Χρήστες OnLine

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, τα ΜΜΕ αλλάζουν τις ήδη δημοσιευμένες δηλώσεις του Χρυσοχοϊδη!

xrisoxoidis3


Η αρχική δήλωση, όπως αναγράφηκε στο zougla.gr περιείχε τα εξής: «Ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι «ποιος αστυνομικός ή λιμενικός ακουμπήσει ξανά –κατά παράβαση του Συντάγματος- οποιονδήποτε πολίτη, τότε θα φεύγει με δική του εντολή από το σώμα. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τους αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι έχουν φίλο ή συνεργάζονται με την «Χρυσή Αυγή». «Έχω φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές, συνομιλώ μαζί τους και συμφωνούμε.»


Τα επιτελεία των Πρασινοφρουρών όμως όπως φαίνεται αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει συνταγματικό πρόβλημα να δηλώνει δημόσια ο υπουργός οτι θα αποπέμπει αστυνομικούς από το σώμα, επειδή απλώς έχουν…φίλους σε νόμιμη πολιτική οργάνωση, ενώ ο ίδιος να δηλώνει ταυτόχρονα ότι έχει φίλους “αναρχικούς και αντιεξουσιαστές” και μάλιστα ότι… συμφωνεί μαζί τους!


Μετά την έκταση την οποία πήρε το θέμα, τα κείμενα με την είδηση που είχαν ήδη δημοσιευθεί σε διάφορα ΜΜΕ όπως στο zougla.gr, ξαφνικά άρχισαν να αλλάζουν και η δήλωση να μετατρέπεται σε:


Το ίδιο θα συμβαίνει και με τους αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι συνεργάζονται σε πλαίσιο των καθηκόντων τους με την Χρυσή Αυγή».

Για να μην μας βγάλει “τρελλούς” ο “Ταρζάν”… πάρτε και ένα σύνδεσμο όπου είχε αναδημοσιευθεί το κείμενο από το zοugla.gr http://www.foreignpress-gr.com/2009/10/blog-post_1633.html όπου υπάρχουν αυτούσιες οι δηλώσεις Χρυσοχοϊδη, πριν να τις αλλάξουν!


Τα ίδια αναφέρει (ακόμη, διότι δεν γνωρίζουμε αν το κείμενο θα αλλάξει και εκεί σε λίγο) και η εφημερίδα “Εθνος”:


Απόταξη αστυνομικών που θα αποδειχθεί ότι έχουν σχέσεις με μέλη ακροδεξιών οργανώσεων όπως η Χρυσή Αυγή

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=6884815


Δείτε επίσης τα εξής δημοσιεύματα

http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2009/10/blog-post_1633.html

http://www.stoxos.gr/2009/10/blog-post_3570.html

http://gr.altermedia.info/?p=4505


Εκείνο που δεν διευκρίνησε ο Χρυσοχοϊδης είναι τι θα πρέπει να κάνουν αστυνομικοί που έχουν κάποιο συγγενή που να είναι μέλος σε εθνικιστική οργάνωση για να παραμείνουν στο σώμα! Μια καλή πρόταση είναι πρώτα να δίνουν τα στοχεια του στο ΠΑΣΟΚικό κράτος, και μετά μαζί με το ΠΑΣΟΚικό παρακράτος, δηλαδή τους “αντιεξουσιαστές και αναρχικούς φίλους” του Χρυσοχοϊδη, φορώντας κουκούλες, να του επιτίθενται και να του καίνε το σπίτι , το κατάστημα καθώς και να βγάζουν φωτογραφίες του και τα στοιχεία της ταυτότητάς του στο Ιντυμίντια.


Μια ακόμη λύση είναι η θεσμοθέτηση υπογραφής δηλώσεως “αντιρατσιστικών” και “αντιεθνικιστικών” κοινωνικών φρονημάτων για κάθε αστυνομικό ή η συμπλήρωση ερωτηματοτολογίου, με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τα εθνικά θέματα (όπως νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών , απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλα τα παιδά λαθρομεταναστών, σχέδιο Ανάν, υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στην Θρακη που στηρίζουν οι Γκρίζοι Λύκοι, Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς για τα Ίμια, ονομασία των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο Μακεδονία, Παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους , δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Άννας Διαμαντοπούλου για να γίνει επίσημη γλώσσα της Ελλάδος η Αγγλική και για να καταργηθεί το Άβατον του Αγίου Όρους για τις γυναίκες κλπ) , από τις απαντήσεις του οποίου θα ανιχνεύονται οι “ύποπτοι για εθνικισμό” αστυνομικοί!

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου