Χρήστες OnLine

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Πληρωνουν τους λαθρομεταναστες για να μεινουν στην Ελλαδα!!!




Γράφει ο Στέφανος Σωτηρίου

Παρακαλω, ολους οσους λαβουν αυτο το μηνυμα και εχουν καποια προσβαση προς καποιο καναλι, τον Αυτιά, τον Παπαδακη κ.α. να θεσουν υποψιν τους το θεμα, ωστε να βγαλουν επιτελους ενα εκπροσωπο της κυβερνησης και να τον ρωτησουν, πως, και γιατι, με ποιο δικαιωμα, θα μοιρασουν το Επιδομα Κοινωνικης Αλληλεγγυης στους Λαθρομεταναστες που εχουν εισοδημα κατω των 10.000 Ευρω Ετησιως.

Επισης να ερωτηθει και ο ΣΕΒ, ωστε να λαβει θεση για το που θα πανε τα λεφτα που προσφερουν οι επιχειρηματιες.

Καποτε ο Γιαννης Λατσης ειχε δωσει 30 εκ δολλαρια για τους Πολυτεκνους. Πεταχτηκε η Πετραλια και ανακοινωσε αμεσως δημιουργια ιδρυματος, με προεδρους, γραμματεις, οδηγους, αυτοκινητα κ.λ.π.

Και της απαντησε ο γερο Λατσης ( Βορειοηπειρωτης στην καταγωγη, Βλαχος, απο την πανω μερια του Γραμμου) σχεδον αμεσως, παιρνοντας την προσφορα πισω. "Τα λεφτα τα δινω για να γεννηθουν Ελληνοπουλα και οχι για να τα φανε τα λαμογια της κυβερνησης"!!!
===============================================================================================
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝOYN

Για να παραμείνει μια οικογένεια αλλοδαπών στην Ελλάδα, πρέπει το εισόδημα που δηλώνει ο πατέρας να είναι 8.000 Ευρώ ετησίως, συν 20% για κάθε προστατευμένο μέλος (σύμφωνα με τον νόμο, που πάνε να τον καταργήσουν).

Άρα, μια οικογένεια Αλβανών (ας πούμε), με 4 μέλη, για να συνεχίζει να μένει νομίμως στην Ελλάδα, πρέπει να δηλώνει στην Εφορεία ένα ετήσιο εισόδημα των 14.000 Ευρώ, συν το ελάχιστο των ενσήμων, 100 ένσημα το χρόνο για ασφάλιση.

Το ανακοινωθέν Κοινωνικό Επίδομα αποφασίστηκε να δοθεί σε όλους τους Έλληνες και αλλοδαπούς , με εισόδημα μικρότερο των 10.000 Ευρώ ετησίως.

Αυτόματα γεννάται το ερώτημα: Πως μπορεί να πάρει το επίδομα ο Αλβανός , που δήλωσε πέρυσι εισόδημα 8 η 9 χιλιάδων Ευρώ, εφόσον αυτόματα έχει χάσει το δικαίωμα της παραμονής του και νομικά και λογικά, θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στην Αλβανία;

Και γιατί ο εν λόγω Αλβανός παραμένει ακόμα στην Ελλάδα εν γνώσει των αρχών (οι μισοί σχεδόν Αλβανοί είναι αυτή τη στιγμή χωρίς άδεια παραμονής, λόγω έλλειψης ενσήμων και εισοδήματος - έκλεισαν οι οικοδομές που δούλευαν).

ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ;

Κι όμως, πολλοί επιμένουν να τους παρουσιάζουν ως σωτήριες της ελληνικής οικονομίας, χωρίς να αναρωτιούνται το τι θα φάει τέλος πάντων αυτός ο άνεργος και παράνομος Αλβανός στην Ελλάδα;.

Δεν είναι βέβαια το επίδομα, που προέκυψε τώρα, και το οποίο καταβάλουν οι επιχειρήσεις ( οι οποίες θα πρέπει να λάβουν και θέση), είναι μια σειρά πραγμάτων, εδώ και χρόνια, που συμβάλουν στην καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας και στην πτώχευση του ελληνικού κράτους, που έρχεται, έφτασε ήδη!

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αθήνας π.χ., παίρνουν παιδάκια για φύλαξη, με βάση των φορολογική δήλωση του γονέα τους, από τα φτωχότερα προς τα πλουσιότερα. Έτσι δεν παίρνουν σχεδόν κανένα ελληνόπουλο, γιατί ο Έλληνας πτωχός δηλώνει 8.000 Ευρώ τον χρόνο. Το 90% των παιδιών στους σταθμούς του Δήμου, είναι αλλοδαπά. Κι ενώ Βλέπουμε δηλώσεις αλλοδαπών με 3.000 και 4.000 χιλιάρικα ετησίως, οι υπάλληλοι παίρνουν τα παιδιά , διότι η «αντιρατσιστική πολιτική" του Δήμου τους επιβάλει να τα παρουν. Μα πως ζουν αυτοι οι ανθρωποι με 3.000 Ευρω ετησιο εισοδημα και ποιος τους δινει αδεια παραμονής;

Μην επεκταθώ και στα επιδόματα και , και, και.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΙ ΟΜΩΣ…

Και δυστυχώς, η ελίτ της Αθήνας δεν το έχει ακόμα καταλάβει. Η ακόμα και εκείνοι που το κατάλαβαν, ότι η το μέλλον ανήκει αποκλειστικά στα κράτη έθνη, προσπαθούν τώρα στο λυκόφως αυτής της παγκοσμιοποιητικης τάσης να «εκμεταλλευτούν » ότι περισσότερο μπορέσουν σε βάρος του ελληνικού έθνους και προς δικό τους όφελος.

Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ, μια ξενολαγνα κυβέρνηση, με την Θάλεια Δραγωνα, που έγραψε το βιβλίο «τι είναι η πατρίδα μου», που διδάσκει ότι το ελληνικό έθνος είναι δημιούργημα του 19ου αιώνα, από ένα συνονθύλευμα φύλλων της βαλκανικής, στην θέση του Γ.Γ. του Υπ. Παιδείας, με τον Γιώργο σε πλήρη θολούρα για το τι εστι εξωτερική πολιτική, με τον έχοντα ύφος Καρδιναλίου και στόμφο μανδαρίνου ( αλλά κατά βάθος ανίκανο και μικρόψυχο "κοματοσκυλο"), Χρυσοχοίδη, να υβρίζει τούς πολίτες λέγοντας τους ότι: εγώ είμαι ο εκπρόσωπος του λαού και όταν μου μιλάτε να στέκεστε προσοχή!!!…. ( τον ειδατε στην τηλεοραση με τους κατοικους το Αγιου Παντελεημονα; Φρικη!).

Αυτη η κυβερνηση τελεί σε πλήρη τρικυμία κρανίου.

Και από την άλλη οι ΜΚΟ, να πιέζουν να δοθεί παραμονή σε όλους ανεξαιρετως τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, υπηκοότητα σε όσους μένουν στην Ελλαδα 5 χρόνια, να μην χρειαζονται 100 ένσημα για την κοινωνική τους ασφάλιση, αλλά 50, να μην χρειάζεται κατώτερο όριο στην φορολογική δήλωση ( Οι ΜΚΟ πληρώνονται από ξένα κέντρα και δεν ανησυχούν για το τι θα φάει ο άνεργος λαθρομετανάστης στην Ελλάδα. Φυσικά θα φάει τις δικές μου σάρκες και όχι του κου, ή της κας ΜΚΟ, που κατοικεί στο Κολωνάκι)…

Και το ΠΑΣΟΚ να καθοδηγείται από τις ΜΚΟ και τα αλλά κέντρα, αλλά από την άλλη να ψάχνει λεφτά για το ΙΚΑ, για τα νοσοκομεία, για τα φαρμακα, και αφού δεν μπορεί να τα βρει, να καλεί τον Έλληνα να τα πληρώνει, για να μπορεί να περιθάλπει τον λαθρομετανάστη δωρεάν ! ( ναι αυτό ισχύει σε όλα τα Δημόσια Νοσοκομεία. Αρρώστησα πρόσφατα και χρειάστηκε να πληρώσω -μου εδωσαν αποδειξη να παω στο ταμειο μου να τα εισπραξω- ακτινογραφία και εξετάσεις αίματος, παρότι απευθύνθηκα στα έκτακτα. Την ίδια στιγμή όλοι οι αλλοδαποί - το 90% των ευρισκομένων στην αναμονή- έκαναν ακτινογραφίες δωρεάν. Διαμαρτυρήθηκα , και η γραμματεία μου είπε, να πάω στον Αβραμοπουλο. Αυτός έφυγε απαντησα. Ναι αλλά αυτός ελαβε αυτό το μέτρο μου ανταπαντησαν.

Και ο σώζων εαυτόν, σωθήτω.

πηγη

Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΑΥΤΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!



"ΜAΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ!''




Ας δούμε τώρα μερικά απ΄ όσα γράφει στο κακογραμμένο βιβλίο της «Τι είν΄ η Πατρίδα μας;» η νέα βουλευτίνα Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κ. Θάλεια Δραγώνα ΚΑΙ ΝΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

1) Η Ελληνική Εθνική Ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή έντονου εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού (σελ. 16). Κοντολογίς, κάποιοι από το εξωτερικό μας είπαν τον 19ο αιώνα ότι είμαστε Έλληνες κι εμείς το δεχτήκαμε για να τα κονομήσουμε, πουλώντας το παραμύθι ότι είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.

2) Όποιος αξιολογεί τους Πολιτισμούς σε κατωτέρους και ανωτέρους είναι ρατσιστής και δεν το ξέρει! (σελ. 16). Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με όποιον θεωρεί ανεπιθύμητους τους μετανάστες και τους πρόσφυγες (σελ. 20).

3) Εξίσου ρατσιστής είναι και όποιος αποσιωπά την σημασία, την τεράστια δύναμη, την έκταση και το κύρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Επίσης, όποιος αρνείται τις τουρκικές επιρροές στον Νεοελληνικό μας Πολιτισμό (σελ. 81), κι όποιος ισχυρίζεται ότι ο τουρκικός πολιτισμός έχει επιδράσει αρνητικά στους Έλληνες!... (σελ. 82).

4) Ένδειξη ρατσισμού και στείρου εθνοκεντρισμού είναι και ο ισχυρισμός ότι οι Έλληνες ήσαν πάντα οι αδικημένοι της Ιστορίας (σελ. 84) κι ότι για τις ήττες και τις καταστροφές που υποστήκαμε, φταίνε πάντα οι Μεγάλες Δυνάμεις.

5) Κλασική ένδειξη ρατσισμού είναι και η γνωστή ρήση «Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες, αυτοί τρώγανε βελανίδια!» (σελ. 85). Ψιλορατσιμός είναι επίσης το να ισχυρίζεσαι πως είμαστε οι συνεχιστές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.

6) Κατά την κ. Θάλεια Δραγώνα, εθνικιστικές τάσεις κρύβει και η επιθυμία να διδάσκεται στην μέση εκπαίδευση η αρχαία Ελληνική Γλώσσα (σελ. 86), ενώ το να μιλάμε για απόλυτη ομοιογένεια του πληθυσμού της Ελλάδος και να αποσιωπούμε την ύπαρξη χιλιάδων Εβραίων στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις επί 450 χρόνια είναι καθαρός ρατσισμός! (σελ. 95).

7) Ρατσιστικό είναι και το να ανησυχούμε για την ύπαρξη πολλών ξένων μεταναστών στην χώρα μας, ή το να λέμε ότι «σε λίγο θα ψάχνουμε να βρούμε Έλληνα στην Ελλάδα», ή ότι «πρέπει να κρατήσουμε την εθνική μας ομοιογένεια και να μην διαβρωθούμε εθνολογικά»! (σελ. 96).

Εξίσου ρατσιστικό είναι το να λέμε ότι το κέντρο της Αθήνας αλβανοκρατείται ή ότι «οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές»! (σελ. 9. Το ίδιο συμβαίνει κατά την κ. Δραγώνα, αν τολμήσουμε να πούμε πως με την είσοδο των Ξένων Μεταναστών στην Ελλάδα αυξάνεται η εγκληματικότητα και η ανεργία των Ελλήνων! (σελ. 100). Στην σελίδα 105, η αυριανή βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ (σ.σ.η γενική γραμματέας Αποδόμησης της Παιδείας) μας προειδοποιεί ότι ο εθνικισμός εύκολα μπορεί να γλιστρήσει στην ξενοφοβία, στον ρατσισμό και στην μισαλλοδοξία.

Από το HELLENIC REVENGE

Στη βουλή το αίτημα κατάργησης του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής



ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕΡΡΩΝ ΗΛΙΑ ΠΟΛΑΤΙΔΗ

Στο κείμενο γίνεται λόγος για ανθελληνική δραστηριότητα, που έχει υποχρεώσει πλήθος αγανακτισμένων πολιτών του νομού Ροδόπης, να δημιουργήσουν πρωτοβουλία πολιτών με την επωνυμία «ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ–ΣΤΟΠ»

Μέχρι τη Βουλή έφτασε το αίτημα που προέβαλλε στην περιοχή μας με διάφορες ενέργειες η πρωτοβουλία πολιτών με την επωνυμία «ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ–ΣΤΟΠ», για κατάργηση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής. Την σχετική ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής ΛΑΟΣ Ηλίας Πολατίδης, όπου και αναφέρει τα εξής:

«Σημαντικά γεγονότα, τα οποία αφορούν την εθνική και κοινωνική συνοχή της Θράκης, διαδραματίζονται στην ακριτική αυτή περιοχή της πατρίδος μας, με αφορμή την ανθελληνική δραστηριότητα του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή. Ή απροκάλυπτα αντεθνική και υποθάλπουσα εξεγέρσεις εναντίον της εννόμου και πολιτειακής τάξεως δραστηριότητα του τελευταίου έχει υποχρεώσει πλήθος αγανακτισμένων πολιτών του νομού Ροδόπης, αλλά και γενικότερα της μείζονος περιφερείας Θράκης, να δημιουργήσουν πρωτοβουλία πολιτών με την επωνυμία «ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ–ΣΤΟΠ».

Ειδικότερα, συμφώνως με επαρκώς αιτιολογημένες απόψεις της ανωτέρω πρωτοβουλίας, το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής δεν έχει λόγο υπάρξεως αφού:
Δεν υπάρχουν Τούρκοι υπήκοοι στην Θράκη.


Δεν υπάρχουν τόσες γραφειοκρατικές διαδικασίες –ιδίως μετά την κατάργηση της βίζας για την Τουρκίαπου να δικαιολογούν μία τέτοια πολυπρόσωπη και πολυέξοδη υπηρεσία στην Κομοτηνή.

Δεν υπάρχουν μειονοτικά δικαιώματα που μέσα σε μία σύγχρονη Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως έχουν ανάγκη έναν τέτοιον «εγγυητή».

Η Συνθήκη της Λωζάνης, η οποία προστατεύει τις ελληνικές μουσουλμανικές μειονότητες, τηρείται επαρκώς από την Ελλάδα και δεν χρειάζεται κανενός είδους άλλη κηδεμονία.

Επιπροσθέτως, η ύπαρξης του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής έχει στην πράξη τα εξής αποτελέσματα:

• Την συντήρηση ενός παρακρατικού μηχανισμού, ο οποίος οδηγεί τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας σε γκετοποίηση.

Την δημιουργία-χειραγώγηση κάποιων μειονοτικών ηγεσιών για τον έλεγχο της τοπικής κοινωνίας η οποία αποβαίνει προς όφελος των επεκτατικών τουρκικών βλέψεων.

• Την μεθόδευση ενεργειών σε μία προσπάθεια εκτουρκισμού Ελλήνων Πομάκων και Τσιγγάνων στην Θράκη.

Κατόπιν όλων αυτών, αλλά και της πανθομολογουμένης τελευταίως αποδεδειγμένης ανθελληνικής και επεκτατικής πολιτικής της κυβερνήσεως της Αγκύρας.

Ερωτάται ο υπουργός:
Είναι εις γνώσιν του υπουργείου και της ελληνικής κυβερνήσεως η ανωτέρω ανθελληνική πολιτική που ασκεί το τουρκικό κράτος μέσω του Προξενείου της Κομοτηνής;

Είναι εις γνώσιν του Υυηπουργείου και της ελληνικής κυβερνήσεως τα δημιουργούμενα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα των κατοίκων της Θράκης (Χριστιανών και Μουσουλμάνων) από την δράση του Προξενείου;

Είναι εις γνώσιν του υπουργείου και της ελληνικής κυβερνήσεως η ανωτέρω πρωτοβουλία πολιτών για την κατάργηση του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής;

Είναι στις προθέσεις της κυβερνήσεως, κατόπιν όλων αυτών, η κατάργηση του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής με ταυτόχρονη κατάργηση του ομολόγου ελληνικού στην Σμύρνη, το οποίο ως γνωστόν δεν έχει ουσιαστικό λόγο υπάρξεως;

πηγή

19ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ…ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!


Νεαρός συνελήφθη, στη Θεσσαλονίκη, για σύνθημα με άσεμνο περιεχόμενο, σε τοίχο του τουρκικού προξενείου της πόλης.


Ο 19χρονος φοιτητής συνόδευε φίλο του, ο οποίος προέβη στην πράξη. Οι δύο νεαροί έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς και συνέλαβαν τελικά τον 19χρονο. Ο άλλος νεαρός διέφυγε.


Ο συλληφθείς θα δικαστεί, αύριο, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία της απλής συνέργειας σε διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.


από το adiakritos.gr


ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟ ΤΖΑΜΙ. ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ.




ΟΧΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΚΑΙ Madrassah ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Tο ζήτημα του ενός επίσημου τεμένους, έχει πολλές πλευρές, που πρέπει να τις εξετάσουμε προσεκτικά.

Το κύριο ωστόσο, είναι, ότι δεν συνδέεται με το ανθρώπινο δικαίωμα των μουσουλμάνων πολιτών της Ελλάδας να εκφράζουν τη θρησκευτική πίστη τους.

Στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερα από 150 Τζαμιά.

Σε όλα σχεδόν τα μεγάλα ξενοδοχεία υπάρχουν Τζαμιά.

Οι «επιδρομείς», και οι «εισβολείς», που συνέρρευσαν στην Αθήνα τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν είναι μόνιμοι αλλά προσωρινοί κάτοικοι, και δεν είναι πολίτες.
Οι προσωρινοί κάτοικοι θα βρουν και προσωρινές λύσεις.

Το ίδιο ισχύει και για το νεκροταφείο.

Η Αθήνα δεν είναι μουσουλμανική πόλη. Δεν έχει μουσουλμάνους δημότες και δεν χρειάζεται μουσουλμανικό νεκροταφείο .
Όποιος μουσουλμάνος τουρίστας ή προσωρινός πρόσφυγας πεθαίνει θα πρέπει να αποστέλλεται στην πατρίδα του. Το δε κόστος θα πρέπει να το αναλάβουν οι ΜΚΟ και η οργάνωση του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Σε ότι αφορά στο "επίσημο" Τζαμί.

Το 2004, δεν υπήρχε λαϊκή μουσουλμανική βάση, και η Σαουδική Αραβία μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους Σημίτη-Παπανδρέου προσπάθησαν να δημιουργήσουν το Τζαμί «λόγω των ολυμπιακών αγώνων». Τώρα που μετέφεραν τη «λαϊκή βάση» προβάλλουν το επιχείρημα. μέσω Μακντούγκαλ, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των μουσουλμάνων της Αθήνας .

Το «σαουδαραβικό Τζαμί» στην Αθήνα, δεν αφορά στους δύστυχους λαθρομετανάστες αλλά στην διάδοση του Βαχαμπιτισμού και του Φουνταμεταλισμού.

Όχι στο Σαουδαραβικό Τζαμί. Όχι στους Βαχαμπίτες. Όχι στον Μιναρέ.

Η χωροθέτηση του Τεμένους στον Ελαιώνα, είναι εντελώς συμβολική, και επιτίθεται στην ταυτότητα της αρχαίας Αθήνας. Ακριβώς όπως έκαναν Τζαμί τον Παρθενώνα. Και το «ισλαμικό» εμπορικό Κέντρο του Βωβού, είχε σχεδιαστεί παράλληλα και ταυτόχρονα με την χωροθέτηση του τεμένους. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού ήταν επικοινωνιακός ελιγμός..

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ:"ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"




Προπαγανδιστικό βίντεο που γυρίστηκε από την αμερικανική κυβέρνηση (Cuprus Friendship Program), περιγράφει την ζωή στις ΗΠΑ επί έξι εβδομάδες σε ειδική εγκατάσταση ομάδας Ελληνοκυρπίων και Τουρκοκυπρίων, με την επωδό "Δεν είμαστε Ελληνοκύπριοι, είμαστε Κύπριοι που μιλάνε Ελληνικά".

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...




στηνουν προπαγανδα

δεν καταλαβαινουν και το νοημα των λεξεων φυσικα αφου η αρχη της βλακειας ειναι στην ομιλια

Μιλαω Ελληνικα σημαινει απλα μιλαω μια γλωσσα οπως μιλαω αγγλικα.

Οι Κυπριοι δεν μιλαν απλα ελληνικα αλλα αποτελουν ενα λαο που εχει ελληνικη παραδοση και ταυτοτητα οχι μονο στη γλωσσα αλλα παντου επι χιλιετιες.

Αλλα ξεχασα, καποιους λαους τους βολευει η γραμμη εκκινησης να ειναι το 1975 ή το 1922 και ολα τα αλλα να εχουν σβηστει.

και για τους δεκάδες χιλιαδες εποικους που βαφτιστηκαν "τουρκοκυπριοι" φυσικα ουτε λογος...

Οπως βλεπετε στο βιντεο-φιασκο προσπαθούν να προωθησουν τα γεωστρατηγικα τους συμφεροντα.

Στο επομενο επεισοδιο θα βγει κι ο κερμιτ ο βατραχος να μιλησει για τη λωριδα της γαζας. Obama's karagioz mperde

πηγη

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΑΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

Ερώτηση προς τα Υπουργεία Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε ὁ Βουλευτής Σερρῶν του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ηλίας Πολατίδης σχετικά με την κατάφωρη παραβίαση της εννόμου τάξεως στον Άγιο Παντελεήμονα Αθηνών στίς 2/11/2009. Τό πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονος Αθηνών «αντιρατσιστική» (όπως την χαρακτήρισαν οι οργανωτές της) συναυλία, η οποία είχε ως διακηρυγμένο σκοπό την «συμπαράσταση» στους λαθρομετανάστες της εν λόγω περιοχής μετά τις γνωστές πρόσφατες, δικαιολογημένες και έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονος προς την Πολιτεία για τα προβλήματα που αυτοί δημιουργούν.

Σύμφωνα με καταγγελίες, λοιπόν, δεκάδων πολιτών της ανωτέρω περιοχής η συναυλία δεν είχε νόμιμη άδεια από τον Δήμο Αθηναίων, ως ώφελε, αλλά και η προκλητική στάση των οργανωτών (ανάρτηση συγκεκριμένης κομματικής σημαίας στην εκκλησία της πλατείας(!), κάψιμο ελληνικής σημαίας(!), υβριστικά συνθήματα προς τους κατοίκους κ.λπ.) προσέβαλε βάναυσα το δημόσιο αίσθημα και τις ευαισθησίες τους όσον αφορά τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν από τους εκεί παρανόμους αλλοδαπούς.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με τις ανωτέρω καταγγελίες, προκλητική και βίαιη προς τους συγκεντρωθέντες διαμαρτυρόμενους Έλληνες κατοίκους της περιοχής ήταν και η στάση της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία (σε αριθμό αστυνομικών μάλιστα συντριπτικώς μεγαλύτερο από αυτόν των συναυλιαζομένων) εκλήθη να «προστατεύσει» την έννομη τάξη.

Δεν αντέδρασε στο κάψιμο της ελληνικής σημαίας, στην ανάρτηση της κομματικής σημαίας στον ιερό χώρο της εκκλησίας και τέλος, προπηλάκισε πολίτες που τραγουδούσαν τον Εθνικό μας Ύμνο και τους εξεδίωξε βιαίως από τον χώρο. Υπάρχουν δε συγκεκριμένες καταγγελίες ότι προπηλακίστηκαν εξηντάχρονες γυναίκες, δεκατριάχρονα παιδιά υπεβλήθησαν σε σωματικό έλεγχο για εξεύρεση όπλων και καταστηματάρχες διετάχθησαν να κλείσουν τα καταστήματά τους!


Κατόπιν όλων αυτών

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Είναι εις γνώσιν της κυβερνήσεως τα εδώ και καιρό υποβληθέντα παράπονα και αιτήματα των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονος σχετικά με τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τους εκεί διαβιούντες αλλοδαπούς;

Ήταν αρμοδιότης του Δήμου Αθηναίων η έκδοσης της αδείας πραγματοποιήσεως της ανωτέρω συναυλίας και αν ναι, γιατί αυτή δεν εδόθη και η συναυλία πραγματοποιήθηκε παράνομα;
Είναι αλήθεια ότι, όπως επίσης καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, η συναυλία διεξήχθη με σχετική εντολή και προσωπική άδεια του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και αν ναι, με τι αρμοδιότητα το έπραξε;

Είναι εις γνώσιν του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη η ανωτέρω συμπεριφορά της ΕΛ.ΑΣ. και αν ναι, τι προτίθεται να πράξη έτσι ώστε να προστατευθεί ο Έλληνας πολίτης σύμφωνα με τους νόμους και όχι επιλεκτικά σύμφωνα με τις δήθεν προοδευτικές ιδέες κάποιων ταραχοποιών και εγκαθέτων στοιχείων;

πηγη

"Τα Σκόπια επιδιώκουν διέξοδον εις το Αιγαίον"...


... γράφει η εφημερίδα "Ελευθερία" στις 2 Μαίου του 1962 και στον υπέρτιτλο διευκρινίζει: "όπως γράφει το αγγλικόν περιοδικόν «τοπικ»"Επιμέλεια: Γιώργος Εχέδωρος


Μεταφέρουμε όλο το κείμενο, από το απόκομμα της εφημερίδας ως έχει και παρατηρούμε τις προσπάθειες τις τότε Γιουγκοσλαβίας να δημιουργήσει "μακεδονικό" ζήτημα με στόχο το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.Αναφέρεται στο ιστορικό δημοσίευμα: Σχέδια δια την Θεσσαλονίκην. Συνελήφθη εις Παρισίους ηγέτης της κινήσεως; Πολλά παραρτήματα.


Τρομοκρατούν Έλληνα δάσκαλο στα Σκόπια‏

Κλίμα τρομοκρατίας στα Σκόπια, για όσους τολμούν να δηλώσουν ανοιχτά την ελληνικότητά τους. Ο δάσκαλος Θανάσης Στεργίου από το Μοναστήρι, παρουσιάζεται ως «κατάσκοπος» της Ελλάδας σε δημοσίευμα του περιοδικού «Φόκους» των Σκοπίων, που κάνει λόγο για προσπάθεια της Αθήνας να δημιουργήσει μέσω μυστικών καναλιών ελληνική μειονότητα στα Σκόπια.

Την ίδια ώρα που υπάρχουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη φλογεροί Έλληνες πατριώτες που μάχονται για τα δίκαια του Έθνους μας, το επίσημο κράτος των Αθηνών αδιαφορεί και ξεπουλάει τα εθνικά θέματα με συνοπτικές διαδικασίες στα διεθνή διπλωματικά “φόρα”.

Σχετικά με τον συγκεκριμένο Έλληνα δάσκαλο που ζεί στα Σκόπια το δημοσίευμα τον κατηγορεί γιατί αποκαλεί τη χώρα τους ΦΥΡΟΜ, γιατί πήγε τους Έλληνες μαθητές του εκδρομή στην Ελλάδα, και γιατί υποστηρίζει πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας! Αναφέρει επίσης σε εκτιμήσεις πως η ελληνική μειονότητα στην ΦΥΡΟΜ φτάνει τις 200.000 άτομα.


Αφού αισιοδοξούν οι ΗΠΑ για το Σκοπιανό, να περιμένουμε τα χειρότερα!

πηγη