Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2010

Συναγερμός.Κατέθεσαν το Λαθρονομοσχέδιο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ
ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ -ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ !!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!!!


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

WWW.METHARROS.GR

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

Σπύρος Χατζάρας

πηγη

ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΥΞ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Τα «Κέντρα Κράτησης Λαθρομεταναστών», που θα μετονομαστούν σε «Κέντρα Πρώτης Υποδοχής»: Μπορεί «να μην υπάρχει σάλιο» και να είμαστε στα όρια της πτώχευσης (αν πιστέψουμε την κυβερνητική προπαγάνδα), μπορεί να έχει ληφθεί ένας σωρός από αντιλαϊκά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού και να έρχεται και νέο «κύμα», αλλά για κάποιους άλλους και λεφτά υπάρχουν και η πασοκική κυβέρνηση είναι έτοιμη να τα διαθέσει!


Ναι, καλά καταλάβατε, πρόκειται για… τ’ αδέρφια μας, τους μελλοντικούς ομοεθνείς μας, τους λαθρομετανάστες!


ΠΑΣΟΚΟΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ! ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!Απαγορευόταν η μάζωξή τους σε συγκεκριμένο χώρο, και τους μάζεψαν από άλλον για να μη πάνε στον συγκεκριμένο?

Θα παλαβώσουμε τελείως τώρα?

Με λίγα λόγια αν απαγορεύεται να πας κάπου, και ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ οτι ΘΑ πας, κάνουν προσαγωγές πριν ΚΑΝ πας?

Ε γιατί δε πήγανε πρωί πρωί με καμιά κλούβα έξω από τα σπίτια τους να τους πάρουν πριν πατήσουν το πόδι τους στα απαγορευμένα πεζοδρόμια?

Κων/νος

πηγη

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!! ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ!!!
Αυτο το βιντεο δεν είχα σκοπό να το βγάλω αλλά το εκδίδω μετα τα γεγονότα που έγιναν στον Αγιο Παντελεημονα της 24/2/2010 για να μάθει ο κόσμος οτι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων πατριωτών

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την παλιά βουλή 3/2/2010
anypotaxtosEllhnas