Χρήστες OnLine

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Σταθερή η εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής παρά την εξόφθαλμη νοθεία

645

“…Δέον να αναφερθεί ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα και σε πολλούς δήμους, αμέσως μετά τα κόμματα του κοινοβουλίου και το τηλεκόμμα των οικολόγων, εμφανίζεται στα επίσημα αποτελέσματα του ΥΠ.ΕΣ. ο αρχαίος ελληνικός μαίανδρος και η επωνυμία “Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή”. Ενδεικτικά αναφέρω τους δήμους Αιγάλεω, Κορυδαλλού, Κερατσινίου, Περάματος, Ταύρου, αλλά και Ασπροπύργου, Άνω Λιοσίων, Αυλώνος, Αχαρνών, Ελευσίνος, Μαλακάσης, Μαραθώνος, Νέας Περάμου, Σπάτων κλπ.”


«ΠΑΣΟΚ – ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…: Ενδεικτικά τα παραδείγματα της νομαρχίας Αθηνών και Μαγνησίας, όπου υπεσκάφθη ξεκάθαρα η συμμετοχή μας στις εκλογές. Κοινά χαρακτηριστικά τους; και οι δύο ΠΑΣΟΚοκρατούνται… και στους δύο νομούς εξέλεξε τελικά επιπλέον βουλευτή σε σχέση με το 2007 το κόμμα ΛΑΟΣ».



20.000 Έλληνες υποστήριξαν με σθένος την Χρυσή Αυγή και έδωσαν δυναμικό παρόνστον πολιτκό μας αγώνα. Δε λέμε ότι μας ψήφισαν ή ότι συμμετείχαν στο πανηγύρι της δημοκρατίας, καθώς φάνηκε για μία ακόμη φορά ξεκάθαρα ότι ακόμη και η ψήφος στη Χρυσή Αυγή αποτελεί αγωνιστική πράξη.


Πολλές οι περιπτώσεις – σίγουρα εκατοντάδες – που οι φίλοι και τα μέλη του κόμματος ψήφισαν σε λευκό χαρτί σφραγισμένο από τον δικαστικό αντιπρόσωπο εκάστου τμήματος, καθώς οι δήμοι και οι νομαρχίες είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν τεχνητή έλλειψη ψηφοδελτίων. Κατηργήθη κατ’ αυτόν τον τρόπο ο μυστικός χαρακτήρας της ψηφοφορίας, γεγονός που ανάγκασε πολύ περισσότερους υποστηρικτές μας να μη καταφέρουν να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.


Ενδεικτικά θα αναφέρω τα παράδειγματα της νομαρχίας Αθηνών και της νομαρχίας Μαγνησίας, όπου υπεσκάφθη ξεκάθαρα η συμμετοχή μας σε αυτές τις εκλογές. Κοινά χαρακτηριστικά τους; και οι δύο ΠΑΣΟΚοκρατούνται… και στους δύο νομούς εξέλεξε τελικά επιπλέον βουλευτή σε σχέση με το 2007 το κόμμα ΛΑΟΣ. Στην περίπτωση της Μαγνησίας αναφερθήκαμε σε προηγούμενο κείμενο.


Όσα όμως συνέβησαν χθες στη νομαρχία Αθηνών δεν έχουν προηγούμενο. Με δύο λέξεις: Μισό εκατομμύριο ψηφοδέλτια του πολιτικού κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή παρέμειναν αδιάθετα σε αποθήκες, με αποτέλεσμα από το μεσημέρι και μετά στα περισσότερα εκλογικά τμήματα των μεγάλων δήμων, που στην ουσία αποτελούν προπύργια της Χρυσής Αυγής, να είναι αδύνατη η υπερψήφιση των συνδυασμών μας.


Το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές και από εδώ και πέρα το λόγο έχει η ελληνική Δικαιοσύνη. Οι νομικοί σύμβουλοι του κόμματος εξετάζουν με προσοχή την υπόθεση και άμεσα θα κατατεθούν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Σημειώστε ότι σε δεκάδες εκλογικά τμήματα της Α’ και Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών κατατέθηκαν επιτόπου ενστάσεις και καταγγέλθηκε το παράτυπο της διαδικασίας.


Πέρα απ’ αυτή την ξεκάθαρη κλοπή, παρατηρήθηκαν και ακυρώσεις ψηφοδελτίων – σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση έχουν θεωρηθεί άκυρα περίπου 2000 ψηφοδέλτια του κόμματός μας και πολλοί φίλοι καταγγέλλουν ότι σε συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα η ψήφος τους δεν καταμετρήθηκε. Παρ’ όλα αυτά η Χρυσή Αυγή κατάφερε να διατηρήσει σταθερή την εκλογική της δύναμη και σε πολλές περιφέρειες -όπου η διαδικασία κύλησε σχετικά ομαλά- να την αυξήσει. Δέον να αναφερθεί ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα και σε πολλούς δήμους, αμέσως μετά τα κόμματα του κοινοβουλίου και το τηλεκόμμα των οικολόγων, εμφανίζεται στα επίσημα αποτελέσματα του ΥΠ.ΕΣ. ο αρχαίος ελληνικός μαίανδρος και η επωνυμία “Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή”. Ενδεικτικά αναφέρω τους δήμους Αιγάλεω, Κορυδαλλού, Κερατσινίου, Περάματος, Ταύρου, αλλά και Ασπροπύργου, Άνω Λιοσίων, Αυλώνος, Αχαρνών, Ελευσίνος, Μαλακάσης, Μαραθώνος, Νέας Περάμου, Σπάτων κλπ.


Απέναντι στη συστηματική προπαγάνδα δεκαετιών, σε περιοχές λαϊκές, όπου οι κοινωνικές ανισότητες οξύνονται και η λαθρομετανάστευση είναι ανεξέλεγκτη, ένα σεβαστό τμήμα του ελληνικού λαού πυκνώνει τις τάξεις του πολιτικού κόμματος “Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή”. Με τάξη και πειθαρχεία προχωρούμε εμπρός. Ο Αγώνας συνεχίζεται.


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου