Χρήστες OnLine

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ,εναντίον πατριωτικού ιστολογίου

ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ « ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ » ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ " HELLENICREVENGE "... ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ

  1. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ,εναντίον πατριωτικού ιστολογίου,εκτελεστικός βραχίονας μια κακομαθημένη στάρλετ,και βοηθός, υπό νομικό σχημα ,η δικαστική εξουσία.
    ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΥΦΑΙΝΕΤΑΙ.
  2. Παρακολουθήσαμε όλοι την υπόθεση τόσο του ΑΡΜΥΑΛΕΡΤ,όσο και την υπόθεση της επίθεσης που έχει δεχτεί το πατριωτικό ιστολόγιο HELLENICREVENGE
  3. Το εν λόγω ιστολόγιο,εδώ και πολύ καιρό ,καταγγέλει την συνεργασία κρατικών φορέων με τους πράκτορες της παγκοσμιοποίησης.Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΌς ΤΟΥ ΛOΓΟςΣΚΛΗΡOS ,ΌΠΩς ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΉ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΎ ΠΑΡΑΛΛΟΓΙΣΜΟΥ. ΕΊΝΑΙ
  4. To ιστολόγιο έχει εντοπίσει ,ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος στην διαπλοκή της ανώτατης ηγεσίας του στρατεύματος,όπου απο ότι διαπιστώνεται,υπάρχει τέλεια συνεργασία των στρατηγών με το αντεθνικό καθεστώς που παν να επιβάλλουν στην πατρίδα μας.(ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ....ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ)
  5. Πρώτο το ιστολόγιο αυτο,εντόπισε την συνεργασία του πρώην χουντικού αξκου,ΦΡΑΓΚΟΥ,με το καθεστώς,ενω ταυτόχρονα ,η κόρη του σκανδαλωδώς ελάμβανε προνομιακή μεταχείρηση στον τομέα του κρατικού θεάματος,δηλαδη με εντολή της κυβέρνησης,ενώ ταυτόχρονα ,γινόταν προσπάθεια να φτιαχτει η εικόνα της ,ως ταλαντούχας και μορφωμένης,ενώ τα διάφορα μέσα δεν παρέλειπαν να τονίζουν ότι είναι και....καλλονή,οπότε ,η πλέον κατάλληλη για όλα.
  6. Το πρόβλημα με την εικόνα του ΦΡΑΓΚΟΥ και της κόρης του ,ξεκίνησε,όταν η Ευτυχία Φράγκου,παρουσίασε,εκπομπή,όπου και εμφάνιζε μετανάστες απο την ΑΦΡΙΚΗ και την ΑΣΙΑ,ως έλληνες,και ξετύλιγε μια άρρωστη προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών,μη παραλείποντας να εκθειάσει τον νόμο περί ιθαγενείας ,του ΠΑΣΟΚ.
  7. δειτε εδω http://youtu.be/Y9DvlfsRF-I
  8. Για τα πρακτικά να τονίσουμε ότι ο νόμος περί ιθαγενείας ,εκρίθη αντισυνταγματικός,δηλαδή προδοτικός ,απο τμήμα του συμβουλίου της επικρατείας.Το hellenicrevenge.blogspot.com,δημοσίευσε την επιστόλη ανωνύμου έλληνος που αφορούσε την εκπομπή,όπου περνούσε γεννεές 14 ,τόσο τον ΦΡΑΓΚΟ,όσο και την κόρη του,εκτινάσσοντας την αναγνωσιμότητα του σε πρωτοφανή ρεκόρ,ενώ η επιστολή συμπληρωνόταν απο 100αδες μηνύματα διαμαρτυρίας. Δειτε εδώ
  9. Ακολούθησε μια δικάστικη διαμάχη,πού στήθηκε απο πληροφοριοδότες που δήθεν έδωσαν την ηλεκτρονικ'η διεύθυνση του απόστρατου διαχειριστή του ΑΡΜΥΑΛΕΡΤ,που είχε δημοσιεύσει την ίδια επιστολή και μιας δεσποινίδος ,η οποία δεν είχε καμμία σχέση ουτε με το ένα ,ούτε με το άλλο ιστολόγιο,και έτσι έγινε κατανοήτο και το ποιοι κρυβόντουσαν πισω απο την μεθόδευση.(για όσους γνωρίζουν).
  10. Ολο το διάστημα που ακολούθησε,ο επίδοξος ΑΓΕΕΘΑ Φράγκος επεδίωξε να φτιάξει την εικόνα του,κάτι το οποίο και επισημάνθη διαδικτυακά και ξεσήκωσε πάλι τις διαμαρτυρίες πολλών πατριωτών και πατριωτικών ιστολογίων.. δειτε εδω
  11. Την ημέρα της δολοφονίας του ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ από τους 3 ασιάτες ,το πατριωτικό ιστολογιο hellenicrevenge.blogspot.com ,ανήρτησε θέμα με την κόρη του Φραγκου,με τον τίτλο Φατε την........εννοώντας φυσικά ,ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗ ΜΑΠΑ
  12. .μπορείτε να το βρείτε εδώ με την απάντηση που δίνει το ιστολόγιο στις ασυναρτησίες της ημιμαθούς δεσποινίδος http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/06/ayesman.html
  13. Μερικές μέρες αργότερα,η κόρη του ΦΡΑΓΚΟΥ,κατέθεσε μήνυση κατά του ιστολογίου,υποκρινόμενη,ότι το φάτε σημαίνει.....σκοτώστε την,κάτι που και το μικρότερο παιδί καταλαβαίνει ότι δεν ισχύει,με στόχο βέβαια να αποκαλύψει την ταυτότητα κάποιων εκ των διαχειριστών του ιστολογίου.Ταυτόχρονα ,ως γνήσια τρομοκρατημένη φωτογραφιζόταν σε life style ένθετο εφημερίδος γνωστού δημοσιογράφου,για τον οποίον μάλλον και δουλεύει,σε άκρως γελοιές πόζες,σε μία προσπάθεια ανάδειξης εκ νέου του προφίλ της ως.....κινδυνευούσης,δειτε εδω
  14. εν'ω δεν παρέλειψε ,παρά το γεγονός οτι είναι ....φοβισμένη ,να παρευρίσκεται σε προκλητικές για γνήσιους στρατιώτες, γελοιότητες όπως η κάτωθι στην εφημεριδα ESPRESO
  15. Τι ακριβώς όμως ,πραγματικά συμβαίνει????
  16. Το hellenicrevenge ,είναι ένα ιστολόγιο που όχι μόνο δεν μασά τα λόγια του,αλλά έχει και πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα,υπολογίζεται ότι εβδομαδιαίως το επισκέπτονται πάνω απο 100.000 διαφορετικοί χρήστες,ενω εδώ και καιρο ,εχει εντοπίσει τα αδύναμα σημεία της νομικής μεθόδευσης που συντελείται απο το κράτος ,έτσι ώστε μελλοντικά να δημιουργηθούν δια της μετανάστευσης,μειονότητες ,αλλα και ισλαμοκρατία στην Ελλάδα,ταυτόχρονα ,εντοπισε ,ως κύριους υπεύθυνους για την εγκληματικότητα την υποταγή των κρατικών λειτουργών στο νεοταξικό μοντέλο της κοινοβουλευτικ'ης διακυβέρνησης.Αυτό ενοχλεί όχι μόνο τον κάθε Φράγκο,που υπηρετεί τον εαυτό του μέσα σε κάθε καθεστώς,αλλά και την ίδια την κυβέρνηση.
  17. Ταυτόχρονα να τονίσουμε ότι το εν λόγω ιστολόγιο ,είναι το πρώτο που εντόπισε τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας των ελλήνων στην ΜΑΡΦΙΝ στο πρόσωπο του ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ επαγγελματία ακραίου και βίαιου αναρχομπολσεβίκου και προωθητή της νεοταξίτικης λαθρομεταναστευσης ,και όλα αυτά με φωτογραφίες ,και ανώνυμες μαρτυρίες ,οι οποίες μάλλον δεν ελήφθησαν υπόψιν της κρατικής αρχής(γιατί άραγε),με αποτέλεσμα ο εν λόγω συμμορίτης .όχι μόνο να έχει βήμα στα ΜΜΕ,αλλά ,να εκλεγεί με την ψήφο των λαθροεισβολέων και δημοτικός σύμβουλος. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
  18. Μετά από όλα αυτά ,καταλάβαμε ότι μόνος τρόπος αντίδρασης της νεας διακυβέρνησης,είναι η τρομοκρατία ,με λίγη μικρή βοήθεια απο την ίδια την διακυβέρνηση
  19. Ετσι έχουμε την μήνυση της Ευτυχίας Φράγκου ,κατά του ιστολογίου με προφανή σκοπό την προσωποποιησή του και την στοχοποίηση του ,απο τους δολοφόνους που εδράζονται κάτω απο την κρατική ασυλια του πανεπιστημίου,και καθοδηγούνται απο το ιντιμιντια ,το οποίο στην προσπάθεια άσκησης βίας εναντίον των αγνών ελλήνων,πρωτοστατεί,και την προσπάθεια αυτήν την στηρίζει ,δια στόματος Σφακιανάκη,η ίδια η δίωξη ηλεκτρονικού εγκληματος.Δείτε εδώ.
  20. Το μόνο το οποίο μένει ,είναι η εισαγγελέας κ.Ραικου,να υποκύψει σε ανυπόστατους και όχι μόνο, ισχυρισμούς ,και να ζητήσει την άρση του απορρήτου,να τονιστεί ότι όντως οι συμμορίες της αριστεράς αναμένουν κάτι τέτοιο ,ώστε με την συνεργασία του κράτους ,να αναλάβουν δράση,όπως έκαναν με τον μακαρίτη τον Σωκράτη Γκιόλια.
  21. Αναμένεται η απόφαση της εισαγγελέως,η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι και η ίδια παντρεμένη με στρατιωτικό και άρα υφιστάμενο του ΦΡΑΓΚΟΥ.
  22. Το ερώτημα είναι το εξής, .....την στιγμή που είναι απρόθυμη να ελεγξει και να επιβάλλει τον νόμο στις αναρχοκρατικές συμμορίες του ιντιμίντια,ενώ με διαστάλτικη εφαρμογή του νόμου μπορούσε,θα τολμήσει η εισαγγελέας κ. ΡΑΙΚΟΥ να στοχοποιήσει τους έλληνες πατριώτες????θα κάνει το χατήρι μίας ανώριμου σταρλετίτσας για να κολακέψει την ούτως η άλλως προσωρινή εξουσία ενός επονείδιστου και ημιμαθούς ,απόλεμου διαδρομιστή στρατηγού????θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου,οδήγώντας την εθνική αντίσταση σε ένα επόμενο στάδιο,που θα σχετίζεται με την άσκηση πλέον του δικαιώματος αυτοάμυνας απο τους σκληρά δοκιμαζόμενους πατριώτες????
  23. Αν συμβεί κάτι τέτοιο,ο πατριωτικός χώρος που αδικείται και διώκεται τα τελευταία 30 χρόνια,είναι σιγουρο ότι θα αντιδράσει αναζητώντας το δίκιο του απο κάθε υπεύθυνο ,με κάθε μέσο.
  24. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ
  25. ΚΑΘΗΚΟΝ των πατριωτικών και δημοκρατικών ιστολογίων ,ειναι να στηρίξουν την πατριώτικη φωνή και να αντισταθούν στην κατάχρηση εξουσίας εις βάρος των ελληνων.
  26. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ,ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ , ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .
  27. ΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
  28. ΣΗΚΩΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ,
  29. ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΡΑΣΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ
esxatianasxesi

Την Κυριακή και η συμπρωτεύουσα φόρεσε τα καλά της.


 

Είχαμε επισημάνει σε προηγούμενο άρθρο μας τον κίνδυνο που υπήρχε στην Θεσσαλονίκη, να καπελωθούν οι εκεί διαμαρτυρίες από τραμπούκους όπως επίσης και είχαμε θέσει την περιφρούρηση των εκδηλώσεων εκεί προ των ευθυνών της. Το πρόβλημα που υπήρχε ήταν ότι κάποιοι δεν μπορούσαν να αντέξουν την παρουσία της Ελληνικής σημαίας και κάνανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να απομακρύνουν από τις διαμαρτυρίες όσους πολίτες την κρατούν.

Ωστόσο εκφράσαμε την πεποίθηση ότι οι Έλληνες της Θεσσαλονίκης δεν υστερούν σε πατριωτικό και αγωνιστικό φρόνημα και θα καταφέρουν να περιφρουρήσουν τους αγώνες του κινήματος τους, ενώ κάποιοι άλλοι βιάστηκαν να μιλήσουν και να κατηγορήσουν την συμπρωτεύουσα ότι στερείται τάχα μου πατριωτικού φρονήματος.
 

Την περασμένη Κυριακή όμως η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα καλά της αποστομώνοντας όσα «πατριωτικά» παπαγαλάκια είχαν αρχίσει να βάλλουν εναντίων της αποδεικνύοντας ότι και εκεί υπάρχουν Έλληνες που αγωνίζονται κάτω από την γαλανόλευκη και με πατριωτικό φρόνημα.

 

Η διαμαρτυρία της συμπρωτεύουσας είχε όλα όσα χρειαζόταν: Ελληνικές σημαίες, Εθνικό ύμνο, πλακάτ που γράφανε «έσσεται ήμαρ», ιερείς που κατέβηκαν στον αγώνα!

 

Εμείς θα πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους πατριώτες της συμπρωτεύουσας που αγωνίστηκαν για να ανεμίζει και εκεί η γαλανόλευκη όπως επίσης και θα προτείνουμε ένα ποτηράκι…ξύδι σε όσους βιάστηκαν να ρίξουν λάσπη στους αγανακτισμένους πολίτες και για μια ακόμα φορά διαψεύστηκαν. Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι οι πρώτες που δημοσιεύουμε από την συγκέντρωση της περασμένης Κυριακής και θα ακολουθήσει και βίντεο.
elliniki-grothia

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ