Χρήστες OnLine

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Νωρίς-νωρίς άρχισαν τα όργανα ...




Καταργείται το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης ....

Λαμπρά ....

Αφού έχουμε ήδη μια "μακεντονιγια" , να έχουμε και Μακεδονία , να στεναχωρούμε τους Σκοπιανούς ;;

Ήδη πανηγυρίζουν

Победата на ПАСОК - шанса за Македонија

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=114551


Όσο για την Θράκη , αφού υπάρχει εκεί το Τουρκικό Προξενείο , Το Ελληνικό Υπουργείο περιττεύει ... ( να σκεφτόμαστε τους γείτονες .... )

Καταργήθηκε και το υπουργείο Αιγαίου

Σε λίγο καιρό , θα καταργήσουνε και την Ελλάδα

Υπάρχουν σκέψεις να καταργηθεί και το Υπ.Εξωτερικών,να γίνει παράρτημα εδώ του Στέητ Ντηπάρτμεντ.

Και το Υπ.Εθν.Αμύνης να μεταφερθεί στην Άγκυρα

Ελπίζω το ΠΑΣΟΚ να κηρύξει την Αθήνα αυτόνομο κρατίδιο

Μιας και γίναμε η 51η πολιτεία των ΗΠΑ,
δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε υπουργεία

Governor o Jeffrey.


πηγη


ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ


ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 15 ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εκτενή αναφορά στις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα κάνουν από χθες τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, με το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, πέραν των ειδησεογραφικών αναφορών, να εντοπίζεται στους Αλβανούς που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την "Γκαζέτα Σκιπτάρε" αλλά και άλλες αλβανικές εφημερίδες, ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, Έντι Ράμα, ευχήθηκε χθες το βράδυ στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, για τη νίκη του στις εκλογές, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, 15 βουλευτές του Σοσιαλιστικού Κόμματος ήταν χθες στην Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να πείσουν Αλβανούς πολίτες που έχουν πάρει και την ελληνική ιθαγένεια και οι οποίοι, κατά την εφημερίδα, ανέρχονται σε 24.000, να ψηφίσουν υπέρ του ΠΑΣΟΚ.


Πηγή


ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΤΣΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩς, ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ




Σύλληψη εννέα προσφύγων στη Μυτιλήνη



Συνελήφθησαν, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, εννέα αλλοδαποί (06 άνδρες, 01 γυναίκα και 02 παιδιά) χωρίς χαρτιά εισόδου στη χώρα. Οι πρόσφυγες είχαν ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια...



Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης.





ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ? ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΡΕ ΖΩΑ!


Φως στην άκρη του τούνελ για τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης



«Η Θεολογική Σχολή στη Χάλκη μπορεί να επαναλειτουργήσει, δίχως να χρειαστεί αλλαγή στους νόμους»,υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Παιδείας της Τουρκίας και μέλος της Κεντρικής επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία Χουσείν Τσελίκ.


«Δεν πλήξαμε τις μειονότητες με τον φόρο περιουσίας; Τι μπορούμε να πούμε για τα επεισόδια στις 6-7 Σεπτεμβρίου 1955 εναντίον των Ελλήνων της Πόλης;»...



...Ως προς το θέμα της Σχολής, ο πρώην υπουργός αναφέρει: «Λένε ότι κανείς, εκτός από το κράτος, δεν μπορεί να ανοίξει αστυνομικές, στρατιωτικές και θρησκευτικές σχολές. Όσοι προβάλλουν αυτό τον ισχυρισμό, λένε ότι, σε αντίθετη περίπτωση, θα μπορούν να ανοίξουν σχολεία και τα θρησκευτικά τάγματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάννης, οι μη μουσουλμάνοι μπορούν να ανοίξουν κάθε είδους θρησκευτική, ή μη, σχολή. Φυσικά, οι σχολές αυτές θα τελούν υπό την έλεγχο του κράτους».

Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης είναι φάρος για τον παγκόσμιο πολιτισμό, όχι μόνο τον ελληνισμό και ευτυχώς οι ίδιοι οι Τούρκοι καταλαβαίνουν την αξία και το μεγαλείο της.


Σταθερή η εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής παρά την εξόφθαλμη νοθεία

645

“…Δέον να αναφερθεί ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα και σε πολλούς δήμους, αμέσως μετά τα κόμματα του κοινοβουλίου και το τηλεκόμμα των οικολόγων, εμφανίζεται στα επίσημα αποτελέσματα του ΥΠ.ΕΣ. ο αρχαίος ελληνικός μαίανδρος και η επωνυμία “Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή”. Ενδεικτικά αναφέρω τους δήμους Αιγάλεω, Κορυδαλλού, Κερατσινίου, Περάματος, Ταύρου, αλλά και Ασπροπύργου, Άνω Λιοσίων, Αυλώνος, Αχαρνών, Ελευσίνος, Μαλακάσης, Μαραθώνος, Νέας Περάμου, Σπάτων κλπ.”


«ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…: Ενδεικτικά τα παραδείγματα της νομαρχίας Αθηνών και Μαγνησίας, όπου υπεσκάφθη ξεκάθαρα η συμμετοχή μας στις εκλογές. Κοινά χαρακτηριστικά τους; και οι δύο ΠΑΣΟΚοκρατούνται… και στους δύο νομούς εξέλεξε τελικά επιπλέον βουλευτή σε σχέση με το 2007 το κόμμα ΛΑΟΣ».



20.000 Έλληνες υποστήριξαν με σθένος την Χρυσή Αυγή και έδωσαν δυναμικό παρόν

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ...


Επί της ουσίας:

Ψηφοι 2007:
ΠΑΣΟΚ 2,727,279
ΝΔ 2,994,979
ΚΚΕ 583,750
ΛΑΟΣ 271,809
ΣΥΡΙΖΑ 361,101

Ψήφοι 2009:
ΠΑΣΟΚ 3,009,249
ΝΔ 2,293,747
ΚΚΕ 516,578
ΛΑΟΣ 385,706
ΣΥΡΙΖΑ 315,117

Τα κόμματα που κερδίζουν ψήφους είναι το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑΟΣ, όλα τα άλλα χάνουν.

Επειδή κάποιοι ίσως νοσταλγούν σαν ποσοστό αυτό των Ευρωεκλογών, εκεί ο ΛΑΟΣ πήρε 366.615 ψήφους.

Δηλαδή τώρα οι ψήφοι του ήταν περισσότεροι κατά 19.091 από των ευρωεκλογών του 7,15%....

Είπατε τίποτα ή απλά σας τσούζει;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


πηγη


Τι προμηνύεται για την Ελλάδα




Παρατηρώ :

1. Πως η δρομολόγιση των εθνικών Θεμάτων (Σκόπια & Εγχώριοι Λακέδες τους)-Αιγαίο (Πετρέλαια,λέγε βραχονησίσες)-Θράκη,έχει μπει σε τάξη

2. Οι φωτιές της Πελοποννήσου (-η Δεκεμβριανή Επανάσταση της Νέας Τάξης (τους λέγανε επαναστατημένους νέους!)-Η βόμβα στο χρηματιστήριο & στη Θεσαλονίκη,με ταυτόχρονη προκύρηξη εκλογών

3.Το συγχαριτήριο του Πλανητάρχη στο Νέο Πρωθυπουργό (πριν λίγο) & η οριοθέτηση του ρόλου του από τον Μπάρακ !

ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ λέτε τίποτε άσχημο για την ελλάδα ;

Αθάνας

Η... μισή Ρωσία ψήφισε στην Ελλάδα!



Οι χιλιάδες παράνομες Ελληνοποιήσεις επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Ως διά μαγείας -καταγγέλλει η Ν.Δ.- ο πληθυσμός με δικαίωμα ψήφου αυξήθηκε κατά 1.100.000 άτομα, όπως διαπιστώθηκε στις... εκλογές

Εντρομος ο υπάλληλος του προξενείου στην Μόσχα έσκυψε κάτω από το γραφείο του... ενώ από πάνω του ένας, αγρίων διαθέσεων, πολίτης, επιχειρούσε να του ανοίξει το...κεφάλι, πετώντας ό,τι έβρισκε επάνω του. Με τη βοήθεια των αστυνομικών οργάνων που προσέτρεξαν, έστω και με καθυστέρηση συνελήφθη, σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών (πρεσβεία Μόσχας), ο μαφιόζος Αρτούρ, ομογενής Πόντιος, άκρως επικίνδυνος... Το περιστατικό, αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο και φυσικά η υπόθεση θα έπρεπε να είχε πάει στο αρχείο. Αλλά οι σχέσεις των. ..ανθρώπων είναι περίεργες... Ετσι η πρεσβεία γνωστοποιεί με άλλο έγγραφό της ότι... περιέργως μετά τον ξυλοδαρμό οι σχέσεις των δύο -του Μάκη και του Αρτούρ- γίνονται φιλικές και συνεργάζονται στον εφοδιασμό αλλοδαπών με προξενικές θεωρήσεις, αφού φυσικά ο ενδιαφερόμενος καταβάλλει πρώτα στον μαφιόζο Αρτούρ ποσό των τεσσάρων χιλιάδων δολαρίων, ενώ για τουρισμό το τίμημα είναι 1.100 δολάρια και τότε μόνον ο υπάλληλος σφραγίζει το διαβατήριο...

Η ιστορία είναι αληθινή. Περιγράφεται με βάση κρατικά έγγραφα στο πόρισμα της Νέας Δημοκρατίας για τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που έγιναν πριν από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και ανοίγει ένα μεγάλο ουσιαστικό πρόβλημα, το οποίο εμμέσως ώς ένα βαθμό αναγνώρισε έστω και με καθυστέρηση και η κυβέρνηση: Η υπουργός Εσωτερικών κ. Βάσω Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, μελετά τη δυνατότητα χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας σε ειδικές περιπτώσεις ομογενών παλιννοστούντων που βρίσκονται στη χώρα μας.

Kατά την ομολογία του υπουργείου Εσωτερικών, έχουν εισέλθει στην Ελλάδα περίπου 135.000 ομογενείς εκ των οποίων οι 91.000 περίπου με «θεώρηση παλιννόστησης» και οι υπόλοιποι 44.000 με τουριστική θεώρηση. Η είσοδος των παλιννοστούντων και η εκχώρηση εκλογικών βιβλιαρίων σε πολλούς από αυτούς -παράνομα, υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης- δημιούργησε προβλήματα και στους εκλογικούς καταλόγους.

Εκκαθάριση των καταλόγων

Σε συμφωνία για την εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων, με διακομματικό έλεγχο, φαίνεται ότι θα καταλήξουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. K. Kαραμανλή.

Στις συναντήσεις του με τη γ.γ. του KKΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα, τον πρόεδρο του Συνασπισμού κ. Νίκο Kωνσταντόπουλο, τον πρόεδρο του ΔΗKKΙ κ. Δημήτρη Τσοβόλα και τον πρόεδρο των Φιλελευθέρων κ. Στέφανο Μάνο, ο κ. K. Kαραμανλής έκανε γνωστά τα αποτελέσματα του πορίσματος της Νέας Δημοκρατίας για τις παράνομες ελληνοποιήσεις.

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι ο αριθμός των παράνομων ελληνοποιηθέντων είναι πολύ μεγαλύτερος από εκείνον που οι ίδιες οι κρατικές υπηρεσίες δέχονται στα έγγραφά τους, δηλαδή μεγαλύτερος από δέκα χιλιάδες άτομα. Το βασικό επιχείρημα του κ. K. Kαραμανλή, σύμφωνα με πληροφορίες, στις συζητήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς, ήταν ότι ο πραγματικός πληθυσμός της χώρας, υπολογίζεται από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία περίπου στα 10.500.000 άτομα, ενώ οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους που είχαν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του 2000 ανήλθαν στα 9.373.439, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εξεδόθησαν από το υπουργείο Εσωτερικών μετά τις εκλογές.

Δηλαδή εμφανίζεται μια διαφορά, μεταξύ πραγματικού πληθυσμού της χώρας και εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους, που ανέρχεται σε περίπου 1.100.000 άτομα, εφόσον ο κάτω των 18 ετών πληθυσμός της χώρας ανέρχεται στα 2.100.000 άτομα.

Η «υπερτροφία», όπως τη χαρακτηρίζει στο πόρισμά της η Νέα Δημοκρατία του αριθμού, οφείλεται στις διπλοεγγραφές, στις ενδεχόμενες διπλοψηφίες, σε αποθανόντες που συνεχίζουν να είναι γραμμένοι και στις παράνομες εγγραφές.

Εξεταστική Επιτροπή

Η σχετική πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που αφορά τις παράνομες ελληνοποιήσεις, θα κατατεθεί εντός των προσεχών ημερών από τη Νέα Δημοκρατία στη Βουλή.

Στην πρόταση θα υπογραμμίζεται ότι η απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας μέχρι το 1990 περνούσε από ένα σχολαστικό, εξονυχιστικό έλεγχο και μόνον όταν τεκμηριωμένα πληρούσε ο ενδιαφερόμενος τις προϋποθέσεις που απαιτούσε κατά τρόπο ανυποχώρητο ο νόμος, λαμβανόταν η τελεσίδικη απόφαση απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας και όλη αυτή η χρονοβόρος διαδικασία ελεγχόταν κεντρικά, αποκλειστικά από το υπουργείο Εσωτερικών, που είχε και την ενημέρωση και την ευθύνη. Αντιθέτως, με βάση τα στοιχεία που διαθέτει το πόρισμα της Νέας Δημοκρατίας, πριν από τις εκλογές και για μεγάλο χρονικό διάστημα, διάφορες υπηρεσίες, πρακτορεία, προξενεία και πρεσβείες, διάσπαρτα -τα περισσότερα στη Ρωσία- υπέγραφαν παράνομα διαβατήρια.
Σοβαρά και ευτράπελα...

Χαρακτηριστικά με βάση κρατικά έγγραφα, τα οποία θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή:

-Σε έγγραφο της πρεσβείας της Τιφλίδας (14-8-97) γίνεται λόγος για βιομηχανία έκδοσης. ..πέντε χιλιάδων διαβατηρίων που έχει εκδώσει ο Γεωργιανός πρόξενος στη Μόσχα.

-Σε επίσημο έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών (19-4-2000) αναφέρεται ότι «ένας στους τέσσερις ενδιαφερόμενους, προσκόμιζε πλαστά δικαιολογητικά».

-Από δειγματοληπτικό έλεγχο σχετικών φακέλων για ελληνοποιήσεις, προκύπτει ότι «ούτε στοιχειωδώς δεν καλύπτονται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για τις περισσότερες, αν μη για όλες τις ελληνοποιήσεις».

-Σε έγγραφο της πρεσβείας της Τιφλίδας (5-5-98), αναφέρεται το «πόσο εύκολα και αλλοδαποί. ..αρμενικής καταγωγής ελληνοποιήθηκαν».

-Σε άλλο κρατικό έγγραφο, παρουσιάζεται «το όργιο συναλλαγής και η βιομηχανία ελληνοποιήσεων από πρακτορείο που δρα υπό τα όμματα της ελληνικής πρεσβείας στη Μόσχα, υποσχόμενο έναντι αδρού τιμήματος τα πάντα»...

-Σε εμπιστευτικό έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών (7-4-2000) γίνεται αναφορά σε δύο αδέλφια που έχουν ειδικευθεί, όπως αναφέρεται «στην εμπορία ελληνικών πιστοποιητικών σε αλλογενείς, στους οποίους με πλαστά δικαιολογητικά εμφανίζουν ως ομογενείς».

-Τέλος σε έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών (πρεσβεία της Μόσχας) με ημερομηνία 2-12-93 γίνεται λόγος για απειλές υπαλλήλων από τη Μαφία και αναφέρεται περιστατικό ξυλοδαρμού υπαλλήλου της πρεσβείας... μέσα στο κτίριό της από μαφιόζο ομογενή... Πόντιο, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως άκρως επικίνδυνος.

Πηγή:
Σκάνδαλα κομμάτων

Δρομολογείται η αλλαγή του εμβλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας;;;




Από αυτό...



Σε αυτό..



Όποιος βρεί τη διαφορά κερδίζει Κοράνι δερματόδετο..

Μου το είπε αστυνομικός της φρουράς εκλογικού τμήματος χτες το βράδυ, και για να είμαι ειλικρινής αμφέβαλα.. αλλά μετά μου έδειξε και το ήδη αλλαγμένο μεταλλικό έμβλημα που κρέμεται στο πουκάμισο των αστυνομικών.

Το δημοσιοποιώ με κάθε επιφύλαξη αυτό, αλλά αν εφαρμοστεί, το επόμενο βήμα είναι να καταργήσουμε το σταυρό από τη σημαία, ή ακόμα καλύτερα να τον αντικαταστήσουμε με καμία ημισέληνο..

Φυσικά, δεν είναι ανάγκη να διευκρινήσω ότι αυτό δεν υπάγεται στις καινοτομίες του Πασοκ..

©

Σχόλιο: Την Ακρόπολη τη χρειαζόμαστε;

Πηγή:
vendeta

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΟΙ ΣΧΕΔΟΝ 20.000 ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

...
ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ!
...
Με 19.600 παληκαρίσιες απαντήσεις (στο 99,4% της ενσωμάτωσης) η "Χρυσή Αυγή" εδραιώθηκε στο εκλογικό σκηνικό (ένατο κόμμα στην Ελλάδα ) και μέσα σε ένα ιδιαίτερα εχθρικό κλίμα (με απόκρυψη και εξαφάνιση ψηφοδελτίων, επικοινωνιακό πόλεμο κλπ) και υπό αντίξοες πολιτικά συνθήκες, πέτυχε το ζητούμενο της.

Κράτησε το 90% της δύναμης που είχε στις Ευρωεκλογές πριν λίγους μόνο μήνες, εκεί που η ψήφος είναι πιό χαλαρή κάτι που ευνοεί τα μικρότερα κόμματα κάθε πολιτικής ή ιδεολογικής απόκλισης.


Δείτε ΕΔΩ


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ PEGASUS


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η διαφημιστική καμπάνια της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Pegasus σε ελλαδικά ΜΜΕ η οποία από σήμερα ξεκινά πτήσεις από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη, Άδανα και Άγκυρα.


Αυτό που μας ξένισε δεν είναι το ότι οι Έλληνες αδελφοί πήραν χρήματα από την εταιρεία αυτή για να διαφημιστεί κοντά τους, αλλά το ότι δέχτηκαν να αναγράφεται το ότι η εταιρεία αυτή πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από Αθήνας προς "Ίστανμπουλ" και όχι προς Κωνσταντινούπολη.


Η εταιρεία αυτή θα πραγματοποιεί πτήσεις από Ελλάδα προς Τουρκία 3 φορές την εβδομάδα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η εταιρεία Pegasus πραγματοποιεί πτήσεις και από το κατεχόμενο αεροδρόμιο της Τύμπου προς άλλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.


Πηγή

ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ


ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΜΑΤΑΝΤΖΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΖΑΡΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;

Δεν πήγαν τόσο καλά τα πράγματαή στους σχεδιασμούς του προξενείου... Οι απίθανοι αριθμοί που ονειευόντουσαν οι εγκάθετοι της Άγκυρας δεν ήρθαν. Μόνο ο Ματαντζή στην Ξάνθη και ο Χατζηοσμαν στην Ροδόπη επανεκλέχτηκαν.Τώρα με τι μούτρα θα ζητήσουν υπουργείο από τον Γιωργάκη;


Η Νέα Δημοκρατία δεν έβγαλε μουσουλμάνο βουλευτή, αφού Στυλιανίδης και Κοντός σε Ροδόπη και Ξάνθη αντίστοιχα καπάρωσαν τις δυό έδρες της στους δύο νομούς.


Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ , ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..