Χρήστες OnLine

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Ο καναπές σου, η συνενοχή σου!


Οι Έλληνες του καναπέ, οι παρακμασμένοι αστοί, οι κοιλίτσες, οι παντόφλες και τα ουίσκι (on the rocks) στήριξαν δια της απουσίας τους το εθνοκτόνο μνημόνιο, το οποίο κατά τα άλλα, τους «τελειώνει» (έτσι λένε). Τα αποτελέσματα των δημοτικών & περιφερειακών εκλογών, έχουν βέβαια πολλές αναγνώσεις. Πολλοί, τα βλέπουν ήδη από το δικό τους υποκειμενικό πρίσμα. Και λένε διάφορα.

Ένα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι τα πρόσωπα παίζουν πλέον σημαντικό ρόλο (και η ιδιοτέλεια) και όχι οι πολιτικές. Ένα δεύτερο συμπέρασμα (δικό μου και σε όποιον αρέσει), είναι ότι ο πολύς κόσμος έχει στην κυριολεξία εξαχρειωθεί, ενώ επίσης, πολλοί κρίνουν βάση εγωιστικών (και απόλυτα ιδιοτελών) αντανακλαστικών, χωρίς να σκέπτονται το μέλλον. Υπάρχει διάχυτη κοινωνικοπολιτική ανηθικότητα και παρακμή.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ πρόσωπα όπως ο Καμίνης και ο Μπουτάρης, να διεκδικούν επί ίσοις όροις και να κερδίζουν σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Προετοιμάζοντας το έδαφος για τη μετατροπή της σε πολυπολιτισμικό βούρκο και σε απέραντο κολαστήριο. Κι όμως, ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ είναι εδώ. Τώρα, θα δούμε πόσο γρήγορα κάποιοι θα μετανιώσουν την αντί- ψήφο στην Αθήνα, αλλά και την πλάτη σε έναν άνθρωπο στη Θεσσαλονίκη, τον Γιάννη Μπουτάρη, με μηδενικά εθνικά αντανακλαστικά.

Δεν θα συγχαρώ τον κ. Καμίνη. Και δεν θα το κάνω γιατί είμαι μικρόψυχος ή γιατί αρνούμαι να αποδεχθώ ήττες. Ο κ. Κακλαμάνης ηττήθηκε, όταν ο γνωστός υπουργός-ολετήρας της Αθήνας, δήλωσε έξω από το Μαξίμου ότι «η αστυνομία αμυνόμενη και προπηλακιζόμενη» με εκείνο το κλαμένο ύφος, που δεν αρμόζει σε δεξιό και εθνικόφροναν και όταν αρνήθηκε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του μεταναστευτικού, αγνοώντας τις εκκλήσεις των Αθηναίων σε Κυψέλη, Άγιο Παντελεήμονα, Πλατεία Βικτωρίας, Πλατεία Αττικής και σε άλλα πολλά σημεία.

Για να μη σας κουράζω: η εκλογή του Καμίνη στο δημαρχιακό θώκο της Αθήνας, αποτελεί ΗΤΤΑ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Αθήνα και ντροπή για τους Αθηναίους. Κάποιοι σήμερα μου είπαν, «αυτοί είμαστε, αυτοί μας αρμόζουν, οι Καμίνηδες». Δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό. Εμείς εδώ στην «ΕΩ» και το elora.gr, θα σταθούμε απέναντι, με κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας, στον κήρυκα της ελευθεριότητας και της πολυπολιτισμικότητας. Γιατί στην πόλη αυτή πρέπει να μεγαλώσουν τα παιδιά μας και όχι στις συνθήκες του ηθικού χάους που έχει στα πλάνα του να θεμελιώσει το επιτελείο του κήρυκα της πολιτικής ορθότητας, Γιώργου Καμίνη.

Στο Δήμο της Θεσσαλονίκης οι δεξιοί (του γλυκού νερού) δεν πήγαν να ψηφίσουν και ένας εθνομηδενιστής και ελευθεριακός, κήρυκας της παρακμής, (φαίνεται ότι) νίκησε! ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΧΟΣ για όσους στη Θεσσαλονίκη απείχαν, ανοίγοντας έτσι την Κερκόπορτα για να «δοκιμάσουν» τις άμυνες της Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης και η παρέα του. Δυστυχώς, ζούμε σε εποχές παρακμιακές… Οι εναπομείναντες λογικοί και εθνοπρεπείς, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Νίκος Χιδίρογλου

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ:"ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟ <Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ>,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΩ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ"!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΟ,Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:






ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ",ΚΑΝΕΙ ΚΗΡΥΓΜΑ...ΜΙΣΟΥΣ!!!

ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ (ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ!) ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!!!

ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ,ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ή ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ;

ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ:ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ!

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΚΑΤΟ-ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΑΝ!

πηγη

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Εκλογές τέλος – Λευτεριά στις γειτονιές μας

Δεν έχει “Μπαιράμ” στην πλατεία Αττικής… ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Περίπου 1000 Έλληνες της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Αττικής ανταποκρίθηκαν στο αποψινό κάλεσμα της Επιτροπής Κατοίκων, ενάντια στην λαθρομετανάστευση και την ισλαμοποίηση της Αθήνας μας.


Το έναυσμα για την συγκέντρωση έδωσε η είδηση ότι εκατοντάδες λαθρομετανάστες πρόκειται να να πραγματοποιήσουν σε διάφορες πλατείες των Αθηνών, θρησκευτικές τελετές σε δημόσια θέα. Στην συγκέντρωση συμμετείχε και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μάλιστα οι κάτοικοι υποδέχθηκαν με συγκίνηση τον Γ.Γ. του Κινήματος Νικόλαο Μιχαλολιάκο.


Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της Πατρίδας. Η Ελλάδα βρίσκεται υπό οικονομική και κοινωνική κατοχή και μην περιμένετε τίποτα από κανέναν βολεμένο πολιτικάντη.


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!



ΑΘΗΝΑ ΤΕΛΟΣ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!

Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΚΚΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ



Σε διαρκή ετοιμότητα, που έχει αρχίσει από την προηγούμενη Κυριακή των εκλογών, θα είναι όλη η αστυνομική δύναμη της Αττικής, μέχρι τις 18 Νοεμβρίου, εν όψει του εορτασμού του Πολυτεχνείου, την ερχόμενη Τετάρτη. Πάνω από 7.000 αστυνομικοί θα συμμετέχουν στην εφαρμογή των μέτρων για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων, ενώ δυνάμεις αναμένεται να έρθουν και από την επαρχία, για παν ενδεχόμενο.
Ωστόσο, την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προβληματίζει έντονα η αυριανή ημέρα, λόγω ενός γεγονότος που περιπλέκει τα πράγματα.
Αύριο Τρίτη, στις 7.30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί από τη μουσουλμανική κοινότητα ανοιχτή προσευχή στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου!

Πληροφορίες όμως, που είχαν φτάσει μέχρι χτες το απόγευμα στις αστυνομικές υπηρεσίες, ανέφεραν ότι παράλληλα είναι πιθανό να γίνουν άλλες δύο συγκεντρώσεις μουσουλμάνων για ανοιχτή προσευχή, στην πλατεία Κουμουνδούρου και στην πλατεία Αττικής!!!
Τα στελέχη της Αστυνομίας ανησυχεί η πιθανότητα αντιδράσεων "ακροδεξιών" ομάδων, στον Aγιο Παντελεήμονα και στην πλατεία Αττικής, ενδεχόμενο για το οποίο υπήρχε σχετική φημολογία από χθες. Αρμόδιος αξιωματικός είπε στην εφημερίδα το «Eθνος» ότι και το παραμικρό επεισόδιο, παραμονή του Πολυτεχνείου σε εποχή ιδιαίτερα τεταμένη, ενδεχομένως, να αποτελέσει τη σπίθα για πρόκληση επεισοδίων στη μεθαυριανή πορεία.
Για την αποφυγή μιας τέτοιας εξέλιξης, η ΓΑΔΑ έχει προγραμματίσει για την ανοιχτή προσευχή των μουσουλμάνων μέτρα αστυνόμευσης σε όλη την Αθήνα. Σύμφωνα με ανώτατο αξιωματικό, δεν πρόκειται να επιτραπεί η προσέγγιση των προσευχόμενων από ομάδες ακροδεξιών. Ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν και προληπτικές προσαγωγές.


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΜΠΟΥΛ ΤΟΥ 2010. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑNΩΤΑΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΝΟΜΟΥΣ... ας βγει ο νεος δημαρχος να δουμε πως θα κουκουλώσει και αυτη την ξεφίλα

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ-ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ. ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΑΤΕ ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑ