Χρήστες OnLine

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Εξουσιαστής: "Διώκω τους φίλους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είμαι φίλος των αντιεξουσιαστών"


Δεν πρόλαβε καλά-καλά ν' αναλάβει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης, που μετονομάστηκε σε Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (κατά τον... Συνήγορο του Πολίτη ή, ακριβέστερα πλέον, Συνήγορο του Λαθρομετανάστη), και έκανε δηλώσεις που δείχνουν πολλά.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τους δημοσιογράφους, αποκάλυψε ότι θα αλλάξει άμεσα ο διοικητής της ΕΥΠ, θα καταργηθεί το σώμα της αγροφυλακής και θα επανέλθει το μέτρο του αστυνομικού της γειτονιάς.

Ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι όποιος αστυνομικός ή λιμενικός ακουμπήσει ξανά –κατά παράβαση του Συντάγματος- οποιονδήποτε πολίτη, τότε θα φεύγει με δική του εντολή από το σώμα. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τους αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι έχουν φίλο ή συνεργάζονται με την «Χρυσή Αυγή»... «Έχω φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές, συνομιλώ μαζί τους και συμφωνούμε. Είμαι κατά των χούλιγκαν και των βανδάλων. Αυτούς κυνηγούμε», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης μίλησε επίσης για:
* Απόταξη αστυνομικών που θα αποδειχθεί ότι έχουν σχέσεις με μέλη ακροδεξιών οργανώσεων όπως η Χρυσή Αυγή. Επανέλαβε μάλιστα ότι στο παρελθόν είχε ζητήσει να κηρυχθεί παράνομη από τον Άρειο Πάγο η εν λόγω οργάνωση.
* Συνεννόηση και διάλογο με τα κόμματα για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας...

ΣΧΟΛΙΟ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Θα έπρεπε να γνωρίζει ο υπουργός ότι τα κόμματα τα θέτουν εκτός νόμου τα Συνταγματικά Δικαστήρια και Συνταγματικό Δικαστήριο στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Εάν υπήρχε θα έπρεπε να θέσει τουλάχιστον δέκα κόμματα της αριστεράς εκτός νόμου, τα οποία σημειώνεται ότι μέλη τους έχουν κατά καιρούς συλληφθεί για τρομοκρατικές ενέργειες.



Άρχισαν τα όργανα του "προοδευτικού" ΠΑΣΟΚ κατά των Εθνικιστών... Και έχει το θράσος ο επικεφαλής του πρώην υπουργείου Δημόσιας Τάξης να αναφέρει ότι έχει φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές (αυτούς τους "ανώνυμους" που πάγια διασαλεύουν την Δημόσια Τάξη και στελεχώνουν το σύνολο των τρομοκρατικών ομάδων της χώρας δηλαδή), την ίδια στιγμή που δηλώνει ποινικοποίηση ακόμη και του να έχει κάποιος φίλο σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, που έλαβε χιλιάδες ψήφους στις εκλογές!!! Σε ένα κόμμα όμως που τους χαλάει την "πιάτσα", γιατί αγωνίζεται υπέρ Ελλάδος και Ελλήνων. Οι δηλώσεις του υπουργού είναι πραγματικά αποκαλυπτικές για το ποια κατηγορία πολιτών - ή "πολιτών" - σκοπεύει να προστατεύσει το υπουργείο και ποιους Έλληνες Πολίτες σκοπεύει να κυνηγήσει.

ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ! Οι Ιδέες μας είναι σαν τα καρφιά, όσο περισσότερο τις χτυπούν τόσο βαθύτερα μπήγονται. Είμαστε ήδη δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστές και όσο περισσότερο μας πολεμούν τόσο αυξανόμαστε!

Το πιο γελοίο της υπόθεσης είναι ότι αυτά τα λένε με ύφος χιλίων καρδιναλίων αυτοί που έκαναν την Αστυνομία συνώνυμο της ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, αυτοί που γέμισαν το Δημόσιο με κομματόσκυλά τους. Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη σ' αυτόν τον τόπο, παράνομα θα κηρυσσόταν τα κόμματά τους, που καταληστεύουν, ταπεινώνουν και δυναστεύουν τον Ελληνικό Λαό επί δεκαετίες.

Τα γραμμάτια παραλαβής της εξουσίας είναι φανερό ότι βιάζονται να τα ξεπληρώσουν. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ!

ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ… ΧΡΥΣΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ… ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου