λίγο) και η εφημερίδα “Εθνος”:


Απόταξη αστυνομικών που θα αποδειχθεί ότι έχουν σχέσεις με μέλη ακροδεξιών οργανώσεων όπως η Χρυσή Αυγή

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=6884815


Δείτε επίσης τα εξής δημοσιεύματα

http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2009/10/blog-post_1633.html

http://www.stoxos.gr/2009/10/blog-post_3570.html

http://gr.altermedia.info/?p=4505


Εκείνο που δεν διευκρίνησε ο Χρυσοχοϊδης είναι τι θα πρέπει να κάνουν αστυνομικοί που έχουν κάποιο συγγενή που να είναι μέλος σε εθνικιστική οργάνωση για να παραμείνουν στο σώμα! Μια καλή πρόταση είναι πρώτα να δίνουν τα στοχεια του στο ΠΑΣΟΚικό κράτος, και μετά μαζί με το ΠΑΣΟΚικό παρακράτος, δηλαδή τους “αντιεξουσιαστές και αναρχικούς φίλους” του Χρυσοχοϊδη, φορώντας κουκούλες, να του επιτίθενται και να του καίνε το σπίτι , το κατάστημα καθώς και να βγάζουν φωτογραφίες του και τα στοιχεία της ταυτότητάς του στο Ιντυμίντια.


Μια ακόμη λύση είναι η θεσμοθέτηση υπογραφής δηλώσεως “αντιρατσιστικών” και “αντιεθνικιστικών” κοινωνικών φρονημάτων για κάθε αστυνομικό ή η συμπλήρωση ερωτηματοτολογίου, με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα εθνικά θέματα (όπως νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών , απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλα τα παιδά λαθρομεταναστών, σχέδιο Ανάν, υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στην Θρακη που στηρίζουν οι Γκρίζοι Λύκοι, Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς για τα Ίμια, ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο Μακεδονία, Παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους , δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άννας Διαμαντοπούλου για να γίνει επίσημη γλώσσα της Ελλάδος η Αγγλική και για να καταργηθεί το Άβατον του Αγίου Όρους για τις γυναίκες κλπ) , από τις απαντήσεις του οποίου θα ανιχνεύονται οι “ύποπτοι για εθνικισμό” αστυνομικοί!

πηγη


Όλη η αλήθεια για τους "οπαδούς" του ΠΑΟΚ.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ taxalia, ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ (και προφανώς λέει αλήθεια) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ " ΣΤΗ ΘΥΡΑ 4.

Σας γράφω τα παρακάτω λόγια αναφορικά με το περιστατικό επίθεσης οπαδών(;) του ΠΑΟΚ σε κόσμο του ΑΡΗ στη Σουρωτή:

Τα τελευταία 3 χρόνια μια ομάδα 50-100 περίπου αναρχικών (οι αυτοαποκαλούμενοι αντι-εξουσιαστές) έχει παρεισφρήσει στη θύρα4 του ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο έχει γίνει και σε άλλους συνδέσμους οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων (πχ στη Θεσσαλονίκη έντονη είναι και η παρουσία τους στον ΗΡΑΚΛΗ και στον ΑΡΗ).

Η ομάδα αυτή προσπαθεί να περάσει αναρχική ιδεολογία στην κερκίδα

Ενδεικτικά περιστατικά: ανήρτησαν βουλγαρικη σημαία στην κερκίδα, παρά την αποδοκιμασία της πλειοψηφίας των οπαδών του ΠΑΟΚ ενώ σε άλλο αγώνα εμφάνισαν τουρκική σημαία την οποία αναγκάστηκαν να κατεβάσουν σε λίγα λεπτά όταν κινήθηκε εναντίον τους εξοργισμένη η πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ (αγώνας μπάσκετ ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 2008, Πυλαία). Επίσης προσπαθούνε να αναρτήσουν πανό με αναρχικά μηνύματα (πχ υποτιμιτικές αναφορές στο Ελληνικό έθνος κ κράτος, αναφορές στον Παλαιοκώστα και σε αναρχικούς φυλακισμένους κλπ).

Η μόνιμη προσπάθεια της 50μελούς αυτής ομάδας είναι να μπορέσουν να παρασύρουν ολόκληρη την κερκίδα της θύρας4 του ΠΑΟΚ (κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιτευχθεί).
Αντίστοιχα προσπαθούνε να αναλάβουν την διαχείριση και σε ιστότοπους συνδέσμων του ΠΑΟΚ και όταν αυτό είναι αδύνατο δημιουργούνε νέους ιστότοπους ή ιστολόγια τα οποία ελέγχουνε πλήρως και στα οποία περνάνε τα αναρχικά τους συνθήματα και τις ιδέες τους.
Για να δείτε ένα πιο χειροπιαστό παράδειγμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.paokg4.org/ θα δείτε πολύ έντεχνα αναρχικά σήματα (όπως του black block) σε παοκτζήδηκες παραλλαγές (κάτι που δεν θα διανοούνταν κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ πριν λίγα χρόνια).

Ρίξτε και μια ματιά
-και εδώ>
-αλλά και εδώ: http://paokantifa4.blogspot.com/

Τα 50 ενεργά μέλη αυτής της ομάδας είναι προφανώς γνωστά στην αστυνομία
. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στη θύρα4 ξέρουν πολύ καλά και τα πρόσωπα όσων δραστηριοποιούνται στην αναρχική αυτή ομάδα αυτή αλλά και τις δράσεις τους.
Μία τελευταία αποκάλυψη: Πολλές φορές παίρνουν "χάπια" στους οπαδούς λίγο πριν το "πέσιμο" , για να μην αισθάνονται ενοχή ή φόβο.Έτσι εξηγείται το απίστευτο μένος με το οποίο επιτίθενται ακόμη και σε γυναίκες, μάνες και παιδάκια. Όλοι έχουν μαζί τους το κράνος και κάποιοι φροντίζουν να "φέρουν τα υπόλοιπα" (καδρόνια, λέιζερ, σφεντόνες κλπ).
Τέλος κάποιοι ΠΑΟΚτζήδες που απλά γουστάρουν "πεσίματα" σε αντίπαλες ομάδες συντάσονται περιστασιακά με την αναρχική αυτή ομάδα, η οποία προσπαθεί να καταστεί ο επίσημος εκφραστής του ιστορικούς συνδέσμου του ΠΑΟΚ με την επωνυμία θύρα4.
....


Σχόλιο taxalia: Όλα αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά στη Θεσσαλονίκη. Το μόνιμα αναπάντητο ερώτημα του αγανακτισμένου αλλά και υποψιασμένου κόσμου είναι: η αστυνομία και κυρίως η δικαιοσύνη γιατί τους προστατεύουν με λύσσα;

ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ Η "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ...


...
"ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ INDYMEDIA...
...
Nόμιζαν πως είχαν να κάνουν αφελής ελαφροδεξιούληδες που θα έκαναν το κέντρο της Αθήνας "αποστρατιωτικοποιημένη" ζώνη χάρισμα σε όσα οι "μαύροι" έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια με τους... "αγώνες" τους για την αποκατάσταση του Σοσιαλισμού στη χώρα;
Στον βόθρο του indymedia διαμαρτύρονται για το καθεστώς Χρυσοχοίδη και προσπαθούν να το γυρίσουν και λιγουλάκι στην πλάκα λέγοντας πως "εφόσον τα ηνία της χώρας κρατούν "σύντροφοι αντιεξουσιαστές", το indymedia δεν έχει να προσφέρει τίποτε περισσότερο στον κοινωνικό πόλεμο και έτσι αποφασίσαμε να διακόψουμε τη λειτουργία του, σε μια προσπάθεια αυτοκαταστολής, ευγενική προσφορά προς τους "συντρόφους αντιεξουσιαστές" των κυβερνητικών εδράνων."

Δεν θα μας εκπλήξει τίποτα ΚΟΡΟΪΔΑ που αφού σας χρησιμοποίησαν ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ εργολαβικά όλα αυτά τα χρόνια (ούτε οι πρώτοι είναι ούτε οι τελευταίοι) αφού σας άδειασε και ο πολυαγαπαημένος σας Συριζα, τώρα σας πετάνε σαν στημένες λεμονόκουπες γιατί τους χαλάτε την εικόνα. Αλλά κυρίως γιατί ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ, εκεί που τότε ο λαός πρέπει να αντιδράσει για το ξεπούλημα κατ' απαίτηση των μεγάλων αφεντικών τους, της Μακεδονίας και τότε δεν θέλουν να έχουν κι εσάς ανάμεσα στα πόδια τους...

Να σημειώσουμε ότι σήμερα το πρωί έγινε ακόμη μιά γενική έφοδος αστυνομικών στα Εξάρχεια, η τέταρτη σε δύο μέρες...