Χρήστες OnLine

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

"Αιγέας": Τα πράσινα μπερέ στις εσχατιές του Αρχιπελάγους..


Oι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ.. και οχι οι ελληνες του φραπε, του δημοσιου και των κουτσομπολίστικων εκπομπών


Η ελληνική στρατιωτική ηγεσία άλλαξε πρόσφατα, μόλις πριν απο 2 ημέρες άλλαξε και η πολιτική ηγεσία της χώρας. Οι απειλές και οι προκλήσεις εξ ανατολών είναι πλέον μόνιμες, ο σκεπτικισμός και η αγωνία για τις μελλοντικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα αυξάνει και ο κοντόθωρος ευδαιμονισμός κατακτά όλο και περισσότερο τους νέους.

Εν μέσω αυτής της ιδιαίτερης κατάστασης ένα απο τα σταθερά αναχωματα ενάντια στις τουρκικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο και συγκεκριμένα επι των άγονων βραχονησίδων μας, παραμένουν οι σύγχρονοι ακρίτες του Ελληνικού Στρατού, που τα τελευταία χρόνια αναπτύσονται τακτικά, κατ'αλλους επι μονίμου βάσεως, στις εσχατιές του Αρχιπελάγους..

Ως συνέχεια της αναφοράς μας στους σύγχρονους αυτούς Διγενήδες, παρουσιάζουμε ένα μικρό αφιέρωμα στην αμέσως μετά τα Ίμια εποχή. Αρκετά χρόνια πριν, την προηγούμενη δεκαετία,μια τυπική περίπολος(«Πειρατής»)των Ειδικών Δυνάμεων εκείνης της εποχής αναπτύχθηκε για μια αποστολή ρουτίνας σε κάποιο νησιωτικό σύμπλεγμα του Ελληνικού Αρχιπελάγους, στα πλαίσια της Επιχείρησης «Αιγαίας».Το μήνυμα σαφές και διαχρονικό...

Η συνέχεια...




Ελικόπτερο της Α.Σ μεταφέρει την περίπολο προς εγκατάσταση. Οι καταδρομείς αποβιβάζονται από το Huey και με πλήρη πολεμικό φόρτο 50 κιλών, ετοιμάζονται να λάβουν θέσεις




Με την εγκατάσταση σε πρόχειρες θέσεις, οι καταδρομείς/αλεξιπτωτιστές αρχίζουν την επιτήρηση του θαλασσίου χώρου του Αιγαίου.Τα "εργαλεία της δουλειάς" πάντα σε απόσταση αναπνοής..




Η αποστολή της διαρκούς επαγρύπνησης, έχει αρχίσει. Οι θρασύτατοι γείτονες σε απόσταση αναπνοής και η τεταμένη κατάσταση, δεν επιτρέπουν εφησυχασμό.





Η μακρά διαβίωση των ανδρών στις εσχατιές του Αιγαίου, γίνεται υπό πραγματικά σπαρτιατικές συνθήκες.Υπνοσακοι ,4Β "και ξερό ψωμί"..




Το ελικόπτερο προσεγγίζει για την απόσυρση της περιπόλου «Πειρατής» μετά την ολοκλήρωση της αποστολής. Μια άλλη θα την αντικαταστήσει αμέσως.Τι και αν στερήθηκαν τις σύγχρονες ανέσεις για μερικές ημέρες? Η ηθικη ικανοποίηση για την εκτέλεση του σημαντικού έργου κατακλύζει τους ταλαιπωρημένους Καταδρομείς/Αλεξιπτωτιστές.

έν κρυπτώ

Εξουσιαστής: "Διώκω τους φίλους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είμαι φίλος των αντιεξουσιαστών"


Δεν πρόλαβε καλά-καλά ν' αναλάβει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης, που μετονομάστηκε σε Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (κατά τον... Συνήγορο του Πολίτη ή, ακριβέστερα πλέον, Συνήγορο του Λαθρομετανάστη), και έκανε δηλώσεις που δείχνουν πολλά.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τους δημοσιογράφους, αποκάλυψε ότι θα αλλάξει άμεσα ο διοικητής της ΕΥΠ, θα καταργηθεί το σώμα της αγροφυλακής και θα επανέλθει το μέτρο του αστυνομικού της γειτονιάς.

Ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι όποιος αστυνομικός ή λιμενικός ακουμπήσει ξανά –κατά παράβαση του Συντάγματος- οποιονδήποτε πολίτη, τότε θα φεύγει με δική του εντολή από το σώμα. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τους αστυνομικούς για τους οποίους υπάρχουν στοιχεία ότι έχουν φίλο ή συνεργάζονται με την «Χρυσή Αυγή»... «Έχω φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές, συνομιλώ μαζί τους και συμφωνούμε. Είμαι κατά των χούλιγκαν και των βανδάλων. Αυτούς κυνηγούμε», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης μίλησε επίσης για:
* Απόταξη αστυνομικών που θα αποδειχθεί ότι έχουν σχέσεις με μέλη ακροδεξιών οργανώσεων όπως η Χρυσή Αυγή. Επανέλαβε μάλιστα ότι στο παρελθόν είχε ζητήσει να κηρυχθεί παράνομη από τον Άρειο Πάγο η εν λόγω οργάνωση.
* Συνεννόηση και διάλογο με τα κόμματα για τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας...

ΣΧΟΛΙΟ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Θα έπρεπε να γνωρίζει ο υπουργός ότι τα κόμματα τα θέτουν εκτός νόμου τα Συνταγματικά Δικαστήρια και Συνταγματικό Δικαστήριο στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Εάν υπήρχε θα έπρεπε να θέσει τουλάχιστον δέκα κόμματα της αριστεράς εκτός νόμου, τα οποία σημειώνεται ότι μέλη τους έχουν κατά καιρούς συλληφθεί για τρομοκρατικές ενέργειες.



Άρχισαν τα όργανα του "προοδευτικού" ΠΑΣΟΚ κατά των Εθνικιστών... Και έχει το θράσος ο επικεφαλής του πρώην υπουργείου Δημόσιας Τάξης να αναφέρει ότι έχει φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές (αυτούς τους "ανώνυμους" που πάγια διασαλεύουν την Δημόσια Τάξη και στελεχώνουν το σύνολο των τρομοκρατικών ομάδων της χώρας δηλαδή), την ίδια στιγμή που δηλώνει ποινικοποίηση ακόμη και του να έχει κάποιος φίλο σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, που έλαβε χιλιάδες ψήφους στις εκλογές!!! Σε ένα κόμμα όμως που τους χαλάει την "πιάτσα", γιατί αγωνίζεται υπέρ Ελλάδος και Ελλήνων. Οι δηλώσεις του υπουργού είναι πραγματικά αποκαλυπτικές για το ποια κατηγορία πολιτών - ή "πολιτών" - σκοπεύει να προστατεύσει το υπουργείο και ποιους Έλληνες Πολίτες σκοπεύει να κυνηγήσει.

ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ! Οι Ιδέες μας είναι σαν τα καρφιά, όσο περισσότερο τις χτυπούν τόσο βαθύτερα μπήγονται. Είμαστε ήδη δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστές και όσο περισσότερο μας πολεμούν τόσο αυξανόμαστε!

Το πιο γελοίο της υπόθεσης είναι ότι αυτά τα λένε με ύφος χιλίων καρδιναλίων αυτοί που έκαναν την Αστυνομία συνώνυμο της ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, αυτοί που γέμισαν το Δημόσιο με κομματόσκυλά τους. Εάν υπήρχε Δικαιοσύνη σ' αυτόν τον τόπο, παράνομα θα κηρυσσόταν τα κόμματά τους, που καταληστεύουν, ταπεινώνουν και δυναστεύουν τον Ελληνικό Λαό επί δεκαετίες.

Τα γραμμάτια παραλαβής της εξουσίας είναι φανερό ότι βιάζονται να τα ξεπληρώσουν. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ!

ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ… ΧΡΥΣΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ… ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

πηγη

Πίσω από τα δημοσιεύματα της Καθημερινής για το πρόβλημα στον Άγιο Παντελεήμονα



...διότι το Αριστερό παρακράτος δεν χτυπά μόνο με παλούκια και μολότοφ!

Με αφορμή την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δημοσίευσε ακόμη ένα άρθρο του κ. Κώστα Ονισένκο. Η προπαγάνδα της εφημερίδας ακολουθεί από κοντά τις κινητοποιήσεις των κατοίκων προσπαθώντας να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα εναντίον τους. Στο συγκεκριμένο άρθρο γίνεται αναφορά σε περιστατικά επιθέσεων από ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ακροδεξιούς κατά ΑΓΝΩΣΤΩΝ αλλοδαπών, με λεπτομερή περιγραφή ενός άγριου ξυλοδαρμού αλλοδαπού. Όμως για όλα αυτά δεν υπάρχει ποτέ αναφορά της Αστυνομίας, αλλά ούτε των άλλων ΜΜΕ που κάνουν λόγο αποκλειστικά για τρομοκρατημένους κατοίκους! Πως εξηγείται αυτή η αποκλειστικότητα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ; Πόσο αξιόπιστος είναι άραγε ο δημοσιογράφος και η εφημερίδα;

Γράφει λοιπον ο Κώστας Ονισένκο:

"Οι «επώνυμες» και «ανώνυμες» καταγγελίες κάνουν λόγο για επιθέσεις κατά μεταναστών με ρατσιστικά κίνητρα, για περιπολίες ιδιωτών και απειλές κατά ξένων καταστηματαρχών της περιοχής, μερικές από αυτές δημοσιοποίησε το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες.

Ενδεικτικά: «Ενώ επέστρεφε σπίτι του (...) ένας Ελληνας περίπου 35 ετών τον σταμάτησε και τον πρόσταξε να μην περάσει από εκείνο το σημείο. Οταν το θύμα ρώτησε για ποιο λόγο δεν μπορούσε να περάσει, εμφανίστηκαν άλλα δύο άτομα, τα οποία τον ακινητοποίησαν κρατώντας τον πισθάγκωνα.

Την ίδια στιγμή εμφανίστηκαν και άλλα άτομα, τα οποία όλα μαζί άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα. Σύμφωνα με το θύμα, τα άτομα που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό του ήταν περίπου 10 στον αριθμό, ενώ τον χτύπησαν για περίπου μισή ώρα αφήνοντάς τον τελικά αναίσθητο και αιμόφυρτο στον δρόμο»."
Πηγή: Καθημερινή


Ας εξετάζουμε πόσο αξιόπιστος είναι ο δημοσιογράφος που αναπαράγει. Στην προκειμένη περίπτωση ο δημοσιογράφος αναπαράγει την πρακάτω ανακοίνωση από την Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Eλληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες". Φυσικά η θέση της συγκεκριμένης οργάνωσης είναι γνωστή, όπως γνωστές είναι και οι πολυάριθμες προβοκάτσιες που έχουν κατασκευαστεί από διάφορες οργανώσεις για πολιτικούς σκοπους, με φερόμενα θύματα τους λαθρομετανάστες (video). Ένας σωστός δημοσιογράφος θα έπρεπε να διασταυρώσει τις πληροφορίες. Αλλά το ερώτημα είναι πόσο αμεροληπτος είναι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος; Όπως θα καταλάβετε από τα γεγονότα που θα αναλύσουμε παρακάτω, η θέση του σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ξεκάθαρη.

Πριν μερικούς μήνες αναφέρθηκα από αυτό το blog σε ένα παλαιότερο άρθρο του ιδίου κυρίου που αφορούσε το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα. Στην ανάρτηση μου σχολίαζα το γεγονός ότι ένας εκ των μαρτύρων που παρουσιάζονται στο άρθο, ο ηθοποιός Περικλής Λιανός, όχι μόνο δεν ήταν κάτοικος του Αγ. Παντελεήμονα αλλά ήταν και πολιτευόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται ότι αυτό εννόχλησε κάποιους.

Εμφάνιστηκε λοιπόν ένας blogger με το ψευδώνυμο Dead Poet ο οποίος άρχιζε να με φέρεται εναντίον μου στα σχόλια της ανάρτησης. Ανακάλυψα ότι ο ίδιος είχε αναρτήσει το παρακάτω σχόλιο σε διάφορα forum και σε προσωπικό του blog σε μια προσπάθεια να ρίξει λάσπη. Φυσικά "Δημοκρατία" έχουμε και ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει την γνώμη του. Όμως ο Dead Poet ισχυριζόταν ότι κάποιοι "φασίστες" σαν και του λόγου μου την "έπεσαν" στον φίλο του τον Κώστα που είναι δημοσιογράφος στην Καθημερινή.

Παραθέτω ολόκληρη την ανάρτηση που βρήκα σε διάφορα forum.

"Τετάρτη, 27 Μάϊος 2009Εθνο-μαλακες...Ειχα πραγματικα πολυ καιρο να γραψω λογω προσωπικων προβληματων αλλα ενα περιστατικο σημερα με εκανε να σπασω την ιντερνετικη σιωπη μου.Ο πολυ καλος φιλος, δημοσιογραφος και μπλογκερ Κωστας δεχτηκε επιθεση απο τους γνωστους τραμπουκους που αυτοαποκαλουνται "ελληνοψυχοι" επειδη τολμησε να γραψει στην εφημεριδα που εργαζεται[http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_26/05/2009_316086]αυτο που ολοι οι σκεπτομενοι ανθρωποι αντιλαμβανονται.

Και για να καταλαβει κανεις ποσο γεναιοι και θαρραλεοι ειναι αυτοι οι "ελληνοψυχοι" (το σκατοψυχοι νομιζω οτι τους ταιριαζει καλυτερα) την επεσαν (κατα τη συνηθη τακτικη τους) τριαντα ατομα στον Κωστη για να τον τρομοκρατησουν προφανως και να σταματησει να λεει και να γραφει αυτα που πιστευει.

Στο ενας με εναν παντα κοτες! Μαγκια πουλανε μονο οπλισμενοι ή οταν υπερισχυουν κατα πολυ σε αριθμο...

Ειναι γνωστο ποσο θρασυδειλοι ειναι ολα αυτα τα φασιστοπαιδα που μονο ετσι μπορουν να αντιμετωπισουν τον αντιπαλο τους. Οχι με επιχειρηματα και διαλογο (γιατι να κανεις διαλογο πρεπει να διαθετεις μυαλο και ως γνωστον οι φασιστες ειναι ηλιθιοι) αλλα με υβρεις, τσαμπουκα και απειλες...


Τετοιο κλασικο παραδειγμα ψευτομαγκα, σκατοψυχου, κωλοφασιστα ειναι και ο τυπος του οποιου το μπλογκ μπορειτε να διαβασετε σ' αυτην τη διευθυνσηhttp://ellinopsychos.blogspot.com/

Αντρο βλακειας, μικροψυχιας και ηλιθιοτητας το συγκεκριμενο μπλογκ στο οποιο μαζευονται ολα τα υποκειμενα και ηδονιζονται γραφοντας εθνικιστικες μαλακιες και εκσπερματωνουν ομαδικα διαβαζοντας τα βιβλια του Λιακοπουλου με μουσικη υποκρουση τις προεκλογικες ομιλιες του Καρατζαφερη, του Αδωνη Γεωργιαδη και του Βελοπουλου...

Η εθνο-σαπιλα εχει εισβαλει παντου και μας απειλει αλλα το μονο που εχω να πω στους απανταχου φασιστομαλακες του πλανητη ειναι οτι εν τελει θα παρουν τα αρχιδια μας..."

Εν συνεχεία, εμφανίστηκε κάποιος άλλος ονόματι babis88 ο οποίος μου ζητούσε να κατέβω μαζί με την παρέα του για να "περιποιηθούμε" τον... Αντώνη Καφετζόπουλο (!!!) που μένει στην γειτονiά του. Είναι προφανές ότι το σχόλιο αυτό ήταν απλά μια παγίδα για να με εμπλέξουν σε δήθεν προτροπές σε βία.

Ψάχνοντας, εντόπισα το παρακάτω δημοσίευμα στο tvxs.gr με τίτλο "Επιθέσεις ακροδεξιών κατά δημοσιογράφων και κομμάτων της αριστεράς". Εκεί αναγράφονται τα εξής γύρω από το φερόμενο "πέσιμο":

"Την τελευταία στιγμή απέφυγε τον κίνδυνο και ο Κώστας Ονισένκο, δημοσιογράφος της Καθημερινής, όταν μια ομάδα περίπου 30 ακροδεξιών του επιτέθηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου βρέθηκε για να καλύψει το γεγονός της πυρκαγιάς σε υπόγειο χώρο προσευχής Μουσουλμάνων. «Στην περιοχή δραστηριοποιείται ένας σκληρός πυρήνας ακροδεξιών ατόμων που εμφανίζονται ως κάτοικοι της περιοχής, αλλά στην πραγματικότητα έχουν ως ρόλο την «υποκατάσταση» του ανύπαρκτου κράτους. Στα πλαίσια αυτά, εδώ και χρόνια καλύπτω τις λεκτικές αλλά και υλικές επιθέσεις τους κατά των μεταναστών της περιοχής, και ως αποτέλεσμα έχω γίνει γνωστός στους κύκλους τους. Εκείνη τη νύχτα, βρισκόμουν στην πλατεία συλλέγοντας πληροφορίες για το περιστατικό της πυρκαγιάς από τους συγκεντρωμένους ανθρώπους, όταν μια γυναίκα με αναγνώρισε και άρχισε να φωνάζει «αυτός είναι!». Τότε, περίπου 30 άντρες πήγαν να μου επιτεθούν και γλίτωσα την τελευταία στιγμή χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας», διηγήθηκε ο κ.Ονισένκο."


Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα με ονοματεπώνυμο (!), τις ημέρες που επιρατούσε ένταση στην περιοχή, ο κ. Ονισένκο εθεάθει παρέα με το συνεργείο του TVXS του Κουλογλου, καθώς και τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ , κα Μαρίνα Βήχου, και κ. Πέτρο Τασούλα. Η κ. Βήχου είναι γνωστή ως περιφερόμενη κάτοικος-μάρτυρας για τα δελτία ειδήσεων. Τον κ Τασούλα θα τον θυμάστε από το περιστατικό όπου νοίκιασε παιδί από αλλοδαπή μητέρα και προσποιήθηκε τον πατέρα του, ούτως ώστε να διαμαρτυρηθεί για το "κλέιδωμα" της παιδικής χαράς στην πλατεία. Φυσικά πρωταγωνιστές στα επεισόδια που ακολούθησαν ήταν οι αναρχικοί από την Βίλλα Αμαλία.

Οι κάτοικοι που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις γνώριζαν τα πολυάριθμα άρθρα του κ. Ονισένκο στην Καθημερινή μέσα από τα οποία συκοφαντεί τον αγώνα τους αλλά και τους ιδίους ως "ακροδεξιούς". Παρόμοια άρθρα γράφει και η Γεωργία Δράμα στην Ελευθεροτυπία.

Την ημέρα εκείνη ο κ. Ονισένκο πλησίασε τους κατοίκους και τους συστήθηκε. Τους είπε ότι μένει σχεδόν πάνω από την πλατεία και ότι δεν ενοχλείται καθόλου από την εφιαλτική κατάσταστη που επικρατούσε τον καιρό εκείνο. Υπεραμύνθηκε των δημοσιευμάτων του δηλώνοντας πως πολύ καλά κάνει και γράφει το όσα γράφει. Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι αντέδρασαν απλώς με το να αποδοκιμάσουν το κατ αυτούς προσβλητικό ύφος και θράσος του.

Εν συνεχεία ο δημοσιογράφος αποχώρησε, και κατευθύνθηκε μόνος του στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής από όπου έστειλε τους αστυφύλακες να καλέσουν τους κατοίκους. Εκεί, ο κ. Ονισένκο παρακαλούσε τους κατοίκους επί μισή ώρα να του υποβάλουν μύνηση. Προσπαθούσε με αυτό τον τρόπο να δώσει νομική υπόσταση στο "τίποτα"! Οι κάτοικοι τον αγνόησαν και επέστρεψαν στην πλατεία.


Απόδειξη των όσων περιγράφονται είναι το γεγονός ότι τα όσα αναφέρονται στο άρθρο του TVXS σχετικά με τον φερόμενο "προπηλακισμό" του κ. Ονισένκο και την διάσωσή του από 30 ακροδεξιούς τραμπούκους, ουδέποτε δημοσιεύτηκαν από τον ίδιο ή τους συνεργάτες τους στην εφημερίδα του την Καθημερινή! Διότι απλούστατα η περιγραφή δεν είχε υπόσταση και αν τολμούσε να αναπαράγει τις σοφιστίες του στην εφημερίδα, πιθανώς να καλούνταν να αποδείξει τους ισχυρισμούς του . Είναι όμως πιο εύκολο να γράφει απλά και αόριστα για φερόμενες πράξεις βίας από αγνώστους "ακροδεξιούς "κατά αγνώστων "αλλοδαπών"!

Για του λόγου το αληθές και ως ένδειξη του πόσο απειλούνταν οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι στον Άγιο Παντελεήμονα, απολαύστε τον κ. Ονισένκο, παρέα με την κ. Βήχου, τον κ. Τασουλα, και το συνεργείο του TVXS, σε ψητοπωλείο απέναντι από την πλατεία λίγο πριν την υποτιθέμενο "περιστατικό". Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τους ίδιους ανθρώπους που ο κ. Ονισένκο και το TVXS κατηγορούν ότι στάθηκαν απειλή για την σωματική ακεραιότητα του δημοσιογράφου. Οι κάτοικοι βρίσκονταν σε μικρή απόσταση από τον ίδιο και το συνεργείο του TVXS, αλλά αυτό δεν φαίνεται να "τρομοκρατεί" την εικονιζόμενη παρέα!!!

Αυτή είναι λοιπόν η εγκυρότητα των δημοσιογράφων της Καθημερινής. Να μην αναφερθούμε δε στην υποτιθέμενη αμεροληψία και ουδετερότητα τους! Αν κάποιος αμφισβητεί την εκγυρότητα της ιστορίας που παραθέτω δεν έχει παρά να σπεύσει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και να συλλέξει ο ίδιος τις πληροφορίες.

Τέλος για να ενημερωθούν οι αναγνώστες της Καθημερινής ως προς το ποιοι πραγματικά τρομοκρατούν την περιοχή, στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζονται οι αναρχικοί από την Βίλλα Αμαλία στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, λίγο πριν την επίθεση που πραγματοποίησαν την ημέρα εκείνη. Όπως διακρίνετε οι αναρχικοί κραδαίνουν κράνη και παλούκια.

Ευχαριστώ θερμά τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα για τις πληροφορίες και το φωτογραφικό υλικό. Καλή δύναμη σε ένα αγώνα που πρέπει όλοι να στηρίξουμε έμπρακτα!

ΕΨ

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα επιχείρηση της Αστυνομίας στα Εξάρχεια

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα Εξάρχεια. Πάνοπλοι αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή, ενώ προχωρούν και σε προσαγωγές, αν προκύψουν στοιχεία.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει κεντρικούς δρόμους και προχωρούν σε σωματικούς ελέγχους.

Τα αναρχοκουμουνάκια τρέχουν να σωθούν στις τρύπες τους. Η επιχείρηση ξεκίνησε λίγο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο δικαιοσύνης.



Λεπτομέρειες για την επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια



Στην επιχείρηση, που διήρκησε από τις 23.45 έως τις 2.30, συμμετείχαν 400 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες.Ελέγχθηκαν συνολικά 203 άτομα, 16 αυτοκίνητα, 23 δίκυκλα και 26 καταστήματα. Συνελήφθησαν 8 άτομα εκ των οποίων δύο για κατοχή ναρκωτικών, ένα για καταδικαστικές αποφάσεις, ένα για υγειονομικές παραβάσεις, τρεις παράνομοι αλλοδαποί και ένα άτομο για παράνομα παίγνια.

Προσήχθησαν συνολικά 81 άτομα και κατασχέθηκαν 13 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα κοκαΐνης και 46 μηχανήματα για παράνομα παίγνια.

Λίγα λεπτά πριν τις 03:00 τα ξημερώματα, αποχώρησαν και οι τελευταίες αστυνομικές δυνάμεις από την ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Νωρίτερα εκατοντάδες αστυνομικοί αναπτύχθηκαν σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας. Διμοιρίες των ΜΑΤ, άνδρες της ομάδας Δέλτα, και άνδρες από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ περιπολούσαν επί των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη, Ιπποκράτους, Διδότου, και Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΑΔΑ οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν.