Χρήστες OnLine

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ



ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΙΤΛΟ
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ


ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ BLOG ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΥΟ BLOG ΤΟ ΙΔΙΟ
ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ
ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ;
ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ;

ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ;
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ;

ΑΣ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Να αποφασίσει ο λαός αν θα συνεχίστει η πολιτική του μπάτε σκύλοι αλέστε
να αποφασίσει ο λαός αν θα δοθεί δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες και αν ναι σε ποιούς;..θα δοθεί σε όλους όπως θέλουν κάποιοι ή θα δοθεί μόνο σε αυτούς που πρέπει και μόνο με προυποθέσεις όπως γίνετε στα σοβαρά κράτη

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

ΩΡΑΙΑ!!

ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ (ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
ΤΩΡΑ

Μετά από 15 χρόνια ο ανθελληνας Χένρυ Κίσιγκερ δυστυχώς δικαιώνεται...?



Τι είχε πει πριν από 15 χρόνια ο Δρ. Χένρυ Κίσιγκερ και γιατί τώρα δυστυχώς δικαιώνεται

"Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθή να συμμορφωθή. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί και να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας"

Δρ. Χένρυ Κίσιγκερ τ. ΥΠ.ΕΞ. ΗΠΑ, ομιλία προς Αμερικανούς μεγιστάνες, Σεπτέμβριος 1994


Για να δούμε αν ισχύει αυτό σήμερα, 2009

Γλώσσα: Στο Δημοτικό διδάσκεται περιστασιακά και αποσπασματικά η Γραμματική. Τα παιδιά μας (όταν, λέμε όταν) πάνε στην Εκκλησία δεν καταλαβαίνουνε ούτε το Ευαγγέλιο, το οποίο καταλάβαιναν κάποτε και οι απλοϊκότεροι των χωρικών

Θρησκεία: Συστηματικός, επίμονος και ενορχηστρωμένος αποχριστιανισμός τηε Ελληνικής Κοινωνίας. Διαγραφή θρησκεύματος από τις ταυτότητες. Κατάρρευση του κοινωνικού συστήματος το οποίο εστηρίζετο στον ευλογημένο θεσμό της οικογένειας. Έλλειψη ήθους και σεβασμού από τους πάντες προς τους πάντες. Μοιχείες, Διαζύγια, Ελευθέρα Συμβίωση μετά ή άνευ πιστοπιητικού, Ομοφυλοφυλικές Σχέσεις, Ναρκωτικά, Στημένες απεργίες και καταλήψεις σε σχολεία και πανεπιστήμια στολίζουν τον πλούσιο κήπο της καθημερινής μας ανηθικότητας.

Πνευματικά και Ιστορικά Αποθέματα: Πλήρης διάβρωσις της ελληνικής ιστορικής αλήθειας με αλλοπρόσαλλες και ανίερες τοποθετήσεις ακόμα και στα σχολικά εγχειρίδια π.χ. περί "ανυπάρκτου σφαγής εν Σμύρνη τω '22". Ανοησίες και αμπελοφιλοσοφίες των καθ' εκάστην εσπέραν σερβιτόρων της τηλεοπτικής μαζικής παραπληροφόρησης μας που στόχο έχουν να μας σερβίρουν την "αλήθεια" όπως την θέλουν εκείνοι.

΄Ωστε μήπως τελικά δικαιώνεται ο Κίσιγκερ;

πηγή:
sfakaonline

Τι δεν ήταν η «εξέγερση του Δεκέμβρη»



του Στάθη Καλύβα
καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης στο Υale




Επειδή η αναζήτηση του τι ήταν η λεγόμενη «εξέγερση» του περασμένου Δεκεμβρίου είναι σύμφυτη με θεωρητικολογίες που έχουν μεγαλύτερη σχέση με τις επιθυμίες (ή και φαντασιώσεις) του κάθε σχολιαστή και λιγότερη με την πραγματικότητα, είναι ίσως πιο χρήσιμο να αντιστραφεί το ερώτημα: Τι δεν ήταν η «εξέγερση του Δεκέμβρη»;


Εδώ είναι απαραίτητη μια προκαταρκτική διευκρίνιση: ο λόγος που αποκαλούμε τα γεγονότα του περυσινού Δεκεμβρίου «εξέγερση» (και που ασχολούμαστε με αυτά) είναι επειδή ήταν βίαια. Αν οι διαμαρτυρίες για τον φόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ήταν ειρηνικές, αν περιορίζονταν στις ρουτινιάρικες και μίζερες καταλήψεις σχολείων και σε αποχές από μαθήματα, δεν θα είχαν προκαλέσει την διεθνή προσοχή και δεν θα γράφαμε γι’ αυτές σήμερα. Επομένως, όταν αναφερόμαστε στην «εξέγερση» και στους «εξεγερμένους», αναφερόμαστε πρωταρχικά στα γεγονότα και στα άτομα που συμμετείχαν στα βίαια επεισόδια.



Τι δεν ήταν, λοιπόν, η «εξέγερση του Δεκέμβρη»;

Δεν ήταν μια «εξέγερση» της νεολαίας. Το σοκ που προκάλεσε ο φόνος του μαθητή ήταν ισχυρό αλλά η συντριπτική πλειονότητα των νέων δεν συμμετείχε στις διαδηλώσεις ούτε άλλωστε ταυτίστηκε με τις καταστροφές και με την ιδεολογία των ομάδων που πρωτοστάτησαν σε αυτές, όπως προκύπτει από τις σχετικές δημοσκοπήσεις. Η συμμετοχή άλλων ομάδων του πληθυσμού ήταν ακόμη πιο περιορισμένη και οι εύκολες γενικεύσεις περί «ασφυξίας» και «οργής» των Ελλήνων ως αιτίων της «εξέγερσης» είναι το λιγότερο υπερβολικές.

Δεν ήταν μαζική. Η συμμετοχή στις διαδηλώσεις δεν φαίνεται να ξεπέρασε τις 8.000 ενώ τα άτομα που συμμετείχαν στις καταστροφές δεν ήταν παραπάνω από μερικές εκατοντάδες, δυσανάλογα μικρός αριθμός σε σχέση με το μέγεθος των καταστροφών και το επικοινωνιακό τους αποτέλεσμα. Η έκταση των καταστροφών γίνεται κατανοητή μόνο αν ληφθεί υπόψη η «κατάσταση παθητικής άμυνας» στην οποία η τότε κυβέρνηση έθεσε την Αστυνομία, η απόφασή της, δηλαδή, να παραδώσει την πόλη στους εχθρούς της (μία από τις αποφάσεις για τις οποίες, άλλωστε, τιμωρήθηκε στις εκλογές).

Δεν ήταν αυθόρμητη. Αν και η προσέλευση στις διαδηλώσεις πολλών νέων, ιδιαίτερα μαθητών, ήταν αυθόρμητη, ο σκληρός πυρήνας που πρωτοστάτησε στις καταστροφές κάθε άλλο παρά αυθόρμητα έδρασε. Γνωρίζουμε πως ο συντονισμός μέσω Διαδικτύου και κινητών έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην κλιμάκωση της βίας. Ταυτόχρονα η οργανωμένη βία λειτούργησε ως παράδειγμα για όσους είχαν πρωταρχικό τους κίνητρο το μπάχαλο και την καταστροφή.

Δεν εμπεριείχε ίχνος ρίσκου, αυτοθυσίας ή γενναιότητας. Η συμμετοχή στις καταστροφές ήταν ανέξοδη και εκ του ασφαλούς, μια κλασική περίπτωση «τζάμπα μαγκιάς» που ανθεί σε καθεστώς ανομίας.

Δεν ήταν αποτέλεσμα της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Αντίθετα απ’ ό,τι υποστήριξαν ξένοι κυρίως δημοσιογράφοι, τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης δεν είχαν φθάσει ακόμη στην Ελλάδα. Τώρα που έφθασαν με καθυστέρηση δεν φαίνεται, παραδόξως, να παράγουν εξεγέρσεις.

Δεν ήταν προοίμιο ενός διεθνούς κύματος εξεγέρσεων, όπως φαντασιώθηκαν ορισμένοι που είδαν στην επανάσταση το νέο εξαγώγιμο προϊόν της χώρας. Κάποιες προσπάθειες μίμησης σε ορισμένες χώρες έπεσαν γρήγορα στο κενό. Η άποψη ότι η ελληνική εξαίρεση οφείλεται στο γεγονός πως η ελληνική νεολαία είναι η πιο δυστυχισμένη στον κόσμο (ναι, γράφτηκε κι αυτό!) είναι κάτι παραπάνω από ανόητη.

Δεν ήταν και τόσο πρωτόγνωρη. Η έκταση των καταστροφών ήταν πρωτοφανής και ο αριθμός των ατόμων που συμμετείχαν σε αυτές μεγαλύτερος απ’ ό,τι συνήθως, αλλά το μοντέλο κινητοποίησης παρέπεμπε στις χρόνιες και επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις που ταλανίζουν την χώρα και που διακρίνονται από την ανεμπόδιστη δράση των διάφορων «αντιεξουσιαστικών» ομάδων, την σχετική συμπάθεια με την οποία αντιμετωπίζονται από μερίδα των ΜΜΕ, του πολιτικού κόσμου αλλά και των λεγόμενων «ενοχικών μεσηλίκων», την πάγια βεντέτα τους με την Αστυνομία και την εκμετάλλευση του πανεπιστημιακού ασύλου. Το μοντέλο αυτό έχει ως συμβολικό θεμέλιο την τοτεμική λειτουργία της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973, που λειτουργεί ως ένα πρότυπο το οποίο η κάθε γενιά θα πρέπει να αναπαράγει αν θέλει να ενηλικιωθεί: κάθε γενιά και το Πολυτεχνείο της. Η Αννα Δαμιανίδη, η οποία συμμετείχε στην πραγματική εξέγερση του 1973, επεσήμανε τον παραλογισμό αυτόν: «Τρελαίνομαι όταν ακούω νέους να λένε πως είχαμε το προνόμιο της εξέγερσης. Θέλαμε να ζήσουμε, να χαρούμε τα νιάτα μας, τις ευρωπαϊκές κατακτήσεις. Να ζούμε όπως εσείς οι νέοι τώρα».

Δεν αμφισβήτησε τις κυρίαρχες νεοελληνικές αξίες. Αντίθετα, υπήρξε μια γνήσια έκφρασή τους: της αδιαφορίας, αν όχι του μίσους, για την περιουσία των άλλων και την δημόσια ιδιοκτησία, της διεκδίκησης δικαιωμάτων δίχως υποχρεώσεις, της ταυτόχρονης απαίτησης για καλοπληρωμένες δουλειές και της αντίδρασης στις μεταρρυθμίσεις που θα τις παραγάγουν, της διαμαρτυρίας ενάντια στο κράτος αλλά και του ονείρου μιας κρατικοδίαιτης ζωής, της ημιμάθειας που εκφράζεται με έναν λόγο κούφιο, κοινότοπο και απόλυτο.

Δεν άφησε κάποιο ίχνος πίσω της. Οι εξεγέρσεις των μαύρων στις αμερικανικές πόλεις το 1968 ή των φοιτητών στο Παρίσι τον Μάη της ίδιας χρονιάς είχαν καταλυτικές συνέπειες. Η «εξέγερση» της Αθήνας δεν είχε καμία απολύτως πολιτική προέκταση, με εξαίρεση την εμφάνιση μιας νέας γενιάς τρομοκρατικών οργανώσεων και την σχεδόν καθημερινή πρακτική του προπηλακισμού πνευματικών ανθρώπων. Θα αποκτήσει ενδεχομένως ιστορική σημασία αν αποδειχθεί ότι κατάφερε να αφυπνίσει την κοινωνία και να την κάνει να αντιληφθεί το κόστος που ενέχει η συντήρηση και αναπαραγωγή μιας ξεπερασμένης κουλτούρας στον κόρφο της οποίας παράγονται φαινόμενα όπως η «εξέγερση του Δεκέμβρη».

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 6ης Δεκεμβρίου 2009 της εφημερίδας Το Βήμα.

πηγή

Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙ-FA - αντιεξουσιαστων ακροαριστερων φασιστων δολοφονων

ΖΩΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ - ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ


"[...] η μεγαλύτερη και δυναμικότερη ομάδα των Εξαρχείων, με σημείο αναφοράς την "Αναρχική Αρχειοθήκη", δεν ελέγχεται πλέον από τον παλαιό μεσήλικα αναρχικό που τη δημιούργησε, αλλά από τέσσερις επιγόνους του, οι οποίοι ακολουθούν μια σαφώς πιό σκληρή γραμμή

[...] ο τρίτος, Αλβανός στην καταγωγή και δεξί χέρι μέχρι πρόσφατα του "ιδρυτή", έχει οργανώσει μια ομάδα 100 συμπατριωτών του οι οποίοι -σύμφωνα πάντα με τους αξιωματικούς της Κρατικής Ασφάλειας- αποτελούν την αιχμή του δόρατος σε καθε σύγκρουση ή άλλη βίαιη ενέργεια"

ρεπορτάζ Βαγγέλη Μπότσαρη
"Realnews", 13.12.09

πηγή:
Δελτίο των 11


Η «πολιτιστική» δράση και μια εγκληματική ενέργεια αναρχικών πριν 2 μήνες

ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ”: Τότε, συνελήφθησαν στην πόλη των Τρικάλων ο ληστής κι ο συνεργός του, μετά από ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας της πόλης. Ο ληστής, 46χρονος ημεδαπός αναρχικός. Ο συνεργός, ο 70χρονος Ιταλός αναρχικός Μπονάνο(“νεαρός” και αυτός;).


Βεβαίως, όταν βλέπεις έναν ηλικιωμένο άνθρωπο σου εμπνέει σε πρώτο βαθμό τον σεβασμό. Όταν όμως μιλάμε για έναν άνθρωπο εβδομήντα ετών, που ήρθε σε άλλη χώρα με κύριο σκοπό τις ληστείες (από την πρώτη απέτυχε παταγωδώς όπως ο Βούτσης και λοιποί αναρχικοί, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι χωρίς το παρακράτος οι αναρχικοί είναι τρωτοί μέχρι αηδίας) τότε το πιο απλό συμπέρασμα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι φύσει εγκληματίας.


Βεβαίως, ο Αλφρέντο Μπονάνο δεν ήταν τυχαίος – ήταν… καθηγητής Πανεπιστημίου στην Ιταλία, ενώ ένα μήνα πριν είχε δώσει και διάλεξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Βλέπουμε λοιπόν, ότι ακόμα και τα πιο «διαβασμένα» μυαλά του αναρχοαριστερού χώρου, έχουν συνειδητή τάση προς το έγκλημα, κι όλη τους η φλυαρία περί ενός «ειρηνικού και δίκαιου κόσμου», δεν είναι παρά μία παραπλάνηση που με την κάλυψη του ίδιου του Συστήματος πιάνει τόπο.


Όσον αφορά την αναρχική γιάφκα «Ρεσάλτο», η αστυνομία ήξερε πολύ καλά τι συμβαίνει εκεί μέσα κι ο Χρυσοχοΐδης δεν θα ρίσκαρε ένα αστυνομικό φιάσκο αν ήταν απλά ένα… πολιτιστικό στέκι. Ωστόσο, το «timing» ήταν τέλειο για όλους, καθότι εάν οι αστυνομικές δυνάμεις επέλεγαν να μπουν μέσα δύο τρεις ώρες μετά, τότε θα ήταν που θα έβρισκαν τα μπουκάλια με τις μολότοφ έτοιμα και τα παιδιά του αντιπροέδρου της Βουλής καθώς και τα υπόλοιπα πλουσιόπαιδα τώρα θα ήταν ακόμα μέσα σε ένα κελί. Τους πιάσανε δηλαδή πριν βάλουν χέρι στο βάζο με το γλυκό, κι έτσι η ποινή ήταν ανώδυνη.


Όσοι από εσάς θυμούνται δυο μήνες μετά τον Μπονάνο, άλλοι τόσοι ελάχιστοι θα θυμούνται σε αντίστοιχο διάστημα τα καλόπαιδα του «Ρεσάλτο». Βλέπετε, η δημοσιογραφία, εκτός από αποκαλύψεις, καλύπτει που και που…


πηγη


ΑΠΛΥΤΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ


Έκλεψαν την προτομή του Βασιλιά Παύλου στον Βόλο! κατέστρεψαν την προτομή του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου!

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ..

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΜΙΑ ΜΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ..

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ.. ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ




Γνωστή η τακτική των ιερόσυλων και βέβηλων.Το βανδαλισμένο άγαλμα ενός από τους σπουδαιότερους προδρόμους της Ελληνικής Επανάστασης, του Ρήγα Φεραίου. Το γλυπτό βρίσκεται στα αριστερά της εισόδου του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΑΡΤΑ:Στόχος βανδάλων το άγαλμα του Γ. Καραϊσκάκη


Βανδαλισμένο και το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου

Από το http://greekroyalfamily.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

Βανδαλισμένες προτομές στην «καρδιά» του Βόλου στην πλατεία Αγ. Νικολάου!

Έκλεψαν την προτομή της Α.Μ.του Αειμνήστου Βασιλέως Παύλου καί κατέστρεψαν την προτομή του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Το περιστατικό συνέβη εδώ και έναν μήνα περίπου αλλά απεκρύφθη!

Αντικείμενα βανδαλισμών έγιναν οι προτομές δύο σημαντικών προσώπων της νεότερης ιστορίας της χώρας μας, στην «καρδιά» κυριολεκτικά του Βόλου, από αγνώστους.

Απαράδεκτη αδιαφορία όλων των φορέων, καταγγέλλει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, κ. Παύλος Μαρκάκης, στην υπόθεση βανδαλισμού της προτομής του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και κλοπής της προτομής του Βασιλέως Παύλου, που βρίσκονταν στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, Αγ. Νικολάου.

Οι καταστροφές ήταν γνωστές κανείς όμως δεν ευαισθητοποιήθηκε να τις ανακοινώσει στην τοπική κοινωνία, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μαρκάκης.

Οι ζημιές εντοπίστηκαν την Τρίτη, 17 Νοεμβρίου, από τον γλύπτη της προτομής του Χριστόδουλου, κ. Αναστάση Κρατίδη, ο οποίος περνώντας από την πλατεία Αγίου Νικολάου διαπίστωσε τις φθορές στην προτομή του μακαριστού Αρχιεπισκόπου. «Η προτομή ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο πάνω από 20 φορές», δήλωσε ο ίδιος, που στην συνέχεια σε επικοινωνία που είχε με το Δήμο Βόλου και τη Μητρόπολη Δημητριάδος, έμαθε ότι την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, κάποιοι ενημέρωσαν τη Μητρόπολη ότι την καταστροφή «έκαναν κουκουλοφόροι», χωρίς όμως να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η δε προτομή του Βασιλέως Παύλου, έκανε φτερά, καθώς οι επιτήδειοι κυριολεκτικά την σήκωσαν από τη βάση της. Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν και με την προτομή του Χριστόδουλου, χωρίς, όμως, επιτυχία. «Πήγαν να τη σηκώσουν με λοστούς, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί η βάση της προτομής ήταν από μασίφ και είχε γίνει πολύ γερή. Αυτό ίσως να εξηγεί τη μανία με την οποία χτύπησαν τοι πρόσωπο της προτομής, με περισσότερα από 20 χτυπήματα», εξήγησε ο κ. Κρατίδης.

Χθες, συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, αφαίρεσαν την προτομή, την οποία ανέλαβε να επισκευάσει ο κ. Κρατίδης, που άλλωστε ήταν εκείνος που την φιλοτέχνησε. Το έργο του, όπως δηλώνει ο ίδιος, δεν θα είναι εύκολο, καθώς θα πρέπει να επαναληφθεί η χήτευση της προτομής, που είναι κατασκευασμένη από ορείχαλκο. Η διαδικασία δεν αποκλείεται να διαρκέσει έως και δύο μήνες, ενώ ανάλογα μεγάλο αναμένεται να είναι και το κόστος.

Στην περίπτωση της προτομής του Βασιλέως Παύλου, ο κ. Κρατίδης, είπε πως πρόκειται για ένα έργο ανεκτίμητης αξίας, αφού κοσμεί το προαύλιο του Αγ. Νικολάου για περισσότερα από 40 χρόνια. Κατασκευάστηκε από τον γνωστό γλύπτη Λάζαρο Λαμέρα, ο οποίος απεβίωσε το 1998. «Για το έργο αυτό, εάν δε βρεθεί, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι, αφού δεν υπάρχει ούτε καν το καλούπι του», ανέφερε ο κ. Κρατίδης.

Ο γλύπτης, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το περιστατικό, αποκαλύπτοντας πως είναι η δεύτερη φορά που καταστρέφεται κάποιο δικό του έργο. Ανάλογο συμβάν, είπε, έγινε με τη προτομή του Παναγή Αλεξάνδρου που είχε στηθεί στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής και την οποία άγνωστοι έριξαν από τη βάση της.

Όπως είπε ο κ. Κρατίδης, θα πρέπει η Πολιτεία να λάβει κάποια μέτρα για την προστασία των έργων τέχνης που εκτίθενται σε δημόσιους χώρους, αν και παραδέχτηκε ότι κάτι τέτοιο θα είναι αρκετά δύσκολο.

Αδιαφορία καταλογίζει ο Π. Μαρκάκης

«Έργα ανεκτίμητης χρηματικής, συναισθηματικής, αλλά και ιστορικής αξίας για την Ελλάδα, την πόλη του Βόλου καθώς και την Εκκλησία, καταστράφηκαν και εκλάπηκαν, αλλά οι τοπικοί αρμόδιοι φορείς, δεν ευαισθητοποιήθηκαν στο ελάχιστο για να πληροφορήσουν τον κόσμο και να λάβουν τα σχετικά μέτρα», υπογραμμίζει ο κ. Μαρκάκης, ο οποίος θα καταθέσει, όπως δήλωσε, σχετική επερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα ευαισθητοποιήσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, σημειώνει πως θα πρέπει τέτοιου είδους γεγονότα να μην αποκρύπτονται από την τοπική κοινωνία, αντίθετα θα πρέπει να δημοσιοποιούνται και να καταγγέλλονται οι υπαίτιοί τους.

«Η προτομή του Βασιλέως Παύλου έχει κλαπεί και επιβάλλεται να κινηθούν οι αρμόδιες αρχές να βρουν τους κλέφτες Γιατί μπορεί για τους βανδάλους και τους κλεπταποδόχους να έχει αξία μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, όμως για μεγάλη μερίδα του λαού μας είναι ανεκτίμητου αξίας γιατί απεικονίζει ένα σημαντικό κομμάτι της νεότερης ιστορίας μας», τονίζει ο κ. Μαρκάκης,

Επιπρόσθετα, αναφέρει πως θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για την προστασία αναλόγων έργων καλλιτεχνικής αξίας, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον ανάλογα φαινόμενα. Τονίζει, τέλος, πως θα πρέπει να κινητοποιηθεί κάθε αρμόδιος φορέας προκειμένου να συμβάλλει στην αποκατάστασή τους και στην επανατοποθέτηση των προτομών στην θέση τους.

πηγή:Δεξί Εξτρέμ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ!



Αποφασισμένοι οι καταστηματάρχες

Απειλούν ακόμη και με προσφυγή στις Βρυξέλλες αν δεν λυθεί το πρόβλημα υποβάθμισης του κέντρου

Του Κωστα Oνισενκο


Αποφασισμένα να φτάσουν το μαχαίρι στο κόκαλο εμφανίζονται τα μέλη της Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας (ΚΙΠΟΚΑ) όσον αφορά την υποβάθμιση του κέντρου. Εκπρόσωποι της Κίνησης διαμηνύουν ότι αν δεν λυθεί το πρόβλημα, θα προσφύγουν στις Βρυξέλλες, εκθέτοντας τις ελληνικές αρχές και διεκδικώντας αποζημιώσεις για τη συνεχόμενη μείωση τζίρου των καταστημάτων του κέντρου, καθώς η ανυπαρξία κρατικής παρέμβασης έχει μετατρέψει την Ομόνοια και τους γύρω δρόμους σε υπαίθρια υπεραγορά ναρκωτικών και κέντρο εγκληματικότητας.

Συναντήσεις με φορείς

Προκειμένου, ωστόσο, να βρεθεί λύση χωρίς την παρέμβαση των Βρυξελλών, οι εκπρόσωποι της Κίνησης πραγματοποιούν συναντήσεις με τους εμπλεκομένους φορείς, προτίθενται να αναλάβουν πρωτοβουλίες, ενώ προγραμματίζουν και κινητοποιήσεις.


Τους τελευταίους μήνες, στις βιτρίνες πολλών καταστημάτων του κέντρου εμφανίστηκαν αφίσες με το σύνθημα «Συμμετέχουμε όλοι στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κέντρου της Αθήνας».

Οι συγκεκριμένοι καταστηματάρχες είναι μόνο μερικοί από τα περίπου 3.000 εγγεγραμμένα μέλη της ΚΙΠΟΚΑ, μεταξύ των οποίων οι ιδιοκτήτες των μεγαλύτερων καταστημάτων που βρίσκονται πέριξ της Ομόνοιας. «Ξεκινήσαμε από τις 9 Σεπτεμβρίου με επισκέψεις στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ι. Τέντε και στη συνέχεια στον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών κ. Σ. Φλογαΐτη. Σε μία από αυτές ο σημερινός υπαρχηγός της ΕΛ. ΑΣ. κ. Ι. Ραχωβίτσας δεσμεύθηκε ότι θα αναλάβει ως προσωπικό στοίχημα την επίλυση των προβλημάτων του κέντρου. Οντως, στη συνέχεια αυξήθηκαν τα αστυνομικά μέτρα, ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα παραμένει άλυτο», αναφέρει ο συντονιστής της ΚΙΠΟΚΑ κ. Δημ. Νικολακόπουλος.

Από το ερχόμενο Σάββατο, η Κίνηση θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μεταναστών με τη διανομή εντύπου μεταφρασμένου σε δώδεκα γλώσσες. «Εάν όλοι σεβόμαστε τους νόμους της χώρας μας και απομονώσουμε όσους παρανομούν και εγκληματούν, είτε είναι Ελληνες είτε αλλοδαποί, θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους μας», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα που θα μοιραστεί σε 10.000 αντίτυπα το Σάββατο στους μετανάστες του κέντρου. Εντυπο υλικό θα διανεμηθεί πόρτα πόρτα και σε κατοίκους του κέντρου προκειμένου να γίνουν μέλη της ΚΙΠΟΚΑ. Επιπλέον, στις 27 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση στην πλ. Ομονοίας με το σύνθημα «Κλείνουμε!».

Πολλά από τα μέλη της Κίνησης είναι εύρωστοι επιχειρηματίες που βλέπουν τις δουλειές τους να μαραζώνουν. Αυτό συνεπάγεται αφ’ ενός ότι έχουν κάθε λόγο να εξοργίζονται με τους αρμόδιους φορείς και αφ’ ετέρου ότι είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν κονδύλια προκειμένου να κινήσουν τις διαδικασίες, όπως έκδοση υλικού, εκδηλώσεις, νομική υποστήριξη κ. ά. Οι ίδιοι διαμηνύουν ότι η επόμενη κίνησή τους θα γίνει σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ενωσης.

«Προς κάθε κατεύθυνση»

«Θα κινηθούμε προς κάθε κατεύθυνση, αν χρειαστεί θα εκθέσουμε όλο το πρόβλημα στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ. Θα ρίξουμε την εμπορική κίνηση κέντρου στο μηδέν αλλά πλέον, έπειτα από τόσες ζημιές, δεν μας ενδιαφέρει ένας ακόμη χρόνος χασούρας», προειδοποιεί ένα από τα βασικά μέλη του ΚΙΠΟΚΑ.

πηγή

Φανατικός μουσουλμάνος Δήμαρχος αρνείται τη λειτουργία ελληνόφωνων νηπιαγωγείων


Φιλύρα: Πόλεμος για 4 νηπιαγωγεῖα!

Στυγνοί εκβιασμοί, κλίμα τρομοκρατίαςκλειστά σχολεία και διορισμοί καθ΄υπόδειξιν
Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος της Ευρώπης, θα τιμωρούνταν αυστηρότατα από το νόμο οποιοσδήποτε τολμούσε να παρεμβληθεί και να ορίσει την ποιότητα και την εν γένει εκπαίδευση των νέων, σύμφωνα με τα προσωπικά του κριτήρια... Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος, η πολιτεία θα είχε παρέμβει και θα είχε εξαναγκάσει την εφαρμογή του νόμου, ο οποίος πρέπει να αντιμετωπίζει τους πάντες με ίσα κριτήρια...

Αυτά θα συνέβαιναν οπουδήποτε, ίσως και στα βάθη της ζούγκλας του Αμαζονίου, αλλά στην Ελλάδα, αρκεί να είναι κάποιος ψευτοτσαμπουκάς και φανατικός τουρκολάγνος για να είναι υπεράνω του νόμου, να τον παραβιάζει ασύστολα και να ασκεί κλίμα τρομοκρατίας σε οποιονδήποτε δεν αποδέχεται ή δεν ακολουθεί πιστά τις δικές του(;) αποφάσεις. Αν ο ψευτοτσαμπουκάς είναι και δήμαρχος και μουσουλμάνος, τότε όχι μόνο είναι πάνω από το νόμο, αλλά μπορεί να φτιάχνει δικούς του νόμους, να μην ακολουθεί και να μην σέβεται καμία αρχή, πέρα από την Τουρκική Προξενική αρχή της Κομοτηνής.

Διαβάστε τη συνέχεια
εδώ


ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ SOROS




Χουβαρντάδες στις ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ θέλει η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΜΚΟ "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου". Ποιου ανθρώπου; Του αλλοδαπού ασφαλώς. Γιατί ο Έλληνας δεν νοείται άνθρωπος γι αυτούς αλλά ζώο... κάτι σαν τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα και της Πλατείας Αττικής.

Αφού λοιπόν μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα μας και αφού ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ με τον τσαμπουκά τους να μη συλληφθούν τώρα ήρθε ο καιρός να τους ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ επιτέλους. Μήπως έτσι δεν γίνεται πάντα σε αυτή τη χώρα; Όσοι πάνε με το Σταυρό στο χέρι τους τρώει η μαρμάγκα και όσοι έχουν τις χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ και οργανώσεις από πίσω "ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ" εις βάρος των ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ. Το συμπέρασμα: Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΑΝ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ".

Τι άλλο μας λένε αυτοί οι ΠΑΧΥΛΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ - κλικ εδώ για να δείτε τη διοίκηση που φυσικά δεν γίνεται να λείπει ο Τάκης Καμπύλης

Για τoν αρθογράφο Τάκη Καμπύλη και την ιστορικό Λίνα Bεντούρα , το να θεωρούμε τους ομογενείς μας , Έλληνες «προσβαλλει» (sic) τους Ασιάτες και Αφρικανούς εισβολείς και καταληψίες της χώρας μας.
(κλικ εδώ)

- που πρωτοστατούν στην χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας στον κάθε τυχάρπαστο;

(μικρή παραπομπή σε ένα ενημερωτικό άρθρο για το τι μέλλει γενέσθαι)
Όμως η κοινωνική διάλυση που επέφερε στον τόπο μας η λαθρομετανάστευση (ανεργία, εγκληματικότητα, αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού, αφελληνισμό στην εκπαίδευση…) δεν είναι αρκετή για τους προστάτες και απολογητές της. Το επόμενο βήμα τους είναι η νομιμοποίηση των αμέτρητων ξένων που ήρθαν στην Ελλάδα, με συνολική αλλαγή του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ΚΕΙ), ώστε να καταργηθεί η σημερινή διάκριση ομογενών και αλλογενών, το «δίκαιο του αίματος» (όπως αποκαλείται η απόδοση της ιθαγένειας με βάση την ελληνική καταγωγή) και κάθε έννοια ελληνικότητας, μετατρέποντας την προγονική γη σε έναν μη-τόπο, μια γη χωρίς ταυτότητα, κάτι σαν αεθνική κατασκήνωση μιας πανσπερμίας λαοτήτων. Πρωτοστάτες στον τελικό αφελληνισμό του κράτους είναι οι (δήθεν) Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, σαν την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) η οποία μεταξύ άλλων ωραίων έχει συντάξει και έναν νέο ΚΕΙ, προκειμένου να αντικατασταθεί ο υπάρχων (από το 2004) Κώδικας εξολοκλήρου.
(κλικ εδώ)

Εκτός από σπαγκοραμμένους (έτσι ακριβώς αποκάλεσαν την Ελλάδα) που δεν νομιμοποιούμε τους ΛΑΘΡΟμετανάστες μας ενημερώνουν ότι τα σύνορα ούτε αύριο καταργούνται (ίσως μεθαύριο...θα τους πάρει κομματάκι καιρό γιατί είμαστε και αντιδραστικοί) αλλά δεν είναι και άτρωτα. Δηλαδή μας δηλώνουν ευθαρσώς ότι εφόσον έχουμε τρωτά σύνορα πρέπει να δίνουμε και μια επιβράβευση σε όσους κατάφεραν να τα περάσουν.(κλικ εδώ)

Ποια είναι η Ελληνική Ένωση για τα δήθεν Δικαιώματα του Ανθρώπου μπορείτε να το δείτε εδώ. Στους προτεινόμενους συνδέσμους της ΜΚΟ του SOROS (εδώ)βλέπουμε το ανθελληνικό συνονθύλευμα των Βαλλιανατοδημητράδων και σε απαρτία όλοι οι στομωμένοι με δολάριο του δισεκατομμυριούχου Σόρος.

πηγη

Ευρωπαϊκό ψήφισμα για την απαγόρευση των μιναρέδων; Και εμείς 'πνιγόμαστε' στα Τζαμιά !



Λίγες εβδομάδες μόνο μετά την ψηφοφορία των Ελβετών για την απαγόρευση των μιναρέδων, μια γερμανική δεξιά ομάδα σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ένα νέο νόμο του Ευρωπαϊκού δικαίου προκειμένου να οργανωθεί ψήφισμα και στα 27 μέλη κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, η δεξιά αντί-μουσουλμανική ομάδα Pro NRW ελπίζει να ενώσει και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές δεξιές ομάδες, πίσω από την εκστρατεία ενάντια στους μιναρέδες.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην Die welt o γενικός γραμματέας του Pro NRW, Markus Wiener: "Θα πραγματοποιήσουμε προεκλογική εκστρατεία, η οποία θα είναι κρίσιμη για το Ισλάμ.Βλέπουμε την κατασκευή των τζαμιών ως μια κίνηση επιθετική και ένα ισχυρό σύμβολο μουσουλμανικής κατάκτησης".

O Wiener προσθέτοντας είπε ότι η εκστρατεία δεν απευθύνεται "ειδικά κατά του Ισλάμ", αλλά, αντίθετα, στο "πρόβλημα των μη ευρωπαίων μεταναστών που προέρχονται από το Ισλάμ", ενώ η συζήτηση για ένα πιθανό δημοψήφισμα προγραμματίζεται για τις αρχές του επόμενου έτους.

Eλπίζoντας στην βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημοψήφισμα για το θέμα, η ομάδα προσβλέπει στη Συνθήκη της Λισαβόνας, η οποία έχει πλέον τεθεί σε ισχύ, όπου περιέχεται μια διάταξη για τα δημοψηφίσματα σχετικά τη συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών υπέρ του εν λόγω μέτρου.

Η Pro NRW αποτελεί απόφυση της ομάδας Pro Cologne, η οποία βρίσκεται κάτω από την παρακολούθηση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος, την εγχώρια υπηρεσία πληροφοριών της Γερμανίας.

To 2008 η ομάδα Pro Cologne, ξεκίνησε την προσπάθεια για την απαγόρευση κατασκευής τζαμιού στη Κολονία. Η ομάδα Pro NRW, αυξάνει τον αριθμό των εδρών της και παράλληλα προετοιμάζεται για τις εκλογές στις 9 Μαϊου.

Πηγή: Spiegel

πηγή:
Ελληνορθόδοξα Νέα

Στο 8,1% του συνολικού πληθυσμού αντιστοιχούν οι αλλοδαποί στην Ελλάδα μας λένε...συνεχομενα ψεματα και παραπληροφορηση...... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ!





Σχόλιο: Και μετά ΞΥΠΝΗΣΑΝ! Οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα αριθμούν στα 4 εκατομμύρια. Τι μας πασάρουν για είδηση; Αυτούς που κατάφεραν να νομιμοποιηθούν αφου ΜΠΗΚΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ στην Ελλάδα και είναι καταγεγραμμένοι; Και οι υπόλοιποι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ την ίδια πορεία θα έχουν...Η αρχή έχει γίνει και πιάνουμε πάτο!



Στο 8,1% του συνολικού πληθυσμού αντιστοιχούν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για το 2008 που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, οι αλλοδαποί στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, στην Ελλάδα ζουν 906.000 αλλοδαποί (8,1% του πληθυσμού), έναντι 30,78 εκατομμυρίων στην ΕΕ των 27 (6,2% του πληθυσμού), όπως αναφέρει η Eurostat.

Το 63,7% των αλλοδαπών που ζουν στην Ελλάδα είναι Αλβανοί, το 2,5% Ουκρανοί και το 1,9% Γεωργιανοί. Στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ οι περισσότεροι αλλοδαποί προέρχονται από την Τουρκία (7,9%), το Μαρόκο (5,6%) και τη Ρουμανία (5,4%).

Επιπλέον, στην ΕΕ των 27, η Ελλάδα έχει το τέταρτο υψηλότερο ποσοστό αλλοδαπών προερχόμενων από τρίτες χώρες (6,7% του πληθυσμού), μετά τη Λετονία (17,9%), την Εσθονία (16,5%) και την Ισπανία (7%).

Οι αλλοδαποί από χώρες της ΕΕ αντιστοιχούν στο 1,4% του ελληνικού πληθυσμού.

Στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ οι αλλοδαποί από τρίτες χώρες ανέρχονται σε 19,5 εκατομμύρια (3,9%), ενώ από χώρες της ΕΕ σε 11,3 εκατομμύρια (2,3%).

Το μεγαλύτερο ποσοστό αλλοδαπών καταγράφεται στο Λουξεμβούργο (42,6%), στη Λετονία (18%), στην Εσθονία (17%), στην Κύπρο (16%), στην Ιρλανδία (13%) και στην Ισπανία (12%).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

πηγή


Η ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΣΤΟ MEGA ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Κράτος ΣΥΡΙΖΑ-Τροτσκιστών! Αντι-εθνικιστική Χούντα


Λάσπη κατά Εθνικιστών από αναρχοκομμουνιστές και η αστυνομία χωρίς κανένα στοιχείο κάλεσε για κατάθεση τον υπεύθυνο του πυρήνα Χανίων της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο βουλευτή του Κινήματος μας στις εκλογές του Οκτωβρίου Συναγωνιστή Καρεφυλλάκη


Συνεχίζουν οι γνωστοί ακροαριστεροί κύκλοι την λάσπη τους κατά της Χρυσής Αυγής με την πρόθυμη όπως πάντα συνδρομή του γνωστού συκοφάντη μας Στέλιου Κούλογλου και της ιστοσελίδας του tvxs. Αυτή τη φορά προσπαθούν να εμπλέξουν την Χρυσή Αυγή για γεγονότα στην πόλη των Χανίων που οι ίδιοι τα ονομάζουν “φασιστικές” και “ρατσιστικές” επιθέσεις. Παρά τις συνεχείς διαψεύσεις και τα δελτία τύπου του Πυρήνα Χανίων, τα ψέματα και οι συκοφαντίες κατά του Κινήματός μας καλά κρατούν ενώ συνεχίζουν να μας αποκαλούν “συμμορία”.


Εμείς για άλλη μια φορά επαναλαμβάνουμε ότι η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τις συκοφαντίες για δήθεν συμμετοχή της σε επεισόδια στα Χανιά και καλεί τους λασπολόγους να καταθέσουν συγκεκριμένα στοιχεία αν έχουν, αλλιώς καλά θα κάνουν να μην μας πιάνουν στο στόμα τους. Διαφορετικά θα υποστούν τυχόν νομικές συνέπειες γιατί ας μην ξεχνούν ότι έχουν να κάνουν με ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και όχι με κάποια “συμμορία”. Το σημαντικό μέρος του όλου θέματος είναι πως η ίδια η αστυνομία κάλεσε για κατάθεση τον υπεύθυνο του πυρήνα Χανίων Σταύρο Καρεφυλλάκη, δίχως να έχει στοιχεία εναντίον του. Πράγμα που δεν έχει γίνει ποτέ σε αντίστοιχη περίπτωση.


ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ.(ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ)


Η πράσινη ανάπτυξη θα αποτελεί την νέα παγίδα, το νέο σύνθημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Φτώχεια, ανεργία, παρακμή, υποδούλωση, ανέχεια, ανθελληνισμός, προδότες , φασίστες , κλέφτες και ένα σωρό άλλα θα βρίσκει κανείς στην Ελλάδα πλέον.Το μόνο που δεν θα βρίσκει θα είναι οι ίδιοι οι Έλληνες σε λίγα χρόνια.Λίγες σπίθες προσπαθούν να σωθούν...

Αφού κατέστρεψαν την ελληνική αγροοικονομία-κτηνοτροφία,πείσανε τους μεγαλοτσιφλικάδες της χώρας όπως και όλους σχεδόν τους Έλληνες ότι είναι λογικό να 'χεις 2-3 Αλβανούς εργάτες (π.χ οικοδόμους ) για να τελειώνεις τη δουλειά σου.
Βάφτισαν τους (λιγοστούς) Έλληνες τεμπέληδες και τους εξώθησαν στις καφετέριες και στα θεάματα.

Μετά λέμε για ανεργία!
Ένας φαύλος κύκλος-σαν το Μatrix.
Φρικαλέα η κατάσταση που επικρατεί στην Θήβα:
Οι ΛΑΘΡΟ, που παράτησαν το Εφετείο Αθηνών ,(εσωτερική μετανάστευση),δουλεύουν στα χωράφια και μένουν σαν τις κατσαρίδες μιλιούνια σε τρώγλες.
Κυριολεκτικά οι παραγκουπόλεις του Ρίο ντε Τζανέϊρο μοιάζουν χλιδή μπροστά στο θέαμα της Θήβας.
Εκεί μένουν και ξεχασμένοι Έλληνες (πολύτεκνοι,άποροι,συνταξιούχοι).

Ο Δήμαρχος ,(γιατρός στο επάγγελμα), έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό -επί Καραμανλή- και κατέληξε να συνεννοείτε με τον υποδιοικητή της τροχαίας της Θήβας !

Ο εν λόγω δήμαρχος μεταξύ των άλλων δήλωσε ότι στους 1500 ΛΑΘΡΟ, που εξετάστηκαν από μονάδες ιατρικές, εντοπίστηκαν πάμπολλα κρόυσματα καρκίνων, μεταδιδόμενων νοσημάτων, τύφου,χολέρας,φυματίωσης!
΄Ελεος, ήμαρτον.

Υ.Γ Τρίζουν τα κόκκαλα του Κατσαντώνη με ό,τι συμβαίνει γύρω μας(και πού; αν ήξερε ότι στα Αγραφα Ευρυτανίας και σε όλο τον νομό θα μπουν ανεμογεννήτριες και φράγματα! Φαύλος κύκλος είπαμε, ο Θεός και οι καλοί αγωνιστές ας βάλουν το χέρι τους να βοηθήσου τον τόπο τούτο. Να 'στε καλά.
Γ.Κ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ

πηγη

ΠΑΡΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ!