Χρήστες OnLine

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Επιτέλους ένας Πρύτανης που λέει τα πράγματα με το όνομα τους! Τρόμος στην ΑΣΟΕΕ!

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑΦΚΕΣ ΜΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

 Η δράση πλέον της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο φαντασίας. Η Σχολή έχει καταντήσει μαγαζάκι της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, η οποία καθημερινά τρομοκρατεί φοιτητές και εκβιάζει καθηγητές. 
 
Προχθές, φοιτητές κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό τους από οργανωμένη ομάδα μελών της ΠΑΣΠ και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ο Πρύτανης κ. Πραστάκος (ο οποίος σ.σ. προέρχεται από τον ιδεολογικό χώρο του ΠΑΣΟΚ!!!) έχει πλέον σηκώσει τα χέρια και κλείνει για 2η φορά τη Σχολή μήπως κανένας συγκινηθεί και παρέμβει.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Πρύτανη αναλυτικά:
«Η κατάσταση με τα επεισόδια βίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έχει γίνει ανεξέλεγκτη. Πρόσφατα, συνέβη ένα ακόμη επεισόδιο μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων. Σύμφωνα με ενυπόγραφη καταγγελία μελών της παράταξης ΔΑΠ, ομάδα φοιτητών της δέχθηκαν επίθεση από μέλη της παράταξης ΠΑΣΠ. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, δύο από τους φοιτητές διακομίστηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο, όπως πιστοποιείται και από τη σχετική ιατρική βεβαίωση.
 
Οι Πρυτανικές Αρχές του ΟΠΑ έχουν δεσμευτεί ότι σε περίπτωση που διαπράττονται πράξεις βίας μέσα στο Πανεπιστήμιο, η Διοίκηση θα προβαίνει σε αναστολή των λειτουργιών του Ιδρύματος για τουλάχιστον δύο μέρες για την προστασία των μελών του και της νομιμότητας και την αποτροπή παρόμοιων φαινομένων. Η δέσμευση αυτή επιβεβαιώθηκε εκ νέου στη σημερινή συνάντηση των Πρυτανικών Αρχών με τους Προέδρους των Τμημάτων.

Τηρώντας τη δέσμευσή τους, αποφασίσθηκε ομόφωνα ότι αύριο Παρασκευή 11 και Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 δεν θα πραγματοποιηθούν τα προπτυχιακά μαθήματα και δεν θα λειτουργήσουν οι διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.

Οι Πρυτανικές Αρχές του ΟΠΑ δεσμεύονται ότι θα λάβουν κάθε δυνατό μέτρο που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένης δυνητικά της πειθαρχικής δίωξης, προκειμένου να διασφαλισθούν οι συνθήκες ομαλής λειτουργίας του Ιδρύματος για να εξακολουθήσει το ΟΠΑ να παράγει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο.»
Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο Π.ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΤΩΝ "ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ" ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΗΛΘΕ ΤΟ 18ΜΗΝΟ!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΞΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ!!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ... ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 18ΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΕΝΩ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

Αποφυλακίζεται ο εκ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων τηςΦωτιάς» Παν. Μασούρας. (στην Αγία Τριάδα του Πειραιά είχε εντοπιστεί εκρηκτικός μηχανισμός με τα δακτυλικά αποτυπώματα του Μασούρα.)

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας με βούλευμα που εξέδωσε το μεσημέρι, διέταξε την αποφυλάκιση του καθώς αύριο λήγει το ανώτατο όριο του 18μηνου της προσωρινής κράτησης του. Διαρκούσης της δίκης του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, ο Π. Μασούρας θα αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του!

Η εισαγγελική πρόταση, ωστόσο, που δεν έγινε δεκτή από το δικαστικό συμβούλιο ζητούσε να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα κάθε 5 ημέρες και να υποχρεωθεί να κινείται εντός του νομού Αττικής και να διαμένει στο σπίτι των γονιών του, που είχε δηλώσει ως κατοικία του.

Μέχρι στιγμής πάντως ο Π. Μασούρας μαζί με άλλους προφυλακισμένους κατηγορουμένους στην υπόθεση, δικάζονται ωσεί παρόντες αφού αρνούνται να εμφανιστούν στο δικαστήριο και να συμμετάσχουν στη διαδικασία. (zougla)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον ανακριτή οι «4» των πυρηνων φωτιας (sic). Σε χωρους πανεπιστημιων εφτιαχναν τις βομβες και λογω ασυλου η αστυνομια δεν μπαινει να ερευνησει.