Χρήστες OnLine

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

«Βγάζουν» την κουκούλα και οι Γάλλοι

Με επίσημο διάταγμα, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στη Γαλλία, απαγορεύεται η χρήση της κουκούλας σε όσους μετέχουν σε διαδηλώσεις.


Η Γαλλίδα υπουργός Εσωτερικών εξέταζε την επιβολή της απαγόρευσης αυτής με αφορμή τα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν κουκουλοφόροι στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Στρασβούργο στις αρχές Απριλίου.



Το διάταγμα του πρωθυπουργού François Fillon προβλέπει την επιβολή μεγίστου προστίμου 1.500 ευρώ σε όποιον μετέχει σε διαδηλώσεις ή βρίσκεται κοντά σε διαδηλωτές σε δημόσιο δρόμο και καλύπτει σκόπιμα το πρόσωπό του για να μην αναγνωρίζεται.


Προβλέπει ακόμα, σε περίπτωση υποτροπής σε διάστημα ενός έτους, την αύξηση του προστίμου σε 3.000 ευρώ.



Εξαιρέσεις προβλέπονται για συγκεντρώσεις που υπόκεινται σε τοπικά έθιμα ή όταν η κάλυψη του προσώπου αιτιολογείται από νόμιμα κίνητρα.



Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη εβδομάδα η γαλλική Εθνοσυνέλευση αναμένεται να εξετάσει πρόταση νόμου για την ποινικοποίηση της «συμμετοχής σε βίαιη συμμορία» και την επιβάρυνση της ποινής για το αδίκημα αυτό στην περίπτωση κάλυψης του προσώπου.


Αλλοδαποί ηθελαν να Κάψουν Ψητοπώλη στον Αγ. Παντελεημονα!



Πολλά θα δουν τα μάτια μας ακόμα... Δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα...


ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟ ΤΖΑΜΙ. ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ.ΟΧΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΚΑΙ Madrassah ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.




Σπύρος Χατζάρας

Tο ζήτημα του ενός επίσημου τεμένους, έχει πολλές πλευρές, που πρέπει να τις εξετάσουμε προσεκτικά.

Το κύριο ωστόσο, είναι, ότι δεν συνδέεται με το ανθρώπινο δικαίωμα των μουσουλμάνων πολιτών της Ελλάδας να εκφράζουν τη θρησκευτική πίστη τους.

Στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερα από 150 Τζαμιά.

Σε όλα σχεδόν τα μεγάλα ξενοδοχεία υπάρχουν Τζαμιά.

Δεν θα είχα αντίρρηση τα 150 προσωρινά Τζαμιά, να γίνουν 300.Υπό την προϋπόθεση ότι εξυπηρετούν μόνιμους κατοίκους και Έλληνες υπηκόους.

Οι «επιδρομείς», και οι «εισβολείς», που συνέρρευσαν στην Αθήνα τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν είναι μόνιμοι αλλά προσωρινοί κάτοικοι, και δεν είναι πολίτες.

Το γεγονός ότι ζήτησαν άσυλο, που δεν τους έχει παραχωρηθεί, δεν υποχρεώνει την ελληνική κοινωνία να μεταβάλει το χαρακτήρα της.

Αντίθετα, όσοι επείγονται να « προσαρμόσουν «την ελληνική κοινωνία στα «νέα δεδομένα» που δημιουργεί η εισβολή, εξυπηρετούν τους πολιτικούς στόχους και τις στρατηγικές επιδιώξεις ,«άνωθεν δυνάμεων».

Αισθάνομαι ότι η αντίσταση και η αποκάλυψη αυτών των σχεδιασμών είναι ζήτημα λαϊκής κυριαρχίας και εθνικής ανεξαρτησίας.

Οι προσωρινοί κάτοικοι θα βρουν και προσωρινές λύσεις.

Το ίδιο ισχύει και για το νεκροταφείο.

Η Αθήνα δεν είναι μουσουλμανική πόλη. Δεν έχει μουσουλμάνους δημότες και δεν χρειάζεται μουσουλμανικό νεκροταφείο .

Όποιος μουσουλμάνος τουρίστας ή προσωρινός πρόσφυγας πεθαίνει θα πρέπει να αποστέλλεται στην πατρίδα του. Το δε κόστος θα πρέπει να το αναλάβουν οι ΜΚΟ και η οργάνωση του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Σε ότι αφορά στο "επίσημο" Τζαμί.

Το 2004, δεν υπήρχε λαϊκή μουσουλμανική βάση, και η Σαουδική Αραβία μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους Σημίτη-Παπανδρέου προσπάθησαν να δημιουργήσουν το Τζαμί «λόγω των ολυμπιακών αγώνων».

Τώρα που μετέφεραν τη «λαϊκή βάση» προβάλλουν το επιχείρημα. μέσω Μακντούγκαλ, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των μουσουλμάνων της Αθήνας .

Δεν είναι εύκολο να εξηγήσουμε στους πολίτες, το τι είναι ο Βαχαμπιτισμός, πώς και γιατί δημιουργήθηκε, και ποιες είναι οι διασυνδέσεις του με τον ιμπεριαλισμό των περιούσιων τραπεζιτών.

Είναι όμως άμεσα κατανοητό, ότι οι δράστες της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν Σαουδάραβες και Βαχαμπίτες, ότι οι Ταλιμπάν και οι Τσετσένοι τρομοκράτες, είναι δημιούργημα των βαχαμπιτών, και ότι ο διαβόητος Οσάμα είναι Σαουδάραβας Βαχαμπίτης.

Οι στενές σχέσεις, του αμερικανικού κατεστημένου με τους Σαούντ, εξηγούν πολλά από μόνα τους.

Το Ισλάμ έχει πολλές ερμηνείες. Εκτός από τους σιίτες και τους σουνίτες, υπάρχουν από το «αρχαιο ισλάμ», οι θεολογικές ερμηνείες του Μαγκρέμπ, της Δαμασκού, της Βαγδάτης κλπ κλπ εκτός από την ερμηνεία του Ιμπν Βαχάμπ.

-Η ελληνική δημοκρατία πρέπει να εγγυηθεί και στους μουσουλμάνους που ζουν στο έδαφος της, ότι θα μπορούν να έχουν την ελευθερία να πιστεύουν αυτό που θέλουν. Όχι αυτό που θέλουν να τους επιβάλουν.

Το «ένα (επίσημο) τζαμί» θα έχει προσκολλημένο το θεολογικό σχολείο (Madrassah), που θα διδάσκει την ερμηνεία του Ιμπν Βαχάμπ και θα παράγει «Ταλιμπάν» όπως έγινε παντού στην Ευρώπη.

Επομένως συνοψίζω.

-Το «σαουδαραβικό Τζαμί» στην Αθήνα, δεν αφορά στους δύστυχους λαθρομετανάστες αλλά στην διάδοση του Βαχαμπιτισμού και του Φουνταμεταλισμού.

- Ναι στα προσωρινά Τζαμιά για τους προσωρινούς κατοίκους που ζητούν άσυλο.

- Όχι στο Σαουδαραβικό Τζαμί. Όχι στους Βαχαμπίτες. Όχι στον Μιναρέ.

Η χωροθέτηση του Τεμένους στον Ελαιώνα, είναι εντελώς συμβολική, και επιτίθεται στην ταυτότητα της αρχαίας Αθήνας. Ακριβώς όπως έκαναν Τζαμί τον Παρθενώνα. Και το «ισλαμικό» εμπορικό Κέντρο του Βωβού, είχε σχεδιαστεί παράλληλα και ταυτόχρονα με την χωροθέτηση του τεμένους. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού ήταν επικοινωνιακός ελιγμός.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ

Ντόμινο οι εξελίξεις στους "εξεγερθέντες"...Σύριζα, αναρχομαχίες και τώρα ο Κουνταρδάς...


Στο Σύριζα τρώγονται και είναι ένα βήμα πριν την διάσπαση εώς διάλυση....

οι Διακτινιζόμενοι πολίτες και οι επαγγελματίες αντιρατσιστές έχουν ξεβρακωθεί πανελληνιώς και βρίσκονται σε κατάσταση αποσύνθεσης....


Αναρχικές ομάδες πλακώνονται μεταξύ τους για το ποιός θα καρπωθεί την πλατεία Κύπρου & Πατησίων και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις τους...

....και πριν από λίγες ώρες παραδόθηκε μόνος του!!! ο Κουνταρδάς (που αφέθηκε ελεύθερος εχθες!!!) και ομολόγησε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του ειδικού φρουρού Αμανατίδη...

ήδη από το γνωστό indymedia ξεκίνησε προσπάθεια να τον βγάλουν τρελό!
αλλά ξεχνάνε πως μέχρι προχθές αγωνιζόντουσαν να τον αποφυλακίσουν...

δείτε το μήνυμα του που είχαν αναρτησει από προχθές στο indymedia...αλλά φυσικά κανείς δεν τον αποκαλούσε τρελό...τώρα το ανακάλυψαν...ή τουλάχιστον τώρα ξεκίνησαν να τον βγάλουν τρελό....

Σε λίγες ώρες ή μέρες αποφυλακίζομαι.
Ευχαριστώ όσους και όσες αγωνίστηκαν στο δύσκολο αγώνα για ζωή και αξιοπρέπεια, όσους στάθηκαν αλληλέγγυοι προς το πρόσωπό μου.
Ευχαριστώ επίσης όλους αυτούς που σε αγαστή συνεργασία με τη μαφία του παρακράτους συναινούνε στην εξόντωση μου που απειλούν μέχρι και αγωνιζόμενους αλληλέγγυους.
Βγαίνω "ελεύθερος" και ανυπομονώ να βρεθώ κατάφατσα με το τείχος του θανάτου. Είτε αυτό θα είναι ένα οπλισμένο χέρι ενός πληρωμένου δολοφόνου είτε απλά μαζί στοχεύουν να με σβήσουν απ΄το χάρτη , να "εξαφανιστώ". Και στις 2 περιπτώσεις δημοσιοποιώ ότι θα είναι γνωστοί οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας μου καθώς και οι φυσικοί.
Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία στα χέρια φίλων μου,σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι,καθώς και μια υπέυθυνη δήλωση ατομική όπου αναφέρω λεπτομέρεις από αυτό το ανατριχιαστικό μου σχέδιο της προσωπικής μου εξόντωσης.
Τέλος,όσο σκληρό και αν ακούγεται,ευθύνη θα φέρουν σε κάθε περίπτωση και οι γονείς μου οι οποίοι έχω να πω,πως δεν διαφέρουν σε τίποτα με τους δολοφόνους του αλέξη.
Λυπάμαι πραγματικά αλλα έτσι είναι η αλήθεια.Ξαναλέω ότι η προαναγγελθείσα δολοφονία μου ή εξαφάνιση μου θα είναι παρακρατική.Κρίμα για κάποιους συντρόφους που αδιαφορούνε.

Ζήτω η αναρχία
Νίκος Κουνταρδάς

Υ.Γ. Για περισσότερα σας περιμένω το πρωί εδώ στο κρατικό.Φίλους και πάνω από ολα δίκαιους ανθρώπους.


*** greekalert .....τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας....

Πηγή:
Greekalert

«Αντιεξουσιαστές» για κλάμματα: Το «ίνδαλμα» που έγινε… «τρελλός»

«Έτσι ξηγιούνται τα παλικάρια. Για τον Αλέξη, ρε!» είπε το «ίνδαλμα» των αναρχικών. Για τον Αλέξη (Δεκέμβριος 2008) σκότωσαν τον Αμανατίδη 5 χρόνια πριν!



Όπως έγινε γνωστό από τα μέσα ενημέρωσης, ο γνωστός «αντιεξουσιαστής» Ν. Κουνταρδάς ομολόγησε χθες την δολοφονία του ειδικού φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη, 2 μόλις μέρες μετά την αποφυλάκισή του. Σε όλη την διάρκεια του εγκλεισμού του, οι «σύντροφοί» του είχαν μετατρέψει σε Ήρωα έναν προβληματικό άνθρωπο με σωρεία παραβάσεων στο ενεργητικό του. Ο ίδιος είχε προχωρήσει σε «απεργία πείνας και δίψας» πολλών ημερών και έτσι απέδειξε την… υπεράνθρωπη φύση του. Όλο αυτό το διάστημα, οι αναρχικοί πραγματοποιούσαν εκδηλώσεις υποστήριξης στο πρόσωπο του «αδίκως διωκόμενου» Κουνταρδά που το κράτος ήθελε να εξοντώσει, μάλλον για το… βαθύ πολιτικό του υπόβαθρο (ξυλοδαρμός, ληστεία, εμπρησμοί).


Κάπως έτσι φτάσαμε στην αποφυλάκιση του (με χρηματική εγγύηση 3000 ευρώ) και στην αιφνιδιαστική ομολογία του μόλις χθες για την δολοφονία του ειδικού φρουρού Χ. Αμανατίδη. Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση εκείνη καμία οργάνωση δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη…


Οι «σύντροφοι» πάγωσαν… Ο Ν. Κουνταρδάς είναι… «τρελλός». Φταίνε τα φάρμακα που του χορήγησαν, φταίει η αντιτρομοκρατική, φταίει το σύμπαν… Από «ήρωας»… «τρελλός»!


Ο Κουνταρδάς όμως ξεδίπλωσε την πολιτική του σκέψη βγαίνοντας από από το γραφείο του 3ου ειδικού ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας του ειδικού φρουρού, όπου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί. Μία δήλωση ήταν αρκετή: «Έτσι ξηγιούνται τα παλικάρια. Για τον Αλέξη, ρε!» είπε το «ίνδαλμα» των αναρχικών. Για τον Αλέξη (Δεκέμβριος 2008) σκότωσαν τον Αμανατίδη 5 χρόνια πριν!


Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε ξανά στα ΣΥΓΚOΙΝΟΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ της κόκκινης τρομοκρατίας. Αυτό ας απασχολήσει εκείνους που τον Δεκέμβρη του 2008 έθεσαν σε ομηρία τους Έλληνες πολίτες στα χέρια (και τις μολότωφ) του αναρχικού παρακράτους.


Η υπόθεση Κουνταρδά αρχίζει να ξεδιπλώνει μία-μία τις «αρετές» του αναρχικού χώρου και η συνέχεια θα είναι άκρως απολαυστική. Ήδη οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι όσα είπε στους αστυνομικούς τα είπε ευρισκόμενος σε κατάσταση στρες ενώ δεν μπορούσε να ληφθεί γραπτή κατάθεση και ο φάκελος είναι ανοικτός στη Δικαιοσύνη και δεν υπάρχει έγγραφη κατάθεσή του στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.


Διαλύστε το μαρξιστικό παρακράτος – Η μόνη λύση!