Χρήστες OnLine

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!!!


Συνέχεια από εδώ:

Άνθιμος: Απειλούν τη ζωή μου

Λάβρος ήταν για ακόμη μια φορά χθες ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, καλώντας από άμβωνος τους πιστούς σε αντίσταση κατά μιας σειράς κυβερνητικών πολιτικών και πρωτοβουλιών.

Μεταξύ αυτών, η «Κάρτα του Πολίτη», που, σύμφωνα με τον κ. Άνθιμο, φέρει τον σατανικό αριθμό 666, η μεταναστευτική πολιτική με αφορμή τα γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα και ο πιθανός συμβιβασμός στο όνομα των Σκοπίων.

Αναφερόμενος στις πληροφορίες για συμφωνία στο όνομα των Σκοπίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άνθιμος, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Για το όνομα των Σκοπίων η τελευταία πρόταση του Νίμιτς που φαίνεται, ότι γίνεται αποδεκτή από την Ελληνική Διπλωματία είναι «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη» για να ονομαστεί το κράτος Βαρδαρεία.

Αυτή όμως η ονομασία έχει μέσα το όνομα Μακεδονία, και λέμε πρακτικά στους δικούς μας. Αν το πάρετε έτσι και το δεχθείτε το Μακεδονία θα κρατήσουν αυτοί, με τέτοιο μένος και πάθος που έχουν! Όσο μπορείτε λοιπόν αντισταθείτε, γιατί ο λαός αντιστέκεται και αν θέλουν ας κάνουν δημοψήφισμα.»

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, διερωτήθηκε τι είναι τελικά αυτό το νέο σχέδιο που λέγεται η «Κάρτα του Πολίτη», η οποία θα αντικαταστήσει την ταυτότητα, αλλά και ποια στοιχεία θα περιέχει μέσα και όχι όλα..Συγκεκριμένα τόνισε:

«Γιατί αυτό το αίτημα αυτής της Κάρτας πρέπει να μας καταργήσει την Αστυνομική Ταυτότητα; Και γιατί σε άλλο Κράτος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως δεν ακούμε να γίνεται συζήτηση για τέτοια ταυτότητα; «Γιατί τόσο βιαστικά εμείς θα πειθαρχήσουμε στην επιβολή ενός μέτρου για το οποίο λέγεται -και δεν διαψεύδεται- ότι κάπου φανερά ή συγκεκαλυμμένα θα έχει το 666;»

«Αν θα χάσουμε την κάρτα κάπου η αναπλήρωση θα γίνει με έναν ηλεκτρονικό σχηματισμό που θα γίνει επί του δέρματος μας, για να μπορέσουν να αναπληρώνουν την απουσία αυτής της Κάρτας. Τι είναι αυτά, είναι γνήσια; Είναι φιλελληνικά; Είναι ορθόδοξα; Ποιοι τα σκεφτήκαν; Ποιοι τα επιβάλουν; Τόσο πρέπει πλέον να προσκυνήσουμε την Παγκοσμιοποίηση;» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Άνθιμος.

Επίσης, ο κ. Άνθιμος τόνισε, ότι η Κάρτα του Πολίτη είναι μια άγνωστη υπόθεση για εμάς του Πολίτες. Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της Εθνικής Τράπεζας, τονίζοντας ότι «είδαμε να αφαιρείτε από την ιστορική Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ο τίτλος «το της Ελλάδος». Στην Αθήνα και εδώ αφαιρέθηκε το της Ελλάδος και έμεινε μόνο Εθνική Τράπεζα. Δηλαδή δεν θα είναι της Ελλάδος, είναι θέμα τραπεζικών σχέσεων; Γιατί αν αφαιρείτε το Ελλάδος από εδώ και από εκεί τότε θα καταλάβουμε, ότι είμαστε μέσα σε ένα Ωκεανό που θα πνιγούμε.»

Τέλος, ο κ. Άνθιμος επέκρινε και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, καταλογίζοντάς του ότι επιχειρεί να εντάξει τη χώρα σε μια παγκόσμια οικονομική δικτατορία, ενώ κάλεσε όσους συμφωνούν με τις απόψεις του να συναντηθούν σε άλλο χώρο, για να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο που θα χτυπήσει «καμπανάκι» στην Κυβέρνηση.

"Δεν λέω ονόματα γιατί κινδυνεύει και η ζωή μου... Γιατί τόσο βιαστικά εμείς; Ερωτώ τον Πρωθυπουργό να μας εξηγήσει τι εννοεί όταν λέει, ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για να σωθούμε από να τεθούμε όλοι κάτω από μια Παγκόσμια Οικονομική Κυβέρνηση...", πρόσθεσε επίσης ο κ. Άνθιμος.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ - greeknation

Σε αποπροσανατολιστικό εμφύλιο και πάλι με πρωτοβουλία των "αναρχικών" της CIA


Το ΔΝΤ και η CIA , ξαναβάζουν μπροστά τις τρομοκρατικές μηχανές ενόψει 300.000 νέων ανέργων τον Δεκέμβρη και αρχίζουν τις προετοιμασίες ώστε ο κόσμος να μείνει στον καναπέ ... να βλέπει σπασμένες βιτρίνες και να πιστεύει ότι οι κουκουλοφόροι πράκτορες είναι ... οργισμένοι συμπολίτες του.

Η επαναστατική γυμναστική των υπαλλήλων του Soros , που εκτελούν εντολές μέσω του Indymedia, θα ξεκινήσει πάλι ενάντια στους λίγους εθνικιστές που στηρίζουν τους πολίτες του Αγίου Παντελεήμονα στο να τραβήξουν την προσοχή του κράτους.

Οι "αριστεροί" πράκτορες της CIA ... δεν βλέπουν ΠΟΤΕ τον φασισμό στο ΔΝΤ, στο ΠΑΣΟΚ, στους κερδοσκόπους, στην Λέσχη Bilderberg , στην Αμερικανική Πρεσβεία που παρακολουθούσε τα τηλέφωνα της κυβέρνησης, στην ωμή παρέμβαση των Αμερικανών σε κάθε πτυχή της πολιτικής ζωής.

Βλέπουν φασισμό σε 5-10 εθνικιστές χαμηλής μόρφωσης οι οποίοι με τη σειρά τους βλέπουν το μέλλον τους μαύρο , τις συνθήκες διαβίωσης στη γειτονιά τους να τείνουν αυτές του Τρίτου κόσμου και δεν αντέχουν να συγκρίνουν την ιδανική εικόνα της χώρας που έχουν στο μυαλό τους με την φρικτή πραγματικότητα.

Δείτε στην αφίσα που μιλάνε για μαχαίρια ... άνθρωποι από τα Βόρεια Προάστια που έκαψαν κι έκλεισαν πάνω από χίλια σπίτια ... λόγω ... "οργής".

Δείτε που μιλάνε για κράτος αλλά όχι γαι το ΔΝΤ που μας κυβερνάει. Μιλάνε για τα ΜΜΕ που είναι υπάλληλοι του ΔΝΤ και μιλάνε για τους μπάτσους που το μόνο που κάνουν είναι να εκτελούν τις εντολές άλλων.

Αλλά η λέξη ΔΝΤ δεν υπάρχει στην αφίσα. Ούτε αυτοί που επιδίωξαν την χρεοκοπία της χώρας. Τα λαμόγια ... πρέπει να μένουν στο σκοτάδι, άγνωστα και χωρίς όνομα. Για να μπορεί ο κάθε Soros να κυκλοφορεί στην Αθήνα πεζός, χωρίς φρουρά την ίδια στιγμή που έχει δώσει εντολή να πέσει το χρηματιστήριο και να προκληθούν εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άνεργοι για κερδοσκοπικούς λόγους .

Όταν το ρούβλι προσπάθησε να πάρει τη θέση του δολαρίου στην Ελλάδα...χιλιάδες Έλληνες πλήρωσαν με αίμα τις φιλοδοξίες των πρακτόρων που παρίσταναν τους "αντιστασιακούς" ηγέτες. Τώρα οι πράκτορες πληρώνονται όλοι σε δολάρια κι επινοούν τους εχθρούς του λαού εκεί που ΔΕΝ υπάρχουν.

Είναι οι ίδιοι άθεοι που οργάνωναν τους μουσουλμάνους να εξεγερθούν στο όνομα του Κορανίου!

Κάθε αφορμή ... είναι ακόμα μία ευκαιρία για τρομοκρατία και αποπροσανατολισμό.
Ο Καρλ Μαρξ ήταν εγγονός των Rothchild ... αλλά στα βιβλία του μάλλον ξέχασε να ασχοληθεί με τους συγγενείς του που κατείχαν τα μισά ΚΕΦΑΛΑΙΑ του πλανήτη Γη.



Και ο "αριστεριστής" George Soros ... είναι εξέχων "εργολάβος" της ίδια οικογένειας, μέσω του QUANTUM FUND και του Richard Katz.

Όμως οι αριστεροί της CIA σκόπιμα ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ τον κοσμάκη και επιδιώκουν να στοχοποιήσουν τους "μπάτσους" που είναι αναλώσιμο "είδος" των 860 ευρώ, χωρίς ισχυρές γνωριμίες, χωρίς οικονομική ισχύ και χωρίς δυνατότητα να αμυνθούν λόγω περιορισμών του νόμου. Κανείς δεν έκλαψε τους Βλιβιανούς εργάτες που σκοτώθηκαν στα κτίρια του Soros ... κανείς δεν θα κλάψει και για τον φτωχόμπατσο που αναγκάστηκε να παριστάνει τον μαλάκα για 860 ευρώ που πέθανε στον βωμό των ίδιων ξένων συμφερόντων.

Οι ίδιοι μπάτσοι καλούνται να προστατεύουν τα ΛΑΜΟΓΙΑ από τις ντομάτες και τα παπούτσια και οι ίδιοι χρησιμοποιούνται από τα ΛΑΜΟΓΙΑ ως ... υφέρπουσα "ΑΠΕΙΛΗ" ... προκειμένου ο κοσμάκης να ΜΗΝ αναρωτιέται ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί αποτελούν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ της ζωής του και των παιδιών του.

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΞΕΝΟΙ κάτοικοι αυτής της χώρας.

Και μην σας περάσει ποτέ από το μυαλό ότι υπάρχου κάποιοι που πραγματικά ενδιαφέρονται για το μέλλον σας , εκτός από την ίδια σας τη μάνα.

ΟΛΟΙ οι "προστάτες" σας ... παίζουν ένα αιμοβόρο παιχνίδι εντυπώσεων και ψηφοθηρίας που θέλουν να το μετατρέψουν σε χρήμα και διαπραγματευτική ισχύ.

Οι ξένοι δεν φταίνε σε τίποτα. Ξέρουμε γιατί είναι εδώ, ξέρουμε ΠΟΙΟΙ βομβάρδισαν την πατρίδα τους και κατέκλεψαν τους φυσικούς τους πόρους και ξέρουμε ΠΟΙΟΙ πληρώνουν τους "αναρχικούς" να ΜΗΝ πηγαίνει το μυαλό μας στα 2 εκατομμύρια νεκρών που προκάλεσαν οι Αμερικάνοι αλλά στους λιγοστούς εθνικιστές του Αγίου Παντελεήμονα.

Ξέρουμε ποιοι φταίνε που ξένοι κι Έλληνες υποφέρουν.

Ξέρουμε ποιοι είναι οι αντιπρόσωποι των ΓΕΡΑΚΙΩΝ των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Ξέρουμε ποιοι πολιτικοί και ποιοι δημοσιογράφοι έχουν κατασπαράξει τις σάρκες των Ελλήνων, των Γιουγκοσλάβων, των Ιρακινών, των Αφγανών κλπ παίζοντας το παιχνίδι των ΗΠΑ σε κάθε νέο "απελευθερωτικό" πόλεμο.

Ξέρουμε ότι οι ίδιοι που επένδυσαν στις εταιρίες των πολέμων των ΗΠΑ είναι οι ίδιοι που επιδίωξαν την χρεοκοπία της Ελλάδας και ξέρουμε ποιοι είναι οι ΦΙΛΟΙ τους στην Ελλάδα.

Μην πέφτετε στην παγίδα που στήνουν αυτοί για να σκοτωθούμε μεταξύ μας σαν οπλισμένες μαριονέτες.

Ξυπνήστε επιτέλους και στραφείτε στον πραγματικό εχθρό, στην πηγή του κακού και ΟΧΙ στα συμπτώματα.

Αγνοήστε τα σκιάχτρα που βάζουν μπροστά σας για να μένετε μακριά από τον εχθρό και να μην βλέπετε τι τρέχει από πίσω.

macedonia-greece

ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ 4 ΔΙΠΛΑΝΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ 2 ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ;


Ποιος αγόρασε 4 διπλανά κτίρια στην Πλατεία Βάθης για να φτιάξει 2 τεράστιους ουρανοξύστες???

Τι ξέρει που δεν ξέρουν οι κάτοικοι του κέντρου και επενδύει τόσα χρήματα στην πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Αθήνας?

Γιατί έχουν αρχίσει εδώ και 2 μήνες ακόμα και τα ΜΜΕ να λένε την λέξη εγκληματικότητα στο κέντρο και για μεταναστευτικό πρόβλημα,που παλιότερα δεν τόλμαγαν να τα αναφέρουν καν?

Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει προς το παρών και για το κοντινό μέλλον.Γιατί αν αυτός ξέρει κάτι που δεν ξέρουν οι κάτοικοι,καλά κάνει και επενδύει.

Εγώ προτιμώ να βλέπω 2 μεγάλα γυάλινα κτίρια και να ξέρω ότι η περιοχή θα είναι ασφαλής για όλους του κατοίκους,παρά αυτό το αίσχος που αντικρίζω κάθε μέρα.

Αν και δεν είμαι υπέρ του κεφαλαίου σε καμία περίπτωση,στην συγκεκριμένη περίπτωση θα είμαι δίπλα στην προσπάθεια που θα κάνει ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας,γιατί η κατάσταση έχει φτάσει πια στο απροχώρητο.

Τώρα για τον συνειρμό που σίγουρα θα κάνουν μερικοί:

Βγενόπουλος,Αραβικάκεφάλαια,λαθρομετανάστες,ισλαμοποιήση,ναρκωτικά,εγκληματικότητα,αγοράζω μισοτιμής την περιοχή,αυτά τα αφήνω στην δικιά σας κρίση.

Γιατί αν δεν έχεις αποδείξεις για κάτι,δεν μπορείς και να κατηγορείς.

Μπορεί όμως και πάλι,ο Βγενόπουλος να έχει σωστές πληροφορίες και να έχει πάρει εγγυήσεις από την πολιτεία,για το ότι επιτέλους η περιοχή από κέντρο της Καμπούλ,θα γίνει και πάλι το κέντρο της Αθήνας.

ΠΥΘΙΑ